'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaaayydıııııııııııınnn musmutluuu bi güüün musmutlu bi haftaaa olsunn bizimm içinn canlarııımmmmmm:131::124::109::13:

günaydın güzelliklerimmm

dün paşacığımlaaa dileklerimizi denizden atı atı verdik hepimizinkiyle beraber kabul olur inşallah

dondurma sezonumuzu da actık sonundaaa :131: ama bu sabah yine 2 haftalık seyire gitti

Kurabiyemmmm dileklerinizz kabul olsn inşallahh balııımmm

Sevdiceğinnlee de Allah kavuştursunn canımm, sular sellerr gibi geçsinn zaman...

Günaaayydıııııııııııınnn musmutluuu bi güüün musmutlu bi haftaaa olsunn bizimm içinn canlarııımmmmmm:131::124::109::13:

pelinim senin kulağın dün çınladı mı
annişle seni konuşuyordum pjamalarım vardı resimlerini çektim soslukların falan nete koycam ark.bekliyor diyorum kızcaklar diyorum bak gel yapalım şuunları hemencecik bikaçını bitirdim amma abime yakalandık ne yapıyorsunuz her yer heryerde yaa siz iyimisiniz fotosunu nie çekiyorsunuz dio nete koycak kardeşin dedi sonra abim gitti HEY ALLAHIM DİYERREKTEN

Kurabiyemmmm dileklerinizz kabul olsn inşallahh balııımmm

Sevdiceğinnlee de Allah kavuştursunn canımm, sular sellerr gibi geçsinn zaman...

aminnnn ball peteğiiiiim

gecsin yaa hatta tamamen su bi yıl gecsin artık cok tuhaf oluyo böyle yapılcak edilcek birsürü sey var stresine giriyoruz habire artık biran önce ne yasıcaksak ne kadar stres olcaksak olalım da bitsin kuzu yaaa

ben böle konularda cok sabırsızımdır eger stresli bi dönemdeysem nolcaksa olsun bitsin artık moduna girerim yine öle oldum

günaydın kızlarrr

çağlam canım dileklerin çarçabukcak olsun seviglinde dizinin dibine tez vakit dönsün inşallah

pelom balım abini biliyordum bu denli oldğnuda anlamak güç değil ama evrene neden bu kadar takık bu denli olması için nesini görmüş bunuda sorgulamak lazım ama abin kabullencek canım üzme tatlı canını er yada geç anlıcak sevgilisi ile ilgili verdiği karar kendini bağlar yengenle görüşceksin canım yok öyle al karşına bağırsanda çağırsanda anlat öfke nefret içe atılmaz bende kardeşime sana çok öfkelenyorm nefret ediyorum diyorum ama 10 dakka sonra oğlum oğlum die seviyorum sıpaaa napolyandan beterde olsa kardeşimi seviyorum abinde seni seviyor balım anlıcaktır seni

merhaba ballar..
çağlam hemencik geçer inşallah 2 hafta..
yağmuuşş çeyiz topiciğimi açıyosuuunnnn

gizom benim kardeşimde napolyona taş çıkarır

merhaba ballar..

evet evet açıcam aslında pek açma taraftarı değildim ama açıcam yoksa kötü şeyler olucak arkamdan
inş.resimlerini çekmeye başladım aslında güzel çıkmıyor ama olsun idare edilcek artık

merhaba ballar..

hayatım benimki napaloyonla kardeş gibi sanki her gördüğünde yeşil yeşil istiyor paraları öyle bir çocuk oldu her hafta alışveriş özelliklede zara ve polodan başka giymiyo haftasonu isyan ettim ben evlencem die para biriktryorm karşıya geçmyorm para harcamyorm die sen benm paramı iyi yiyorsun napolyon dedim

merhaba ballar..

teşekkür ederim kızçelerimmmmm benim inşallahhh aminnnnn

mayısın da ilk haftası gitti...

dün askım kuzeniyle konusmus da onlarda bu sene 9 haziranda evleniyo... siz bir hafta önce yapın bence haziran bası olsun demiş... 8 haziran da okullar kapanıo kapanır kapanmaz gidenler oluyo demiş

ben de 9 hazirana cok ısındım yaaa cok bi kaybımız olmaz gibi geliyo hemen herkes gitmez heralde :44::44: temmuzda agustosda evlenenler bile oluyo sonucta yani

tadilat için de 2 ay yeter artar demiş onun babası yani askımın amcası ilgilencek dekorasyon işiyle... nisan basında cıkartmaya bak ama daha fazla uzamasın demiş rahatladım umarım nisan gelir gelmez cıkmıs olurlar

Hmmmm:))) Bence gizomunnki çınlamış da olabilirr o da çok söylemiş ya zamanında:)
Geçicekkkkk köpüğümm geçicekkk 1 yıl geçicekkk sular gibiiiiii hemdeeeeee
bendee strese gelemem balımmmmm çok afakanlarr basıyorr beniiii

gizom, inşallahh kabullenirr... hakkımızda hayırlısı cnm bnmm...

aminnnnnnnnnnnnn inşallaaaaaaah canımm beniimmm

berfoooo hoşgeldinnn hiç haber vermedin ask olsunn noldu patronla gorusmee?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…