'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sanırım bende burda olucam gerçi daha konuşamadık ama sözleneli 6 ay olduu :44: neyse bütün 2013 de gelin olucak arkdaşlara mutluluklar diliyorumm

Son düzenleme:

canım bilgisayarı açma, televizyonu açma boş boş otur demek istiyo heralde..
ben de öyle yapıyorum. oturuyorum. dondurma yiyodum dün.. diyoki yediğin içtiğin haram senin. bundan sonra dondurma da girmicek bu eve..
oldu. peki. ay sus yeter ki be adam.

karalibattaniyem hoşgeldin. sana da mutluluklar

peliniiim, dengesiz işte. bildiğin dengesiz. bir iyi bin kötü.
annem napsın annem de bıktı artık. karışacak olsa sen yaptın bu kızı böyle diyo. annem ne yapmışsa beni.
geçen gün de diyordu ki ben de bir an önce mürvetini görmek istiyorum bakma kızdığıma, tanırız bi nasıl insanlar diye..
bu lafını hatırlatınca daha bi köpürüyo. en iyisi susmak. hiç cevap vermemek.
insanın babasına saygısı olmaz mı hiç. yok valla. söylediği lafları dünyanın en adi insanına söylemezsin çünkü. kaldı ki ben onun evladıyım !

ben asla kin besleyemem.
bir defacık gülümsediğinde, dünyalar benim oluyo tekrar. herşeyi unutuyorum. nasıl mutlu oluyorum anlatamam..
ama o nefret dolu bakışları görünce, o sesi duyunca her seferinde daha bi yerin dibine geçiyorum.

ne diyim allah bunu uygun görmüş bana demekki. napabilirim ki.

ben anlayabiiyorum seni... nişan olmadan once kayınvalidem yuzunden ayrılmamı isteyen annem de böyle tavırlara girmişti o zamanlar hayatı bana nasıl zehir ettigini bilirim...

kuzucumm geçecek... yıpratacak belki biraz seni ama geçecek... dua etmekten baska care yok sıkma tatlı canını inşallah cok cabuk gelir aklı basına babanın bir tanımayı desene böle kestirip atmadann

dediğim gibi sen güçlüsün sevgilin de öyle askınız da... bir cıkar yol bulunacak inşallah içimde hiç kötü bir his yok benim çözüleceğini düşünüyorum

karelibattaniyem aramıza hoşgeldin sen de... sana da mutluluklarrr

nişan yapacak mısın? nişan düğün tarihlerinizi falan konusmuyormusunuz hiç 6 ay olmus :44:

merhaba cookie dought hayır konuşmadık önümüzde askerlik var agustosda gıdıcek(kısa dönem olucak ) ama biz hiç bişey konuşamıyoruz bu konuda yani şöyle söyluyo askerden gelim önümüze bakalım..yahu tamam bakalımda nasıl bakalım..söz yaptık ama sözlümün ailesinin durumu iyi değil pek ve sözü kendi yaptı nişanında kız tarafı yapıyor ama biliyosun ki erkeğe düşen şeylerde var..bende nişanda vazgecelım diye düşündüm ona yük olmak istemediğim için bu seferde tabi nişan olmazsa herşey daha hızlı olur dedi...kafam karışık nolcak bilmıyorum

Son düzenleme:
sanırım bende burda olucam gerçi daha konuşamadık ama sözleneli 6 ay olduu :44: neyse bütün 2013 de gelin olucak arkdaşlara mutluluklar diliyorumm
Aramıza hoşgeldin canımmmm:))))
İnşallah en hayırlı zamanda evlenirsiniz sizde. Eğerki sözlünün durumu iyi değilse nişan yapma düğüne yogunlas derim ben. Hem daha hızlı olur hemde bence gereksiz masrafı ortadan kaldırmıs olursunuz...

