'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pelinim olabilitesi var nerden alcan ve ne kadar 1000 tl yi geçiyormu yoksa 700 civarı felanmı canım

yağmur aslında doğru sölüyosun ama şu sıra nişanlarda gençler kendi tercihlerini alıyorlar ağır değilde spor kızınkiyle erkeğinkisi aynı oluyo çok güzel saatler var

aağır derken hani pahalı yani nebiliyim o kadar para dökmesine şimdi gerek yok die düşündüm ben öyle uyguluyorum o hakkımı nişanda kullanıcam he spor olur zaten bizimki ama kaliteli olur anladın canım

hmmm anladım gizoşum
pelo bence nişanda da ağır bir saat takılıyor şimdi ona o ka para verme derim daha değişik bişiler düşün bence
nişanımızın ne zaman olcağı belli olsa almam da bizim şafak karanlık malum

paşamla akşam ki muıhabbeti yazıyorum

Evren: Abin şimdi ne zaman askere gidicek?
Pelin: Okul işi temmuzda belli olcak işte ondan sonra.
Evren: Yani aralık
Pelin: Ya işte seneye bu zamanlar ona düğün düşünüyoruz. :92:
Evren: Yolumuz uzun
Pelin: ya hayır ondan sonra işte evleniriz.
Evren: Bu sene ev...
Pelin: olmaz yok bu sene düğün.
Evren: Ben daha cok beklerim

mail attımmm bebegimmmmm düşeş buldum ben bunuuuuu bence kacırmamalıyım

aağır derken hani pahalı yani nebiliyim o kadar para dökmesine şimdi gerek yok die düşündüm ben öyle uyguluyorum o hakkımı nişanda kullanıcam he spor olur zaten bizimki ama kaliteli olur anladın canım

bilemedim ki evren armani demiş bende birşeye takılınca hep diyorumda o yüzden bende nişanda güzel bir saat alırım ona ama benimki saat hiç sevmez saatide yok alsam boşa almış olurum diede düşünüyorum

pelom aslında güzel ona para vercek durumun varsa al bebetom nişanda zaten büyükler takıyor bişiler

birde ayakkbıya ihtiyacı yok bu çocuğun kıyafete yok yok oğlu yok şı bir gömlekte alabilirsin bir tek canım

hayırlısı kuzum peki senbilirsin al o zaman canm

pelomm şartlar olgunlaşana kadar beklicekler onun herşeyi vardır elbet ama abini ilk evlendirmek istiyorsa ailen beklesinler sizde dahada iyi tanırsınız birinizi ben inanıyorum abinle senin aranda uzun bir zaman olmucak abin aralıkta yada ağustostada gidebilir şans işi kuzum bu inşallah gider geli iş bulur siz hemencecik evlenirsiniz

ben saati beğendim alınılabilecek bir saat canım

valla benimkinin hiççç marka takıntısı yok ya marka alsam kızar hatta yerine göre alınmalı tabi alıyoruz bazı şeyleri gizoşum ama bazılarına el uzatamıyoruz şükür mesela ben isterim belki ama benimkinin gözündede hiç yok yahu

beklicek gizommm baska yolu yok:))

şans işi be canımm kısmetseee olurrr ben kasmıorum zaten artık 2013 falan die 2014 olsun napiimmmm hayırlısı olsun da zamanı problem değil...

zaman uzasın istemezdim ama süreç uzayacak yapıcak bişi yok

tamam cnm alıyım o zamannn

gizommm gömlekk demişken senn Çağatay Ulusoy da Lacoste beyaz gömlek görmüş akşam onu söyluodu bana ondan alcam diee ama onu bulamam herhalde yaaa di miii bulsam saati almam

haftaiçinin tam ortasındannn hepinizee günaydın gelincikleeeeeeeeeeerimm

peloşummm bal küpümmm saat çok şık bence alabilirsin benimkine alsam hasta olurdu valla kendisinde seiko nun bunun biraz daha sportif olan bi modeli var gri-metalik oldugu icin her seyle de uyuyo

