'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yorumaaa gülmektennn öldümm yaaaaa

2 katını da geçmiş wuuu Çaağllammmm kurabiyemmm dikkatt ettt

fotokopimmm cıkar demiş yaaaa halaaaa gülüorummmmm

miniiiiiiiiiiimmmmm sen öksürükteennn haber evr bakalımmmmmm

hehehe ona da diorum aynısını gel bi deneyelim diyo manyak

hoşgeldin yagmuurrr

askıııımmmmmmmmmmmm tam gaz devam edıyoo öksürüğüüm bağımlı oldu banaa hınzır öksürükk napooosunnn sennnnn bakalopp

Pastaaammm yaaa sen benıde öldürcen gulmekten yerım senıııı

Hoşgeldiin yaaagmuuurr

ye benii bol şekerli bi pasta olarak tatlı krizine birebirimmm

iyiii dielim ii olsunnn öğleden sonra rehaveti işte

hmm...al al da bi albümde oradan bekleriz hani
çok şükür öksürüüğün nasıl? bende iyiyim şükür canım

ÇAĞLAM ne oldu yaa

ay ben album ısıne bı baslarsam kk yavaşlar fazla yuklemedeen face bıle yakında album actırmıcak bana yeter artık diye öksürük aynen devamm geccek ınss

PAstaamm yaa şifa nıyetıne yerım valla seni

hmm...al al da bi albümde oradan bekleriz hani
çok şükür öksürüüğün nasıl? bende iyiyim şükür canım

ÇAĞLAM ne oldu yaa

öğleden sonra baana ağırlık cokuyo canımmm yaa yine öle oldu elim kolum kalkmıyo uykum var

öksürüğe bilem iyi gelirimm

Kurabişimm bence denememelisinizzz hatta diyetsyene enişteylee gidinn sizz o vermek için sende almakkkk

aşkkkkkkk yer seniiiiiiiiii lokumcannn boşlamaaa git doktoraaaaaaa

iyiyimm bebegm yaaa uykumm varrr birr deee yıldonumu ile ilgili hediye surpriz vb alternatifleri dusunuoooreeeeee messselaaaa yardımcııı olabülüsüünnn banaaaa

Yağmurr hoşgeldinn:)

bende tahmini 2013 geliniyim. şuan asker bekliyorum. atarsa 111 güncük kaldı :) bakalım geldiğinde neler olacak :44:

Hmmm...Hiçte yavaşlayamaz efendim öle bi hakkı yok kk nin en büyük:76:
BAK UZUN ZAMANDIR ELİME ALMIYORDUM NAZLIM TÖBE ETMİŞTİM DERMİŞİM AMA O ÖKSÜRÜĞE KIŞ KIŞ YOKSAAAAAAAA

PELİNİM hoşbuldum canım nbr?
Çağlam ama ya bahardan sanırım bu yaaa herkes aynı

Kurabişimm bence denememelisinizzz hatta diyetsyene enişteylee gidinn sizz o vermek için sende almakkkk

gelmez ki o pamuk göbiş

diyetisyenle kim urascak yaa askımm dugun stresinden ve senin dırdırından eririm zaten seneye kadar der

ama ben kesin gidiceeeeeeeeeem bal küpümmm

ircinia, hoşgeldin canım aramızaa... Allah kavustursun

iyiyim yağmurcum sen nasılsınn?

oyhhh bnm tosunumunda bazen cıkıyor göbişiii vuruyorumm oraya hemn cok sevıorum mıncıklamayı ben yaa
göbüşe bak göbüşe diorumm
halbuki göbek olsaaa neysee
yaa benim adam yiyo yiyo kilo almıoo hemde var ya çağlam bi görsen dünyayı yiyooo yaaa bazen ben onu yemek yerken izliorum ciddenn nası bu kdar cok yiyo diebiliorm ve midem bulanıo
sen gitt cnm şeker sonuctaaaa önemliiii fıstıkkkcannnn

ircinia hoşgeldin canımcım aramıza:)

evet kuzucumm önemli yaa gitmem gerek

benimki de öleee hatta benim yiyemediklerimi de yiyio sonra da bana kızıo askım ya hep senin yuzunden kilo alıyorum alıosun yemiosun ziyan olmasın die yemek zorunda kalıorum diyeee

hiçtebile sucu bana atma diyorum bende keske benimkide artık yese ama almasa ama alıooo

yagmuurrrcumm sonunda olmussssss cizelgennnnn cok guzell hayırlı uurlu olsunnn

bebeğim tarih kesin olmasa ay sanırım kesin olacak ev tesliminden 2hafta sonrasına göre yaptım ama bakalım inş.hakkımızda hayırlısı olur sağol canım

aynen kuzummm hemdee o nasıı yemektirr yaaaa... bunalıciiiimm vallahaaa ayy bu aradaa yemek dedikk cnm sooole bi whopper cektiki sormayın yaa akşamm yesek yaaaaa

bebeğim tarih kesin olmasa ay sanırım kesin olacak ev tesliminden 2hafta sonrasına göre yaptım ama bakalım inş.hakkımızda hayırlısı olur sağol canım

Yağmurcumm çizelgenn hayırlııı olsunnn:))) topicimin gelinciklerii ne güzel tarih belirledi:) Bnm yolummm uzun dahaa, hayırlısı bakalımmm:)

Sağol canm valla belirsiz bizim daha ama yine kaba taslak belli gibi eğer birbirimizin kaderi isek
seninde olur bak bizim 2,5 bitti 3e girdik yavrum siz daha yeni olgunlaşıyorsunuz 11 ay hayırlısı olsun herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…