'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pelinim, evreni istememesinin sebebi ne?
hiç bir sebep belirtmeden böyle davranması çok bencilce madem o da görüşmesin kız arkadaşıyla..

çok zor bi durum kuzuumm ben ablamla 2 gün küs kalsam hastalanırım kardeşlik bağı çok çok farklı bi bağ neden bu kadar katı yaa taş olsa çatlar abi ıcın kız kerdes cok cok daha onemlıdır emınım keske su ınadı kırılsa

işte lokumum bende bu 1.den istiyorum kaaç gaymeymiş kendilerii?

evet evet nurayım cok cici modeller gelmiş... o koltuklarda cok guzel baktık bikere de benimki rahat edemedi onlarda... o gorunustn cok rahatlıga bakıyo...

pelinimmmm inan bu durumunuza ole cok uzuluyorum ki... abini cozmek mumkun değill anlamak cok zor sana bunu neden yapıyor kıskanclık mı seni paylasamamak mı dicem ama bu kadarı da olmaz sanırım :44:

umarım aklı basına gelir ve seni ne kadar uzdugunu anlar kıyamam sana benn

ben bir tane o koltuktan istiyorum, bir tane L, bir tane de tekli veya puf çok oldum galiba

pelinim, evreni istememesinin sebebi ne?
hiç bir sebep belirtmeden böyle davranması çok bencilce madem o da görüşmesin kız arkadaşıyla..
Yokk... söylemiyor... çocuğun dili tutuldu sanki. evren varsa ben yokum dedi ve direk kimseye ne konusma hakkı tanıdı, ne de bi şans verdi.
kız kardeşini de bir kalemde sildi.
nurayım, ben yaa benn benim gibi pozitif bir insan bile bazen ölmeyi diliyorr... madem olmasaymışım diyorummmm ama bu kimsenin seçim hakkı değildi, ben onu seçmedim abim olsun diye o da ben seçmedi. seçmediği gibi sildi de.

çatlar minim. çatlar. 1 sene oldu. beni gözden çıkarmış o... hayatından defetmeye bakıyor, hanife ablamla görüşmememiz bişey ifade etmez bugun telefonda konustuk zatenn, yeterki sizin huzurunuz olsun dedim ben seni seviyorum ve seninde beni sevdiğini biliyorum dedim. benim onunla bi kan bağım yok evet, ama keşke benim ablam olsaymıss, ablam da zaten. artık benimde bi abim yok. sadece sıradan bir söz işte abi. bilmem kimin abisi. yoldan geçen bir abi. onun abisi. bunun abisi. gibi biri benim için artık abiii...

canım ne diyeceğimi bilemiyorum. ama inşallah düzelir. evdeki huzursuzluk kadar kötü birşey yok çünkü

kıyamammm yaa pelimiiimmm çok çok üzülüyoorum yaa Allah korusun sana bişi olsa canından can gideer küçücük cocukta değilkii nası bi nefrettir bu evrene karsı ya eskıden tanışıklıgı falan varmıydı

Aminn canım benim, aminn... Sağ ol balımm.

benim de sorunum babam.. abin demiş ya 'keşke olmasaymış' diye. babam da bazen bana diyor öyle, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum
sana da dua edicem pelinim..
biz oyuncak değiliz, birileri sevinsin diye, mutlu olsun diye onların kurduğu senaryoyu oynayamayız. onlar bizim ailemizse, mutluluğumuzla mutlu olmaları gerekmez mi.
elbette onların yüzünü yere eğecek birşey yapmadığımız taktirde..

Evrenee karşı da değil artık nefret bende devam ediyor Nazlımm..
Eskiden tanısıklıkları varmıs, ikisi de 85li aynı dönemin çocukları. liseden falan tanıyorlar birbirlerini, abim sanırım lise dönemlerinde herkesin fırlamalıkları olur ya o dönemden dolayı karşı ya da bilmiorum akıl yurutmeye calısıorum, alevi olduğu için de olabilir. bu durum annemi ve babamı rahatsız etmezken abim neden böylesine kindar bilmiyorum.
Evrenin hiçbir şeyden haberi yok, hatta zaman zaman diyorki bir akşam hep birlikte cıkalım... şaka gibi ben neyin içindeyim boyle.
abim benim düğünüme de gelmeyecek eminim...

biliyorum canım evet, beni çok iyi anlarsın... bende senin için dua ediyorum nurayım, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun... mutlu olmak... ötesi var mı ya?
ben birinin mutluluğundan bile her zaman pay cıkarırım, daha mutlu olurum. ama abim bencil ve kibirli. eğer o istemezse kimse mutlu olamaz...

