'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ozamaaaann evleniiyooom ben yaaaağğğğ toplu düğün yapsak ya ne güzel olur

o cocuk da tam kopuk yaaa ilk izledigim de ne kopmustum karnıma agrılar girmişti butun sulale tam komediler

pelimimmm merak etmeee girer her sey zamnla yolunaaa demiştim abinin zaman ihtiyacı var... o zaamana kadar sevgilicik olmanın tadını cıkarınnn hem sen daha miniciksin kiiiii bence 24ü 25i görmeden evlenme zatennn tabi bu benim fikrim

bayanların da erkeklerin de bekar zamanların tadını cıkarıp belli yasa gelmeden evlenmemeleri taraftarıyım ben senin mandiş bekletir mi bilmem ama

bayrak nikah tarihine göre diğer copludaaa pastavillam

Pelimimkooomm Allah kabul etsin dualarımızıı sende herzaman dualarımdasınn hersey yoluna gırıceeekkk inş
Sağ ol aşkımmm bnmmmmmm cnmsınnn inşallah

sevgilicikk olmanın tadını bu yuzden cıkaramıoruz çağloşummm zevk almıorum ben bi zaman sonra gecen gunde bahsettiğim gibi bir yanım mutlu bir yanım mutsuz cunku... kendimi illegal bi aşk yaşıomuş gibi hissediorumm
bende erken evlenmeye karsıyım kurabiyemmmm hemfikirizzz olabildiğince gec olmalıı ben evrenle tanısmadan öncee hep öyle derdim 25imde 26ımda bulsam hemen 1 sene içinde evlensem tamamdır dieee ama durum değişti gibi biraz sanki, muhtemelen 2014 de evleniriz kuşumm bende 24 yaşında gelin oluuuppp giderimmm
pofuduğumda 29 yaşında olurr ideal işte daha neeee

27-28 yaşımda daaaa

kısmet tabiii... :123:

hayırlsı ne zamnsa o zaman olsun kuzummm annen baban destekse abin için sabret sadece hiç de illegal yasamıosun kusummmm ole dusunme sakınnn

ay inşallah kuzummm şirin şirin bebiklerin olsunnn

bizim pamuk göbiş de 29 olcak hatta 29.5 onun deyişiyle ideal bence

Annem babam destek canım çok şükür. Arkamda onlar da olmasa ben bu kadar güçlü olamazdım zaten...

Bebikler konusunda hala tedirginim amaaa görüceğiiiiizzz bakalımm zamanı gelinceeee kurabitoşum.

Seninki de 85li miiii bebişiiimmmm?

yok kuzum 84 lü benimkiii... ama ocak dogumlu oldugu için ve biz de kısmet olursa haziran ayında evlencegimiz için 29.5 olcagını sölüyo şu an 28.5 yasındaymıs

bebiklerden ben de cekiniyorummm wuuu küçük sevimli gremlinler

Son düzenleme:

buçuklardan gidiyorr enişte desene kurabiyeemmm

topicimizde bebek konusunda miiiniiiimmmmm vee gizommm hızlı cıkacak gibi görünüyorrr, biz senle arkadan tospaaaa hızıylaa yetişirizzzzz bebegmmm

topicimizde bebek konusunda miiiniiiimmmmm vee gizommm hızlı cıkacak gibi görünüyorrr, biz senle arkadan tospaaaa hızıylaa yetişirizzzzz bebegmmm

ben bebek manyağıyım çıngınlar gibi benim aşkoşta öle sayılır ama beni kimse geçemez gibi aaaaaayyyyyy ikizlerim olsa
herkese zamanında kucağına verir rabbim inş.

ay evet yaaa biz dogurana kadar onlar kacıncıya gecer bilemiyorummm, bizden sonra da 2 ve 3 numaralar gelir heralde.... gelsin gelsin oglum olursa kucuk supermanime ikisinden birinin kızını alırım sen de öbürününkini alırsın kuzummm biri sana biri banaa

ben bebek manyağıyım çıngınlar gibi benim aşkoşta öle sayılır ama beni kimse geçemez gibi aaaaaayyyyyy ikizlerim olsa

aminnnnnnnnnnn inşallaaaaaaaaaaaaahhhh isteyen herkeseee

Bende ikizimm olsun istiyorum, korkularım var zaten... bebekleri çok severimmm ama bakmak buyuk bir yukumluluk, önce evliliğe sonra sorumluluklarıma alışmalıyım ki sonra bebeğe yogunlasayım:)

hmm bir deee seeeyyyy bana olan ilgiii azalsınn istemiorummmmmm ve bnmde sevgim&ilgim ikiye bölünsün istemıorummmmm

