kuzularımm.. öptüm hepinizi ..
babamdan son gelişmeler: artık sana bilgisayarda yasak, telefonunu da çabuk bana ver. o çocukla görüşüyorsun hep.
ya sabır allahım..
Günaydınnn topicimmmm
Bebeegiiiiiiiiiiiimmmmm süper fikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerdee vardır peki özdilek falan mııı yoksa taç mıııı?? çohhoşşş olucukkk bu :)))))))
Kızlaaaaaaaaaaaaaarrr gelin arabamın arkasına plakanınoldugu kısma ne koycagımı buldum ve hemen arşive attım sizle de paylasıyım
sanırım bunu yaptırabiliriz bir yerde dimi
yaptırılır pastam çiçekçiideecok cicikkkkkkkk
ayy eveet rengi falan da böle olmalı amaaaa ya da beyaz üzerine pembe kusak seklinde
arabamız pembik olucak inşallah ya da mavi pembik bulamazsak
nostaljik araba konusunda hemfikiriz pasamla
benımkıde ekstraları hep bana bıraktı ıcımde bısı kalmasın dıye düğün istemiyorum yaben bu çocugu mıncıracağğuummm zaten herseyını bız dusunmelıyıız pastam benım arkadas evlenırken kocişe bıraktı kurban arabası gibi süslemez heralde dedi kırmızı kurdellı bi arabayla cıktı geldı cocuk
Kızlaaaaaaaaaaaaaarrr gelin arabamın arkasına plakanınoldugu kısma ne koycagımı buldum ve hemen arşive attım sizle de paylasıyım
sanırım bunu yaptırabiliriz bir yerde dimi
hoşgeldin yagmusss
nurayımı merak ediyorumm yaaaa inşallah babası nete yasak koymmıstır telefonuunu da almamıstır laftadır sadece
süper ya imrendim valla ne güzel sevdiğinle evlenceksin..allah mutluluğunuzu daim etsin ..
nazlimumm aşağıda ne yapıyorsun yaf gelsene bak ben çizelge yaptım bişicik demedin çağlam demişti nazlıda 1,5tan başlamışta geriye öylemiydi?:26:
hatırlamıorum inan kiiiii :44: hayırlı olsun çizelgeeen su gibi geçiipp gittsiiinn inşşşş
hmm...amin canım amiiin geçer mi bilmem
İnanmıyorum!!!kuzularımm.. öptüm hepinizi ..
babamdan son gelişmeler: artık sana bilgisayarda yasak, telefonunu da çabuk bana ver. o çocukla görüşüyorsun hep.
ya sabır allahım..
Günayyydıın ahaliiiii
aşkoşuum ben taçtan almışştımmmhangi takımlı eniştooş bide kuşuum ben saati pek begenmediim ama sanırsam saat özürlülüğümden olabilir
geçer geçmez mi hiiç? ben 460 günümüü yedim burdaa neler geçti gitti bumu geçmiiiceeekkk
İnanmıyorum!!!
Gerçekten inanamıyorum!
Nurayımmm kıyamam yaaa, sen ne yaptın bunları hakedek? Bir gün baban bunları yaptığı için pişman olucak canım. Ama umarım o bir gün yakındır artık... Çünkü çok, çok zor durumdasın.
Baban ne telefonunu ne de bilgisayarını almamıstır inşallah
merak ediyorum suan seni...
Bebikkkkk aldım bileemmmm.. beğenmezseee kendineee baska alsın yaaaa napiiimmmama beğenir sanırımmmm diğer saatlerinden biraz farklıı olduu buu kuşikkkk
Evrennn galatasaraylıı aşkımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?