'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

maalesef pelinimmm odun olabiliyolar bazen özellikle dugun konularında

bu aradaaaaaaa kızlaaaaaar evgör beni de düşünmüş sonundaaaaaa

şuna bakınnn renk secenekleri de varmış

Çaaaaaaaağğlaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm çokk güzelmişş, yeşili sıkıcı bir ton ama pudra pembesi falan miikkemmell olurki bununnnnn

Çaaaaaaaağğlaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm çokk güzelmişş, yeşili sıkıcı bir ton ama pudra pembesi falan miikkemmell olurki bununnnnn

eve kuzucukkk annişle benim aklıma da direk pudra pembesi, lila gibi renkler geldi... kumaş ve desen seçenekleri mevcutmuş secebiliyosun çok sevindirik oldumm

bu tarz mobilyalara tv ünitelerini pek yakıstıramıyodum... ikeadakiler de cok kaba geliyodu bütün modüllü üniteler nedense bana odayı daha kucuk gösteriyo gibi geliyo... dün tv ünitesinden vazgectim o yüzdennn

bizim salondaki duvar gömme... tv için yapılmıs yani zaten, kabloları duvardan gecirip televizyonu duvara monte edicez, altına tek uzun modül alıcam kenarlarına da acık raflar koyucamm

ayrıca kesinlikle abajur ve aplik de olucak, vitrin almıcam konsol alıcam konsolun uzerine yada kapının iki yanına aplik koltukların yanına da abajurlar olucak... abajurları annemle yapıcaz kumaslarını salı pazarından alıp, kasnakları da yapı marketlerde buluruz sanırım

salonumun kapısı normal oda kapısı suan, onu da kırdırıp genişletmek ve fransız kapı yapmak istiyorum... salonum sekilleniyo kafamdaa yavastann şimdi benimki bunları duyunca yeter artık evlenmiyorum diyebilir o da var

Son düzenleme:
nazlım dilekklerin tez vakit kabul olur inşallah

nurayım bende carmeni beğeniyorum ama işte kafamdaki çizgi sırf beyaz olsun

çağlam evde tadilat olucak ise zor canım bak aqualitynin nikahına az kaldı düğününe var gerçi daha ama tadilatçılar aylardır işi yokuşa sürüyormuş, ailler oturup konuşssun marttan önce çıksınlar hattahaha mutfak banyo felan varsa bizim evdeki olay 1 ayda bitmişti çünkü canım

pelom olmadı netten alcan o kadar avantajlı ki 12 kişiliği çorba kasesi yüzündenmi sitede 700 civarıydı diede dşünüyorum çünkü 12 kişilik 214 tl ye geliyorrr

pelom annen abin ve senin için ön hazırlık yapmış gibi boschta fiyatlar hep öyle balım, bu arada yeni bir gelinlikçi açılıyor die sevindim senin adına kuzum ne güzel alternatifin çok olcak

mutfak banyo balkon kapısı ve bir önceki mesajımda anlattıgım gibi salon kapısı var kuzum e boya badana

onun hesabına göre nisan basında cıkarlarsa yetişir iki ay kalmıs oluyo bilmiyorum nolucak ben hep martta cıkartır diye dusunuyodum

hayırlısı artık napalım ona da kızamıyorum sanırım sözleşmeyi gectigimiz nisanda yaptıgı icin kiracının sözleşme üzerinden basına bela acmasından cekiniyo olabilir

ama bu yıl kontrat yapmamıstı bu durumu dusunerek, yine de bunu kafasına takıyo galiba

evgörün 2012 koleksiyonundaki ciciileri gördün mü kuzum önceki sayfaya ekledimm

canım inşallah herşey iyi şekilde sonlanırda stres yaşamazsınız

evgöre baktım hemen gerçekten güzel şeyler var bu koltuklarda çok şirin pelonun dediği gibi pudra pembesi çok güzel olur o renk vagzeçlilmezim bu koltuklarda çok tatlı vizon yada beyaz koltuk alsam bile bir tane minik koltuk böyle olcak çok şirin buluyorum bu tarzıııııı

