'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar indirim kuponlarıyla geri dönüyorum size şehirfırsatına bakınız

alcanız şeler varsa iyi fırsatlar damatın kodunu alığ sevdiceğe kaşkol cüzdan kardeşcağızda kaşkol almıştım şimdik bir kupon daha babişkoma bişiler alsammı die bakıyorum

Modaelinizde.com'dan D'S Damat ve TWN Ürünlerinde %60 Mevcut İndirimin Yanında %30 İndirim Sağlayan Groupon 5 TL!

Kervan'ın Özel Tasarım Mobilyaları, Şık Aksesuarları ve Tekstil Ürünleri ile Evinizi Yenileyin! Tüm Mağazalarda Geçerli 50 TL Değerinde Groupon 15 TL, 100 TL Değerinde Groupon 20 TL, 250 TL Değerindeki Groupon 29 TL!

Bernardo'dan Anneler Günü Sürprizleri! Tüm Bernardo Mağazalarında %50'ye Varan İndirimlere Ek Olarak Yararlanabileceğiniz 100 TL Değerindeki Groupon 49 TL!

kızlar bn tupper alıcam. neye göre kaçtane alıcam.
Hangisi işime yarar kimden nasıl alcağımı bilmiyorum. yardımcı olurmusunz

cnm ben kendi ürünlerimi almak için üye oldum.
ben antartika set,
iki tane oval set.
peynir dünyası
şık servis diye birşey var yemeği 2-3 saat sıcak tutan.
bi de silikon servis setini düşünüyorum.

benim topikte var aldıklarım kuzu ben de yeni aldım bakabilirsin ben de kızlara sordum almadan once elzem parcaları artı begendiklerimi aldımmm

fiyat bilgilerini de verdim topiğimde 14. sayfaya bakabilirsin

orkidecimm cok guzel o saten pamuk mu?

evet cnm pamuk saten markafonide 145 tl.
benim bi de 25 tl avea şifrem var.
120ye alacağım işte uygun da geldi fiyatı.

cnm ben kendi ürünlerimi almak için üye oldum.
ben antartika set,
iki tane oval set.
peynir dünyası
şık servis diye birşey var yemeği 2-3 saat sıcak tutan.
bi de silikon servis setini düşünüyorum.

s.a:)

bnde üye olayım ozaman::

benimde alcağım tupperlar var ki en başta antartika set ve ekonun büyük kapı ama antartika settin bütün parçaları değil dikdörtgenli uzun parçaları birde 800 ml, 200 ml ler bana kullanışsız geldiler bide çok renkli şeler çıkarmışlar ortaya karışık birşeyler yapmayı düşünüyorum akşam listemi eklerim buraya, bide çağlanın pembiş 3 lü kabı çok sevimliii

ama nerden alcam mesele o gittigiyordanmı alsam yoksa birinimi bulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…