'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

süpeeer şeyler düşünmüşşsüüünnnn pelimimmm yaa messtt olucaak

mmm şimciiik gelelım hediyeye;
eger ceyızınızede bısı katmak ıstersen cıftlı bornoz takımlarından alabılırsın,

senınleyken zaman dursun dersen, saat alabılırsın ama zamanını durdurmus sekılde verebilirsin

ihtiyacı varsa spor ayakkapiiiler gibi giysilik bişi alabileersiinn nım nım nımmmm aklım durdu suaan error verıyorum
Hoş tabiiki ona en güzel hediye sensiinn

[video=youtube;XoZ6ltW7ihQ]http://www.youtube.com/watch?v=XoZ6ltW7ihQ[/video]

ilk slaytı bu şarkıda yapmıstım ben kurbişee hala severek dinliyorum bu sarkıyıı kınamdada slayt yapıcam genee aşk geldiğinde ızlenmesı ıcın

Son düzenleme:
pelommmmm slayt çok güzel fikir nasıl aklıma gelmedi ama ama biz bu tür şelerde şanslıyız ki nazlım var o romantik romantik yapmış oluyor kiiiii

kızlar ben motora binerken ayakklarım caddedeki englısh home götürüyordu ki motora bindiğimde annemi ve anne gibi gördüğüm annecikin arkadaşını gördüm muahbbet ediyorduk ki annem beyaz eşyalarınızı seçte allalım kızım gerekli şeleri allaım ben evde kalablık istemiyorum hisar misar şimdi almam bide jumbodan baktık sen seç arçelikten bişiler kalıyorsa kalsın 1 2 sene modası geçersede para koyar üst modelini alırız zararı yok dedi şok oldum

annemin fikri güzel ama daha yüzük felan takılmadan mantıksız geldi bilmiyorum alsammı kiii ben şu sıra siemens beğeniyorum şimdi sevgiliciğede söledm fikir senin dedi ama annem arçeliğe takmış arkadaşıda oda gir demiyor beyaz diyor bende bilemedm gri istiyorum biraz araştırayımtanıdık buluruz muhakak ama yaz sonu alırlar söz olursa gibi geliyor

bir beyaz eşya arşivi hazırlamanınında zamanı gelmişti

Son düzenleme:
Whopperımı yedimmmmmmmm veee beeeennn deeldimmmmmm

Tuttmaaaa beniiii yiceeemmmm seniiiiiiiiiii saray sarmammmmmmmmmmmm
Evettt o kadar ince düşündüm kiii acabaaa bunların onun mu bana yapması gerekirr diee düşündümmm miniimmmm fazlaaa romantiikk olucaaykk
3 taneee saatı varr nazııımmmmm suan Armani ye takmıss vaziyetteeee amaa ben ona Armani saat alırsam sanırım bi yarım sene kendime gelemem
sporr ayakkabişş yeni aldııııııı
yaaa su cocugunn eksik bişiyiniiii yakalasammm hemennn alcamm yoookkk yooookkkk yooooooooooookkk cıldırıciiiimmm
Efor ya da Pierre Cardin takım elbise düşünüorum
ya da şık bir cekett, hoş yaz geldi ama bizim aşkımızz mevsimlik değil derim bende onaaa
Bedenini de biliorum Efor da 48 oluyorrr sanırımmm oylee bir suprayyss yapabilirimmm:)))

ilk slaytı bu şarkıda yapmıstım ben kurbişee hala severek dinliyorum bu sarkıyıı kınamdada slayt yapıcam genee aşk geldiğinde ızlenmesı ıcın
nazııııımmm büssüüüürüüü fotonuzzz vaarrr ne güzellll yaaa bizimm çok alışkanlığımızz yok fotooo :/// ondan sıkıntı cekebilirim belki bir de English homedan aldığım albumeee bir sayfaya resim bir sayfayaaa gelecekleee ilgili güzel sözler yazıyım diorum:) sonuctaa o da omurlukk Allahım izin verir de evlenirsekk evimizdee baş köşeye koyarrr dostlarımıza 1 yılımızdaki hayallerimiz diyebilirizzzz
iviiiiiiiiiiiiiittt nazımmm vaaarrr iyiki deeeee var oooooooo
lokumcanımm benimmmmm

gizommmm bu aradaaaa ne dicemm ben sanaa ikimizin dee ortakk şarkısııı malummm
ben Historie De un amor'un bu versiyonunu da ayrı biiii sevioorum yaaaaaaa