Annen de üzülüyordur canım eminim... kadın napsın ya olan hep annelere oluyor. çünkü 2 arada 1 derede durumu en cok onlar yasıyor. Bazen insan her seyden soguyor, saygı, sevgi bile bitiyor nurayım. Dua ediyorum senin için inşallah en kısa zamanda bu durumdan sıyrılırsın. Aslında gönlüne göre bir iş bulsan evden uzaklaşmak çok iyi gelecek sana. Hiç değilse görsen bile akşamdan akşama görmüş olursun. Allah yardımcın olsun bitanem.

Senden bu kadarlık haber almak bile içimi rahatlattı cunku çok korktum ve üzüldüm.

Dayan kuzum dayan. Çok öpüyorum.

bence de nişanı boşver canım cok da gerekli değil bende söz diyerek yaptım ama sonra nişana cevirdim... birdaha nişana gerek yok diye... hepsi evde oldu bitii gitti

bosa masraf gerek yok bence

Canım benim çok zor şeyler yaşadıkların Allah dayanma gücü versin sana. Senin için mutlu, huzurlu günler bir an önce gelsin inşallahh

Kızlar sizler nasılsınızzz

canımmm benimmmm
Allah sana sabırlar babana da vicdan versin.
gerçekten baban şu anda çok da sağlıklı değil belki de.
İnşallah çarçabuk bugünleri atlatırsın da sadece anı olarak kalır

Nuraycımmm yinee aşağıda görüyorum seniiii ses ver kuzum noooluuurrrrrr

Allegriammmm canım yabancı hissetmeee içiçeyizz buradaaaa gell basıyım seni bağrıma bağrımaaaaa

bas beni bağrına hemşom

süper olur kuzummm bi haziran gelini dahaa olurrr

hadi cogalın cogalınnn

ben de haziran gelini olayım yahuuu..mayıs soğuk olur şimdi

aramıza hoşgeldinnn

canım sorun tam olarak ne bilmiyorum ama Allah gönlüne göre verir,herşey istediğin gibi olur inşallah

bence de nişanı es geçip düğüne odaklanın canım..ha söz ha nişan ne fark eder
daha çabuk kavuşursunuz ne güzel

Canım benim çok zor şeyler yaşadıkların Allah dayanma gücü versin sana. Senin için mutlu, huzurlu günler bir an önce gelsin inşallahh

iyi sayılırım canım
akşam yoğun bir saç boyama işine girişçem tırsıyom o yüzden biraz :18:
sen nasılsın?

nurayım canım yaşadıkların zor ama allah dayanma gücünü vercek babanın davranışları hiç yakışmıyor ama olsun sen üzme kendini er yada geç oda bulcak doğrusunu canım senin yaşadığın bu durum hepimizin başına gelebilir ama aşkın önünde dağlar denizler durmaz sen bin kilometrelik mesafedeki ilişkini yürütüyorsan babanında bunun önünde durmaya gücü yetmez baban böyle yaptıkça babandaki bir metrelik mesefen binlerce kilometrelere uzuycak allah ona doğru yolu tez vakit göstersin

yeni gelinimiz gelmiş hoş gelmiş karelibattaniyem benle aynı ara asker yolu gösterme olaslığın var inşallah kısa dönem düşer payımıza

Tuğbamm hoşgeldin canım benimmmm

nasılsın tatlımm?

hemşooooooooooooo kaybolma bi yere bütün topicler bizimmmm

ayy NURAY gelmiş canım benim aşıcaksınız bugünleri inş.dualarımız seninle güçlüsün,güçlüyüz o babanın tabularını hepberaber yıkacağız

iyi sayılırım canım
akşam yoğun bir saç boyama işine girişçem tırsıyom o yüzden biraz :18:
sen nasılsın?

İyiyim bende canım sağoll akşam içinde şimdiden kolay gelsinn

Tuğbamm hoşgeldin canım benimmmm

nasılsın tatlımm?

Hoşbuldum canımmm iyiyim sen nasılsınn ?
neden kuzummm sevdicekle alakalı bi durum mu? aranız iyiydi en son düzelmişti dimiii

Yok canım çok iyi aramız şükürrr Sebepsiz yere sıkılıyorum bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…