önceee hayatımızınn merkeziii olalımm "tamamen"...

ondan sonra o merkeze bebişi oturturuzz, Allahım nasip, kısmet ederse. :109::109:

tabiki canım ben hemen olsun isterim ama malesef önce birbirimizi ve evliliğimi bi rayına oturtalım şöyle en azından 1sene geçsin gelsin bebiklerrrrrrrrrrr
ben bakarım anam sorumluluğunu yemişim ayyyy kuzu onlar melek bi oğluşum olsun sonra bi kızım inş.yaaaa
ikiz çok zor diyor benim ailemdeki herkes bilir ikiz istediğimi ama bilmiyorum ya rabbim neyi uygun görürse o olsun inş.zamanı gelinceeee ooyh aramızda bi minnak yatıcak ayyyy ben onu yerim ki yaa bak yine geldiler bana böle olunca AŞKIM DİYORKİ "AHANDA YANDIK GELDİLER BEBEK SEVMEDEN DURMAZ ARTIK"
AVM lerde bebek görünce elimden tutuyor arkasından onları takip ediyrz ya biliyormusunuz

İkizimm olmazsa ben tek çocuk istiyorum Yağmurcumm, malum hayat şartları zor, ağır. Bi tane olsun en güzeli onun olsun. Şımarık olsun

Benimkinin bebeklerle ilgili tuhaf hayalleri var da simdi anlatmıyım çok sever çocukları o benden daha fazla istiyor zaten. ama avcunu yalar

benimki de aynısını kediler için söylüyo eyvah kedi sevmeden bırakmaz artık diye

beni bırakıp kedileri seviyosun askımmm ben de en az onlar kadar göbekli ve sevimliyim bırak kedileri beni sev dio manyak

benimki de aynısını kediler için söylüyo eyvah kedi sevmeden bırakmaz artık diye

beni bırakıp kedileri seviyosun askımmm ben de en az onlar kadar göbekli ve sevimliyim bırak kedileri beni sev dio manyak

kediye değil deee köpeğee karsı aşırı bii zaafım vaar yaaaaaa kurabiyemmm o da çok sever köpekleriiiiii

onuuuu ilk gördüğüm geceee köpeğinee mama alıyordu alışveriş arabasında toprak falan vardıııı uzun bi süre çözmeye calısmıstım amacını

ne sanslısın kuuzummm

benimki pek hayvan düşkünü değil ya

evde kedi beslemek cok istiyorum kucuk kopekleri de severim butun hayvanları severim birsürü sey besledim ama bekarken annem evlenince de kocam engel

bahceli evimiz olunca beslersin ancak dairede hayvan olmaz askım izin veremem diyo

neyse ben kacanzi uuu saat 6 olmus paydoss

müstakil evim olursa bakarım bendeeee kurabiyemmm evde bakamammmkiiiiii

seniiiii öpenziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koocccaaamannnnn

oyyy bebiklerden kedilerden köpeklerden konular açılmıs ben köpek hem severim hem korkarım bahceli bir evimiz oldugu halde beslemedm ama kedilere çok baktım

Kızlar yaaa beni hem arkdslarm hem ben hemde sevglck sürekli hamile göryor hattaha yazın bir arkadasm hamiş bir seklde evlendgmi görmstü ailem herkes kabullenms felan garipti benimki 3 çocuk istyor ard arda kendsi 3 kardes ya tabi ben anca 2 isterm birde nasip 1 tane olsun her dedigi olsun mantıgındaym ama annecgm 1 çocuk yapanlara müdahale edyor ya milet dırdır yaparda banane istedgm benm olsun

Evlennce hemen çocugm olsun istyorm fikrm degişmezse, bide ilk bebek oglan olsun oyyyyy ama ilk nazlımın olcak hssedyorm oglusu olursa artık seceneklerden bulcak birtane 2013 gelinleri çocuklarını baş göz edyor die baslıklar gelebilr

hahaha giziiiim çoook gülldüüümm evettt öle bi topik açarım valla kızlarınızın futuraflarini koyun oğluşuma seçelim diye ben su adet duzensızlıgı ıcın bi görüneyim onu yoluna koyayım evlenmeden öncede evlendıkten sonra sorun yaşamiimm sonra gelsin bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…