[video=youtube;pIWxS6_98t8]http://www.youtube.com/watch?v=pIWxS6_98t8[/video]

evet kuzum bizden 5-10 slayt cıkar kuzum baak ne diceeemmm kol düğmeside olabilir takım giyiyoosaa başharflerınızı yaptırırsın bi resim bi yazıda cok guzel kusuuummm slayta güzel bi şarkı eşliğinde tek foto üstüne duygularını yazan bişide yapabilirsin aşkımmm olmamııı bi arkadas yapmıs yurtdısındakı arkadasımıza yıldonumlerınde aılesıyle fln konusmus super bı slayt hazırlamıs cocuk ızlerkende bı yandan msnden cocugu kameradan ızlıyomusss delı gıbı aglamıs cocuk

Fazla bilee çıkarr aşkımmmm

Kol düğmesini doğum gününde yaptırmıstımm bebikommmm isim-soyisim şeklindeee

ayyyy bi tanee video vardııı kızz erkek arkadasına hazırlamıstııı o cokk guzeldiiii ama bulamadım smdi bakındım birazzzz daaa cnmm onu izlemekk iistediiii

hadiiiiii miniiiiiimmmmmm birazzz dahaaaa biraz dahaaaa senden süper fikirlerr cıkıooo

pelommm o şarkıyı dinleyip duygusala bağlıyorum

şimdi bende mektup yazıyordum bide slayt yapabilirim çok güzel olur yarın akşam bunuda yapsam herşey güzel olcak

nette duygusal yazılar okurken bu yazıyı bulupu beğendim iyi yazmış

Sana bir şeyler yazayım istedim dün gece en sevdiğim yerde tek başıma otururken…Birkaç satırdan öteye gidemedi yazmayı denediğim şeyler…Şimdi devam ediyorum…O zaman yazdıklarım, Dün gece düşünmekte olduklarim, Ve şimdi yazacaklarım Öyle geçecekler ki birbirlerinin içine,Sen bile anlayamayacaksın.

Sana bir şeyler yazayım istedim dün gece en sevdiğim yerde tek başıma otururken…
Birkaç satırdan öteye gidemedi yazmayı denediğim şeyler…
Şimdi devam ediyorum…
O zaman yazdıklarım,
Dün gece düşünmekte olduklarim,
Ve şimdi yazacaklarım
Öyle geçecekler ki birbirlerinin içine,
Sen bile anlayamayacaksın,
Neyi, ne zaman düşündüğümü…
Neden böyle yazdım?
Bilmiyorum
Sadece dilimin ucuna öyle geldi, ve ben de öyle yazıyorum…

Bazen yalnızca seni izlerken,
Gözyaşlarım gelip perdeliyor göz bebeklerimi...
Bilmiyorum ozamanlar anlayabiliyor musun aklımdan geçenleri?...
Aslında ben hiçbir zaman beceremedim gözlerimle konuşmayı...
Ve gözbebeklerindeki çığlıklar dışında duyamadım,
Anlayamadım hiç kimseyi
Aklından ne geçtiğini,
Ne söylemek istediğini...
Ben,
Sözcüklere ihtiyaç duyarım kendimi anlatabilmek için,
Ve sözcüklerine ihtiyaç duyuyorum seni anlayabilmek için…

Dün gece sana sorduğum sorunun anlamsızlığını
Senin verdiğin yanıttaki ısrarcılığınla bile kavrayamadım…
“Sen bir insanın sonsuza kadar aynı insanı sevebileceğine inanmıyor musun?”
diye sordun bana…
Zihnimde bir yanıt arayıp durdum bana sorduğun soruya…
Ve birbirimize vermemizi istediğimiz söze…
Dakikalarca…
Yaşamımdaki bir çok şey gibi,
yanıt da aniden geldi!
Sanki kalbim ve beynim kucaklaştı!
Gerçekten, hissettiğim buydu…
Sen,
Her şeyinle,
Benim her zaman istediğim adam değil miydin?
Ben bunu daha önce dile getirmemiş miydim?!
Hem sen, yalnızca sevgilim de değilsin ki!
Sana söylemiştim “sana sarıldığımda, sadece sevgilime sarılmıyorum” diye…
Sen,
Hem sevgilimsin benim,
Hem en gerçek dostum,
En büyük sevgim,
Babam,
Kardeşim,
Küçük oğlum…
Her şeyi ama her şeyi birlikte yaşamak paylaşmak isteyeceğim tek kişi…

Bilinç tarlam!
Ben nereden öğrendim bu tamlamayı?
Benim oluşturmadığım kesin de, nereden duydum da senin için kullandım ilk?
bir sır vereyim sana:
Aslında, dün geceye kadar,
Bu iki sözcüğün altında yatan derin anlamın farkında değildim,
Yüzeysel bir şekilde anlamışım hatta…
Bunu fark etmemiş olmam olacak iş değil!
Sen,
Benim kendime ve çevreme yönelik bilincimi,
Sana olan hislerimin bütün parçalarını,
Bizden bağımsız olmayan,
Bizim yaratmış olduğumuz ilişkimizi
Ektiğim ve yetiştirdiğim tarlamsın!
Yaşamımda gördüğüm en verimli tarla hem de!
Her geçen gün daha çok büyüyorum, bilinçleniyorum…
Öyle bir tarla ki bu,
Çevresel etkenler onu etkilemiyor…
Yalnızca zamanın etkisi altında…
Yani geçen her dakika,
Daha da olgunlaşıyor, hem de başka hiçbir şeye benzemeden…
Her geçen saniye,
Hem kendimi
Hem de seni daha iyi anladığımı hissediyorum boydan boya…

