'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlam ikeanın kalitesi biraz düşük mü anlamadım neden öyle dedin, olmazsa ikeadan alırım sonradan değiştiririm diye :26:
ben mutfak perdesi falan, mutfak masası ordan almayı düşünüyodum. hatta iki oda 1 salon istiyorum ya ben, odalardan biri yatak oadası malum, diğerine de şundan düşündüm:
Eki Görüntüle 407838
misafir gelirse kalır hem.. bir de bu odaya kitaplık koyarız.. ilerde bebiş olursa koltuk niyetine kalır orda bi tek kitaplığı çıkarırız diye düşündüm.

evet kuzum bazı ürünlerin kalitesi düşük bizimki ikea diyince köşe bucak kacıyo... beyaz mobilyaların boyalarında catlama ve dokulme olmus, bizim komsular kullanıyo kitaplıkları coktu falan yani piyasayı azcık gezip baska magazalara bakınca goruyosun kalitesiz azcık emsallerine göre bence

bizimki beyaz koltukta istemiyo ben orda yatıcam uzanıcam kafamı koyucam bas bas bagırcaksın kirtletmeee diye diyo bana ikea ve beyaz koltuk lafları bizimkinin tüylerini diken diken eden iki şeydir

ayrıyetten misafir odası yapma mantıgım yok benimde yani haklı aslında o odayı kullanıcaz biz tv miz falan orda olucak... calısma odam olcak bi de ayrıyetten oraya tv almam komple kitaplık olcak ve ben orda ceviri yapıcam bizimkinin de cizimleri oluyo o yuzden orada tv falan izleyip keyif yapamyız sessiz sakin calısma kosemiz olcak bir odam bosta kalıyo o da bebişe kısmetse

ikea tarzı olup da ucuz olan da mobilyacı yok malesef bu da bizi ya özel yapım ya ikea secenegine goturuyo kuzum yapca bişey yok

kızceler tencere olarak emsanın lapis modelini begenmeye basladım arkadasım kullanıomus cok memnunmus karıstırmıyosam eger bu benimkinden dedi kapakları cam degilmiş bunun

annemin alısveriş yaptıgı bi magaza var ordan bakabiliriz babacıgım hediye etmiş olur hem de aradan cıkar diye dusunmeye basladım nasıl sizce

canım tencerenin estetik duruşu çok güzel, kalitesine gelince benim annemin çelik tencereleri de emsan ve yıllardır kullanıyo çokta memnun.
ikea'nın sitesine baktım da ya gerçekten çok uygun fiyatlar ve çok güzel duruyolaarr ama, yatak odasına baktım da ..
ben o fiyata özel yapabileceklerini sanmıyorum, bir gömme dolap yaptırıyosun dünya para. yine de araştırırız tabiki.
ama ikea evimizin herşeyi olabilir belki

lazzoni'ye baktım da bir L koltuk ya alt tarafı.. fiyatı 7 bin küsür..
ikea can gibi duruyoo

lazzoni'ye baktım da bir L koltuk ya alt tarafı.. fiyatı 7 bin küsür..
ikea can gibi duruyoo

evet kuzum özel yapım da ole pahalı oluyo malesef uygun ve düzgün yapacak güvenilir bi yer olmadıktn sonra bizim de ikea evimizin herseyi olcak sanırım bakalım

lazzonide joyce elizabeth tasarımları var... işte begendigim yemek odası ordandı ucuklar amaaa

kuzuum bende bundan ıstıyorum hatta o cekmecelerede mısafır ıcın nevresım, havlu ve pıjamaları koyucam bebek oluncada dedıgın gıbı kalır orda ben bılıyorum mısaıfrım hıc eksık olmıcaak arkadas akraba falan

çağlam ben doğtaş'ta düşünücem.. carmen yemek odasının masa ve sandalyelerini çok beğendim..
minişkom aynen balım misafir için nevresim pijama vs. çekmeceleri olur orasıı.. bebiş olunca da emzirme koltuğumuz :) koltuk düzeninde dekore eder üstüne bir sürü ayıcıklar koyarııızz

