cnm benim ya şimdi kimbilir neler çekiyordur.
Allah yardımcısı olsun
daualrımız onunla
Orkidem hoşgeldin.
Bende çok dua ediyorum, Allah Nurayıma sabır ve dayanma gücü versin...
Babası da tez zamanda merhamete gelir inşallah...
kızlar profilo avm ye beyaz cadde açılmış gelinlikçler varimiş hep afişler vardı metrobüste bir bakayım dedimde
haberin detayları
Magazinci.com | Bilmek istediine gre!
evet her yerde afişleri var büyük ihtimalle pahalı bir yerdir ama model secenekleri için gidilebilir...
şu ipek tanrıyara bayılıyorummmm ne kadar masum cocuksu bi güzelligi var peri kızı gibi zarif geliyo bana
ben profiloya gititğimde bakıcam sırf seçenekler için benimkinin evinin önü profilo hiçte sevmem orayı ama vallla bu iş için bir bakayım hangi gelkinlikçiler var fiyat ne kadar die
ipek tanyıarın oyunculuğunuda kendisinide beğeniyorum zarif kadın
Off deprem olmadan evlenseydik iyiydi
Off deprem olmadan evlenseydik iyiydi
bize de izlenimlerini anlatırsın artık canımmmm
ben sıkışmamak için ocakta başlıcam gelinlik denemeye ve ocak ayı içinde kararımı vermiş olmak istiyorum rahat rahat giderim provalara sıkışmadan diye düşünüyorum
şu yaz gelsin geçsin artık da hazırlıklara baslayalım yaaaa koşturmaca başlasınn
2014'te de deprem olcakmışdeprem dede öle demiş ki kendisi üniversitede benim hocamdı amaaan ne tırsardık ondan 5 dk gec gitsek almazdı içeri :26:
deprem konusunda her dersde sorardık ama asla tarih sölemez depremlerin önceden tahmin edilemiceni savunur tarih verenlere kızardı şimdi nasıl böle bişe demiş anlayamadım haberi de izleyemedim zaten sadece baslıklardan gecerken gordum
deprem hiç omasın korkarım ki yaaa:18::18::18:
kocişlerimiz bizi korur sarılırlar ama olsun her dk.yanımızda olmıcaklar ki Allah korusun yıkıntı kayıp omasın nolur Allahım:18:
ben meraktan gitmeyi düşünüyorum sevgilicik geldiğinde ilk iş olarak bakar ve izlenimlerimi anlatırım canım
ayyy olmasın olmasın hiç olmasın lütfennnnnnnn çok korkuyorum bu şehirden kaçıcam en sonunda ben
bi günaydın diyim dedim kaderdaşlarım
bi günaydın diyim dedim kaderdaşlarım
aminn inşallah hiç olmaz... benim de cok korktugum bişeydir hatta bazı geceler kabuslar bile görürüm bilinçaltımdaki en büyük korkulardan biri... önceki depremlerde evlerimize sevdiklerimize birsey olmadı ÇOK ŞÜKÜR
ama depremi yasadık... korkunc Allah göstermesin
ben de öyle diyorum biliyomusun gizoş bazen... cekip gidebilmek istiyorum bu sehirden... arkama bakmadan hemde
oo nereledersin cnm günaydın nasılsın?
günaydın canım hoş geldinnnnişan şafagın azalmıs heyecanlı mısın
[ı]
günaydın canımmm..biraz adapte olamadım buraya dostluğunuz çok güzel sudan çıkmış balkık gibi hissettim uzaktan takip ettim ben de[/ı]
[ı]günaydınnn
evet azaldı canım..heyecan yok bende pek şuan..ama daha zaman var diye heyecanlandırmıyom kendimi bence
Alcaklar bitsin bakalım bi nasıl olcak durumum
[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?