tommy nin su modelini cok begeniyorum daha önce seiko aldım ama bunu da alıcam bir ara

düğün için de gönül rolex ya da raymond weil almak istiyor ama bakalımmmmm o kadar masrafın arasında alamam galiba 8000 lira gibi rakamları var

gizoşummmm kombi dolapları sormussun, ben büyük ihtimal kombi alıyorum karar verdim gibi benim kuzen kullanyormus bosch un kombisini hiç fark etmemiştim coook memnunum dedi

kombi isteme nedenlerime gelince

ben dondurucu ile işi cok olacak biriyim malum calısan bayanım dondurucu kısmı benim elim ayagım olcak, dondurucunun duzeni benim icin cok önemlidir aradıgımı bulabilmeliyim dondurucu ustte olunca aradıgımı bulmakta zorlanıyorum cok kullancagım yerin asagıda olması kullanıslı

ikinci sebep yine dondurucu kısmının buyuk olması gerekli... kombi dolaplarda derin dondurucu bolmeleri daha genis cekmeceleri var malzemeleri istiflemek ve aradıgın seyi elini attıgın anda sıkıs tepiş olmadan bulabilmek mumkun

tek dez avantajı dolap kısmındaki ilk raflara uzanmak zor olcak gibi ama onun icin de ikea daki mutfak taburelerinden yardım alabilirim ilk raflara cok fazla kullanmadıgım seyleri koyarım sorun cozuluverir hem bu kombi dolapların dolap kısımlarının da ic hacimleri normal no frostlara gore daha buyuk dısardan baktıgın zaman klasik dolapla aynı ebatlarda gibiler ama kombilerin içleri geniş oluyor

ferah bir dolap cesidi yani nette kullanıcı yorumları da gayet olumlu cogu kişi dusunmeden alın demiş askım da begendi bizi ancak böle bi dolap paklar askım dedi gobisine vurarak ben de mesajı aldımmm

ocak fırın davlumbaz uclusu icin de bir tarafım termikel diyor.... termikelin siemens e üretim yaptıgını duyduktan sonra hele... annem yıllardır kullanıyor ocagını termikelin hala yepyeniii

bu markanın yıllardır sadece fırın ve ocak işinde olması da artı bir neden... bir tek servis ağı konusunda emin olmam gerek... bizim ocaga hiç servis gerekmedigi için bilemiyorum arıza halinde nasıl bir servis hizmetiyle karsılasırız

adam siemens e boscha gidin bakın bunların birebir aynıdır malzemeleri falan dedi... siemens in tr üretimli modelleri termikelden cıkıyor dedi... aynı ürüne siemens etikerini yapstırıolar 3 katı para ödetiyolar olan bu dedi

buzdolabı,çamaşır ve bulaşık bosch ya da siemens olcak sanırım ama fırın ocak davlumbaz setim ne olur bilemiyorum bunları siemens den almam gibi gelio gereksiz pahalıııı

benim aşkoş lg tv ve bikaç ürünlerini beğeniyor...
şirkette sordum tv kesinlikle lg ,samsung,sony dediler..
beyaz eşya özellikle siemens,arçelik,lg dediler...

bende bunlardan düşünüyorum hatta arçelikte çıkan pembiş makine varya onu istiyorumda istiyorummmmmmmmmmm ama pahalı işte çamaşır makinesi yaaaa

tv yi bizde LG alıcaz kuzum benimki de Lg de Lg diyor TV için

deli gibi özelliklerini arasıtırıyo Mghz lerine kadar hepsini hesaplamış... bir de kesinlikle 3D li olucak ikimizde film manyagı oldumuz icin

canım bu saati inan çok beğeniyorm tommy başka güzel bende yazın saat alsam takarmı acaba die düşüncelerdeyim

canım kombi için gerçekten haklısın derin dondurucu benimde elim kolum herşeyim olcak bende kombi birşey beğendim bosch 2500 tl biz şimdiden alalım dedik annem dedi ama ben eylül gibi düşünüyorum dün alacağım bulaşık makinesini kurutma ve çamaşır makinesini araştırdım güzel bir listem var konu açıcam en yakın zamanda gri inox beğendim bosch olcak hepsi

