'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

giziiiimm yaa soruun orda işteee ben iyiyiiimm boğazım gıdıklanıyoo gıcıklanıyoruum bu öksürük yapışştıı banaaaa sanırımm en cok koyanda bu

Lokummmcuuuummmm eyyy maşalllaaahhh diyoruuum çizelgenee depüklenmemize az kaldıı

Günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrrr

Nurayııımmmmm 1 year'dan da inecek bebegimmmmmm acıcıkkk kaldııııııı

günaydııııııııııııııııınnnnnnnn kızçelerimmmmmm

nurayımmmm bugun tam 1 yıl varrr yarın düşüyorsun artık yıllardan

darısı başıma

kızlaaar yaa bugün gelin oluyorum seneye
şimdi napıyorum acaba kahvaltı mı yapıyorum aşkımla, ailemle ..kuaförde miyim yoksa

çağloşuum senin de az kaldı, evle ilgileniyosun son hazırlıklarla uğraşıyosunuz. eşyalarınız gelmeye başladı evinize

ayy hayali bile bu kadar heyecanlandırıyosa beni gerçeğini düşünemiyoruum

hakkınızda hayırlısı olsun nuraycım

ayyyyyyyy çooooooooook heyecanlıııı okurken tüylerim diken dikennn olduuuu ben de seneye bu zaman kendimi düşünemiyorummmm

kızlar artık sabrım kalmıyo benim beklemek ne kadar zor olmaya basladı yaaa Allah kısmet eder o günleri görmeyi inşallah

korkuyorum da aklıma hep kaza geciren arkadasım geliyo... bir saniye sonrasına garantimiz yokken koca bir yıl gececek mi diyorum kazasız belasız hayallerimizdeki gibi inşallah

canım o arkadaşının durumu nasıl?
iyi düşünelim çağlacım.. karamsar olma bak mesela 2011 gelinlerinin hayalleri birer birer gerçek oldu, bizimde öyle olucaakk buna çok inanıyorum

günaydınnnnn napıosunuzzzz bebeklerimmmm
çook yogunummm giremedimm 2 gündürrr
dünn aşkımııı yolladdımmm ankarayaa 1 haftaa ayrıyızz ama inşallah dönüşü muhteşemm olucakk diye bekliyorumm ankarada sınava ve mülakata giricek eğerr kazanırsa arama kurtarmacı olucak ve doğu görevi hiççmii hiççç olmıcaakkk aynı zamandaa sadece ilk 5 büyük il dışındaa tayinn yeridee olmıcaakk dünden beri duaa ediyorumm inşallah kazanırrr dieee bakalımmm süperrr olucakk inşallaahhh herşeyyy

Son düzenleme:

sibeliiim dualarına ortak olduum :) inşallah çok başarılı olur ve kazanır eniştemiiiz, senin de o güzel yüzün heeep güler.

canım o arkadaşının durumu nasıl?
iyi düşünelim çağlacım.. karamsar olma bak mesela 2011 gelinlerinin hayalleri birer birer gerçek oldu, bizimde öyle olucaakk buna çok inanıyorum

valla bana 2013 nedense hala cok uzak gelio bazen kuzumm off

arkadasım iyi ayaklandı bile ama düğün iptal tabi babasını kaybettigi için anneside fizik tedavide ayaga kalıp kalkamıcagı belli değil ama nişanlısını ayakta alkışlıyorum bir an yalnız bırakmadı herseyine kostu hele kaynanası eli opulesi biriymiş elleriyle corba icirdi tuvalte bile gidemedigi zamanlarda o baktı.... gerisini siz dusunun...

Allah kimseyi kimsenin eline bırakmasın inşallah hiçbir türlü.. ama bazı insanların da gercek yuzu bole durumlarda cıkıyor işte... kimisi daha kesin tanı bile konmadan bu hasta ugrasamam deyip kacıp gidebiliyor kimisi de sırtında tasıyor işte gercek ask bu sanırım Allah nazarlardan saklasın ilişkisini

hakkınızda hayırlısı olsun kuzum inşallah Allah kavustursunnn

tarihleri yazmaya en kısa zamanda baslarız inşallaaahhh

kızçeler size bir soru sorcam size kınayla düğün arasında 1 gün bıraksam yeter mi, yani 7 si aksamı kına, 9 aksam dugun seklinde

yoksa 2-3 daha one mi ceksem 5in de mi yapsam kınayı? 1 gün yeter mi dinlenmeye sizce?

sibeliiim dualarına ortak olduum :) inşallah çok başarılı olur ve kazanır eniştemiiiz, senin de o güzel yüzün heeep güler.

canımmm benimmmm inşş bakalımmm bekliyoruzzz şimdilikkk

aminn çaaaalaaammm hepmizin adınaa
ara bırakmak neden ki canımm :26: benim hep gitttiğmm gördüğümm düğünler ard arda oluyodu böle bugün akşam kınam yarın düğünümm meselaaaaaa :26: (keşkeee tabi )

kuzum bu seninkininki subaylık sınavı mı yoksa alan değiştirme sınavı mı? ben de alan değiştirme sınavlarına girsin istedim ama denizci oldugu icin mi bilmiorum bizde pek olmuyo dedi benimki bi arkadası sans eseri gecti simdi hep istanbula yakın yerde ve karada ben de ole olsun istemiştim ama cok zor falan dedi benimki

ya kuzum ben ara vermek istiyorum arka arkaya cok yorulurum cunku son 1-2 gun bana kalsın bişe yapmadan dinleniyim diyorum

sibelim genelde evet ard arda yapıyorlar ama düğün günü o nasıl büyük bi yorgunluktur öyle.. ben de çağlam gibi ara vericem hem doya doya yaşamış oluruumm hem zaten mecburum :) farklı şehirlerde olacak..
aynı şehirde olsaydı 1 gün ara olacaktı çağlam ama 1240 km yol olduğu için arada(uçakla 1 buçuk saat ama olsun) 5'inde kına 8'inde düğünn

senin zaten en güzeli ole canımmm

o zaman ben de 7 sinde yapabilirim heralde ya 1 gün yeter sanırım dinlenmeme

alan değiştirmee canımm buna bi gir dedim doğudan kurtulalımda subaylığa sonra geçersinn saten daha aöf bitrmedi kuşumm finallere giricek daha aöf den mezun olursa bu sene subaylığıda giricekk iştee doğu olmasındaa anacımmm herşeyee varımm
vallaa çaalamm yorgunlukk olurr evett ben ara vermem gibi yaa 1 gün bile bekleyememm heralde hemen olsun bitsin diee düşünürüm galbaa

evt nuraycımm farklı şehirdee olucaakk benimdee amaa halimi düşünemiiyorumm doğru söylüosunuzz hiç bu açıdan düşünmüyorumm ki ben illaki ara bendede olucakk yanii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…