'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ballı limonlıysa evet ama sen pamukşekerini dinleseydin bööörtlenli alsaydın aşkoş ben sefiyorum die onu almıştı tadı mikemmeldi yaa

ben lımonluyu sevoorum aslında strepsils'inki güzel ama bu onun gıbı degılkıı jasımenth dıye bı pastil lanet gelesice yapıştı bide damağıma tadından ölcem sandım

ben de öyleyim kuzummm apışıp kalıyorum o seyden bence

nette her ürünütek tek inceliyosunn ama magazada hoop bir anda hersey onunde hangi birine bakcagını sasırıyosun ama görerek dokunarak almak gibisi yok yine de

evet acelemiz yok keşke olsa ama zaman gecmiş az kalmıs olsa

nazlım şaziment mi ne o yaf ilk kez duydum
dikkat et cnm olmadı doktora görün oda antibiyotik ve surup verecek inan oda süründürdü beni pastil iyi gelmişti birde sıcak limonlu yeşilcay,ıhlamur falan:26:

minnoşum hasta olmuşşş

çok çok geçmiş olsun canım benim kendine çok iyi bak.

boğazcıklarını ağrıtma, ılık şeyler iç.

burda evli bi arkadas var 2 yıllık... az önce konustuk da

ailesi tanısmaya die geliomus cocugun sonradan hadi yüzük alalım söz olsun demişler arkadas da aman madem yüzükle geliolar hadi nişan olsun demiş öle evde yapmıslar....

kına yapmamıs dugun de yapmamıs... bi nikahla evlenmiş... hiiiçte pişman değilim soranlara biz balayı icin evlendik diyoruz prenseslere layık balayı yaptım onlara dokcegim parayla diyo

arkadaşın aynı benim mantığımda bende balayı istiyorum

dün benim tosunla konuştukta bana para harcanmaması için düğün olayına karışmıyorm deme, tarzıma uygun yapamazsınız de dedi, entelsin prenseler gibi olmak istiyorsun hep başkaları pohpohlasın die böyle şeylere girişiyorsun dedi bunları söledi yaniii konu böyle gelişti iyimi kötümü beni yanlış tanımış ama

ben şoklardayım tabi beni çok yanlış tanımış asla 3. kişilere gösteriş yapmam tarzım değldir hattaha dedimde ben sade şeyler seviyorum bana göre olmayınca fikrimi söleyemiceksem evlenmelyelm dedim hayalimdeki gibi olmcuaksa hiç olmasın diyorum fikrimi sölüyorum saygı duyup duymamak senin elinde dedimhiç kızmadım o nasıl çat çat sakin konuştu bende aynen efendi efendi gece konuştuk bunları ben ondan havafişekler atılsın demedim ki yemeklide demedim ona göre onlarda olurmuş sorun bende ben istiyorum diemi böyle oluyor ki

oda herşey olacağına varır ben düğün istiyorum olmasını hep isticem senin içinse ben bunları hissetim prenseslere kraliyet ailesine layık birşey istiyosun entel şelerden hoşlanıyosun ama burda senin gibi olmayan senin baktığın yerden bakmayanlarıda düşünmelisin para mühim değil hiç sakınmıcağmı biliyorsun ama görsellikse kime göre neye göre dedi bende konu benim düğünümse bencil olayım bana göre önemli dedim oda biz burda neciyiz dedi bende fikir serbest istediğini söle demokratik ilişkimiz var canım dedimsonra herhalde ailende öyle düğünleri sevmyolr anladığım kadarıyla salon düğünü komik geliyor onlara dedi bende ailemi karıştırarak yanlış yapıyorsun ailemle çok farlklıyım onlar böyle şeylerden hoşlanır ama ben farklıyım ben düğün olaylarını sevmiyorm sesizce bitsin gitsin istiyorum dedim ailem ile ilgili tanımadan yoruma kapılma şimdi sorabilirsin sen neden bölesin die bunu benim annemde farkediyor ben detaycıyım kendimi prenses gibi hissetmek değildi amacım gönlüme hitap etmesiydi neyse hayallerdi önemli olan sen bunları yanlış anlamışssın içimde tutsam daha doğru dedim

