süpeeer şeyler düşünmüşşsüüünnnn pelimimmm yaa messtt olucaak
Şoooookkkk utandımmm şuaaankiiiiğğğ
yaaaaaa şu piknikkkk fotolarımızı da bii alabilsemm makinedenn ama bu akşam bilgisayara baglantı kablosunuu alıciiiizz artıkımm yeterrr burda da bi albüm yapıciiiimmmm
ayyy slayt mıııııııı ooo daaaa şoookkkk güüüzeeel olurrr düşünmemiştimmmm
hediyeee pekiii hediyeeee kucuk hediyelerimm olcakk tabiisii woss wosss alıcıımmmm english homedan kutu ve fotograf albmus sipariş ettm bugunnnnn onlardaaa kutulardaa olucukkkkkkk
sonraaaa kucukk kağıtlardaaa miniiikkk notlarrrrr
şiirler..
mektuplarrr..
amaaa esas hediyeeem neee olmalıı miniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm aşkkuşummmmmmmm
süpeeer şeyler düşünmüşşsüüünnnn pelimimmm yaa messtt olucaak
mmm şimciiik gelelım hediyeye;
eger ceyızınızede bısı katmak ıstersen cıftlı bornoz takımlarından alabılırsın,
senınleyken zaman dursun dersen, saat alabılırsın ama zamanını durdurmus sekılde verebilirsin
ihtiyacı varsa spor ayakkapiiiler gibi giysilik bişi alabileersiinn nım nım nımmmm aklım durdu suaan error verıyorum
Hoş tabiiki ona en güzel hediye sensiinn
nazııııımmm büssüüüürüüü fotonuzzz vaarrr ne güzellll yaaa bizimm çok alışkanlığımızz yok fotooo :/// ondan sıkıntı cekebilirim belki bir de English homedan aldığım albumeee bir sayfaya resim bir sayfayaaa gelecekleee ilgili güzel sözler yazıyım diorum:) sonuctaa o da omurlukk Allahım izin verir de evlenirsekk evimizdee baş köşeye koyarrr dostlarımıza 1 yılımızdaki hayallerimiz diyebilirizzzz
ilk slaytı bu şarkıda yapmıstım ben kurbişee hala severek dinliyorum bu sarkıyııkınamdada slayt yapıcam genee aşk geldiğinde ızlenmesı ıcın
iviiiiiiiiiiiiiittt nazımmm vaaarrr iyiki deeeee var oooooooopelommmmm slayt çok güzel fikir nasıl aklıma gelmedi ama ama biz bu tür şelerde şanslıyız ki nazlım var o romantik romantik yapmış oluyor kiiiii
kızlar ben motora binerken ayakklarım caddedeki englısh home götürüyordu ki motora bindiğimde annemi ve anne gibi gördüğüm annecikin arkadaşını gördüm muahbbet ediyorduk ki annem beyaz eşyalarınızı seçte allalım kızım gerekli şeleri allaım ben evde kalablık istemiyorum hisar misar şimdi almam bide jumbodan baktık sen seç arçelikten bişiler kalıyorsa kalsın 1 2 sene modası geçersede para koyar üst modelini alırız zararı yok dedi şok oldum
annemin fikri güzel ama daha yüzük felan takılmadan mantıksız geldi bilmiyorum alsammı kiii ben şu sıra siemens beğeniyorum şimdi sevgiliciğede söledm fikir senin dedi ama annem arçeliğe takmış arkadaşıda oda gir demiyor beyaz diyor bende bilemedm gri istiyorum biraz araştırayımtanıdık buluruz muhakak ama yaz sonu alırlar söz olursa gibi geliyor
bir beyaz eşya arşivi hazırlamanınında zamanı gelmişti
Whopperımı yedimmmmmmmm veee beeeennn deeldimmmmmm
Tuttmaaaa beniiii yiceeemmmm seniiiiiiiiiii saray sarmammmmmmmmmmmm
Evettt o kadar ince düşündüm kiii acabaaa bunların onun mu bana yapması gerekirr diee düşündümmm miniimmmmfazlaaa romantiikk olucaaykk
3 taneee saatı varr nazııımmmmm suan Armani ye takmıss vaziyetteeee amaa ben ona Armani saat alırsam sanırım bi yarım sene kendime gelemem
sporr ayakkabişş yeni aldııııııı
yaaa su cocugunn eksik bişiyiniiii yakalasammm hemennn alcamm yoookkk yooookkkk yooooooooooookkk cıldırıciiiimmm
Efor ya da Pierre Cardin takım elbise düşünüorum
ya da şık bir cekett, hoş yaz geldi ama bizim aşkımızz mevsimlik değil derim bende onaaa
Bedenini de biliorum Efor da 48 oluyorrrsanırımmm oylee bir suprayyss yapabilirimmm:)))
