yağmuur, bak canım düzeldi aranız dimii
kötü olunca bozma moralini, düzeltmeye çalış aranızı.. amaaaannn 3 günlük dünya küsmeye değmez o en sevdiklerimizle
kuzum 3 ay oncesi cok erken değil mi bosuna kira odiceksiniz :26: ama yaptırtcaksınız esyaları onu bi konusmanız lazım size max ne kadar da yetiştirebilir... salondan yatak odasına hepsi özel yapım olursa haklısın biraz sıkıntı o zaman 3 ay onceden tutmak mantıklı
valla kuzum bizim ne zaman bakıcagımız pek belli değil evde kiracı var ne zaman cıkarcak benimki bilmiyorum... bizim esyalar da yapılma olabilir begendigim modeller var bikaçtane en son lazzoni de begendim yemek odası mesela ama cok pahalı yatak odamı da ozel yaptırtmak istiyorum ama bunlar icin evin ölçülerinin alınması ustanın eve gelip bakması gerekcek belkide ama içinde insanlar varken nasıl olcak bilmiyorum... beyfendi kısın ortasında cıkaramazmış insanlarıyazın cıkarlarsa da bosuna bos durcakmıs bizim kiracının cıkması nisanı bulucak ancak o zaman mobilya işine bakarım ben
beyaz esyaları ramazandan sonra bakmaya baslayalım artık diyoruz kuzum... ama canımı en cok sıkan konu mobilyalar... hayalimdekine uygun parcaları bulmak bir araya getirmek artı eve ergonomik bi sekilde sıgdırmak gözümde cok büyüyo... tadilat da sorun nereye ne yapılcak hangi duvara duvar kagıdı hangi duvara ne renk boya.. dün yine konustuk bizimkiyle de cok zor işler baya sıkıntıya dusucez şimdilik kafa rahat da bakma dedi
hala neyine kafası rahat anlayamıyorum :95::95: surda en fazla 6-7 ay daha rahat o kafan tadını cıkar dedim ben de
aynen öyle çağlacım. bide son iki aya bırakırsak ev işini, kafamıza göre bulamazsak mecbur begenmediğimiz bir evi tutucaz .. 1-2 ay fazla kira vericez ama en azından istediğimiz gibi döşeyebiliriz belkim
mutfak masası bile sorun. mutfak küçük olur aldığın sığmaz, mutfak büyük olur aldığın sinek kadar kalır içinde
düşününce sıkıntı basıyo gerçekten.
tatlı tatlı elbıseler alalımm hazır beyaz vede danteel modaykeeennn zaradakı ındırımı kacırmamak lazım giziiiimm
Yagmur masallah canım
Kızlar ben bı annanişi yıkiim aksama hıdrellez misler gibi girsinn baharınaaArada kaçarım çunku bugun dişçiye fln gitcem bide pazara cıkarım bakım ne var ne yok hee bıde aksama ya parkormana yada ahırkapıya gidiceez halımde olursa tabii Optum hepınıızıı
tatlı tatlı elbıseler alalımm hazır beyaz vede danteel modaykeeennn zaradakı ındırımı kacırmamak lazım giziiiimm
yagmur masallah canım
Kızlar ben bı annanişi yıkiim aksama hıdrellez misler gibi girsinn baharınaaarada kaçarım çunku bugun dişçiye fln gitcem bide pazara cıkarım bakım ne var ne yok hee bıde aksama ya parkormana yada ahırkapıya gidiceez halımde olursa tabii optum hepınıızıı
ben de bişeylere hep göz kararı karar veriyorum işte kuzum kiracı girmeden benimki gidip ölçülerini yazmıştı güya lazım olcak diye ama kendi yazdıgından kendisi de bir şey anlamıyor
siz ne tarafta tutucaksınız evi
tatlışım, kocacığımın çalışacağı bölgeye göre karar vericez semtede.. anadolu yakasında kadıköy veya pendik gibi görünüyo şimdilik.
2 oda 1 salon ev istiyorum.. bakalım kısmet..
