maalesef pelinimmm odun olabiliyolar bazen özellikle dugun konularında
bu aradaaaaaaa kızlaaaaaar evgör beni de düşünmüş sonundaaaaaa
şuna bakınnn renk secenekleri de varmış
Çaaaaaaaağğlaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm çokk güzelmişş, yeşili sıkıcı bir ton ama pudra pembesi falan miikkemmell olurki bununnnnn
mutfak banyo balkon kapısı ve bir önceki mesajımda anlattıgım gibi salon kapısı var kuzum e boya badana
onun hesabına göre nisan basında cıkarlarsa yetişir iki ay kalmıs oluyo bilmiyorum nolucak ben hep martta cıkartır diye dusunuyodum
hayırlısı artık napalım ona da kızamıyorum sanırım sözleşmeyi gectigimiz nisanda yaptıgı icin kiracının sözleşme üzerinden basına bela acmasından cekiniyo olabilir
ama bu yıl kontrat yapmamıstı bu durumu dusunerek, yine de bunu kafasına takıyo galiba
evgörün 2012 koleksiyonundaki ciciileri gördün mü kuzum önceki sayfaya ekledimm
Oyyyhhhşş oyhhşşş aynıyızz kurabiyemmm kesinlikleee vitrin olmayackk!!!!!! annemle bu konuda cok kapısıorumm ama artık bnm evim benm fikrim olacak modundayımmeve kuzucukkk annişle benim aklıma da direk pudra pembesi, lila gibi renkler geldi... kumaş ve desen seçenekleri mevcutmuş secebiliyosun çok sevindirik oldumm
bu tarz mobilyalara tv ünitelerini pek yakıstıramıyodum... ikeadakiler de cok kaba geliyodu bütün modüllü üniteler nedense bana odayı daha kucuk gösteriyo gibi geliyo... dün tv ünitesinden vazgectim o yüzdennn
bizim salondaki duvar gömme... tv için yapılmıs yani zaten, kabloları duvardan gecirip televizyonu duvara monte edicez, altına tek uzun modül alıcam kenarlarına da acık raflar koyucamm
ayrıca kesinlikle abajur ve aplik de olucak, vitrin almıcam konsol alıcam konsolun uzerine yada kapının iki yanına aplik koltukların yanına da abajurlar olucak... abajurları annemle yapıcaz kumaslarını salı pazarından alıp, kasnakları da yapı marketlerde buluruz sanırım
salonumun kapısı normal oda kapısı suan, onu da kırdırıp genişletmek ve fransız kapı yapmak istiyorum... salonum sekilleniyo kafamdaa yavastann şimdi benimki bunları duyunca yeter artık evlenmiyorum diyebilir o da var
nazlım dilekklerin tez vakit kabul olur inşallah
nurayım bende carmeni beğeniyorum ama işte kafamdaki çizgi sırf beyaz olsun
çağlam evde tadilat olucak ise zor canım bak aqualitynin nikahına az kaldı düğününe var gerçi daha ama tadilatçılar aylardır işi yokuşa sürüyormuş, ailler oturup konuşssun marttan önce çıksınlar hattahaha mutfak banyo felan varsa bizim evdeki olay 1 ayda bitmişti çünkü canım
pelom olmadı netten alcan o kadar avantajlı ki 12 kişiliği çorba kasesi yüzündenmi sitede 700 civarıydı diede dşünüyorum çünkü 12 kişilik 214 tl ye geliyorrr
pelom annen abin ve senin için ön hazırlık yapmış gibi boschta fiyatlar hep öyle balım, bu arada yeni bir gelinlikçi açılıyor die sevindim senin adına kuzum ne güzel alternatifin çok olcak
canım inşallah herşey iyi şekilde sonlanırda stres yaşamazsınız
evgöre baktım hemen gerçekten güzel şeyler var bu koltuklarda çok şirin pelonun dediği gibi pudra pembesi çok güzel olur o renk vagzeçlilmezim bu koltuklarda çok tatlı vizon yada beyaz koltuk alsam bile bir tane minik koltuk böyle olcak çok şirin buluyorum bu tarzıııııı
tüünayydın bebekleeeriim
pastaaam bende ılkının tarzında bısı dusunuoooruuumm tek renk L koltuk, teklı koltugum bole cıceklı yiriiing
hoşşşbullduuummm pelimimmkoooooşuuumm napoosuunnn
iyi değilimmm ama iyi olmakk zorundayımmm nazlımmmmm, iyi olmasam bilee iyi görünmekk zorundayımmm...
sen nasılsınnn bitanemmmm?
hepimizin evi aynı olucak gibi
çağlaam nisan da çıkacaklarsa şimdiden söyleyin, kesin olarak nisanın şu günü eve tadilat için gelecekler ona göre ayarlayın kendinizi diye.. tadilat için de başında durursanız paşa paşa yaparlar hemencik..
çağlam gösterdiğin takımların fiyatları ne? ilk gösterdiğinde pudra pembesi, lila veya böyle uçuk bi mavi çok hoş olur gerçekten
peloşuuummm, bizde bosh düşünüyoruz ama beyaz eşyaya 5 bin tl veririz en fazla, böyle konuştuk yani.. çamaşır makinası, bulaşık makinası, buz dolabı ve ocak-fırın.. ama 5 bin yetmez sanırım :26:
ne güzel modeller var :) insanın içi kıpır kıpır oluyor:) sınır yokki hergün yeni bir model:) inşallah çok yakında ben de girişirim bu hazırlıklara:) ama sade bir söz ve çok sade bir nikah istiyorum:) avrupa usulü:) ne gerek var :) onun yerine balayında daha uzun kalırım:):):): hayırlısıyla:) inşallahh:)
Nurayımmm yetmezz balım çünkü bir buzdolabı zaten 2.500 civarı...hepimizin evi aynı olucak gibi
çağlaam nisan da çıkacaklarsa şimdiden söyleyin, kesin olarak nisanın şu günü eve tadilat için gelecekler ona göre ayarlayın kendinizi diye.. tadilat için de başında durursanız paşa paşa yaparlar hemencik..
çağlam gösterdiğin takımların fiyatları ne? ilk gösterdiğinde pudra pembesi, lila veya böyle uçuk bi mavi çok hoş olur gerçekten
peloşuuummm, bizde bosh düşünüyoruz ama beyaz eşyaya 5 bin tl veririz en fazla, böyle konuştuk yani.. çamaşır makinası, bulaşık makinası, buz dolabı ve ocak-fırın.. ama 5 bin yetmez sanırım :26:
Hoşgeldinn aramızaaaa:)ne güzel modeller var :) insanın içi kıpır kıpır oluyor:) sınır yokki hergün yeni bir model:) inşallah çok yakında ben de girişirim bu hazırlıklara:) ama sade bir söz ve çok sade bir nikah istiyorum:) avrupa usulü:) ne gerek var :) onun yerine balayında daha uzun kalırım:):):): hayırlısıyla:) inşallahh:)
peliniiiiimmm, neden iyi değilsin ama
iç güveysinden hallice işte pelimimm .. Hayırdır bebegımm ne sıktı canınıı?
3 bin lira civarı kuzummm benimmmm il ekledigim koltuklarr,
beyaz esyalara 5000 de yetebilir kuzummm ankastre olmazsa, ankastre olunca cok ucuyo
bu arada no-frost kombi kullanan var mı evinde falan... dondurucu kısmı buyuk oldugu icin kombi dolap istiyorum ama kullanan yok cevremde
peloşummm nolduuu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?