'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Olur olur secersn paşana kızlarımızdan

Canım ben geçen yıl 3 ay dogum kontrol hapı kullandım subattan beride adetm 2 gün sapıyor ben bu konuda korkmstm evlennce ugrasmak hiç istemedgm bişidi 2 cm lik kistm varmıs ki ara kanama olmstm ramazanda hormonlar alt üst benmkyle kavga edyorm ayrılık noktasına gelmsti nazlm bildgn 1 ay regllide hssetgm duygularla hırslı ve öfkeli davrnmstm sonra sürekli bitki çayı içtm kendme iyi baktım ekimdede hap kullandm doktor verdi şimdidde hersey iyi gidiyor ben çok pimpirklym demirm düşüktü o bile hamişligi etklyotms onuda yükselltm şimdi adet düzensz olsa doktor rahimde bişi bulamıcak o zamanda arslan pencesi kürü yapıp rahim duvarım içinde nar suyu tüketrim ki ben eylülde doktor daha ilac vermemsken sanki çocuk yapıyormsm gibi sogan kürü yapmstm boşa kendmi üzmüştüm

Zaten evlenmedn önce herseye baktrcm kan degerydi demirdi felan hersey iyi olsun kontrollü bebek yapaym

Nazlım git doktora konus bakalım ne dicek canım strestr sebebi genelde

ben seneler evel 1 ay boyunca regl oldum kusum bebe asprini yuzunden o donemde kullanmıstım dogum kontrol hapını uzunca bı sure bı sıkıntı olmadan duzenlı sekılde gordum ama kurbanın askerlıgınden berı bı sapma var stres etken ara kanama dıyolar ultrasonda bısıde cıkmıo ama genede tedavı altına gırıcem bak makedonyadayken gunum olmadıgı halde regl oldum turkıyeye gelınce kesıldı bu durumdan cok sıkıldım garip bi şişlişk oluyo vucudumda elbet bı sekılde caresını bulucaklar kayınannimle konusucam onun bi doktoru var ona gıdıcem annemın doktoru sizlere ömüüürr

Canlarım kıyamam ben size...

Miniiiiimmmm bi doktora görün bakalım canımmm ama yüreğimizz ferahh ve sana inancımızz sonsuz 3 tane bebiş doğurcaksnnn ayy ne sevimli olurki o xsminnak pufflar

gizooooommm ciddenn ne pimpiriklisin balım ya ben var yaaaa lens de kullanmasam doktore gideceğim yokk işte bi 6 ayda 1 falan o da mecbureeennnn

Nurayımmmm... aklım hala Nurayda... hiç böyle yapmazdı o

umarım iyidir...

Benımde kuzum ablama demın Nuray'ı anlatıodumm oda cok uzuldu benım kurbaamda lens kullanıo kuzum 6 numara gozuu

Benımde kuzum ablama demın Nuray'ı anlatıodumm oda cok uzuldu benım kurbaamda lens kullanıo kuzum 6 numara gozuu

((

Çokkk üzücüüü ama lokumum yaa gercektennnn... Allah yardımcısı olsun, tez zamanda haber alalım inşallah.

6 numara mı owww eniştem naptı yaa((( ama işte genetik bu... malesef bi ilacı yok! hapı yok! şurubu yok! (( çok kötü bişey fıstığımm ama neyseki lens var... o da bizim kurtarıcımız. Benimkiler 2 numara canım.

kuzu çok çok pimpirikliyim ki bende nazlım gibi çok hasta olurum dikkat etmem üşütürm gezmekten ama işte bu konulardada pimbirikliyim vallla daha yaptıklarımı anlatsam gülersin bir ara geniş geniş yazacağım

ben hipermetrofum nazlım seninkinin 6 numara miyop değildir hipermetrof felanmı o gözlüksüz ve lenssiz kalamaz bende öyleym lens ve gözlük ikilisine muhtacım bende sürekli göz doktorana giderim hobi gibi bişidir ahbap oluyorm doktorlarla

pelom bak hemen aklıma geldi bir tane benim çocukluktan beri gittiğim dişçim var diş ağrısı çekmedim hiç birgün dişim ağrıdı acıyooo felan sonrada oynadığını hissetim hemen babama dedim gidelim die gittim doktor baktı giz kızım sen benimi özledin yoksa depresyonmu geçiriyorsun canınmı sıkkın kolay kolay bu koltuğa oturulmaz da sen de gelmezdin şaşırtıyorsun beni dedi bende şoklardayım nasıl yani bişiciği yokmu dişcağızımın diyorum halllla kadına

bende dua ediyorum nurayıma yaaa yazıp böyle çıkmazdı çok merak ediyorum bişi olcağı yokturda halini psikoljisini üzgünmü ağlıyorumu ama olmasın zaten hasretlik çekiyor bide böyle olmasın allahım

