Ciddi olamazsınHangi köy canım? Akraba çıkmayalım
bilmiyorum ki canım
benmki daha okuyor:S 3.sınıfa geçti.. annemler zorlanıyor evlen evlen die.. arada kaldım resmen:S
2012 nişan yapalım dioruz.. sonrada diorumki o daha öğrenci öyle sanki ateşten mal kaçırır gibimi olur nişaşlanmamız..
ama hani nişanlanırsak ailem evlen demez artık.. pof karışık
bnde ne söz var ne nişan:d ama 2013 gelini olacm
bende muşluyum sizn köylü olma ihtimalim varmı:)
söz möz yok mu canım ?? Ne kadardır birliktesiniz?
Yok canım. Ama istersen olabiliriz de
Bende de söz yok nişan yok, ama biricik sevdiceğim var.
benmki daha okuyor:S 3.sınıfa geçti.. annemler zorlanıyor evlen evlen die.. arada kaldım resmen:S
2012 nişan yapalım dioruz.. sonrada diorumki o daha öğrenci öyle sanki ateşten mal kaçırır gibimi olur nişaşlanmamız..
ama hani nişanlanırsak ailem evlen demez artık.. pof karışık
canım aynı dert bende 4 yıldır birlikteyim ama mezun olur olmaz seneye söz sonrada askerlik hayırlısıyla 2013 kadsm gibide evlenmeyi düşünüyorum tanışma yıldönümümzde off ama 1 yıl uzattı normlalde şimdi askerde olucaktı umarım seneyde uzatmaz uff çok zor ya
kızlar herkese slmmmm
girmeyeli ne kdr çok sayfa olmuş böle:)) dün akşam işten gelir gelmez girdm ama dünden beri bağlantım gidip duruo cvp vericek kdr bile sürekli deildi(
hala da düzelmiş deil off
294 cü sayfayı nedense göremiyorum canım ama yazdığını görebildim, valla canım aynı durumdayız biz yeni mezun askerlik nişandı sözdü düğündü hoş ben birşey istemiyorum pek maddi açıdan zor duruma düşmez ailesi ki durumları iyi canım ama bilmiyorum off offf daha çok zaman var çoook
ay şekerm netim gidip gelmezse katılırm tabiki size özledm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?