Son düzenleme:
doğtaş da benim begendigim bikaç sey vardı ama onlar da pahalıı...

carmen uygun ama o modele benzeyen o kadar coooook marka da varki eger onu begendiysen cok daha ucuzunu bulursun bile kuzum

doğtaş da benim begendigim bikaç sey vardı ama onlar da pahalıı...

carmen uygun ama o modele benzeyen o kadar coooook marka da varki eger onu begendiysen cok daha ucuzunu bulursun bile kuzum

canım sadece masa ve sandalyesi güzel.. ben o açık ahşap rengiyle beyazı yakıştıramıyorum. çok basit geliyo gözüme.. scarlet güzel.. bide ben gri mobilya da seviyorum.. heleki morla ve beyazla kombinleninceee , arada pudra pembeleri de hani koltuk takımıyla halısıyla perdesiyle .. ayy ay

oh oh :) ne güzel resimler paylaşılmış:) canım çektiii:) inşallah 2013 e evli olarak girerim..bu ramazan sonrası da nişanlanırım:) bu güzel hazırlıkları bende paylaşırımmmm:) ALLAHım... tüm bekarlara nasip et :)

kiracıyı 1.5 ay kala cıkartcakmıs... kararını vermişmiş.... nisanın ortası kiracı cıktım ettim diyene kadar sonunu bulur kalıcak 1 ay

yetişir mi diye sormıcam yetişmicek imkansız millet hazır aldıgı esyaları bile 1 ay kala getirtiyo napmaya calısıyo bu adam anlamıyorum mart ayına bile kış diyo kışın çıkamazlarmış

sanki koca istanbulda baska ev yok!!!! kiracı bizim düğünümüzden önemlii

Bizim evin çok yakınında bir yerde bir mekan keşfettim bu akşam gezerken... ümraniye öğretmen evi

burada düğün nişan kına vs tarzı organizasyonlar oluyormuş... dısardan cok otantik göründü gözüme binanın dışı falan tarihi bir bina gibi dekore edilmiş normalde bahcesinde de etkinlikler oluyormus...

dışardan görüntüsünü görünce çölün ortasında vahalara kurulan otantik yerler olur ya onlar gibi görünüyor ısıkları falan yanınca

ben bazen kınayı evde yapayım bikaç arkadas gelsin bitsin diyorum ama annem evde olmaz basıma iş çıkarma dedigi icin burası da bana göre kınaya uygun bi atmosferde oldugu icin belki burada yapabilirim kınamı

tabi evlenmekten vazgeçmezsem bu aralar :95::95:

neyse resimleri ekleyeyim burayı da paylasmıs olayım

pek pozitiflik bırakmadı bende böle bi günde hem de...

orası cok guzel kuzum ama bana cok uzak hem de gerek yok benim kınam icin o kadar ayrıntıya sevmem kınaları ben bana kalsa evde yapıp kurtulcam, kuzenimin kınasında bile duramadım afakan bastı

annem kabul etmedigi icin böle alternatif bakınıyorum işte ama burası tam sana göre düğün gibi olucak işte

yere batan sarnıcı gibi dimi bende dugunden cok kınayı severım bılomusun pastam adetlerımızı daha cok yaptıgımız ıcın sanırım kısın neden cıkamıolarmıs pastamm bılmıolarmı sonucta tasıncaklar ordan 2 gun once haber vermıosunuzkı sonucta sokaga atmıs gıbı olmazsınız onlarda ona gore ayarlar

bilmiyorumm pastam cıkamazlarmıs iste ... bazen oyle gıcık biri oluyo ki acaba yanlıs bi karar mı verdim diyorum tuhaflasmaya basladı iyice özellikle de su yapılacak edilecek mevzuları acıldı mı... tanıyamıyorum resmen adamı

vaz mı gecsem dedirtiyo yani bana pesss artıkkk

evlendikten sonra da bole garip tavırlar icine girerse biz cok kavga ederiz... inatcıyım cunku ben de feci sekilde iki cambaz bi ipte oynayamayız yani

