zaten emin ol ben senden daha minnnakım pastammmmxxminnak olcam ama az kaldı bu gidişle
ben kilo verdikçe adamım kilo alıyor onu da cozemedim... 96 kilo oldu
bir ara tam 2 katınım askım diodu artık 2 katımıda gecti... ondan alıp kendime ek yapmam lazım olmuyor böyleyanlıslık ayagı takılıp üstüme kaykılsa asfalta fotokopim cıkar
Yorumaaa gülmektennn öldümm yaaaaa
2 katını da geçmiş wuuu Çaağllammmm kurabiyemmm dikkatt ettt
fotokopimmm cıkar demiş yaaaahalaaaa gülüorummmmm
miniiiiiiiiiiimmmmm sen öksürükteennn haber evr bakalımmmmmm
Yorumaaa gülmektennn öldümm yaaaaa
2 katını da geçmiş wuuu Çaağllammmm kurabiyemmm dikkatt ettt
fotokopimmm cıkar demiş yaaaahalaaaa gülüorummmmm
miniiiiiiiiiiimmmmm sen öksürükteennn haber evr bakalımmmmmm
hoşbuldum nazlıcım ve çağla nasılsınız?
askıııımmmmmmmmmmmmtam gaz devam edıyoo öksürüğüüm bağımlı oldu banaa hınzır öksürükk napooosunnn sennnnn bakalopp
Pastaaammm yaaa sen benıde öldürcen gulmekten yerım senıııı
Hoşgeldiin yaaagmuuurr
iyiiiimm çoook şüküüürr arkadastan futuraflarımı alıyoruumm sonra ev işlerine girişcez ablişkoylaa sen nasısın
hmm...al al da bi albümde oradan bekleriz hani
çok şükür öksürüüğün nasıl? bende iyiyim şükür canım
ÇAĞLAM ne oldu yaa
hmm...al al da bi albümde oradan bekleriz hani
çok şükür öksürüüğün nasıl? bende iyiyim şükür canım
ÇAĞLAM ne oldu yaa
ay ben album ısıne bı baslarsam kk yavaşlar fazla yuklemedeen face bıle yakında album actırmıcak bana yeter artık diyeöksürük aynen devamm geccek ınss
PAstaamm yaa şifa nıyetıne yerım valla seni
askıııımmmmmmmmmmmmtam gaz devam edıyoo öksürüğüüm bağımlı oldu banaa hınzır öksürükk napooosunnn sennnnn bakalopp
Pastaaammm yaaa sen benıde öldürcen gulmekten yerım senıııı
Hoşgeldiin yaaagmuuurr
Kurabişimm bence denememelisinizzz hatta diyetsyene enişteylee gidinn sizz o vermek için sende almakkkk
iyiyim yağmurcum sen nasılsınn?Hmmm...Hiçte yavaşlayamaz efendim öle bi hakkı yok kk nin en büyük:76:
BAK UZUN ZAMANDIR ELİME ALMIYORDUM NAZLIM TÖBE ETMİŞTİM DERMİŞİMAMA O ÖKSÜRÜĞE KIŞ KIŞ YOKSAAAAAAAA
PELİNİM hoşbuldum canım nbr?
Çağlam ama ya bahardan sanırım bu yaaa herkes aynı
gelmez ki o pamuk göbiş
diyetisyenle kim urascak yaa askımm dugun stresinden ve senin dırdırından eririm zaten seneye kadar der
ama ben kesin gidiceeeeeeeeeem bal küpümmm
ircinia, hoşgeldin canım aramızaa...Allah kavustursun
iyiyim yağmurcum sen nasılsınn?
oyhhh bnm tosunumunda bazen cıkıyor göbişiii vuruyorumm oraya hemn cok sevıorum mıncıklamayı ben yaa
göbüşe bak göbüşe diorumm
halbuki göbek olsaaa neysee
yaa benim adam yiyo yiyo kilo almıoo hemde var ya çağlam bi görsen dünyayı yiyooo yaaa bazen ben onu yemek yerken izliorum ciddenn nası bu kdar cok yiyo diebiliorm ve midem bulanıo
sen gitt cnm şeker sonuctaaaa önemliiii fıstıkkkcannnn
ircinia hoşgeldin canımcım aramıza:)
evet kuzucumm önemli yaa gitmem gerek
benimki de öleee hatta benim yiyemediklerimi de yiyio sonra da bana kızıo askım ya hep senin yuzunden kilo alıyorum alıosun yemiosun ziyan olmasın die yemek zorunda kalıorum diyeee
hiçtebile sucu bana atma diyorum bende keske benimkide artık yese ama almasa ama alıooo
yagmuurrrcumm sonunda olmussssss cizelgennnnn cok guzell hayırlı uurlu olsunnn
bebeğim tarih kesin olmasa ay sanırım kesin olacak ev tesliminden 2hafta sonrasına göre yaptım ama bakalım inş.hakkımızda hayırlısı olur sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?