'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yağmuur, bak canım düzeldi aranız dimii
kötü olunca bozma moralini, düzeltmeye çalış aranızı.. amaaaannn 3 günlük dünya küsmeye değmez o en sevdiklerimizle

düzeldi tabi de eşek o verya tam bi eşek
çok sakin bıraktım onu umrumda değilmiş gibi aramasa aramadım,yazmadım görüşmedim bikaç gündür kendi uğraşıyor hele gece varya uyuz bu ya beni kızdırmayı o kadar çok seviyor ki bende ona numara yaptım ya kızmış gibi hoşuna gidiyor halbuki nomra yapmıştım ,
AMA BEN SİZİ SEVİYORUM Kİ ONUNLA ALAKALI DEĞİL:13:

çağlam canım ne kadara geldi 2 nevresim hemen pazartesi bende gidip baksammı gerçi nevresim olayını kapamıştım ama dayanmıyorum galibaaa

nazlımmmm bende bende beyaz istiyorum ama hafif pudra pembesi renkleride tercih edicem balayında hep pastel tonları kızlar bu yaz herşey indirime girdiğinde balayı için alllım aldıklarımızı iyice indirim canavarı oldum yaaa

slov albümlerimi dinliyorum düğün moduna girdim kiiiiiii

aynen öyle çağlacım. bide son iki aya bırakırsak ev işini, kafamıza göre bulamazsak mecbur begenmediğimiz bir evi tutucaz .. 1-2 ay fazla kira vericez ama en azından istediğimiz gibi döşeyebiliriz belkim
mutfak masası bile sorun. mutfak küçük olur aldığın sığmaz, mutfak büyük olur aldığın sinek kadar kalır içinde
düşününce sıkıntı basıyo gerçekten.

ben de bişeylere hep göz kararı karar veriyorum işte kuzum kiracı girmeden benimki gidip ölçülerini yazmıştı güya lazım olcak diye ama kendi yazdıgından kendisi de bir şey anlamıyor

siz ne tarafta tutucaksınız evi

tatlı tatlı elbıseler alalımm hazır beyaz vede danteel modaykeeennn zaradakı ındırımı kacırmamak lazım giziiiimm

yagmur masallah canım

Kızlar ben bı annanişi yıkiim aksama hıdrellez misler gibi girsinn baharınaa arada kaçarım çunku bugun dişçiye fln gitcem bide pazara cıkarım bakım ne var ne yok hee bıde aksama ya parkormana yada ahırkapıya gidiceez halımde olursa tabii optum hepınıızıı

çağlam nurayım benm şirketteki ablam 3 ay önce tuttu vee onlarda lazzonide yatak odası ve yemek odası beğenmişlerdi vee özel yaptırdılar onların daha kalitelisi yatak odası 7 milyara geldi yemek odasıda 9 du sanırsam koltukalrla beraber pağlımı ucuzmu bilmiyorum ama ev çok sade oldu ondan eminim beyaz ağırlıklı ve çok güzel bir ev göz yormayan mobilyalar çok kaliteli, düğünede kaldı 1 ay ev bitsin size fotolar gösterrim gerçi şuda var evin içi hazır herşey yerleşti dekarasyon eksik bir tek

size demem o ki o mobilyalara şubatta bakmaya başladı şubat sonu gibiydi sanki biryerle anlaştılar mobilyacı ismini alır yazarım size çok çok memnun kaldı ki herşeyi beğenmiyor iç mimar geldi eve ölçüleri aldı bilgisayarda oturttu yerine ne beğendiyseler sonra hep beraber tasarladılar

beyaz eşyalarıda son zaman aldılar ocak ayında ki kiraladıkları evde ankastre sıfır beyaz eşyalar vardı onlar ilerde kendi evlerine taşınırken tekrardan bayiden alcaklar beyaz eşyalarını, gelinliğede tam anlamıyla şubat sonu karar verdi martta provalara başladı veee gelinlik çok şık 1750 tl ye geldi ki bu kızın nişan kıyafeti bile 1500 dü biz 4000 olur sanırken 1750 ye özel dikim yaptırdı kullanıp vercek onunda olmucak

