ilahi kuzucummm
bu benim 3. çizelgemmm ilkini istemeye gelcekleri nişan olcagı gun icin yapmıstım 3 aydan...
sonra ne kadardır nişanlı oldugumuzu yaptım
şimdide geri sayıyorum1 yıldır çizelgeliyimmm cogumuzun var zatennnnn hadi sen de yaaaap
şuann kendimeee gülüyorummm yaa gündee onkeree grip çıkıyormm vee görmüyorumm
bandaaa öğretinnn nerdenn oluyomuşş doğum günümmde istiyodukk bizz 22 temmuz doğum günümm ve annemle babmında evlilik yıl dönümleri bende 22 temmuz 2013 istiyorum hep inşalllah olurrr
nasıl ya annen baban 22 temmuzda evlenmişşşş,sonra seni 1 yada neyse 2 yıl sonra o tarihte mi doğurmuş annen anaa ne ilginç
şuann kendimeee gülüyorummm yaa gündee onkeree grip çıkıyormm vee görmüyorumm
bandaaa öğretinnn nerdenn oluyomuşş doğum günümmde istiyodukk bizz 22 temmuz doğum günümm ve annemle babmında evlilik yıl dönümleri bende 22 temmuz 2013 istiyorum hep inşalllah olurrr
aaa ciddimiii yerimmm annişineeee yaa ne güzell aynı gün doğmuşuzz demekkkk
çaaalaaaamm yaptımm bakalımm olucakmıı
son kalem kısmını anlamadım amaa burda çıkarr belki unutmıyım yapıştırıyımm
http://dwdf.daisypath.com/ducUp3.png
kalemedee tıkladım ama tüüff beceremedimmmmm !
yupyyyyyy artık benimdee bi çizelgemmm olduuu çook teşekkürr ederimmm canımm yaa çokk sevindirikk oldumm vallaa
yupyyyyyy artık benimdee bi çizelgemmm olduuu çook teşekkürr ederimmm canımm yaa çokk sevindirikk oldumm vallaa
rica ederimmmmm kuzumm cok yakıstıııııııııbir an önce sonuna geldigimiz gunleri görelim inss
e hadi bakalım hayırlısı olsun ama ben yeni benimkine alışamadım ya kaldırsam mı yaaa:26:
nesineee alışamadın kii canımm :26:
inşalllaahh cnmmcımmmm
sayfayaa bakıpp duruyorumm ay ben şimdiyee kadr nasıl görmemişimm
aşktanmı körr oldumm acabaa
bendeee geldimmmmm
miniminnikk hastamıı oldunki seennngeçmişşş olsunn cnm dikkatt et kendineeee
çaaaalaaamm yorumunaa halaa gülüyorumm
yağmuşş sen nasısın kuşuummm
Kurabişimm bence denememelisinizzz hatta diyetsyene enişteylee gidinn sizz o vermek için sende almakkkk
aşkkkkkkk yer seniiiiiiiiiilokumcannn boşlamaaa git doktoraaaaaaa
iyiyimm bebegm yaaa uykumm varrr birr deee yıldonumu ile ilgili hediye surpriz vb alternatifleri dusunuoooreeeeeemessselaaaa yardımcııı olabülüsüünnn banaaaa
Yağmurr hoşgeldinn:)
iyi oll tabii kuşuuuummmm
oyy peloşumm bunudaa yeni görüyorummmm ben
niceee musmutluu yıllaraa canımcımmm sizedeeee
bana paydoss bebiklerrrr öpüorumm hepiciğiniziiiiiiiii
iyi bakın kendinizeeeee
Seni dee mıncııkklamakk istiooreeeeeee
iyi olucaaammkiiiğ inşşş bebişşiiiimmhoşgeldinnnn bayıldım bu arada hem dogum gunu hem evlılık hem annişlerin yıldönümüüü
vuuuuuuuuuwww yıldönümüü bebeğii oluyoomuşş beniimm aşkkkııımmmyemege falan cıkıcakmısınız ogünn kuzuum heycan yaptımkiiğğ işteeee sahilldee dilek balonuu ucuruuunn yaaa aşk dileyin bol bol buaradaa burburgeerii bensiizz yemeeee hasrett kaldım burburgere
iyi oll tabii kuşuuuummmm
oyy peloşumm bunudaa yeni görüyorummmm ben
niceee musmutluu yıllaraa canımcımmm sizedeeee
bana paydoss bebiklerrrr öpüorumm hepiciğiniziiiiiiiii
iyi bakın kendinizeeeee
nice seneler şimdiden peloşummmmmmmm
bende birazdan cufcufflarımm bian önce eve gidip askımla telefonda sohbet etmek istiyorummmmmmm rahat rahat
mesaj yetmiooo
ayy ayyy ayyyyy yaa yiyim sizin aşk kaçamaklarınızııııı emiiiiiSeni dee mıncııkklamakk istiooreeeeeee
bebegmmm nobetlerııı uyuyooo pazartesi akşamı yemeğe cıkıciiiiiiizzzz haftasonu daaa yazlık kaçamağı yapıciiiiiiiiizzzz
Zatenn yıldonumumuzz pazartesi aşkkuşummmm
sendennnnn 1. yılımızzz için yaratıcı fikir ve hediyeeeler beklıooreeeee benm yetersiz kaldığım kısımlar vaarrr minnumuşkammmm
Geeeeelll hambuşkaaaaa yiyeeeeliiiiiiiiimmmmmmm
Sibelimmmmm oncaaa çizelgeyi nasıı gormedinn yaaa gözlerin reddettmiş olamazzzz o kadarını bebegmmmmsenn psikolojide algıda seçicilik kuramını yıktın gectn bebegmmm
Teşekkürlerrrr cancaaaağzımmm amaaa ayın 14ünde yıl dönümümüz kısmetsee
Teşekkürrlerrrrrr elmalıı kurabiyeemmmmm
ayy ayyy ayyyyy yaa yiyim sizin aşk kaçamaklarınızııııı emiiiiiLokumlarımında yıldönümüsüüü kutlu olsunkiiii onlarda aşkkuşlarııı kuzuumm slayt falan hazırlasanaa yazlıktayken muzık cdsı dıye acarsınn ızlersınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?