'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günayyydıın ahaliiiii

aşkoşuum ben taçtan almışştımmm hangi takımlı eniştooş bide kuşuum ben saati pek begenmediim ama sanırsam saat özürlülüğümden olabilir

Kızlaaaaaaaaaaaaaarrr gelin arabamın arkasına plakanınoldugu kısma ne koycagımı buldum ve hemen arşive attım sizle de paylasıyım

sanırım bunu yaptırabiliriz bir yerde dimi

ayy eveet rengi falan da böle olmalı amaaaa ya da beyaz üzerine pembe kusak seklinde

arabamız pembik olucak inşallah ya da mavi pembik bulamazsak

nostaljik araba konusunda hemfikiriz pasamla

benımkıde ekstraları hep bana bıraktı ıcımde bısı kalmasın dıye düğün istemiyorum ya ben bu çocugu mıncıracağğuummm zaten herseyını bız dusunmelıyıız pastam benım arkadas evlenırken kocişe bıraktı kurban arabası gibi süslemez heralde dedi kırmızı kurdellı bi arabayla cıktı geldı cocuk

koptum yyyaaaa

ay ben benimkine sen yap desem de yapmaz kiii

yooook askım kesinlikle sana bişe begendiremiorum ben begenmezsin ömür billah basımın etini yersin ne istersen ole yapalım o yuzden gucumuz yettigince sana bıraktım ben diyo

korkutmusum kız adamımı kıyamam yaaa

hoşgeldin yagmusss

nurayımı merak ediyorumm yaaaa inşallah babası nete yasak koymmıstır telefonuunu da almamıstır laftadır sadece

nazlimumm aşağıda ne yapıyorsun yaf gelsene bak ben çizelge yaptım bişicik demedin çağlam demişti nazlıda 1,5tan başlamışta geriye öylemiydi?:26:

kuzularımm.. öptüm hepinizi ..
babamdan son gelişmeler: artık sana bilgisayarda yasak, telefonunu da çabuk bana ver. o çocukla görüşüyorsun hep.

ya sabır allahım..
İnanmıyorum!!!

Gerçekten inanamıyorum!

Nurayımmm kıyamam yaaa, sen ne yaptın bunları hakedek? Bir gün baban bunları yaptığı için pişman olucak canım. Ama umarım o bir gün yakındır artık... Çünkü çok, çok zor durumdasın.
Baban ne telefonunu ne de bilgisayarını almamıstır inşallah

merak ediyorum suan seni...

Günayyydıın ahaliiiii

aşkoşuum ben taçtan almışştımmm hangi takımlı eniştooş bide kuşuum ben saati pek begenmediim ama sanırsam saat özürlülüğümden olabilir

Bebikkkkk aldım bileemmmm.. beğenmezseee kendineee baska alsın yaaaa napiiimmm ama beğenir sanırımmmm diğer saatlerinden biraz farklıı olduu buu kuşikkkk

Evrennn galatasaraylıı aşkımmmm

Güle güle kullansın enişteciiikk bornozuda başka bi zaman alırsın askımm

Nuray lokumumu bende merak edıyoruumm , saf güzel bi aşk yaşıyo ama babası bunu anlamamak ıcın elınden gelenı yapıyo bu sekılde Allah korusun gerı donusu olmayan seylere bıle yol acabılır baskılardan kaçıp gıtse bu kız dahamı ıyı olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…