'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara da slmm
ben yokkn neler yaptınız bakalm kimler aldı kedicikli takımı:)
bi kaç sayfada gördüm telomercm stajn hayırlı olsn bende prenatal tanıda ve acil biyokimyada yapmıstm cerrahpaşada:)
umarm güzel geçer ben çok zevk almıstm sahsen:)

canım hoş geldin ya nasılsın iyisindir inaşşal dün günün çok mu yorucuydu

asmunkal bende birşey istemicem benim ailemde memur, allahtan annemler her dediklerimi yaptılar benim o yüzden onlardan ev bile istemem babam sağolsun kardeşimle bana yaptı ev yani erkek tarafı ne eder bilinmez ama ben birşeyler alcam ama ilerde modası geçer diye hep bir korkum var.

Son düzenleme:

a.s:)

tatlım dün sabah 10da bi girdm mağazaya akşam 9da çıktm:) full günümdü her zaman böle yoğun olmuo ispanyadan yeni ürünlerimiz geldi dün baya yoğundk bu gün off'um allahtan dinlenicem bi sürü:) part olduğm için yorulmuorm pek haftanın 3 günü tatlim zaten

gelen ürünler nasıldı peki canım ayyy varya merak ettim şimdi babet beğenmiştim hafif açık kahve tonlarında fiyonklu 45 ytl felan acaba alsammı diyorum gelen ayakkabılar oldumu ki olduyysa stradiye gelcem

kimbilir nasıl kalabalıktır ve ne tür müşterilerle uğraşmışsındır ama olsun çok güzel birşey çalışıp para biriktirmek seni gördüğüme sevindim canım.

nilcik saol canım aldım valla tencerede sıra onun için bir ara ciddi ciddi herkesten yardım talep edicem

Son düzenleme:
yok tatlm ürün geldiği günlrde ben depo sormlusuym arkdaşlarla etiket alarm yaptk öle eğlenceli geçti 10 saat nasıl gemiş anlamadm dolayısıyla bi müşteriyle bile muhattap olmadım:) genel olarak da pek sorun yaşamıorm mağazada ben sadece değişm işlemlerinde sorun çıkarıolar fişini kaybedio aradan bi ay geçmiş değiştirin dio:)
imza yetkmde var ister değştirorm ister gönderiorm valla sorun çıkarırsa da müdürüme yönlendiriorm:))
o babetler hala var tatlm, dün yine deriler ve allı pullu seyler geldi aştk iyice biz bi bluz geldi çok hoş onu alabilirm bende içim gitti valla

muhasebe bölümü mezunuyum bende 2 yıllık şimdi işletme 3ten devam ediyorum hangi sigorta acente falanmı?

vayyyyyyyyyyyy meslektaslarım bnm bnde bankacılık ve sıgortacılık okuycam bu sene tavsıye edıyormusunuz sıkıcı bı ısmı sıgortacılık ???

nerde çalışıyosunki:)

vuv cevahire bir gidip bakayım öyleyse birşeyler alabilirim stradiden, yaptığın iş güzelmiş canım ya en azından yorulmadığına sevindim bugünde izinlisin ohh kafanı dinle biraz.

muhasebe bölümü mezunuyum bende 2 yıllık şimdi işletme 3ten devam ediyorum hangi sigorta acente falanmı?

güneşte çalışıyorum canım acentede değilim

vayyyyyyyyyyyy meslektaslarım bnm bnde bankacılık ve sıgortacılık okuycam bu sene tavsıye edıyormusunuz sıkıcı bı ısmı sıgortacılık ???

yok sıkıcı değil aslında ben poliçe yapmıyorum sistemsel sorunlara bakıyorum ama her işin zorluğu var valla canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…