ballı limonlıysa evet ama sen pamukşekerini dinleseydin bööörtlenli alsaydın aşkoş ben sefiyorum die onu almıştı tadı mikemmeldi yaa
bide birşey farkettim ben galiba net ortamından daha iyi alışveriş yapıyorum çağlam çoğu şeyi netten aldım mağazaya gidince kitleniyorum özellikle englısh homedetuaff çok tuaff yaaaaa nettt daha iyi geliyor bana
allahtan acelemiz yok çağlam yavaş yavaş ama işte eylül gelmedence incik cincik bitsin die uğraşıyordum bakalım ne olcak
aşkım denedım ama banamısın demediialdım şimdi şuurupla pastil bakalım nezman geççeek
burda evli bi arkadas var 2 yıllık... az önce konustuk da
ailesi tanısmaya die geliomus cocugun sonradan hadi yüzük alalım söz olsun demişler arkadas da aman madem yüzükle geliolar hadi nişan olsun demiş öle evde yapmıslar....
kına yapmamıs dugun de yapmamıs... bi nikahla evlenmiş... hiiiçte pişman değilim soranlara biz balayı icin evlendik diyoruz prenseslere layık balayı yaptım onlara dokcegim parayla diyo
merhabalar bende sanırım 2013 gelini olacam falımda 2013 düşündüğümüz ama 2012 eylül veya ekim gibi evleneceğim çıktı ama bizde hala bi gelişme yok 5 ay oldu nişamlanalı bi iğnem bile yok ya
hoşgeldin aramıza.. neden düğün tarihiniz kesin değil? henüz çeyizin hazır olmadığı için mi?
yaşlar kaç, yarışmaya nerden katılıyorsun bide
yaş 25 cnm valla hem çeyiz yok hem ana baba yok bende çekiniyom biraz yalnızlığımada üzülüyom erkek tarfınıda biraz dürtmek gerekiyo izmirde yaşıyorum canım tavsiyelerinizi bekliyorum çeyiz almaya başlıyacam yavaş yavaş ama nerden başlasam bilemiyorum
minnoşum hasta olmuşşş
çok çok geçmiş olsun canım benim kendine çok iyi bak.
boğazcıklarını ağrıtma, ılık şeyler iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?