o keşke olmasaymış

laflarına bakmayın.... benim kardeşiim cok sorunlu bi ergenlik donemi gecirdi aileme de bana da etmedigini bırakmadı annem canı yandı mı bu kelimeyi cok sölerdi asla niyetinde oldugundan değil kardeşimin elini sine ısırsa annemin canı herkesten once yanar nihayetinde

talihsiz bir laf ama kesinlikle icetenlıkle soylenmiyor merak etmeyin...

bu bir imtihan bir süreç... cogu insan yasıyor bir yabancıyı ailesine kabul ettirme savası verirken... ben de yasadım o zamanlar bu sitede değildim o dönemleri atlattıktan cok sonra geldim ama bakmayın o zamanlar burda olsam ben de cok anlatırdım yakınırdım heralde

her gece dua ettiğiimi hatırlıyorum eğer benim için hayırsız ise karsıma bu engeller bu yuzden cıkıyorsa baska sekilde goster bana diye Allaha... yok eğer hayırlıysa ac yolumuzu diye

hayırlı mıdır değil midir bilmem hala Allah bilir ama velhasıl acıldı yolumuz... kendi annemle aynı evin icinde iki yabancı giibi de yasadııım kendi öz kardeşimden begenmiyorsan kapı orda laflarını da duydum ki bilirim benim kardeşim benim sacımın teline zarar gelse su dunyayı yakıp yıkacak biridir... ama kızgınlık anında oluyor...

ama gecti gitti işte... siz de atlatacaksınız gececek içinizde yara gibi kalacak belki cıkmayacak uzun zaman söylenenler yapılanlar ama gececek

hayat böyle hatalarımızla kızgınlıklarımızla sacma sapan öfkelerimizle insanız.. bizi biz yapan seyler bunlar bu yuzden cogu zaman kacınılmazlar

dua edin cok cok

Kurabiyemm abim 27 yaşındaa, giderek ümidim daha da azalıyor. Günden güne kötüye gidiyor tavırları davranışları...

Allahım keşke düzelse keşke ailecek kahkahalarımızın eksik olmadığı sofralar kursakk...

Keşke...

ister 27 olsun ister 67 ister 97... bunun yasla bir alakası yok bebitomm, inan kimin ne zaman hangi konuda olgunlasacagını kestiremiyorsun

insanlar icin yasanmıslıklar gerekiyor cunku, öyle bir ırkız ki hepimiz için bir müsibet bin nasihatten ala geliyor... abinin de zamanı var demek

cok pişman olacak kaybettigi zamanlar için geri donup bakınca, sana küs gecirdigi her dakikayı arayacak ama nafile... gençler bilebilse yaslılar geri dönebilse...

o yine senin iyiligini dusunerek yapıyor sana olan sevgisinden yanlıs bir sey yapmanı boyle engellemek istiyor aklınca yanlıs bir yol da olsa herkesin kendini ifade ediş tarzı farklı

sıkma canını kuzum sen... su akar yolunu bulur...

pelinim çok sağol kuşum duaların için..
elbet bir gün kafalarına dank edecek ama umarım o gün geldiğinde çok geç kalmamış olurlar.

çağlam haklısın kızgınlıkla söylüyorlar ama kızılacak ne var ortada ah bir de biz bilsek. hep ön yargılar yüzünden bu hale geldik..
dün bi tanıdığımızın kızını istediler, sözü oldu.. kız daha üniv. 3.sınıfta ve okulu 5 yıl. yani 2 senesi daha var. yaşı benimle aynı ama daha öğrenci nihayetinde.. babam diyoki ne mutlu birşey ailesi için, kızını usulüne göre istiyorlar, nişanlıyorlar vs.
peki ben? ben de mutlu olmak istediğim için onca hakarete maruz kalıyorum.
elbette okumak evliliğe engel değil ama, ben böyle birşey yapsaydım yerin dibine sokarlardı beni, okulu bırak git evlen derlerdi.. başkası yapınca normal ama.
hala biz onu okula yolladık o koca buldu diyor.. kendi de annemle okulda tanışmış. insan bi kendine bakar önce..
tutarsızlık..
haksızlık..
kötü muamele..
bakalım başka neler göreceğiz..
allahım pelinime de sabır ve düzelene kadar dayanma gücü versin.

çok haklısın kurabiyem...

içimi ferahlattın canım benim, çok sağ ol.

Canım benimm evett aynen oyle oluyor, baskası yapınca sorun yok! ama biz yapınca göze batıyor. Nedennn? nedeennnnn?

Duann için çok sağ ol Nurayımmmm çok sağ olll, Allah sana da bana da hepimize dayanma gücü ve muvaffakiyet versinnn...

Allah sabrını eksık etmesın üzerinizden bebeklerım Elbet bişekilde yoluna giricek ama bu dönemi bu kadar sancılı geçirtmeye hakları yok diye düşünüyorum Allah yardımcınız olsunnn inşallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…