teşekkür ederiz sağol
Uzak hissetme aramıza kaynarsın sende bak ne güzel nişanlanmana çok az kalmış darısı bizlerin basına sevdiklerimizle inş.
o çekip gitmeyi bende düşündüm çok ama gittiğin yerdede DERTLERİN,SORUNLARIN KISACA BEYNİN SENİNLE GELİYOR DEPREM Mİ? ODA HERYERDE HİÇBİŞEYDEN KAÇIŞIMIZ YOKKİ MALESEF OLACAĞIN ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR AMA ALIŞILAMIYOR DA
öle yagmurcum alnımızda ne yazıyorsa o kaçış yok inşallah hepimiz mutlu yuvalar kurup evlat sahibi olup onların da mutluluklarını görebiliriz Allah hepimize uzun ve saglıklı ömürler versin...
allegria canımm hiç öyle uzak hissetme biz bütün kader arkadaslarımızı bagrımıza basıyoruz
ben atlattım o heyecanları 8 ay önce tammm bugün.... isteme-söz seklinde evde olmustu sonra nişana cevirdik alyanslarımızı falan takıp nişan seklinde yaptık zaten tek seferde bitti gitti zaten bizim aileler birbiriini uzun yıllardır tanıyodu
darısı sizlerin basına artık
inşallah canım benim
benim de söz nişan bi arada evde olcak inşallah
biz de kıyafetleri hallettik geçen günlerde sevdicekle
şimdi diğer bohça zımbırtılarını alcaz
tekrar hoşgeldin allegria
geçen de yazdım bişiler ama görmedin sanırım
tekrar hoşgeldin allegria
geçen de yazdım bişiler ama görmedin sanırım
bi ara sana cevap yazmıştım ama ondan sonra yazdıysan görmemişimdir canım benim
nasılsın bakalım?
ben bohca yapmadım
iki tarafta istemedi, ben de istemediğimi söledim düğünde de yapmıcam evlendikten sonra el öpmeye gidince büyüklere hediyelikler hazırlıcaz onları vericem sadece
çarşı marşı falan öle şeler de istemedim... bu zamana kadar karısan görüsen olmadı ne istsek gittik yaptık aldık geldik ikimizçok güzel heyecanlar yaaaa
özledim valla biran önce gelsin istiyorum kosturmacalı günlerimmm
ben de cevap yazdığını görmemişim demek ki
iyiyim şimdilerde okuldayım işte.
iş güç uğraşıyorum, arada buraya takılıyorum.
sanırım burda nişanı en geç ben yapacağım kızlar
ay ne güzel canım yaa
ben de istemiyom bohça mohça ama en azından ikimiz birbirimize ne istiyosak onu alalım dedik..gereksiz şeyler almıcaz
anneme kalsa 7 sülalesine bohça yapçako nedenle aileler birbirine ne istiyosa yapsın,biz ikimiz birbirimize başbaşa gidip alıyoz istediklerimizi
ben de nişan hallolsun da çeyiz alayım istiyom gönlüme göre yavaş yavaş
ben de cevap yazdığını görmemişim demek ki
iyiyim şimdilerde okuldayım işte.
iş güç uğraşıyorum, arada buraya takılıyorum.
sanırım burda nişanı en geç ben yapacağım kızlar
niye ki kuzummm
ayy eveet en eğlencelisi de oooooo ceyiiiiiiiizzzzzzzz
düğün tarihiniz belli mi az cok canımm
hayırlısı olsun canım ya..ne zaman yapçanız kısmetse?
valla canım aslında haziran diyorduk haziranın 3.haftası gibi..ama havalar güzel olursa mayısın 3. haftası da olabilir
aklımda 25 mayıs gibi bi tarih var ama..havanın güzel olması lazım onun için
çağlam baksana hepiciğiniz nişan hazırlıkları içindesiniz.
biz daha tanışma-isteme yapmadık.
en erken de sonbahara gözüküyor:26::26:
hayırlısı olsun canım ya..ne zaman yapçanız kısmetse?
valla canım aslında haziran diyorduk haziranın 3.haftası gibi..ama havalar güzel olursa mayısın 3. haftası da olabilir
aklımda 25 mayıs gibi bi tarih var ama..havanın güzel olması lazım onun için
pastam da sonbaharda nişanlanıyo orkidemmm hatta kasım da merak etme o arada nişanlanacak olan cok kişi olur sona kalmazsınnnn kiii
gel gel sen de haziran gelini ol
aslında 3 kasım sevdiceğimin doğum gününde nişan, 27 haziran benim doğum günümde de düğün olsa ne güzel olur bakk
yaaa size kurban oluruuum. nasıl dua etmişler. sağolun canlarım.
nazlıma atmıştım face.den mesaj söylemiş durumu..
evet hep üzgünüm, hep ağlıyorum, onun yüzünden aylardır uçuk eksik olmadı ağzımda burnumda ama güçlü olmak zorundayım, ilerde ruh hastası bir anne olmamak için..
sayfalarca yazmak, yılları yılları anlatmak istiyorum ama güzel şeyler söyleyebilmek için bugün susmak zorundayım.
durup düşünürken ki sabrımı onun karşısında da gösterebilmeyi diliyorum sadece
taş olsa çatlardı ama, yine de karşısında taş olmak, duvar olmak istiyorum.. dilsiz, sağır, kör.
ne varsa alsın, herşey yasak zaten. söyliyim de gülün biraz, en son dondurma yasak oldu.. mantıklı değil, mantıksız düşünmek gerekiyo dayanabilmek için. mantık yok çünkü hareketlerinde, laflarında.
yaaa size kurban oluruuum. nasıl dua etmişler. sağolun canlarım.
nazlıma atmıştım face.den mesaj söylemiş durumu..
evet hep üzgünüm, hep ağlıyorum, onun yüzünden aylardır uçuk eksik olmadı ağzımda burnumda ama güçlü olmak zorundayım, ilerde ruh hastası bir anne olmamak için..
sayfalarca yazmak, yılları yılları anlatmak istiyorum ama güzel şeyler söyleyebilmek için bugün susmak zorundayım.
durup düşünürken ki sabrımı onun karşısında da gösterebilmeyi diliyorum sadece
taş olsa çatlardı ama, yine de karşısında taş olmak, duvar olmak istiyorum.. dilsiz, sağır, kör.
ne varsa alsın, herşey yasak zaten. söyliyim de gülün biraz, en son dondurma yasak oldu.. mantıklı değil, mantıksız düşünmek gerekiyo dayanabilmek için. mantık yok çünkü hareketlerinde, laflarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?