nazııııımmm büssüüüürüüü fotonuzzz vaarrr ne güzellll yaaa bizimm çok alışkanlığımızz yok fotooo :/// ondan sıkıntı cekebilirim belki bir de English homedan aldığım albumeee bir sayfaya resim bir sayfayaaa gelecekleee ilgili güzel sözler yazıyım diorum:) sonuctaa o da omurlukk Allahım izin verir de evlenirsekk evimizdee baş köşeye koyarrr dostlarımıza 1 yılımızdaki hayallerimiz diyebilirizzzz
iviiiiiiiiiiiiiittt nazımmm vaaarrr iyiki deeeee var oooooooo
lokumcanımm benimmmmm
gizommmm bu aradaaaa ne dicemm ben sanaa ikimizin dee ortakk şarkısııı malummm
ben Historie De un amor'un bu versiyonunu da ayrı biiii sevioorum yaaaaaaa
[video=youtube;pIWxS6_98t8]http://www.youtube.com/watch?v=pIWxS6_98t8[/video]
evet kuzum bizden 5-10 slayt cıkarkuzum baak ne diceeemmm kol düğmeside olabilir takım giyiyoosaa başharflerınızı yaptırırsın bi resim bi yazıda cok guzel kusuuummm slayta güzel bi şarkı eşliğinde tek foto üstüne duygularını yazan bişide yapabilirsin aşkımmm olmamııı bi arkadas yapmıs yurtdısındakı arkadasımıza yıldonumlerınde aılesıyle fln konusmus super bı slayt hazırlamıs cocuk ızlerkende bı yandan msnden cocugu kameradan ızlıyomusss delı gıbı aglamıs cocuk
Fazla bilee çıkarr aşkımmmm
Kol düğmesini doğum gününde yaptırmıstımm bebikommmm isim-soyisim şeklindeee
ayyyy bi tanee video vardııı kızz erkek arkadasına hazırlamıstııı o cokk guzeldiiii ama bulamadım smdi bakındım birazzzz daaa cnmm onu izlemekk iistediiii
hadiiiiii miniiiiiimmmmmm birazzz dahaaaa biraz dahaaaa senden süper fikirlerr cıkıooo
nımnımnımmm du bakım askım dusunıım ben genee :44: takımının bornozunu alsan olurmu kuşiikk benim kurbanın hoşuna kaçmıştı :44:
Gizim cıdden cok guzelmıs yazı bende az döktürmedim kubiş askerdeyken heyy gidi heey
günaydın kızlarr
pelom nilin çeyizine yazdığını okudum bende arçelik alabilirim ama kalbim boschtan yana alıpta servislerinde bekletmek istemyorm ya kapanırsa ya bişi olursa die düşünüyorum bilmiyorum alsammı almasammı buzdolabı boschu önermiyorlar arçelik olur belki buzdolabı, bu arada çağla kombi buzdolabı demişti bende kombiyi araştırıyorum çağlam geldiğinde aydınlat pek bilgim oyk kombi ile ilgili bilelim en azından, bide pelom ocak araştırdım ama bir sonuç yok cam ocaklarda nasıldır bilemiyorum
bende dün romantikliğe bağlayıp birşeyler yazdım pelom güzel şeyler çıkcak sanki
Günaydınn yağmurrr:))
balım hoşgeldinnnn sanırımm hepsi Arçelik olur bebegmm bnmkiler... şuanlık oyle gözüküyor yanii, çağlaamm ocak için termikel diyordu acabaa termikelde kararlı mıııı gelince bizi aydınlatsınnnnn
gizommmm başarırsınn bitanemm ben inanıyorummmmm
biii deee bi deeeeeeee kızlaaaaaaaaarrrrrr heeeeelppppppppppp bu saat sizce dede saati gibi mi duruyorrr
Eki Görüntüle 410528
iyim yağmurcum öyle iş güç valla ne olsun
pelom başaracam inşallah evet çağlayıı bekliyoruz gelsinde anlatsın birazcık :)))))))))
saati beğendim canım ama pahalıdır bu yahuu sakınmıcaksın sevgilinde gerçi hep onların bize yaptığı gibi en iyisini yapma telaşımız var ne güzelevren clasic giyiniyor demi
Günaydın pelinn, bence biraz ağır duruyor yani daha değişik ve spor bişiler baksana canım evren spor giyiniyor diye biliyordum ama:S
begendin miii ciddeennnnnniyim yağmurcum öyle iş güç valla ne olsun
pelom başaracam inşallah evet çağlayıı bekliyoruz gelsinde anlatsın birazcık :)))))))))
saati beğendim canım ama pahalıdır bu yahuu sakınmıcaksın sevgilinde gerçi hep onların bize yaptığı gibi en iyisini yapma telaşımız var ne güzelevren clasic giyiniyor demi
Allah kolaylık versin hepimize...
Hiç çizelgemi görmüyorsun ama
göremem çünkü çizelgeler şirkette çıkmıyor canım bomboş aşağısı hemide herkesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?