çok şükür minnağım iyiyim sen nasılsın ki?
ben ıyııımde su oksurugum gecmedıı yaaa elma sırkesıyle gargaraya kadar herseyı yaptııımm kocakarı ılaclarından fayda yokk gıdıcem surup alıcam bısıler atıstırıımde, dunde mangal dumanında kaldım oda arttırdı iyice
Pastam hoşbuldum nasısııınnnnn
ben ıyııımde su oksurugum gecmedıı yaaa elma sırkesıyle gargaraya kadar herseyı yaptııımm kocakarı ılaclarından fayda yokk gıdıcem surup alıcam bısıler atıstırıımde, dunde mangal dumanında kaldım oda arttırdı iyice
Pastam hoşbuldum nasısııınnnnn
nazlım yinemi öksürük balım dikkat et bal limon sürekli bu tarz gıdalarla beslen coladan felan uzak dur ve sıkı giyin, az gez dicem ama ona çare bulunamadı geziyoruz ve mikrobu alıyoruz
canım şurup fayda etmiyor inan 2 şişe bitrmiştim sıcak şeyler iç ve pastil al en güzeli aşkım bana böğürtlenlisini almıştı severek emdim faydasını gördüm
geçmiş olsun canım
ooo mangal mı yaptınız dün bakıyım?
evet cnmm arkadaslarla beraber gıttık oyle aksamustuu pastilde aliim barii okadr uyuz bişiki, sen hasta değilsiin dinçsin ama sürekli öksürük krizi geçiiriosunnn
Gizim varolan öksürüğüm geçemediki halaasanırım benim en büyük olayım şu gezentiliğim cidden bi çare lazııımm banaada
Pastaam öksürüklü bi gelin olcam benBu arada Allah kavustursunnn caaaaniikooommm
pasta gelinnn seni yeerher türlü de çoooook pasta bi gelin olcaksınnnn amaa
aminnn kuzummmuçtu işte yine kusummm gitsin gelsin gecsin zaman hemencik
pasta gelinnn seni yeerahh amiiinn kuşuummm su gibi geeççsiin zaman eniştecikte hemencicik gelsiiiinn
Ben bi eczane yapim gelim
Miniiiiimmmmmm(((
Bebegmm bal-limon-karabiber üçlüsünü tavsiye ederimmm, ben cok faydasınıı gördümmmm bebiiimmmmmm
evet cnmm arkadaslarla beraber gıttık oyle aksamustuu pastilde aliim barii okadr uyuz bişiki, sen hasta değilsiin dinçsin ama sürekli öksürük krizi geçiiriosunnn
Gizim varolan öksürüğüm geçemediki halaasanırım benim en büyük olayım şu gezentiliğim cidden bi çare lazııımm banaada
Pastaam öksürüklü bi gelin olcam benBu arada Allah kavustursunnn caaaaniikooommm
oooh canım afiyet olsun yarasın
pastili em ama dilinin arkasına doğru al em kırma benim gibi
neyli pastil aldın cnm
limonluu amaaa ömrü hayatımda kullandıgım en ıgreennc pastııılllllll yaa bıtkısel galba bu emilmiyooo mübareeeğin pastilii
ballı limonlu mu canım?
böğürtlenli alsaydın yaa
adam bu hemen gecırıo dıyınce sazanlama atladım yaa bi pastilin bu kadar ıgrenc olabılcenı hıc dusunmemıstım
Nurayııımmm lokumummmseneye yarııınn vur patlasın cal oynasın gecesıı
çağlacım canım madam cocoyu mahfettiler valla astoriadaki talan olmuş hala indirim devam ediyor havlu alcaktım ama yok oğlu yok bırakmamışlarrrmayıs ayı çeyiz planımı askıya aldım bugünkü kararrım
ben gitigimde 1-5 mayıs yazıyodu canımmm hala devam ediyosa bitmiş olması normal merak etme yine yaparlar indirimmm kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?