uzunlafın kısası gece 1 hala konuşuyorduk tatlı tatlı ama benimki çok dolmuş ben bunu gördüm, siz bu konuya nasıl geldiniz die soruyorsanızda arkadaşları malum şu sıra hep evleniyor nişanı vardı dün bir arkadaşının bana keşke hemen evlensek dedi bende düğün yapılmazsa çok para harcanmazsa abuk subuk şeler çıkmazsa hemen evlenebiliriz diyince konu böyle gittide gittti

bunları güzelce aşmaya çalışmak kırmadan kırılmadan çok güzel ben ne kadar şatafattan kaçsam başıma böle şeler geliyor bende yorumsuz olcam böylelleri çok şeyi hakediyorda bozmucam çizgimi sevgililikte nasılsam evlenincede olcam o öle istesdin fedakar olan ben olayım

aynı sözleri ben de duydum gizoşumm

bana hep der sen tikisin entelsin özel okulda okudun diye mi böyle oldun heralde sen hayatıma girmesem madame coco denen yere adım bile atamazdım diye

ben de hahayt diyip gülerim bunlar mı sana tiki geliyo entel geliyo hem tikilikle entelik farklı seyler tikiysen entel olamazsın entelsen de tiki dedim

ki asla öle biri değilimdir, gercekten hele tikilikle hiç alakam yoktur su ofise bigun gelse de gorse tiki nasıl olunuyomus... ben tırnagına oje dahi surmeyen biriyim gozumdeki rimelden kalemden baska biseyim olmaz genelde tiki deyince bana bu ofistekiler yada ünidekiler geliyo aklıma

pahalı kıyafetler her an bakımlı olmak vs... entel de değilim o cok daha baska bir boyut onları da biliorum bir sürü var arkadasım o cevreden

tamamen kendi halimde biriyim ama onu anlıyorum seninki vebenimki gibi erkekler cok kendi dunyalarında kendi hallerinde yetişmiş erkekler... kızların dunyasından kişiliklerinden ilgi ve alakalrında bi haberler... o yuzden aslında kuzum

kızları cok iyi bilen tanıyan erkekler olsalar ole tipler olmadıgımızı anlarlardı... ama işte iyi bildikleri bi biz varız kız olarak onlarda bizim uzerimizden akıllarınca cıkarımlar yapıolar

sonucta ben ne kadar kendi capımda bişeler istersem isteyim anladım ki aynı bu arkadas gibi bi nikah yapıp bırakmazsan iş birazda cagırdıgın insanların tarzı boyutuna gidio e nlarda ailen akraban atamazsın satamazsın

herkesi memnun edeecek birseyler bir yol bir ortak nokta olacak napalım...

varya tikiler enhtellere böyleee entellerede tikilere böle davranıyolar yaniii o iki şey çok ayrı ben bunlarıda duydum ama yaniiii alakam yok bir zamanlar entel arkadaşlarımla çok takılıyordum ama hiç öyle olmadım entel olmak kötüde değil ayrıca , her ikiside değilim o gelince bakım yapıyorum sorunu omu anlamıyorum diyorki sen prenseler gibi olmak istiyorsun diyip duruyor ona güzel görnmek için emek harcıyorum böyle laf yiyorum iyimi

çağlam sadece bunları ben duydum sanıyordum ve üzülmüştümde, ama üzüntüm var sevdikleri insanları farklı tanıyolar olmasını istedikleri şey göremiyorlar bu körlük kötü birşey ben hiç memnun değilim içimdeki hevesi kırdı böyle yapmayaydı iyidi ama allahtan regl günümde felan değildim otursunda şükretsin ağzının payını verirdimde eğlendim yani taktığı konular büyütükleri saçma

inşallah o günler geldiğinde sorunsuz hallederiz herşeyi canım

merhabalar bende sanırım 2013 gelini olacam falımda 2013 düşündüğümüz ama 2012 eylül veya ekim gibi evleneceğim çıktı ama bizde hala bi gelişme yok 5 ay oldu nişamlanalı bi iğnem bile yok ya