çağlam ocaklarda kararsızım gri ocak çizik yaparmı die düşüncelerdeyim sizin ocak nasıl evde canım , dün kullanıcı yorumlarını özellikle ocak için okudumda camdan ve inoxlardan memnun olmayanlar var ocak önemli yaa pis durmasında düzgün olsun inşallah güzel kullanışlı bişi buluruz

kombi buzdolabı çok mantıklı bir fikir o zaman

Çaaağlaaammm senin fikrine deeeee saygı duyarakkk alıorum saati deli danam begenırr umarımmm

nişan için Rolex olabilir kuzummm evetttt daha nişanaaaaa coooooook var onu ıo zamannn düşüncemmmmmmmmm birr deee çağlamm bende buzdolabımı kombi istioruuuummm cok daha kullanıslı benceeeeee:13:

tv yi bizde LG alıcaz kuzum benimki de Lg de Lg diyor TV için

deli gibi özelliklerini arasıtırıyo Mghz lerine kadar hepsini hesaplamış... bir de kesinlikle 3D li olucak ikimizde film manyagı oldumuz icin

Aynen öle bizdeee sinemaayı eve kurucakmışız zaten küççücük oda beynimi patlatacak olmaz dedim sinemaya götürmicen dimi onu alınca diyorum ayda 1 gideriz dio eşek heh iyi o zaman didim

canım kombi markamı yaa ilk kez duydum:S

Son düzenleme:

ben kurutmamı dugunden sonra alıcam kuzummm yazın evlenicem zaten kurur bi sekilde kurutmayı kışa dogru alıcaz yerleştikten sonra ona koycak yer ayarlamam lazım bi yerleselim dedik once elzem parcaların yeri otursun ona öle bakalım dedik o yuzden kurutma aramıyorum su ara senin arastırmalardan otlanırım

kuzum bizim ocak gri... gri ocaklar ilk cıktıgında almıstı annem ... tek derdi ocagın çizilmesi onun da işte... o yüzden yine termikel alıcak ama bu sefer siyah cam olanları alıcak

yengem aldı 5 ay once acayip memnun anneme dio hiç bekleme ugrasılmaz gri ocaklarla diye... cam ocakların temizleyicileri var bi fıs ve tamam hiç şikayeti yok yengemin arcelikten aldı

ben de ocagımı kesin siyah cam alıcam... gazlı

aldıgım urunlerin A+ olması da önemli hem de cokkkk

arceligin su fırını tam bana göre yoksaa bakar mısın tam bir country

ama a sınıfı ben fırını da a+ istiyorummmm

Eklentiler

• $222.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 27
canım fırın çok şirin bende hepsini a+ istiyorum bakalım inşallah buluruz kafamıza göre birşeyler yaaaa ben biraz şu beyaz eşya köşesini okudum

mutfak country olsun çok istiyorum ama gri eşyalarla ne kadar yakalarım bilemedim

Son düzenleme:

yakalarsın canımmm ikeanın kataloglarında ve magazalarında country mutfaklar gri esyalarla kombinlenebiliyo fırınlar falan gri... olmadı tam ankastre yaparsın

model bu canım link vermek yasak sanırım baska siteden modeli yazım aratırsan cıkar zaten

Tommy Hilfiger TH1790810

ikeaya gidecem zaten bir ara sevgilicikle bir orayı gezmek bakmak şart oldu

model için bende msj atıyordum saol canım :))))

kuzularımm.. öptüm hepinizi ..
babamdan son gelişmeler: artık sana bilgisayarda yasak, telefonunu da çabuk bana ver. o çocukla görüşüyorsun hep.

ya sabır allahım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…