kiralıcak gelinlere sözüm sakın acele etmeyin kuzular acele etmeyin herşey olucağna bir güzel veriyor bide bunlarda ailler aşırı destek oldu her iki tarafında durumu iyi bide son zamana kaldı herşey die gençlere aşırı destek oluyolar

sağol hayatım iyi eğlenceler

bu sene indirimden aldıklarımızı çeyize balayı için kaldıralım salaş ve beyaz ne varsa, şevval samın beyaz elbisesi vardı ya form reklamında zıplıyordu iskeleden turkuaz takılar felan o beyaz elbiseden ne aramıştım, bulmuştum ama eskittim hep yine öyle beyaz elbise ve turkuaz takılar veee hasır çantaaa ne kadar mükemmel olcak bodrumda dolaştığımı hayal ediyorumda yalın ayak kumlara basmak istiyorum yanımda sevgilicimde beyazlarla olsunnnnnnnn

canım ahırkapıya git muhakak çok eğlenceli oluyormuş şenlikler birgün inşallah bende karaya ayak basarsam gidicem, bende bu akşam size paylaştığım mekanalrdan birinde musiki gecesine davetliyim gitmekle gitmemekle kararsızım ki severim musikiyide gidip bir teftiş yapayım balo salonlarına senelerdir gidiyorum ama alıcı gözüylede bakmamın zamanı geldi birasdan çıkıcam arkadaşım kahvaltıya çağırıyor ama anca yemeğe gelirim dedim biraz makinemide alıp dışarlarda gezelim arkadaşlarımda biliyor sevgilim gelince sadece sevgilimle görüşceğimi gizin son zamanları diyolar ama daha bu oğlanın askerliği varrrr kızlar sizin gibi inşallah bir tarih derim ama kasım olcak gibi sankiiiii gerçekten sizin tecrbülerinizden çok faydalancam

yağmurcum allah sevgilinle muhbbetini artırrsın canım maşallah

Son düzenleme:
[video=youtube;7nKaM2ShPHs]http://www.youtube.com/watch?v=7nKaM2ShPHs[/video]

kızçelerimm sevgililerimizden bize gelsinn

tatlışım, kocacığımın çalışacağı bölgeye göre karar vericez semtede.. anadolu yakasında kadıköy veya pendik gibi görünüyo şimdilik.
2 oda 1 salon ev istiyorum.. bakalım kısmet..

tatlışım, kocacığımın çalışacağı bölgeye göre karar vericez semtede.. anadolu yakasında kadıköy veya pendik gibi görünüyo şimdilik.
2 oda 1 salon ev istiyorum.. bakalım kısmet..

pendiğee miii lütfeeenn gelllll..
bende gebzedeyimkii

yaa bunları okuduğuma çok sevindim gizooom..
mobilya fiyatlarını bilmediğim için bişey diyemiyorum ama özel yapacak bir adres daha bulduğuma sevindim. bir de çağlam söylemişti, orayı araştırıp bilgi verecek zamanı gelince.
benim mimar arkadaşım da var yardımcı olur bana
gelinlik fiyatı da çok iyiymiş
balayı için alışveriş konusunda çok şanslısınız. malesef burda zara yok, mango yok. stv.yok. hiç bişey yok. yok oğlu yok burası..
ben de gelir istanbuldan alırım kiiiii

evet kuzuuum bize yakın olcaksın ne güzeeel

gizoş zaten lazzonide de ole fiyatlar pahalı yapmıs bence yapan 9 milyar yemek odası icin cooook fazla ve sanırım lazzoniden de alsa o fiyata gelirmiş

lazzonin mobilyaları cok kaliteli valla o kadar butcem olsa asla yaptırmam dısarda direk gider alırım... bi masa 3-5 sandalye bir de konsol altı üstü o kadar tutmaz umarım :26:

valla hiç olmadı gidip ikeadan alırım benim tarzım mobilyalar ordada var biraz elimiz rahatlayınca değiştiririz... ikeada komple salonu tv ünitesi ve koltuklarıyla beraber masa sandalye konsol da dahil 7000e cıkarıyosun

