nurayımmmmmmmmmm kıyamam sana kuzummmmmmmmmmm ağlama sakınnnn güçlüsün sen geçecek bu günler merak etme bitanemmm
sizin aşkını çok güçlü biliyorum ki babanın bile inadını kırıp geçecek... dondurmayı neden yasakladı :44: sebebi sevdiceğin değildir heralde
Canım çok çoook üzgünüm ya anlatamam... Seni anlamaya calısıyorum ama bu durumu yasamayan kimse anlamaz bence. Ne kadar olgunsun ve ne kadar sabırlısın. Sükunetine hayranım. Allah sana dayanma gücü versin canım. Merak ettiğim annen ne yapıyor? babanla konusmayı deniyor mu? tanışmaya geliceklerdi baban simdi niye boyle geri vites yaptı ahh kuzum yaaabiraz merhamet biraz...
Okumuş, etmiş bir insan neticede babanda ama niye boyle yapıyor niye...
ooffffff offf..
iyi ol canımın içi, lütfen iyi ol...
canım bilgisayarı açma, televizyonu açma boş boş otur demek istiyo heralde..
ben de öyle yapıyorum. oturuyorum. dondurma yiyodum dün.. diyoki yediğin içtiğin haram senin. bundan sonra dondurma da girmicek bu eve..
oldu. peki. ay sus yeter ki be adam.
ben anlayabiiyorum seni... nişan olmadan once kayınvalidem yuzunden ayrılmamı isteyen annem de böyle tavırlara girmişti o zamanlar hayatı bana nasıl zehir ettigini bilirim...
kuzucumm geçecek... yıpratacak belki biraz seni ama geçecek... dua etmekten baska care yok sıkma tatlı canını inşallah cok cabuk gelir aklı basına babanın bir tanımayı desene böle kestirip atmadann
dediğim gibi sen güçlüsün sevgilin de öyle askınız da... bir cıkar yol bulunacak inşallah içimde hiç kötü bir his yok benim çözüleceğini düşünüyorum
karelibattaniyem aramıza hoşgeldin sen de... sana da mutluluklarrr
nişan yapacak mısın? nişan düğün tarihlerinizi falan konusmuyormusunuz hiç 6 ay olmus :44:
Aramıza hoşgeldin canımmmm:))))sanırım bende burda olucam gerçi daha konuşamadık ama sözleneli 6 ay olduu :44: neyse bütün 2013 de gelin olucak arkdaşlara mutluluklar diliyorumm
karalibattaniyem hoşgeldin. sana da mutluluklar
peliniiim, dengesiz işte. bildiğin dengesiz. bir iyi bin kötü.
annem napsın annem de bıktı artık. karışacak olsa sen yaptın bu kızı böyle diyo. annem ne yapmışsa beni.
geçen gün de diyordu ki ben de bir an önce mürvetini görmek istiyorum bakma kızdığıma, tanırız bi nasıl insanlar diye..
bu lafını hatırlatınca daha bi köpürüyo. en iyisi susmak. hiç cevap vermemek.
insanın babasına saygısı olmaz mı hiç. yok valla. söylediği lafları dünyanın en adi insanına söylemezsin çünkü. kaldı ki ben onun evladıyım !
merhaba cookie dought hayır konuşmadık önümüzde askerlik var agustosda gıdıcek(kısa dönem olucak ) ama biz hiç bişey konuşamıyoruz bu konuda yani şöyle söyluyo askerden gelim önümüze bakalım..yahu tamam bakalımda nasıl bakalım..söz yaptık ama sözlümün ailesinin durumu iyi değil pek ve sözü kendi yaptı nişanında kız tarafı yapıyor ama biliyosun ki erkeğe düşen şeylerde var..bende nişanda vazgecelım diye düşündüm ona yük olmak istemediğim için bu seferde tabi nişan olmazsa herşey daha hızlı olur dedi...kafam karışık nolcak bilmıyorum
yaaa size kurban oluruuum. nasıl dua etmişler. sağolun canlarım.
nazlıma atmıştım face.den mesaj söylemiş durumu..