çağlam nurayım benm şirketteki ablam 3 ay önce tuttu vee onlarda lazzonide yatak odası ve yemek odası beğenmişlerdi vee özel yaptırdılar onların daha kalitelisi yatak odası 7 milyara geldi yemek odasıda 9 du sanırsam koltukalrla beraber pağlımı ucuzmu bilmiyorum ama ev çok sade oldu ondan eminim beyaz ağırlıklı ve çok güzel bir ev göz yormayan mobilyalar çok kaliteli, düğünede kaldı 1 ay ev bitsin size fotolar gösterrim gerçi şuda var evin içi hazır herşey yerleşti dekarasyon eksik bir tek
size demem o ki o mobilyalara şubatta bakmaya başladı şubat sonu gibiydi sanki biryerle anlaştılar mobilyacı ismini alır yazarım size çok çok memnun kaldı ki herşeyi beğenmiyor iç mimar geldi eve ölçüleri aldı bilgisayarda oturttu yerine ne beğendiyseler sonra hep beraber tasarladılar
beyaz eşyalarıda son zaman aldılar ocak ayında ki kiraladıkları evde ankastre sıfır beyaz eşyalar vardı onlar ilerde kendi evlerine taşınırken tekrardan bayiden alcaklar beyaz eşyalarını, gelinliğede tam anlamıyla şubat sonu karar verdi martta provalara başladı veee gelinlik çok şık 1750 tl ye geldi ki bu kızın nişan kıyafeti bile 1500 dü biz 4000 olur sanırken 1750 ye özel dikim yaptırdı kullanıp vercek onunda olmucak
kiralıcak gelinlere sözüm sakın acele etmeyin kuzular acele etmeyin herşey olucağna bir güzel veriyor bide bunlarda ailler aşırı destek oldu her iki tarafında durumu iyi bide son zamana kaldı herşey die gençlere aşırı destek oluyolar
pendiğee miii lütfeeenn gelllll..
bende gebzedeyimkii
evet kuzuuum bize yakın olcaksın ne güzeeel
gizoş zaten lazzonide de ole fiyatlar pahalı yapmıs bence yapan 9 milyar yemek odası icin cooook fazla ve sanırım lazzoniden de alsa o fiyata gelirmiş
lazzonin mobilyaları cok kaliteli valla o kadar butcem olsa asla yaptırmam dısarda direk gider alırım... bi masa 3-5 sandalye bir de konsol altı üstü o kadar tutmaz umarım :26:
valla hiç olmadı gidip ikeadan alırım benim tarzım mobilyalar ordada var biraz elimiz rahatlayınca değiştiririz... ikeada komple salonu tv ünitesi ve koltuklarıyla beraber masa sandalye konsol da dahil 7000e cıkarıyosun
haklısın kuzucum.. daha 1 senem var düğünenuraycım sen acele etme en yakınımda veee evlilik bilinciyle gözlemlediğim tek bir kişi oldu ince eleyen biridir maşallah mükemmel oldu oda dahil şirketti herkes senin evini merak edicez diolar ama onlar olmasa hiçbirşeycik öğrenemezdim demem o ki bu bilgileri paylaşcaz, sıkma sakın canını 3 ay kala ev kiralar içinide hemen yaparsınız yeterki paranız olsun herşey o kadar kolay ki o para olunca tüm kapılar açılıyor onunda mimar kuzeni vardı ama karışmadı çünkü mobilyacı tasarımı çok iyi yaptı
bende bostancı küçükyalı pendik ve kurtky tarafları diyorum evet hepimiz anadoluda olacağızz kiiii
nuraycım zaten ev dizerken eğer çalışmazsan buraya gelir akrabalarında kaldığında herşeyi alırsın yada ayda bir haftasonları gelir balayı için ne bulursan bakarsın canım
ben geldimmmmmmmm dün çok geergindi yaa eve gittim bi tayin muhabbeti yetti günee güzell başlıcamm diee söz verdim kendimeee
çaaalaaam cicileriiii gördümm gülee gülee yatınnnn
vee bendee bu sabah yanımaa gelen bi ablaa tuppercıymıışşş meeerrr hemenn seninn pempişş tupper lardann kaptımm iştee
benimdeee varr artık
Eki Görüntüle 407814
oh siboşumm sefaaaaaaaaaaann olsunnn güle güle kullan pembişini gercekten cok tatlı icindekini bırakıp onu yer insan
sen gidince bize de fotolarını cek gizoşşş ne kadar cok örnek görürsek o kadar iyiben de mutfagı ikeadan alıcam inşallah aklımda beyaz mutfak var benim de... onun dısında begendigim koyu kahve bi model daha var onun kapakları beyaz yaptırabilirsek o da olur
country tarz olan beyaz mutfagın üst kapakları bana cok uzun ve büyük geliyo cunku yeni mutfaklarda üst modüller daha kısa va daha kullanıslı o yuzden eger beyaz yapabiliolarsa istedigim modeli üst modülü kısa olanı secebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?