'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aman kuzum doguya gitmesin yanıbasında olsun da zaten en önemlisi o inan baska bişe olmasa da olur... altın gibi bi fırsat olcak sizin icin... olursa cok sanslısınnnn

hemen bitsin dioruz işte bizde canımm erkenden yapalım kına aradan cıksın son gunde de ayaklarını uzatır ohhhh bi dinlenirsin kuzum

orkidecim hosgeldinn

normalde şanssız biriyimm amaaa bkalımm bu sefer şansımm gülerr 1 haftada bunu beklemdee sibeeel sonrası allah kerimmm

günaydınn tubişşşş nasılsınn bakalmm _?

kınamda bunu çaldırıcam

[video=youtube;dpI7MsoVMzQ]http://www.youtube.com/watch?v=dpI7MsoVMzQ&feature=related[/video]

Günaydın bebekleeerııımm

pastaam Allah yardımcıları olsun o olay benıde cok etkılemıstı vallahi kına ıcınde kusum bıraz kınanın şiddetinede baglı ama tum yorgunlukları bı anda yasamamak ıcın ara şart bence ben ya 20sınde yada 21ınde kınayı yapıcam 24unde kokteyl var ıste balım anca atarım yorgunlugumu

ben de 1 gün az mı olur diye dusunuyorum pastam... 7 si kına 9 u dugun bana sadece 8i kalıyo acaba kınanın yorgunlugunu atabilr miyim

lokumummmm günaaydııınnn

pastamm yeter anca dınlenırsıınn bıde dıyetısyen olarak gıden arkadaslarımdan bıldıgım kadarıyla 1 bucuk ay ıcınde bı lıste bıde muane ıcın 100 tl verıyolar :44:

ben liste için gidicem kusum zaten... seker olayı cıktı ya nasıl beslenmeliyim diye benim vucut tipime göre liste versin dediklerini yapıyım istiyorum hem belki azcık kilo da aldırır bana

ben liste için gidicem kusum zaten... seker olayı cıktı ya nasıl beslenmeliyim diye benim vucut tipime göre liste versin dediklerini yapıyım istiyorum hem belki azcık kilo da aldırır bana

muanede kılo kontrol yapılıomus zaten kusum arkadasım sımdı 6 kılo vermıs masallahı var dahada vericek inş eski toy delıkanlılık halıne doncek

muanede kılo kontrol yapılıomus zaten kusum arkadasım sımdı 6 kılo vermıs masallahı var dahada vericek inş eski toy delıkanlılık halıne doncek

verdigi kiloları baana versiiiiiin

önümüzdeki hafta ayarlayıp gidicem artık niyeti bozdum bu ne yaa onu yeme bunu yeme... o sekerli bu sekerli e ne yicem ben??? zaten zayıfım daha da zayıflıcam

beni diyetisyen paklar

ben mınnaklıgı sana devredıcem zaten kuzum geçende kurbaanın annanesıne gıttık makedonyadan hedıye almıstım onada beraber vermeye gıttık benı gordu şook el kadar kalmıssınn kılo al olurmu bole ay bı bılse verebılmek ıcın ne kramplar geçirdiim

Son düzenleme:

zaten emin ol ben senden daha minnnakım pastammmm xxminnak olcam ama az kaldı bu gidişle

ben kilo verdikçe adamım kilo alıyor onu da cozemedim... 96 kilo oldu

bir ara tam 2 katınım askım diodu artık 2 katımıda gecti... ondan alıp kendime ek yapmam lazım olmuyor böyle yanlıslık ayagı takılıp üstüme kaykılsa asfalta fotokopim cıkar

hahahahaha xsminnak pastaaaa bu pastaların hepsi böle oluoo sanırım diğer copluda minicik benım kurbaada yiyooo yiyooooo ne kılo alıyo ne verıo adam hepmi 3gen kalır 4 yıldır bi ara askerde baya zayıflamıstı asprin popili kalmıstı ama ustaya gecınce hemen toparladıı ahh benımde metabolızmam onun gıbı olsa yaa keskeeeeeeeeeeeee

benimki de sunger bob gibi hep dikdörtgen kalıcak bu gidişleeeeeee maşallah senin kurbişe... benimki şimdilik boydan yırtıyo ama daha da alırsa kurtarmaz o boy da onu yani

demek ki o kadar tatlıyız ki tatlılıktan büyüyemiyoruz minnak kalıyoruz böleeeee kuzummm zaten ben şekerlendim artık resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…