Ve sevgilim bu satırların yazılış amacı en sona kaldı…
En sonunda vurgulanması daha mı iyi olacak ne?
İyi ki geldin bu dünyaya,
Ve iyi ki “sen” oldun
her şeyinle…
Aklının alabileceği her şeyim oldun benim…
Sen benim yarımsın…
Bu yüzden de, hem bugünüm hem de yarınımsın…
Meleğim,
Bu satırları okuduktan sonra sımsıkı sarılmak isterdim sana…
Ama varsayımlar üzerinde durmayayım,
Hem bak yalnızca “ben” varım bu satırlarda…
Daha sonra,
Bedenen de olacağım yanında…
Yirmi beş yaşın her şeyiyle mutluluk getirsin sana…
Bir yıl daha büyüdün; ama biliyorum
Geçen yıla göre daha küçük daha masum,tertemiz bir çocuksun bir yaş daha küçük…
Yalnızca biliyorum…
Yanında olamadığım için bağışla…
Seni seviyorum!

Gizoommmm gözlerimmm dolduuuuuu

Çok güzell yaaaa coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk

nımnımnımmm du bakım askım dusunıım ben genee :44: takımının bornozunu alsan olurmu kuşiikk benim kurbanın hoşuna kaçmıştı :44:

Gizim cıdden cok guzelmıs yazı bende az döktürmedim kubiş askerdeyken heyy gidi heey

Son düzenleme:
Günaydınnn topicimmmm

Bebeegiiiiiiiiiiiimmmmm süper fikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nerdee vardır peki özdilek falan mııı yoksa taç mıııı?? çohhoşşş olucukkk bu :)))))))

günaydın kızlarr

pelom nilin çeyizine yazdığını okudum bende arçelik alabilirim ama kalbim boschtan yana alıpta servislerinde bekletmek istemyorm ya kapanırsa ya bişi olursa die düşünüyorum bilmiyorum alsammı almasammı buzdolabı boschu önermiyorlar arçelik olur belki buzdolabı, bu arada çağla kombi buzdolabı demişti bende kombiyi araştırıyorum çağlam geldiğinde aydınlat pek bilgim oyk kombi ile ilgili bilelim en azından, bide pelom ocak araştırdım ama bir sonuç yok cam ocaklarda nasıldır bilemiyorum

bende dün romantikliğe bağlayıp birşeyler yazdım pelom güzel şeyler çıkcak sanki

Günaydınn yağmurrr:))

balım hoşgeldinnnn sanırımm hepsi Arçelik olur bebegmm bnmkiler... şuanlık oyle gözüküyor yanii, çağlaamm ocak için termikel diyordu acabaa termikelde kararlı mıııı gelince bizi aydınlatsınnnnn

gizommmm başarırsınn bitanemm ben inanıyorummmmm

biii deee bi deeeeeeee kızlaaaaaaaaarrrrrr heeeeelppppppppppp bu saat sizce dede saati gibi mi duruyorrr

Günaydın pelinn, bence biraz ağır duruyor yani daha değişik ve spor bişiler baksana canım evren spor giyiniyor diye biliyordum ama:S

iyim yağmurcum öyle iş güç valla ne olsun

pelom başaracam inşallah evet çağlayıı bekliyoruz gelsinde anlatsın birazcık :)))))))))

saati beğendim canım ama pahalıdır bu yahuu sakınmıcaksın sevgilinde gerçi hep onların bize yaptığı gibi en iyisini yapma telaşımız var ne güzel evren clasic giyiniyor demi

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin hepimize...
Hiç çizelgemi görmüyorsun ama

Günaydın pelinn, bence biraz ağır duruyor yani daha değişik ve spor bişiler baksana canım evren spor giyiniyor diye biliyordum ama:S

3 adet spor saati var yağmurcum... bi tane farklı olsun istedim:)

begendin miii ciddeennnnnn
bebegimm evet işte sürekli takım elbise günlük hayatta oldukca sportif:)) ama 3 adet spor saati var gizom bana gecen armani istiyorum demişti olucaksa gönlü olsun hiç değilse... begenmezse yine kendine alsın armani saat. 3-4 ay bütçemi kısıcam gizom napiyim. Beğensinn yeterkiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…