alan değiştirmee canımm buna bi gir dedim doğudan kurtulalımda subaylığa sonra geçersinn saten daha aöf bitrmedi kuşumm finallere giricek daha aöf den mezun olursa bu sene subaylığıda giricekk işteedoğu olmasındaa anacımmm herşeyee varımm
vallaa çaalamm yorgunlukk olurr evett ben ara vermem gibi yaa 1 gün bile bekleyememm heralde hemen olsun bitsin diee düşünürüm galbaa
evt nuraycımm farklı şehirdee olucaakk benimdee amaa halimi düşünemiiyorumm doğru söylüosunuzz hiç bu açıdan düşünmüyorumm ki benillaki ara bendede olucakk yanii
bebikler çok erkenci bakıyorum bugünnnn
aman kuzum doguya gitmesin yanıbasında olsun da zaten en önemlisi o inan baska bişe olmasa da olur... altın gibi bi fırsat olcak sizin icin... olursa cok sanslısınnnn
hemen bitsin dioruz işte bizde canımm erkenden yapalım kına aradan cıksın son gunde de ayaklarını uzatır ohhhh bi dinlenirsin kuzum
orkidecim hosgeldinn
günaydınnn
günaydın tubacımm hosgeldn
normalde şanssız biriyimm amaaa bkalımm bu sefer şansımm gülerr 1 haftada bunu beklemdee sibeeel sonrası allah kerimmm
günaydınn tubişşşş nasılsınn bakalmm _?
hoşbulduk Çağlacımm
İyiyim Sibelcim sen nasılsın ? İnşallah istediğin gibi olur herşey de böyle mussmuttlu olursunn
valla bana 2013 nedense hala cok uzak gelio bazen kuzumm off
arkadasım iyi ayaklandı bile ama düğün iptal tabi babasını kaybettigi için anneside fizik tedavide ayaga kalıp kalkamıcagı belli değilama nişanlısını ayakta alkışlıyorum bir an yalnız bırakmadı herseyine kostu hele kaynanası eli opulesi biriymiş elleriyle corba icirdi tuvalte bile gidemedigi zamanlarda o baktı.... gerisini siz dusunun...
Allah kimseyi kimsenin eline bırakmasın inşallah hiçbir türlü.. ama bazı insanların da gercek yuzu bole durumlarda cıkıyor işte... kimisi daha kesin tanı bile konmadan bu hasta ugrasamam deyip kacıp gidebiliyor kimisi de sırtında tasıyor işte gercek ask bu sanırım Allah nazarlardan saklasın ilişkisini
hakkınızda hayırlısı olsun kuzum inşallah Allah kavustursunnn
tarihleri yazmaya en kısa zamanda baslarız inşallaaahhh
kızçeler size bir soru sorcam size kınayla düğün arasında 1 gün bıraksam yeter mi, yani 7 si aksamı kına, 9 aksam dugun seklinde
yoksa 2-3 daha one mi ceksem 5in de mi yapsam kınayı? 1 gün yeter mi dinlenmeye sizce?
ben liste için gidicem kusum zaten... seker olayı cıktı ya nasıl beslenmeliyim diye benim vucut tipime göre liste versin dediklerini yapıyım istiyorum hem belki azcık kilo da aldırır bana
muanede kılo kontrol yapılıomus zaten kusum arkadasım sımdı 6 kılo vermıs masallahı var dahada vericek inş eski toy delıkanlılık halıne doncek
verdigi kiloları baana versiiiiiin
önümüzdeki hafta ayarlayıp gidicem artık niyeti bozdum bu ne yaa onu yeme bunu yeme... o sekerli bu sekerli e ne yicem ben??? zaten zayıfım daha da zayıflıcam
beni diyetisyen paklar
ben mınnaklıgı sana devredıcem zaten kuzumgeçende kurbaanın annanesıne gıttık makedonyadan hedıye almıstım onada beraber vermeye gıttık benı gordu şook el kadar kalmıssınn kılo al olurmu bole ay bı bılse verebılmek ıcın ne kramplar geçirdiim
zaten emin ol ben senden daha minnnakım pastammmmxxminnak olcam ama az kaldı bu gidişle
ben kilo verdikçe adamım kilo alıyor onu da cozemedim... 96 kilo oldu
bir ara tam 2 katınım askım diodu artık 2 katımıda gecti... ondan alıp kendime ek yapmam lazım olmuyor böyleyanlıslık ayagı takılıp üstüme kaykılsa asfalta fotokopim cıkar
hahahahaha xsminnak pastaaaabu pastaların hepsi böle oluoo sanırım diğer copluda minicik benım kurbaada yiyooo yiyooooo ne kılo alıyo ne verıo adam hepmi 3gen kalır 4 yıldır bi ara askerde baya zayıflamıstı asprin popili kalmıstı ama ustaya gecınce hemen toparladıı ahh benımde metabolızmam onun gıbı olsa yaa keskeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?