evet hep üzgünüm, hep ağlıyorum, onun yüzünden aylardır uçuk eksik olmadı ağzımda burnumda ama güçlü olmak zorundayım, ilerde ruh hastası bir anne olmamak için..
sayfalarca yazmak, yılları yılları anlatmak istiyorum ama güzel şeyler söyleyebilmek için bugün susmak zorundayım.
durup düşünürken ki sabrımı onun karşısında da gösterebilmeyi diliyorum sadece
taş olsa çatlardı ama, yine de karşısında taş olmak, duvar olmak istiyorum.. dilsiz, sağır, kör.
ne varsa alsın, herşey yasak zaten. söyliyim de gülün biraz, en son dondurma yasak oldu.. mantıklı değil, mantıksız düşünmek gerekiyo dayanabilmek için. mantık yok çünkü hareketlerinde, laflarında.
Canım benim çok zor şeyler yaşadıkların Allah dayanma gücü versin sana. Senin için mutlu, huzurlu günler bir an önce gelsin inşallahh
Kızlar sizler nasılsınızzz
yaaa size kurban oluruuum. nasıl dua etmişler. sağolun canlarım.
nazlıma atmıştım face.den mesaj söylemiş durumu..
evet hep üzgünüm, hep ağlıyorum, onun yüzünden aylardır uçuk eksik olmadı ağzımda burnumda ama güçlü olmak zorundayım, ilerde ruh hastası bir anne olmamak için..
sayfalarca yazmak, yılları yılları anlatmak istiyorum ama güzel şeyler söyleyebilmek için bugün susmak zorundayım.
durup düşünürken ki sabrımı onun karşısında da gösterebilmeyi diliyorum sadece
taş olsa çatlardı ama, yine de karşısında taş olmak, duvar olmak istiyorum.. dilsiz, sağır, kör.
ne varsa alsın, herşey yasak zaten. söyliyim de gülün biraz, en son dondurma yasak oldu.. mantıklı değil, mantıksız düşünmek gerekiyo dayanabilmek için. mantık yok çünkü hareketlerinde, laflarında.
ben de öyle yapıyorum. oturuyorum. dondurma yiyodum dün.. diyoki yediğin içtiğin haram senin. bundan sonra dondurma da girmicek bu eve..
Nuraycımmm yinee aşağıda görüyorum seniiii ses ver kuzum noooluuurrrrrr
Allegriammmm canım yabancı hissetmeee içiçeyizz buradaaaa gell basıyım seni bağrıma bağrımaaaaa
süper olur kuzummm bi haziran gelini dahaa olurrr
hadi cogalın cogalınnn
sanırım bende burda olucam gerçi daha konuşamadık ama sözleneli 6 ay olduu :44: neyse bütün 2013 de gelin olucak arkdaşlara mutluluklar diliyorumm
merhaba cookie dought hayır konuşmadık önümüzde askerlik var agustosda gıdıcek(kısa dönem olucak ) ama biz hiç bişey konuşamıyoruz bu konuda yani şöyle söyluyo askerden gelim önümüze bakalım..yahu tamam bakalımda nasıl bakalım..söz yaptık ama sözlümün ailesinin durumu iyi değil pek ve sözü kendi yaptı nişanında kız tarafı yapıyor ama biliyosun ki erkeğe düşen şeylerde var..bende nişanda vazgecelım diye düşündüm ona yük olmak istemediğim için bu seferde tabi nişan olmazsa herşey daha hızlı olur dedi...kafam karışık nolcak bilmıyorum
Canım benim çok zor şeyler yaşadıkların Allah dayanma gücü versin sana. Senin için mutlu, huzurlu günler bir an önce gelsin inşallahh
iyiyiz tubacım hoş geldinnn sen nasılsınnn
İyi diyelim iyi olsun canım. İçimde anlamsız bir sıkıntı var bugün
iyi sayılırım canım
akşam yoğun bir saç boyama işine girişçem tırsıyom o yüzden biraz :18:
sen nasılsın?
Tuğbamm hoşgeldin canım benimmmm
nasılsın tatlımm?
neden kuzummm sevdicekle alakalı bi durum mu? aranız iyiydi en son düzelmişti dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?