Bebişleriiiiiiiiiiimmmm mutluuu pazarlaarrrrrrrrrrrrrrr:124::124::124:

yooosssyoğunnnn 2 günn geçirdimmmmmmmm wuuu bugunn nefes alıcammmmm ancakkk

kurabiyemmmm umarımm ortakk nokta bulursunuzz cnm bnmm, erkeklerr biraz daha relax mı oluo ne bolee durumlardaa.. Sonuctaa mobilyalarr seçilecekk eve gore düzenleme yapılacak ve hatta sizz tadilatta yaptıracaksınız 1-2 yerinee evinn, 2 ayağın bir pabuca girmesindensee rahat rahatt martta cıkarlardıı di miii sizde işinizee bakardınızz... sonucta kiracılardaa evden cıkmıoruzz diee diretmicekler yaa...hayırlısınıı diliyorumm bebegiimm, yüreğini ferah tut... hallolur herşeyy

miniiiiiiiiiiiiimmmm dileklerinn içinn çok sağ oll hayatımmmmmmmmmmm Yiiiriiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

Kızzzlaaaaaarr dünn annişleee bii çarşı çıkarması yapmışızz sormayın gitsinn Henna gelinliğee gittikk baştan annem burdaki sahibiyle arkadasmıss, bende fikirlerimi söyledim gelinlikle ilgili bayagı sohbet muhabbett derkeeeeeenn neee öğrendimmmmmmmm 1 ay içindeeeeee Miss Defne de açılıyormusss burayaaaa musmutluu olduummmm seçeneğin bol olması demekkk hem rekabetin arttığı piyasada fiyatların düşmesiii hemde bnm gelinlik içinn istanbulaaa 2 de 1 gitmemem demekkkk

Sonraaa mobilyacıyaa gittikkk mobilyaları ben Keşandan peekk düşünmüorum tarzıma hitap etmiolar zaten ama yine de fiyat araştırması yaptıkk

Sonraaa Bosch'a gittikk aman Allahım yaaa buzdolapları makineler.... Bosch çokk iyi kızlarr fakatt düşündüğüm zaman beyaz eşyayı Bosch'tan alırsam en aşağı bi 9.000 tutuyorr, annem Arçelik diyoor... Zaten Bosch@tan sonra da Arçelik'e gittikk fiyatlar daha makul tabikii blmiorum ama butceyi zorlamak da istemiorummm

Sonraa daa züccaciye cıkarması yaptıkkk bnm şu mitterteich'larla ilgiliiii, kadına diorum kii ben 2 hafta oncee geldim burda bi takım vardı sır altı mıydı neydi adı diorumm, mümkün değil ben onu gecen sene sattım dioo banaa e benn gördüm ama tam 2 hafta oldu dedimm yoookk yokkkk kızlarr bildiğinniz satılmıss takım 1 sene öncee baskaa bi takım vardı sportiftii... mitterteich'larınn en güzel özelliği saten olması... deseni ve tabağı gösteriyor, ben buradayım die bağırıyor resmenn takım... Kütahya'daki butunn modeller var, silvia, açelya -lalezar dışında- ama saten yokk, 12 kişilikk mittertecih silvia modeline baktım 750 TL...

Oysakiii gizommm bana 2 gün öncee nette 6 kişiliği 107 TL ye bulmustuuu pekii ben napııcammmmmm 2 tane 6 kişiliğeee 214 TL ye sahip olcaammmm

Birdeeee Korkmaz'ın çay setlerindeenn alan var mı accebaaaa?? Bohemia seti 119 TL, Assos seti 109 TL anneler günü sebebiyleeee, onu aradann cıkarsam fena olmaz diyoruummm

offf cokk konustummm beni affedinnnnnnn

maalesef pelinimmm odun olabiliyolar bazen özellikle dugun konularında

bu aradaaaaaaa kızlaaaaaar evgör beni de düşünmüş sonundaaaaaa

şuna bakınnn renk secenekleri de varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…