Oyyyhhhşş oyhhşşş aynıyızz kurabiyemmm kesinlikleee vitrin olmayackk!!!!!! annemle bu konuda cok kapısıorumm ama artık bnm evim benm fikrim olacak modundayımm zorlaa vitrin falan aldıramaz banaa, belki şirin küçük bir konsol evettt ama vitrineee hayır
abajurrr bnde istiorummm kurabiyem duvarlarda apliklerrr off evimm olsunn evimmmmm, bizz illaaa mustakil ev istioruz sevdicekleeeee ben caddenin o şatafatından bıktımm o da kendisinee özel kimselerin ellemediği bi hayatttt... apartmanda zorr bir de nöbetleri olduğu için sabah işten cıkıyorr, üst kattaki üniversiteliler ses yapıyorr gece de aynı... daha geçen gün kavga etmiş çocuklarla...
huysuzzz biri haline gelmesini istemiorum ama bakalım alternatif üretmekk gerekkkk

biiiir dee akşam yatak odamızı konustuk çokkk hayalperestt çooooooook duvarlarda bilmem neler olcakmıss, ya yatak odasınaa illaaa yuvarlak yatak istiyooorrr ben kararsızım hani nevresimin durusu vs. :26:

gizoomm annemedee soledimm internettenn almak mantıklıııı, kuzumm 750 TL butunn o kurdanlığı tuzluğu peçeteliğii ne biliim işte aklına gelen herseyy dahil tabii ama ben 2 tuzluk karabiberlik için 500 TL fark mı ödicemm allasenn
nolcakkk onları da diorummm yani tuzlukk peçetelik falan bulursammm pembiş falan alırım ya da her renkten alırım soframı ona gore donatırımmmm dilediğimceee hemdeeeee

gizoooooo bi dee ne dicemm gittiğimm züccaciyeciii dee bi jumbo ÇKB takımı gördümmm görmezz olaydımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oofff ya bayıldımm bayıldımmm ama sanırım 1579 TL falandııı üç boyutlu bi yapısı vardı takımınn annemde dioo ne özelliği varrr, jumbo olması yetmez mi dedimm

bunlarda da modern ve country i karıstırmıslar

boyle bi secenegi de var

bu takım da cok guzel geldi bana spor ve asil duruyo

cok güzel modeller var yaaa... benimki bu yaz mobiyalara bakalım dedi dün ama habire güzel şeler cıkıyo karar vermek zor

pastaaam bende ılkının tarzında bısı dusunuoooruuumm tek renk L koltuk, teklı koltugum bole cıceklı yiriiing

hoşşşbullduuummm pelimimmkoooooşuuumm napoosuunnn

Son düzenleme:
pastaaam bende ılkının tarzında bısı dusunuoooruuumm tek renk L koltuk, teklı koltugum bole cıceklı yiriiing

hoşşşbullduuummm pelimimmkoooooşuuumm napoosuunnn

iyi değilimmm ama iyi olmakk zorundayımmm nazlımmmmm, iyi olmasam bilee iyi görünmekk zorundayımmm...

sen nasılsınnn bitanemmmm?

pelimimmm yuvarlak yatak görünce benim de aklıma direk nevresim sorunu geliyo... valla baktıkça bende zaman hemen gecsin istiyorumm cabucaaaaaaaaaaaakkk

ben ilk gösterdiğimde tekliyi cicekli diğer iki büyüğü düz renk pudra pembesi yapabilirim... ikisi cicekli bogar mı bilemiyorum pastaaammm

bu arada bi tane daha tupperwareim oldu yine hediye geldi

bunun sarısı sanırım bakliyat koyuluyomus

hepimizin evi aynı olucak gibi
çağlaam nisan da çıkacaklarsa şimdiden söyleyin, kesin olarak nisanın şu günü eve tadilat için gelecekler ona göre ayarlayın kendinizi diye.. tadilat için de başında durursanız paşa paşa yaparlar hemencik..
çağlam gösterdiğin takımların fiyatları ne? ilk gösterdiğinde pudra pembesi, lila veya böyle uçuk bi mavi çok hoş olur gerçekten

