Allah sabrını eksık etmesın üzerinizden bebeklerım Elbet bişekilde yoluna giricek ama bu dönemi bu kadar sancılı geçirtmeye hakları yok diye düşünüyorumAllah yardımcınız olsunnn inşallaahh
günaydın güzelliklerimmm
dün paşacığımlaaa dileklerimizi denizden atı atı verdikhepimizinkiyle beraber kabul olur inşallah
dondurma sezonumuzu da actık sonundaaa :131: ama bu sabah yine 2 haftalık seyire gitti
günaydın güzelliklerimmm
dün paşacığımlaaa dileklerimizi denizden atı atı verdikhepimizinkiyle beraber kabul olur inşallah
dondurma sezonumuzu da actık sonundaaa :131: ama bu sabah yine 2 haftalık seyire gitti
MAŞALLAH SİZE..
oh afiyet olsun yavrum:131:
Allah kavuştursun
Günaaayydıııııııııııınnn musmutluuu bi güüün musmutlu bi haftaaa olsunn bizimm içinn canlarııımmmmmm:131::124::109::13:
Kurabiyemmmm dileklerinizz kabul olsn inşallahh balııımmm
Sevdiceğinnlee de Allah kavuştursunn canımm, sular sellerr gibi geçsinn zaman...
merhaba ballar..
çağlam hemencik geçer inşallah 2 hafta..
yağmuuşş çeyiz topiciğimi açıyosuuunnnn
gizom benim kardeşimde napolyona taş çıkarır
merhaba ballar..
günaydın kızlarrr
çağlam canım dileklerin çarçabukcak olsun seviglinde dizinin dibine tez vakit dönsün inşallah
pelom balım abini biliyordum bu denli oldğnuda anlamak güç değil ama evrene neden bu kadar takık bu denli olması için nesini görmüş bunuda sorgulamak lazım ama abin kabullencek canım üzme tatlı canını er yada geç anlıcak sevgilisi ile ilgili verdiği karar kendini bağlar yengenle görüşceksin canım yok öyle al karşına bağırsanda çağırsanda anlat öfke nefret içe atılmaz bende kardeşime sana çok öfkelenyorm nefret ediyorum diyorum ama 10 dakka sonra oğlum oğlum die seviyorum sıpaaa napolyandan beterde olsa kardeşimi seviyorum abinde seni seviyor balım anlıcaktır seni
merhaba ballar..
Hmmmm:))) Bence gizomunnki çınlamış da olabilirr o da çok söylemiş ya zamanında:)pelinim senin kulağın dün çınladı mı
annişle seni konuşuyordum pjamalarım vardı resimlerini çektim soslukların falan nete koycam ark.bekliyor diyorum kızcaklar diyorum bak gel yapalım şuunları hemencecik bikaçını bitirdim amma abime yakalandık ne yapıyorsunuz her yer heryerde yaa siz iyimisiniz fotosunu nie çekiyorsunuz dio nete koycak kardeşin dedi sonra abim gitti HEY ALLAHIM DİYERREKTEN
Geçicekkkkk köpüğümm geçicekkk 1 yıl geçicekkk sular gibiiiiii hemdeeeeeeaminnnn ball peteğiiiiim
gecsin yaa hatta tamamen su bi yıl gecsin artıkcok tuhaf oluyo böyle yapılcak edilcek birsürü sey var stresine giriyoruz habire artık biran önce ne yasıcaksak ne kadar stres olcaksak olalım da bitsin kuzu yaaa
ben böle konularda cok sabırsızımdır eger stresli bi dönemdeysem nolcaksa olsun bitsin artık moduna girerim yine öle oldum
günaydın kızlarrr
çağlam canım dileklerin çarçabukcak olsun seviglinde dizinin dibine tez vakit dönsün inşallah
pelom balım abini biliyordum bu denli oldğnuda anlamak güç değil ama evrene neden bu kadar takık bu denli olması için nesini görmüş bunuda sorgulamak lazım ama abin kabullencek canım üzme tatlı canını er yada geç anlıcak sevgilisi ile ilgili verdiği karar kendini bağlar yengenle görüşceksin canım yok öyle al karşına bağırsanda çağırsanda anlat öfke nefret içe atılmaz bende kardeşime sana çok öfkelenyorm nefret ediyorum diyorum ama 10 dakka sonra oğlum oğlum die seviyorum sıpaaa napolyandan beterde olsa kardeşimi seviyorum abinde seni seviyor balım anlıcaktır seni
Hmmmm:))) Bence gizomunnki çınlamış da olabilirr o da çok söylemiş ya zamanında:)
Geçicekkkkk köpüğümm geçicekkk 1 yıl geçicekkk sular gibiiiiii hemdeeeeee
bendee strese gelemem balımmmmm çok afakanlarr basıyorr beniiii
gizom, inşallahh kabullenirr... hakkımızda hayırlısı cnm bnmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?