'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bendeee geldimmmmm
miniminnikk hastamıı oldunki seennn geçmişşş olsunn cnm dikkatt et kendineeee
çaaaalaaamm yorumunaa halaa gülüyorumm
yağmuşş sen nasısın kuşuummm

benim canım da epidir burgera gitmek istiyooo onceden arkadasla is cıkısı gidip yerdik ama simdi eve kendimi zor atıorum cok yoruluyorum yaa

Sağol canm valla belirsiz bizim daha ama yine kaba taslak belli gibi eğer birbirimizin kaderi isek
seninde olur bak bizim 2,5 bitti 3e girdik yavrum siz daha yeni olgunlaşıyorsunuz 11 ay hayırlısı olsun herşeyin
İnşallah Yağmurcum...
Hayırlısıyla kavusun, bir yastıkta kocayın :)

benim canım da epidir burgera gitmek istiyooo onceden arkadasla is cıkısı gidip yerdik ama simdi eve kendimi zor atıorum cok yoruluyorum yaa

Ctesii gittimm kurabişimmm ama öğlee annemle kebap keyfi yapıncaa amerikann hamburgerine yer kalmadı haliylee yiyemedimm seyrettimmm hoşş o anda seyretmek bile ızdırap gelio insana toksun ya hani Amaa bu akşammm istiorum da istiorummmmmmm

gelll sanaaa ısmarlıyımm bebişşşkoooooo kıyamammmm yormasınlarkiiiiiiiiiiii sniiiii

Son düzenleme:
çok şükür sibelcim iyiyim sen nasılsın?
enişte sınava ne zaman gircek?

bende iyiyimm canım beklemee mod bennn hep
dün gitti ankaraya işte canım 2 gün mülakat varmış koşu yüzme vs . bugünn cıpp cıpppp yüzmüşşş
yarında koşcakmısss sınavv cumaa sanırımm :26:

amin canım inş.
yaa bende mc istedim şimdi yaaaaa ohh patates de olacak ya ama ya daha eve gidip yemek yapıcam mc yiyemem ki evde yemek beklerler

oraya ucaraktan gelebilsem keske kuzum puuuuuuuf diyee

ucsak ne güzel olurdu dimiii trafik kaybettigim zaman ve enerji bana kalırdı

siboşuuumm hoşgeldinn iiki yazmısım ne güzel güldükk

sana yuh ki ne yuhhhhhhhhh canm ya
ben bugün değiştim daha 2ci çizelgem bu geri sayıma girdim öncesi kaç yıldır beraber olduğumuzdu ay sana inanamıyorum dikkatsiz gelincik

vallaaa canımmm ee bu kendisi geri sayımm yapmıyomu kii :26:
banadaaa öğretinnnn noluyyyyyyyy
bende istiyorummmm amaa ne gün ne ay belli bizdee oda varrr

aaaaa ben seninn çizelgeyi yeni görüyorummm altta nası çıkıomuşş ölee yaaa

ilahi kuzucummm

bu benim 3. çizelgemmm ilkini istemeye gelcekleri nişan olcagı gun icin yapmıstım 3 aydan...

sonra ne kadardır nişanlı oldugumuzu yaptım

şimdide geri sayıyorum 1 yıldır çizelgeliyimmm cogumuzun var zatennnnn hadi sen de yaaaap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…