bu ayın sonunda evlencek kuzenim geldi hazırlıkları falan anlatıyo heyecan dorukta ohh ne guzel seyler yaa ama cok zor işlermiş hemde cook öle diooo

pastaaaaaaamm bişecigin yoktur kiii merak etmeee... ben de önceden gep 28-29 günde bir olurdum ama son 6 aydır 1-2 gün erken gelebilio

nurayımmmm hala gelmemiş

amiin kuzummm bıan evel alalım hemdee kucukken herkes bulanık goruyo sanıyomus benım paşamu

evet giziiimm ya lens yada gozluk olması gerekıyo ben onu zaten kızlara bakarsan lenslerını cıkarırım dıye tehdıt edıyorum havuzdaki denızdekı halımızı sen dusun artık askerdeyken koğusa yarasa gırmıs herkesın koşturmasına uyanmış ağzını yediğim herkes yarasadan kaçarken bunda lens flnda yok ya yarasaya dogru kosuyomuş kurban olurum ona yaa

offf yaa sesli güldümm

tahmin edebiliorummm ben 1.25 miyobum ben bile bikere gözlüğüm yokken adamın tekine uzaktan aşkııımm diye kosmustum

offf yaa sesli güldümm

tahmin edebiliorummm ben 1.25 miyobum ben bile bikere gözlüğüm yokken adamın tekine uzaktan aşkııımm diye kosmustum

hahha ya kıyamamm bıkerede kurbaa ben dıye bı kızın omzunda tuttu hadi gidelim canım dıye kız tabı gıtmıyo bıde kızıyo nıyee gelmıyosun dıye ya en azından şanslıyım dıyorum ölene kadar sabahları en kötü halımı göremicek hahahahhahaha

wuuu benimkinin gözlerini bozmaya gidiyorum beeeeeeeennn

kızlarr düğün giriş müziğim de bu olabilir şimdilik daha iyisi cıkmazsa ben böle senfonik, epic bi sarkıyla cıkmak istiyorum sarkının tam hareketlenen kısmında giriş üper olur

[video=youtube;uqLYjRn--GI]http://www.youtube.com/watch?v=uqLYjRn--GI[/video]

böle gördüğünüz bildiğiniz senfonik şarkıları paylaşabilirsiniz aklınıza gelirse... dayım ve yengem ameno ile cıkmıslardı hala unutamam girişlere öle parcaları yakıstırıyorum

Son düzenleme:
dıkaat cekeennn bı muzıkkk pastaaaammm herkes sabırsızlıkla gelmenıı bekliiiciiiikkk

Aşağıdaaa bii nuraaay görüyoruuuuuuuummmmmmmmmmmm!!!!!

kızlarr muhabbetlerrr süperrr koptum resmeeenn yaaaaaa balküplerim çok tatlısınızzzzzzz

Minnnaaaaaaaaaaaaammmmmmmm lokumummmm albumle ilgili senden yardım almam gerek album olusturcakktm bu gecee fakat MB yüksek diooooo acaipp sinir oldumm

kuzuuumm bende faceden tekrardan kaydedıp ekledım fotoları bendede yuksek uyarısı yaptıı hain albummm

Bu arada bebeklerım lokuma faceden msj atmıstım merak ettıgımızle alakalı kkya gırıyomus telefondan fakat donuyomus 2 3 yorum okuyabılmıs iyi değil hiç, kızlar nolur dualarımızı eksık etmeyelım ondan babası ole laflar etmıskı sok olursunuz dıyo haber vermemı soledı sızee babası yokken gırmeye calısıcaakk

Son düzenleme:

Facei de kapadımmm yaaa yarın akşam hallederim olmazsaaa

(( çok üzüldüm nurayıma yaaaa... babası resmen cehennem ızdırabı yasatıyor kıza diri diri... off Allahım sen akıl, fikir ver yaa. İnsan neler düşünür var yaa böyle bi durumda(
Allahım babasına merhamet versinnn inşallah...

Çok saaağ ol miniiiimmm bilgilendirdiğin içinnn, çokk merak ediorum onu

amiiin aşkııımmm amiin

Facede gızlı album acıp hemen halledersın aşkımm sonra kapatırsın hemen bıkac program varmısta onu ole yapana kdr halledıyosun bu sekılde

Ben kurbaaamın yanına gidoorum bugun kızceleriiimm süslenmeye başliciim şimmdiiiii

Günayydıııııııııııııınnnnnnnn fıstıklaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Annemn facesindennn halletcemmm bebik karar verdim

Bebegiimmmmmmm iyi eglencelerr bol booooool foto cekininnnn ben goremicemm artıkımmm ( ama bana yollaki yinedeeeeeeeeeeeeeeee:109::103:

cnm benim ya şimdi kimbilir neler çekiyordur.
Allah yardımcısı olsun
daualrımız onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…