peloşuuummm, bizde bosh düşünüyoruz ama beyaz eşyaya 5 bin tl veririz en fazla, böyle konuştuk yani.. çamaşır makinası, bulaşık makinası, buz dolabı ve ocak-fırın.. ama 5 bin yetmez sanırım :26:

ne güzel modeller var :) insanın içi kıpır kıpır oluyor:) sınır yokki hergün yeni bir model:) inşallah çok yakında ben de girişirim bu hazırlıklara:) ama sade bir söz ve çok sade bir nikah istiyorum:) avrupa usulü:) ne gerek var :) onun yerine balayında daha uzun kalırım:):):): hayırlısıyla:) inşallahh:)

3 bin lira civarı kuzummm benimmmm il ekledigim koltuklarr,

beyaz esyalara 5000 de yetebilir kuzummm ankastre olmazsa, ankastre olunca cok ucuyo

bu arada no-frost kombi kullanan var mı evinde falan... dondurucu kısmı buyuk oldugu icin kombi dolap istiyorum ama kullanan yok cevremde

peloşummm nolduuu ?

Son düzenleme:

inşallah gönlüne göre olur...

aday var sanırım... neden bekliyosnuz ki sözlenin gitsin madem

Nurayımmm yetmezz balım çünkü bir buzdolabı zaten 2.500 civarı... ((

Hoşgeldinn aramızaaaa:)
peliniiiiimmm, neden iyi değilsin ama

iç güveysinden hallice işte pelimimm .. Hayırdır bebegımm ne sıktı canınıı?

abim... benimle 1 senedirr konusmadığı yetmezmiş gibi kız arkadasını da yasaklamıs gorusmememiz için... görüşürseniz veya duyarsam ayrılırım demiş ben naptım onaaa bana bu kadar düşmann?? naptımmm.... okulumu okudummm 2 senedir calısıorumm yeri geldi ona yardımm ettim yeri geldi aileme... şimdi o beni reddetti, yok böyle bir kardeşi anneme soylemiş akşam "söyle o kıza bir daha hanifeyle görüşmesin" demiş benn yokumm onun için yooookkkkkkk!!! geçen 1 ay önce de anneme "keşke olmasaymış" dediğini duydum kahroluyorummm, ağlıyorummmm. ben birini sevdiğim için mii bunları cekiyorum? sırff birini sevdiğim için mi?
1 senedir tam mutluyum dediğimde hep bir sorun cıktı, hiçç tam olamadım hiç tamamlanamadı mutluluklarım.
bu sabah annem babamla konusmus kahvaltıda... babam nötrdür zaten olması gereken ooo... abim için demişki, biz ona hiç karıştık mı o neden kız kardeşine böyle yapıyor?
neden yapıyorr nedennnn
Allahım onu da çok mutlu etsin, amaa bana hayatı zindan ediyor. aldığım nefes bile fazla geliyor...

kızlarr ne olursaa olsunnn çokk çook önemli aile desteği, ben yarımımmmm çünkü arkamda abim yok.

bi gücüm yokkk...

annem ayrıl diyemiyor bana ilerde mutsuzz olucağımdan ve mutsuz bir evlilik yapmamdan KEŞKE dememden korkuyorr, tüm iplerr benim elimdeee benseee ......

canımm evet ben de no-frost kombi almayı düşünüyorum. ve alt komşumuzda yaklaşık 1 sene önce aldı.. memnun musun diye sormadım ama bi şikayetini duymadım.. çok kullanışlı duruyo içi.
ankastre istemiyorum tatlım, beyaz olsun.
evgör'ün sitesine bakıyorum şu an gerçekten güzel şeyler var. fiyatlar da iyi gibi.

bi de şu tarz koltukları da seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…