'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok şükür minnağım iyiyim sen nasılsın ki?

ben ıyııımde su oksurugum gecmedıı yaaa elma sırkesıyle gargaraya kadar herseyı yaptııımm kocakarı ılaclarından fayda yokk gıdıcem surup alıcam bısıler atıstırıımde, dunde mangal dumanında kaldım oda arttırdı iyice

Pastam hoşbuldum nasısııınnnnn

iyiyim pastammm

bekliyoruuuum bekliyoruuuum günler cabuk gecsin diyeeee

canım şurup fayda etmiyor inan 2 şişe bitrmiştim sıcak şeyler iç ve pastil al en güzeli aşkım bana böğürtlenlisini almıştı severek emdim faydasını gördüm
geçmiş olsun canım
ooo mangal mı yaptınız dün bakıyım?

nazlım yinemi öksürük balım dikkat et bal limon sürekli bu tarz gıdalarla beslen coladan felan uzak dur ve sıkı giyin, az gez dicem ama ona çare bulunamadı geziyoruz ve mikrobu alıyoruz

nazlım yinemi öksürük balım dikkat et bal limon sürekli bu tarz gıdalarla beslen coladan felan uzak dur ve sıkı giyin, az gez dicem ama ona çare bulunamadı geziyoruz ve mikrobu alıyoruz

gizoşuma katılıyorum pastammm dikkat et kendineee bak az kaldı gelin olup gidiyorsuuuunnn guclu olman gereeek

evet cnmm arkadaslarla beraber gıttık oyle aksamustuu pastilde aliim barii okadr uyuz bişiki, sen hasta değilsiin dinçsin ama sürekli öksürük krizi geçiiriosunnn

Gizim varolan öksürüğüm geçemediki halaa sanırım benim en büyük olayım şu gezentiliğim cidden bi çare lazııımm banaada

Pastaam öksürüklü bi gelin olcam ben Bu arada Allah kavustursunnn caaaaniikooommm

Son düzenleme:

her türlü de çoooook pasta bi gelin olcaksınnnn amaa

aminnn kuzummm uçtu işte yine kusummm gitsin gelsin gecsin zaman hemencik

Miniiiiimmmmmm(((

Bebegmm bal-limon-karabiber üçlüsünü tavsiye ederimmm, ben cok faydasınıı gördümmmm bebiiimmmmmm

oooh canım afiyet olsun yarasın
pastili em ama dilinin arkasına doğru al em kırma benim gibi
neyli pastil aldın cnm

Son düzenleme:
çağlacım canım madam cocoyu mahfettiler valla astoriadaki talan olmuş hala indirim devam ediyor havlu alcaktım ama yok oğlu yok bırakmamışlarrrmayıs ayı çeyiz planımı askıya aldım bugünkü kararrım

miniş lokumum geçmiş olsun.. bi göz atıverdim geçmişe tam detaylı da okuyamadım. arkadaşımla dışarı çıkcam şimdi
bu arada seneye yarın gelin oluyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ballı limonlıysa evet ama sen pamukşekerini dinleseydin bööörtlenli alsaydın aşkoş ben sefiyorum die onu almıştı tadı mikemmeldi yaa

ben gitigimde 1-5 mayıs yazıyodu canımmm hala devam ediyosa bitmiş olması normal merak etme yine yaparlar indirimmm kuzum

ben gitigimde 1-5 mayıs yazıyodu canımmm hala devam ediyosa bitmiş olması normal merak etme yine yaparlar indirimmm kuzum

bide birşey farkettim ben galiba net ortamından daha iyi alışveriş yapıyorum çağlam çoğu şeyi netten aldım mağazaya gidince kitleniyorum özellikle englısh homedetuaff çok tuaff yaaaaa nettt daha iyi geliyor bana

allahtan acelemiz yok çağlam yavaş yavaş ama işte eylül gelmedence incik cincik bitsin die uğraşıyordum bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…