'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bnde ne söz var ne nişan:d ama 2013 gelini olacm

bende muşluyum sizn köylü olma ihtimalim varmı:)

benmki daha okuyor:S 3.sınıfa geçti.. annemler zorlanıyor evlen evlen die.. arada kaldım resmen:S
2012 nişan yapalım dioruz.. sonrada diorumki o daha öğrenci öyle sanki ateşten mal kaçırır gibimi olur nişaşlanmamız..
ama hani nişanlanırsak ailem evlen demez artık.. pof karışık

söz möz yok mu canım ?? Ne kadardır birliktesiniz?

söz möz yok mu canım ?? Ne kadardır birliktesiniz?

2yıldır tanıyorum. 1yıl arkadaşlık 1yılda sevgilim. bu ay sonunda 1yıl olcak inş..
söz şöyle var, onun ailesi biliyor. bana yüzükte aldı sevgilim. ama ben takmadım. almak istemedim. ama ısrar edince almak zorunda kaldım. takmıyorum duruyor öyle..nblm sözlenmek çok özel bişi.. bn bunu yanınca ailem yanımda olsun istiyorum.sevdklerim olsun istiyorum.. yüzüğü takamam zaten.. dışardakilere ne derim.s
bnmde annemde biliyo işte.. bilio bilmio gibi..

canım aynı dert bende 4 yıldır birlikteyim ama mezun olur olmaz seneye söz sonrada askerlik hayırlısıyla 2013 kadsm gibide evlenmeyi düşünüyorum tanışma yıldönümümzde off ama 1 yıl uzattı normlalde şimdi askerde olucaktı umarım seneyde uzatmaz uff çok zor ya

kızlar herkese slmmmm
girmeyeli ne kdr çok sayfa olmuş böle:)) dün akşam işten gelir gelmez girdm ama dünden beri bağlantım gidip duruo cvp vericek kdr bile sürekli deildi(
hala da düzelmiş deil off

sanırım bnde 4yılı doldurcam öyle evlencem:) 2013u bulsa iyi bizim.. 2013 daha yeni mezun askerlik iş ne olur düşünmek bile sitemiyorum:S

umarım uzamaz:) istediğinizde tarhte güzel bi evlilik olur

294 cü sayfayı nedense göremiyorum canım ama yazdığını görebildim, valla canım aynı durumdayız biz yeni mezun askerlik nişandı sözdü düğündü hoş ben birşey istemiyorum pek maddi açıdan zor duruma düşmez ailesi ki durumları iyi canım ama bilmiyorum off offf daha çok zaman var çoook

bnde bişey istemiyorum.ailemde şu olcak bu olcak şunu alın şunu getirin dien bi aile değil şükür. onunda babası memur zaten.. bn beraber alırız die düşünüyorum hep.. hayırlısı:)

ececim ne iş yaptığımı sormuşsun ben sigorta şirketinde çalışıyorum canım muhasebbe bitirdim ve 3 senedir çalışıyorum

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara da slmm
ben yokkn neler yaptınız bakalm kimler aldı kedicikli takımı:)
bi kaç sayfada gördüm telomercm stajn hayırlı olsn bende prenatal tanıda ve acil biyokimyada yapmıstm cerrahpaşada:)
umarm güzel geçer ben çok zevk almıstm sahsen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…