merhabalar bende sanırım 2013 gelini olacam falımda 2013 düşündüğümüz ama 2012 eylül veya ekim gibi evleneceğim çıktı ama bizde hala bi gelişme yok 5 ay oldu nişamlanalı bi iğnem bile yok ya

hoşgeldin aramıza.. neden düğün tarihiniz kesin değil? henüz çeyizin hazır olmadığı için mi?
yaşlar kaç, yarışmaya nerden katılıyorsun bide

hoşgeldin aramıza.. neden düğün tarihiniz kesin değil? henüz çeyizin hazır olmadığı için mi?
yaşlar kaç, yarışmaya nerden katılıyorsun bide

yaş 25 cnm valla hem çeyiz yok hem ana baba yok bende çekiniyom biraz yalnızlığımada üzülüyom erkek tarfınıda biraz dürtmek gerekiyo izmirde yaşıyorum canım tavsiyelerinizi bekliyorum çeyiz almaya başlıyacam yavaş yavaş ama nerden başlasam bilemiyorum

sana destek olabilecek bir büyüğün yok mu canım.. çeyiz konusunda da hep birbirimize yardımcı oluyoruz zaten bazı arkadaşlarımızın çeyiz topikleri var onları da takip edebilirsin.
önce mutfaktan başla mesela, ya da yatak odasından nevresim yatak örtüsü vs.

Veeee işte bendeee geldiiimmmmmmmmmmmmm

Solitarywoman topicimize hoşgeldin canım benim, zaman dediğin geçer zaten ne olacak 2013 dediğin nedir ki:) hazırlıklarla falan geçicek hemde hızlıcanak gecicek :)

Çeyiz konusunda da her zaman yardımcı olmaya calısırız canım, zaten istediğin şeyi bildikten sonra inan çorap söküğü gibi geliyor gerisi, hastalık gibi insanın aldıkça daha bi alası geliyor.

Nurayımmmmmm çizelgeee yıkılıyooooooooooorrrr

Ben aşağıda bi minik gördümmmm accebaaa nasıl olduuuuuuuu miniiiiiiiiiiiiiimmmmm

Son düzenleme:
Ben geldim bebekler ablamla bi güzel alışveriş yaptık öksürükler eşliğinde bi güzel batışlardayız artık bu gidişle iflas bayragımı dikicem

minnoşum hasta olmuşşş

çok çok geçmiş olsun canım benim kendine çok iyi bak.

boğazcıklarını ağrıtma, ılık şeyler iç.

orkiiideemmm cok sagoll canımm inş geçiceek bakalım şu ilaçlar sayesiindee gecmesse pelimimin dediğii gibi istemeye istemeyede olsaa doktor yolu gözükcek banaa

peliniiimmm, çizelgemdeki 1 year ı atmak istiyorum bir an önceee..
ballı lokumum iyi olmuştur inşallah

Nurayimmm cizelgeni yerimmmm cok guzeeel :)bayildimmmmmm

Solitarywoman hosgeldin aramizaa insallah en hayirli zamanda evlenirsiniz beklemek cok ama coook zor... Gecen yil bu kadar zorlanmiyordum kisadikca uzaliyor sanki tez zamanda gelsin gecsin kavuscagimiz gunnnn :)

nurayım çizelgen çok çok güzel canım çarçabuk 1 yıl bitsinde gitsin kavuş sevgiline

Solitarywoman hoşgeldin aramıza pelinimin dediği gibi çorap söküğü gibi birşey çeyiz önce nevresim ve mutfak gereçlerinden yavaştan almaya başlarsan bir bakmışsınki dağ gibi olmuş kendine hayret edersin 3 4 saat bilgisayar önünde markaları araştırıp kullanıcı yorumlarını okuyup deli gibi çeyiz araştırır hale gelirsin hastalık felaket birşey tez vakit kurtulmak istiyorum şu işlerden

nazlım gezenti gelinim hastayım ama alışverişim ihmal etmem dedin bence biz gelip seni doktora götürelim zorlaaa iyisindir inşallah canım yaa yorgun düşüceksin sadece 1 gün evde otur şu hastalığı atlat bak sonra bütün hergün senin olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…