nurayım çizelgen çok çok güzel canım çarçabuk 1 yıl bitsinde gitsin kavuş sevgiline
Solitarywoman hoşgeldin aramıza pelinimin dediği gibi çorap söküğü gibi birşey çeyiz önce nevresim ve mutfak gereçlerinden yavaştan almaya başlarsan bir bakmışsınki dağ gibi olmuş kendine hayret edersin 3 4 saat bilgisayar önünde markaları araştırıp kullanıcı yorumlarını okuyup deli gibi çeyiz araştırır hale gelirsin hastalık felaket birşey tez vakit kurtulmak istiyorum şu işlerden
nazlım gezenti gelinim hastayım ama alışverişim ihmal etmem dedinbence biz gelip seni doktora götürelim zorlaaa iyisindir inşallah canım yaa yorgun düşüceksin sadece 1 gün evde otur şu hastalığı atlat bak sonra bütün hergün senin olcak
gizoşummm senden de bekliyoruz bir geri sayım çizelgesi en kısa zamanda
kızlaaar yaa bugün gelin oluyorum seneye
şimdi napıyorum acabakahvaltı mı yapıyorum aşkımla, ailemle ..kuaförde miyim yoksa
çağloşuum senin de az kaldı, evle ilgileniyosun son hazırlıklarla uğraşıyosunuz. eşyalarınız gelmeye başladı evinize
ayy hayali bile bu kadar heyecanlandırıyosa beni gerçeğini düşünemiyoruum
kızlaaar yaa bugün gelin oluyorum seneye
şimdi napıyorum acabakahvaltı mı yapıyorum aşkımla, ailemle ..kuaförde miyim yoksa
çağloşuum senin de az kaldı, evle ilgileniyosun son hazırlıklarla uğraşıyosunuz. eşyalarınız gelmeye başladı evinize
ayy hayali bile bu kadar heyecanlandırıyosa beni gerçeğini düşünemiyoruum
ayyyyyyyy çooooooooook heyecanlıııı okurken tüylerim diken dikennn olduuuuben de seneye bu zaman kendimi düşünemiyorummmm
kızlar artık sabrım kalmıyo benim beklemek ne kadar zor olmaya basladı yaaaAllah kısmet eder o günleri görmeyi inşallah
korkuyorum da aklıma hep kaza geciren arkadasım geliyo... bir saniye sonrasına garantimiz yokken koca bir yıl gececek mi diyorum kazasız belasız hayallerimizdeki gibi inşallah
hakkınızda hayırlısı olsun nuraycım
sizinde balımm..
artık çizelgeler gelsin yavaştan da sen de topiciğin başına tarihleri yazmaya başlarsın yakında
günaydınnnnn napıosunuzzzz bebeklerimmmm
çook yogunummm giremedimm 2 gündürrr
dünn aşkımııı yolladdımmm ankarayaa1 haftaa ayrıyızz ama inşallah dönüşü muhteşemm olucakk diye bekliyorumm ankarada sınava ve mülakata giricek eğerr kazanırsa arama kurtarmacı olucak ve doğu görevi hiççmii hiççç olmıcaakkk aynı zamandaa sadece ilk 5 büyük il dışındaa tayinn yeridee olmıcaakk dünden beri duaa ediyorumm inşallah kazanırrr dieee bakalımmm süperrr olucakk inşallaahhh herşeyyy
canım o arkadaşının durumu nasıl?
iyi düşünelim çağlacım.. karamsar olma bak mesela 2011 gelinlerinin hayalleri birer birer gerçek oldu, bizimde öyle olucaakk buna çok inanıyorum
günaydınnnnn napıosunuzzzz bebeklerimmmm
çook yogunummm giremedimm 2 gündürrr
dünn aşkımııı yolladdımmm ankarayaa1 haftaa ayrıyızz ama inşallah dönüşü muhteşemm olucakk diye bekliyorumm ankarada sınava ve mülakata giricek eğerr kazanırsa arama kurtarmacı olucak ve doğu görevi hiççmii hiççç olmıcaakkk aynı zamandaa sadece ilk 5 büyük il dışındaa tayinn yeridee olmıcaakk dünden beri duaa ediyorumm inşallah kazanırrr dieee bakalımmm süperrr olucakk inşallaahhh herşeyyy
sibeliiim dualarına ortak olduum :) inşallah çok başarılı olur ve kazanır eniştemiiiz, senin de o güzel yüzün heeep güler.
valla bana 2013 nedense hala cok uzak gelio bazen kuzumm off
arkadasım iyi ayaklandı bile ama düğün iptal tabi babasını kaybettigi için anneside fizik tedavide ayaga kalıp kalkamıcagı belli değilama nişanlısını ayakta alkışlıyorum bir an yalnız bırakmadı herseyine kostu hele kaynanası eli opulesi biriymiş elleriyle corba icirdi tuvalte bile gidemedigi zamanlarda o baktı.... gerisini siz dusunun...
Allah kimseyi kimsenin eline bırakmasın inşallah hiçbir türlü.. ama bazı insanların da gercek yuzu bole durumlarda cıkıyor işte... kimisi daha kesin tanı bile konmadan bu hasta ugrasamam deyip kacıp gidebiliyor kimisi de sırtında tasıyor işte gercek ask bu sanırım Allah nazarlardan saklasın ilişkisini
hakkınızda hayırlısı olsun kuzum inşallah Allah kavustursunnn
tarihleri yazmaya en kısa zamanda baslarız inşallaaahhh
kızçeler size bir soru sorcam size kınayla düğün arasında 1 gün bıraksam yeter mi, yani 7 si aksamı kına, 9 aksam dugun seklinde
yoksa 2-3 daha one mi ceksem 5in de mi yapsam kınayı? 1 gün yeter mi dinlenmeye sizce?
canımmm benimmmminşş bakalımmm bekliyoruzzz şimdilikkk
aminn çaaaalaaammm hepmizin adınaa
ara bırakmak neden ki canımm :26: benim hep gitttiğmm gördüğümm düğünler ard arda oluyodu böle bugün akşam kınam yarın düğünümm meselaaaaaa :26:(keşkeee tabi )
sibelim genelde evet ard arda yapıyorlar ama düğün günü o nasıl büyük bi yorgunluktur öyle.. ben de çağlam gibi ara vericem hem doya doya yaşamış oluruummhem zaten mecburum :) farklı şehirlerde olacak..
aynı şehirde olsaydı 1 gün ara olacaktı çağlam ama 1240 km yol olduğu için arada(uçakla 1 buçuk saat ama olsun) 5'inde kına 8'inde düğünn
kuzum bu seninkininki subaylık sınavı mı yoksa alan değiştirme sınavı mı? ben de alan değiştirme sınavlarına girsin istedim ama denizci oldugu icin mi bilmiorum bizde pek olmuyo dedi benimki bi arkadası sans eseri gecti simdi hep istanbula yakın yerde ve karada ben de ole olsun istemiştim ama cok zor falan dedi benimki
ya kuzum ben ara vermek istiyorum arka arkaya cok yorulurum cunku son 1-2 gun bana kalsın bişe yapmadan dinleniyim diyorum
sibelim genelde evet ard arda yapıyorlar ama düğün günü o nasıl büyük bi yorgunluktur öyle.. ben de çağlam gibi ara vericem hem doya doya yaşamış oluruummhem zaten mecburum :) farklı şehirlerde olacak..
aynı şehirde olsaydı 1 gün ara olacaktı çağlam ama 1240 km yol olduğu için arada(uçakla 1 buçuk saat ama olsun) 5'inde kına 8'inde düğünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?