'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

işimden genel olarak memnum cnm bizim firmalar diğr mağazlardan birz daha kurumsal her anlamda, ama kariyerim bu yönde ilerlemesse de kendi işimi yapmayı çok isterm, kpss bizi beklio bu durumda, bakalmm:26:

gizcim meslektaş çıktık bencede pek bi zorluğu yok ama ben teknikçiyim tabi diğer unsurlarını bilemicem

selam cookie nasılsın

iyidir tatlımmm heyecanlıyımmm bayaa işteee son 2 gün artık

hoşgeldin canımmmmmm

acıktım ben ya öğle arası olsada yemek yesem

ah balım yaaa ye tabi afiyetler olsunnn
siz ogle yemegi yiceksiniz ben daha kahvaltı etmedim ne olcak bu tembelligimin sonu bakalım

bn bunun ne oldugunu biliyorum.s

giyim magazası canım stradivarius
zara gibi mango gibi biyer

hemde nasılll 2 gecedir ruyalarıma giriyo bu kadar heyecanlanıcamı tahmin etmezdim son anda baya bi kalabalık oldu o yuzden sanırım :18:

hemde nasılll 2 gecedir ruyalarıma giriyo bu kadar heyecanlanıcamı tahmin etmezdim son anda baya bi kalabalık oldu o yuzden sanırım :18:

cokie umarm hersey hayallerindeki gibi olurömür boyu mutluklar dilerm darısı başımıza, ayakkabının altına nicklerimizi yazz
bu arada 2 gün sonra nişanın mı düğünün mü olucak orasını kaçırdm ama yaz sen yinede:))

Son düzenleme:

cok tesekkur ederim balımmm darısı senin ve isteyen herkesin basına

keşke nişan dugun olsaydı da o streslerde bitmiş olsaydı canımm nerdeee 2013 te onlar ancak

cumartesi gunu beni istemeye geliyolar ve söz takılcak işte aynı gun

sözde ayakkabıya yazan ilk ben olcam galibaaaa topicde sozlenmedigini istenmedigini bildigim herkesin nickini yazıcam kızlar angela super bi fikir oldu bu

ben bildiklerimi sayayımm

minnakım
telomerim
angelacım
almorcum
sineraycım
morgannacım
orchideacım
(karbeyazım ve ececim nişanlılar)
gizcim
devrimcim ( sende henuz sozlu degilsin sanırım :) )
nagishcim ( asker yolu bekledigini biliyorum tatlım sözlu de degildin diye hatırlıyorum )

kızlar genelde muhabbete surekli dahil olan arkdaslar aklımda yeni gelen arkadaslardan ozellikle, nicklerini henuz ogrenemedigim hatırlamadıgım arkadaslar isterse soylesinler onlarıda yazayım :)

kursun kalemle yazıyım diorum söz evde olucak halılarda geze geze silinir hepsi

cookie cim bayıldım bu fikreee evet doğru biliyosn henüz sözlü bilem değilizzz ama sömestrdaaa olcak inş bi gelsn hele kuzum sağ salim...

evt canım sozlu degılım erkek arkadasım askere gdıp gelcek ondan sonrada ne olur bılınmez ama kendı aramızda yuzuk takalım dıyo bna bn kararsızım

cookie süper bir fikir valla bende seneye bu zamanalr hayata geçirrim ne güzel birşey sevdiğinle ilk adıma valla sevindim canım benim hayırlısı bize gelişmeleri yaz.

2013 yılının ilk gelinlerinden olucaksın herhalde.

kızlar selam nabersiniz ya birbirimize isimlerimizle hitab etsek daha iyi olmaz mı en azından ismini sölemek istemeynler takma bi isim oluştursun kendine yani nicklerle konuşmak hoş olmuyooo ne dersiniz daha 2013 e kadar birlikteyiz nasılsa,,, ondan sonra da inşalalah devam eder,,,,

benim ismini yaz ayakkabına olma mıııı

cookie hayırlı olsun cnm şimdiden söz heyecanı bambaşka nişan daha da başka nişan haberlerinide okuruz inşallah

olabilir aslında benm ismim zaten yazıo zorlanmazsınız, sirenay cokie giz devrim orchidea telomer isimlerinizi öğrenmek fena olmazdı:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…