çağlam ikeanın kalitesi biraz düşük mü anlamadım neden öyle dedin, olmazsa ikeadan alırım sonradan değiştiririm diye :26:
ben mutfak perdesi falan, mutfak masası ordan almayı düşünüyodum. hatta iki oda 1 salon istiyorum ya ben, odalardan biri yatak oadası malum, diğerine de şundan düşündüm:
Eki Görüntüle 407838
misafir gelirse kalır hem.. bir de bu odaya kitaplık koyarız.. ilerde bebiş olursa koltuk niyetine kalır orda bi tek kitaplığı çıkarırız diye düşündüm.
evet kuzum bazı ürünlerin kalitesi düşük bizimki ikea diyince köşe bucak kacıyo... beyaz mobilyaların boyalarında catlama ve dokulme olmus, bizim komsular kullanıyo kitaplıkları coktu falan yani piyasayı azcık gezip baska magazalara bakınca goruyosun kalitesiz azcık emsallerine göre bence
bizimki beyaz koltukta istemiyo ben orda yatıcam uzanıcam kafamı koyucam bas bas bagırcaksın kirtletmeee diye diyo banaikea ve beyaz koltuk lafları bizimkinin tüylerini diken diken eden iki şeydir
ayrıyetten misafir odası yapma mantıgım yok benimde yani haklı aslında o odayı kullanıcaz biz tv miz falan orda olucak... calısma odam olcak bi de ayrıyetten oraya tv almam komple kitaplık olcak ve ben orda ceviri yapıcam bizimkinin de cizimleri oluyo o yuzden orada tv falan izleyip keyif yapamyız sessiz sakin calısma kosemiz olcak bir odam bosta kalıyo o da bebişe kısmetse
ikea tarzı olup da ucuz olan da mobilyacı yok malesef bu da bizi ya özel yapım ya ikea secenegine goturuyo kuzum yapca bişey yok
kızceler tencere olarak emsanın lapis modelini begenmeye basladım arkadasım kullanıomus cok memnunmus karıstırmıyosam eger bu benimkinden dedi kapakları cam degilmiş bunun
annemin alısveriş yaptıgı bi magaza var ordan bakabiliriz babacıgım hediye etmiş olur hem de aradan cıkar diye dusunmeye basladımnasıl sizce
lazzoni'ye baktım da bir L koltuk ya alt tarafı.. fiyatı 7 bin küsür..
ikea can gibi duruyoo
çağlam ikeanın kalitesi biraz düşük mü anlamadım neden öyle dedin, olmazsa ikeadan alırım sonradan değiştiririm diye :26:
ben mutfak perdesi falan, mutfak masası ordan almayı düşünüyodum. hatta iki oda 1 salon istiyorum ya ben, odalardan biri yatak oadası malum, diğerine de şundan düşündüm:
Eki Görüntüle 407838
misafir gelirse kalır hem.. bir de bu odaya kitaplık koyarız.. ilerde bebiş olursa koltuk niyetine kalır orda bi tek kitaplığı çıkarırız diye düşündüm.
doğtaş da benim begendigim bikaç sey vardı ama onlar da pahalıı...
carmen uygun ama o modele benzeyen o kadar coooook marka da varki eger onu begendiysen cok daha ucuzunu bulursun bile kuzum
oh oh :) ne güzel resimler paylaşılmış:) canım çektiii:) inşallah 2013 e evli olarak girerim..bu ramazan sonrası da nişanlanırım:) bu güzel hazırlıkları bende paylaşırımmmm:) ALLAHım... tüm bekarlara nasip et :)
pek pozitiflik bırakmadı bende böle bi günde hem de...
orası cok guzel kuzum ama bana cok uzak hem de gerek yok benim kınam icin o kadar ayrıntıya sevmem kınaları ben bana kalsa evde yapıp kurtulcam, kuzenimin kınasında bile duramadım afakan bastı
annem kabul etmedigi icin böle alternatif bakınıyorum işte ama burası tam sana göre düğün gibi olucak işte
yere batan sarnıcı gibi dimibende dugunden cok kınayı severım bılomusun pastam adetlerımızı daha cok yaptıgımız ıcın sanırım kısın neden cıkamıolarmıs pastamm bılmıolarmı sonucta tasıncaklar ordan 2 gun once haber vermıosunuzkı sonucta sokaga atmıs gıbı olmazsınız onlarda ona gore ayarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?