Son düzenleme:
nuraycım sen acele etme en yakınımda veee evlilik bilinciyle gözlemlediğim tek bir kişi oldu ince eleyen biridir maşallah mükemmel oldu oda dahil şirketti herkes senin evini merak edicez diolar ama onlar olmasa hiçbirşeycik öğrenemezdim demem o ki bu bilgileri paylaşcaz, sıkma sakın canını 3 ay kala ev kiralar içinide hemen yaparsınız yeterki paranız olsun herşey o kadar kolay ki o para olunca tüm kapılar açılıyor onunda mimar kuzeni vardı ama karışmadı çünkü mobilyacı tasarımı çok iyi yaptı

bende bostancı küçükyalı pendik ve kurtky tarafları diyorum evet hepimiz anadoluda olacağızz kiiii

nuraycım zaten ev dizerken eğer çalışmazsan buraya gelir akrabalarında kaldığında herşeyi alırsın yada ayda bir haftasonları gelir balayı için ne bulursan bakarsın canım

ben geldimmmmmmmm dün çok geergindi yaa eve gittim bi tayin muhabbeti yetti günee güzell başlıcamm diee söz verdim kendimeee
çaaalaaam cicileriiii gördümm gülee gülee yatınnnn
vee bendee bu sabah yanımaa gelen bi ablaa tuppercıymıışşş meeerrr hemenn seninn pempişş tupper lardann kaptımm iştee
benimdeee varr artık

canım vitrin ,lcd konsolu dolaplı, masa sandalyeler koltuklar felan öyle tuttu bildiğim kadarıyla halı dahilmi bilmiyorm inan doğtaş ve lazzoniyi dolaştı modelde beğendi ama kalitesini çok çok sorguladı canım bu yaptırdığı yerde ağaç olayımı ne değişikti sanırsam yoksa modeller bire bir aynı olmasada aynı büyük fark yok bide spor sade country değişik bir tarz oldu sıcak bir ev haline geldi vitrinede gümüşlük felan koymak istemyor onada ayrı bir olay yapcak inşallah gidip görürrüm kısa zamanda

ben mutfağımı ikeadan yaptırcam eğer kendi evimiz olursa ona kesin kara verdim beyaz istiyorum kırmızı benim tarzım değilll

ikea en iyisi benimde aklımda ama biz doğtaşta beğendik o geldiğinde mobilyada baktık oda benim gibi beğendi ordaki mobilyaları ama beyaz değilde vizon krem felan öyle istiyor benim ona beyaz mobilyada müdahale edeceğimi düşünüyor kendileri dökcek beyazın üstüne colalları fantaları ben bağırmıcam demiii

haklısın kuzucum.. daha 1 senem var düğüne

oy çok tatlış onlar .. ben de almalıyım kesin

oh siboşumm sefaaaaaaaaaaann olsunnn güle güle kullan pembişini gercekten cok tatlı icindekini bırakıp onu yer insan

sen gidince bize de fotolarını cek gizoşşş ne kadar cok örnek görürsek o kadar iyi ben de mutfagı ikeadan alıcam inşallah aklımda beyaz mutfak var benim de... onun dısında begendigim koyu kahve bi model daha var onun kapakları beyaz yaptırabilirsek o da olur

country tarz olan beyaz mutfagın üst kapakları bana cok uzun ve büyük geliyo cunku yeni mutfaklarda üst modüller daha kısa va daha kullanıslı o yuzden eger beyaz yapabiliolarsa istedigim modeli üst modülü kısa olanı secebilirim

aynenn kuşuumm yaa kolumaaa takarr gezerimmm artıkkk
nurayımmm sendee al anacımmm hepimizdeee olsuunnnn topikçeenee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…