benimde tahmini 500-550 arası uyyyyyyyyyh yaa birbirimizi yer bitiririz o güne kadar sanırım miiniğim
karamsar olma bu kadar yaa içinde Aşk olan hiçbişiii biitmeeeezz
işte bende karamsarlık olmaya başladı ya bu yıl zaten hiç iyi olmadı bize ama nasip herşey he şimdi iyiyiz ama yinede aklıma geliyor bazı şeyler de zor günler geçirdim ki halada tam mutlu değiliz ama şükür bu yıl yaramadı bizim ilişki hala sınavda bitmedi daha
aşılmıcak sorunlar yoook Yagmur o yuzdeen karamsar olmamak lazım ne dertler var mıllet nelerle ugrasıyor baksana Nuray'ımıza , sukretkı sen ıstedıgın zaman gorusuyosun ıstedıgın an msj atıosun konusuosunn durumunu duzeltınce gelıp ıstedıgınde evlenebılıceksın.. Allah hepimize yardım etsin ama Nuray'ıma daha çok yardım etsiin ya
nurayım nerdesin canım yaaa babana bişey diyemiyorum her insanın kendine göre haklı olduğu noktalar var yetiştirilme tarzı herşey dahil kendinden farklı görünce kaldıramıyor canım benimde sorunum olcak bizimde ailler farklı bunları bende yaşıcam benim ailem demez ama sevgilimin ailesi diyebilir tanımadan yorum yapamıyorum o yüzden babanıda anlıyorum ama işte hali çaresi bulunucak kırmadan üzülmeden
çağlam paylaştığın fotoyu göremiyorum düğün arabası için eve gidince bakcam bide kına şarkını dinlicem kısmetse:))))))dün paylaştın ama dinleyemedim canım
aşılmıcak sorunlar yoook Yagmur o yuzdeen karamsar olmamak lazım ne dertler var mıllet nelerle ugrasıyor baksana Nuray'ımıza , sukretkı sen ıstedıgın zaman gorusuyosun ıstedıgın an msj atıosun konusuosunn durumunu duzeltınce gelıp ıstedıgınde evlenebılıceksın.. Allah hepimize yardım etsin ama Nuray'ıma daha çok yardım etsiin ya
ayyyy canımsın nazım nede güzel sölemişsin halimize şükredelim hasretlik çekmek maddi manevi tüm dertlerin üstünde bana göre
çağlam nurayımıza beraberce dua edelim bende enerjimizin yükseleceğine inanıyorum ismini anarak edelim
kuzular nuraycığımız ne zor zamanlarda kalmış böyle çok üzüldüm.
çok dua edelim:26::26::26:
orkidem hoşgeldin canım görüşemiyoruz hiç denk gelemedik yaf
evet tatlım yaa ben biraz bölük pörçük buralarda oluyorum belki de ondan rastlaşmadık.
ama geçmiş yazıları hep okumaya çalışıyorum, İnşallah bu zorlukları hepberaber atlatacağız.
orkideem hoşgeldinn
sen geri sayıma ne zaman baslıyosunnherkesi tickerlıyoruz gel sen de bu furyaya katıl
amin hayatım inş.
RABBİM BİZE SEVDİKLERİMİZE GÜÇ KUVVET SAĞLIK MUTLULUK VERSİN,TÜM ENGELLERİMİZ KALKSIN HAKLARIMIZDA HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZİN..
Allah'ım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle
çağlacıkım bizim ayımız belli değil, mayıs,haziran,temmuz,ağustos,eylül bu gidişle bunlardan biri ama hangisi bilmem.
daha ailevi meseleere girmediğimizden söylemek güç.
belki hızlıca 15 tatilde evleniriz kimbilir.(inşallah)
AMİNNNN
Güle güle kullansın enişteciiikkbornozuda başka bi zaman alırsın askımm
Nuray lokumumu bende merak edıyoruumm , saf güzel bi aşk yaşıyo ama babası bunu anlamamak ıcın elınden gelenı yapıyo bu sekılde Allah korusun gerı donusu olmayan seylere bıle yol acabılır baskılardan kaçıp gıtse bu kız dahamı ıyı olucak
ayy hadi inşalllahhh kuzum yaaaaaaane sevinirimmmm ilk gelinimiz sen olursun pastamın elinden alırsın bayrağı
bayrak nikah tarihine göre diğer copludaaa pastavillam
Pelimimkooomm Allah kabul etsin dualarımızıı sende herzaman dualarımdasınn hersey yoluna gırıceeekkk inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?