pelinim olabilitesi var nerden alcan ve ne kadar 1000 tl yi geçiyormu yoksa 700 civarı felanmı canım
yağmur aslında doğru sölüyosun ama şu sıra nişanlarda gençler kendi tercihlerini alıyorlar ağır değilde spor kızınkiyle erkeğinkisi aynı oluyo çok güzel saatler var
nişanımızın ne zaman olcağı belli olsa almam da bizim şafak karanlık malumhmmm anladım gizoşum
pelo bence nişanda da ağır bir saat takılıyor şimdi ona o ka para verme derim daha değişik bişiler düşün bence
pelinim olabilitesi var nerden alcan ve ne kadar 1000 tl yi geçiyormu yoksa 700 civarı felanmı canım
yağmur aslında doğru sölüyosun ama şu sıra nişanlarda gençler kendi tercihlerini alıyorlar ağır değilde spor kızınkiyle erkeğinkisi aynı oluyo çok güzel saatler var
aağır derken hani pahalı yani nebiliyim o kadar para dökmesine şimdi gerek yok die düşündüm ben öyle uyguluyorum o hakkımı nişanda kullanıcam he spor olur zaten bizimki ama kaliteli olur anladın canım
nişanımızın ne zaman olcağı belli olsa almam da bizim şafak karanlık malum
paşamla akşam ki muıhabbeti yazıyorum
Evren: Abin şimdi ne zaman askere gidicek?
Pelin: Okul işi temmuzda belli olcak işte ondan sonra.
Evren: Yani aralık
Pelin: Ya işte seneye bu zamanlar ona düğün düşünüyoruz. :92:
Evren: Yolumuz uzun
Pelin: ya hayır ondan sonra işte evleniriz.
Evren: Bu sene ev...
Pelin: olmaz yok bu sene düğün.
Evren: Ben daha cok beklerim
mail attımmm bebegimmmmm düşeş buldum ben bunuuuuu bence kacırmamalıyım
bilemedim ki evren armani demiş bende birşeye takılınca hep diyorumda o yüzdenbende nişanda güzel bir saat alırım ona ama benimki saat hiç sevmez saatide yok alsam boşa almış olurum diede düşünüyorum
pelom aslında güzel ona para vercek durumun varsa al bebetom nişanda zaten büyükler takıyor bişiler
birde ayakkbıya ihtiyacı yok bu çocuğun kıyafete yok yok oğlu yok şı bir gömlekte alabilirsin bir tek canım
bilemedim ki evren armani demiş bende birşeye takılınca hep diyorumda o yüzdenbende nişanda güzel bir saat alırım ona ama benimki saat hiç sevmez saatide yok alsam boşa almış olurum diede düşünüyorum
pelom aslında güzel ona para vercek durumun varsa al bebetom nişanda zaten büyükler takıyor bişiler
birde ayakkbıya ihtiyacı yok bu çocuğun kıyafete yok yok oğlu yok şı bir gömlekte alabilirsin bir tek canım
pelomm şartlar olgunlaşana kadar beklicekler onun herşeyi vardır elbet ama abini ilk evlendirmek istiyorsa ailen beklesinler sizde dahada iyi tanırsınız birinizi ben inanıyorum abinle senin aranda uzun bir zaman olmucak abin aralıkta yada ağustostada gidebilir şans işi kuzum bu inşallah gider geli iş bulur siz hemencecik evlenirsiniz
ben saati beğendim alınılabilecek bir saat canım
benim aşkoş lg tv ve bikaç ürünlerini beğeniyor...
şirkette sordum tv kesinlikle lg ,samsung,sony dediler..
beyaz eşya özellikle siemens,arçelik,lg dediler...
bende bunlardan düşünüyorum hatta arçelikte çıkan pembiş makine varya onu istiyorumda istiyorummmmmmmmmmmama pahalı işte çamaşır makinesi yaaaa
tv yi bizde LG alıcaz kuzum benimki de Lg de Lg diyor TV için
deli gibi özelliklerini arasıtırıyo Mghz lerine kadar hepsini hesaplamış... bir de kesinlikle 3D li olucak ikimizde film manyagı oldumuz icin
canım bu saati inan çok beğeniyorm tommy başka güzel bende yazın saat alsam takarmı acaba die düşüncelerdeyim
canım kombi için gerçekten haklısın derin dondurucu benimde elim kolum herşeyim olcak bende kombi birşey beğendim bosch 2500 tl biz şimdiden alalım dedik annem dedi ama ben eylül gibi düşünüyorum dün alacağım bulaşık makinesini kurutma ve çamaşır makinesini araştırdım güzel bir listem var konu açıcam en yakın zamanda gri inox beğendim bosch olcak hepsi
çağlam ocaklarda kararsızım gri ocak çizik yaparmı die düşüncelerdeyim sizin ocak nasıl evde canım , dün kullanıcı yorumlarını özellikle ocak için okudumda camdan ve inoxlardan memnun olmayanlar var ocak önemli yaa pis durmasında düzgün olsun inşallah güzel kullanışlı bişi buluruz
kombi buzdolabı çok mantıklı bir fikir o zaman
canım fırın çok şirin bende hepsini a+ istiyorum bakalım inşallah buluruz kafamıza göre birşeyler yaaaa ben biraz şu beyaz eşya köşesini okudum
mutfak country olsun çok istiyorum ama gri eşyalarla ne kadar yakalarım bilemedim
yakalarsın canımmm ikeanın kataloglarında ve magazalarında country mutfaklar gri esyalarla kombinlenebiliyo fırınlar falan gri... olmadı tam ankastre yaparsın
model bu canım link vermek yasak sanırım baska siteden modeli yazım aratırsan cıkar zaten
Tommy Hilfiger TH1790810
ikeaya gidecem zaten bir ara sevgilicikle bir orayı gezmek bakmak şart oldu
model için bende msj atıyordum saol canım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?