'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ:103:
Gönaydınnnnnnnnnn

NURAYcım en son 00:10 da girmiş ama bişi yazmamış ki o gelir bugün babası gidince hemencecik gir emi

Son düzenleme:
günaydın kızlar

nazlım iyi eğlencellerr balım

nurayım yaa dua ettim hep sana inşallah iyi olucaksın girebilirsen lütfen yaz meraklardayız hepimiz

günaydın kızlarrrr

aklımız nurayda inşallah herşey en kısa zamanda çok güzel olur canım benim kıyamam ona yaaa

kızlar profilo avm ye beyaz cadde açılmış gelinlikçler varimiş hep afişler vardı metrobüste bir bakayım dedimde

haberin detayları

Magazinci.com | Bilmek istediine gre!

evet her yerde afişleri var büyük ihtimalle pahalı bir yerdir ama model secenekleri için gidilebilir...

şu ipek tanrıyara bayılıyorummmm ne kadar masum cocuksu bi güzelligi var peri kızı gibi zarif geliyo bana

evet her yerde afişleri var büyük ihtimalle pahalı bir yerdir ama model secenekleri için gidilebilir...

şu ipek tanrıyara bayılıyorummmm ne kadar masum cocuksu bi güzelligi var peri kızı gibi zarif geliyo bana

ben profiloya gititğimde bakıcam sırf seçenekler için benimkinin evinin önü profilo hiçte sevmem orayı ama vallla bu iş için bir bakayım hangi gelkinlikçiler var fiyat ne kadar die

ipek tanyıarın oyunculuğunuda kendisinide beğeniyorum zarif kadın

bize de izlenimlerini anlatırsın artık canımmmm

ben sıkışmamak için ocakta başlıcam gelinlik denemeye ve ocak ayı içinde kararımı vermiş olmak istiyorum rahat rahat giderim provalara sıkışmadan diye düşünüyorum

şu yaz gelsin geçsin artık da hazırlıklara baslayalım yaaaa koşturmaca başlasınn

2014'te de deprem olcakmış deprem dede öle demiş ki kendisi üniversitede benim hocamdı amaaan ne tırsardık ondan 5 dk gec gitsek almazdı içeri :26:

deprem konusunda her dersde sorardık ama asla tarih sölemez depremlerin önceden tahmin edilemiceni savunur tarih verenlere kızardı şimdi nasıl böle bişe demiş anlayamadım haberi de izleyemedim zaten sadece baslıklardan gecerken gordum

ben meraktan gitmeyi düşünüyorum sevgilicik geldiğinde ilk iş olarak bakar ve izlenimlerimi anlatırım canım

ayyy olmasın olmasın hiç olmasın lütfennnnnnnn çok korkuyorum bu şehirden kaçıcam en sonunda ben

deprem hiç omasın korkarım ki yaaa:18::18::18:
kocişlerimiz bizi korur sarılırlar ama olsun her dk.yanımızda olmıcaklar ki Allah korusun yıkıntı kayıp omasın nolur Allahım:18:

aminn inşallah hiç olmaz... benim de cok korktugum bişeydir hatta bazı geceler kabuslar bile görürüm bilinçaltımdaki en büyük korkulardan biri... önceki depremlerde evlerimize sevdiklerimize birsey olmadı ÇOK ŞÜKÜR

ama depremi yasadık... korkunc Allah göstermesin

ben de öyle diyorum biliyomusun gizoş bazen... cekip gidebilmek istiyorum bu sehirden... arkama bakmadan hemde

o çekip gitmeyi bende düşündüm çok ama gittiğin yerdede DERTLERİN,SORUNLARIN KISACA BEYNİN SENİNLE GELİYOR DEPREM Mİ? ODA HERYERDE HİÇBİŞEYDEN KAÇIŞIMIZ YOKKİ MALESEF OLACAĞIN ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR AMA ALIŞILAMIYOR DA

oo nereledersin cnm günaydın nasılsın?

günaydın canımmm..biraz adapte olamadım buraya dostluğunuz çok güzel sudan çıkmış balkık gibi hissettim uzaktan takip ettim ben de

günaydın canım hoş geldinnn nişan şafagın azalmıs heyecanlı mısın

günaydınnn
evet azaldı canım..heyecan yok bende pek şuan..ama daha zaman var diye heyecanlandırmıyom kendimi bence
alcaklar bitsin bakalım bi nasıl olcak durumum

teşekkür ederiz sağol
Uzak hissetme aramıza kaynarsın sende bak ne güzel nişanlanmana çok az kalmış darısı bizlerin basına sevdiklerimizle inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…