vuv cevahire bir gidip bakayım öyleyse birşeyler alabilirim stradiden, yaptığın iş güzelmiş canım ya en azından yorulmadığına sevindim bugünde izinlisin ohh kafanı dinle biraz.
güneşte çalışıyorum canım acentede değilim
yok sıkıcı değil aslında ben poliçe yapmıyorum sistemsel sorunlara bakıyorum ama her işin zorluğu var valla canım
gizcim meslektaş çıktıkbencede pek bi zorluğu yok ama ben teknikçiyim tabi diğer unsurlarını bilemicem
bende tam yazıcaktım teknikçilerin işi daha zor diye cidden teknik kısmı daha problem işin valla kolay gelsin canım
nılcım hosgeldın nasıl gdıyoaramıza yenı katılan arkadaslar sızde hosgeldınız nasılsınız bakalımm
selam cookie nasılsın
hoşgeldin canımmmmmm
acıktım ben ya öğle arası olsada yemek yesem
bn bunun ne oldugunu biliyorum.s
teknikten çok üretimiyle ilgileniyorum canım ben ama tabi bir ürünün a'dan z'ye tüm işlemleri bende
hemde nasılll 2 gecedir ruyalarıma giriyo bu kadar heyecanlanıcamı tahmin etmezdim son anda baya bi kalabalık oldu o yuzden sanırım :18:
cokie umarm hersey hayallerindeki gibi olurömür boyu mutluklar dilerm darısı başımıza, ayakkabının altına nicklerimizi yazz
bu arada 2 gün sonra nişanın mı düğünün mü olucak orasını kaçırdm ama yaz sen yinede:))
cok tesekkur ederim balımmm darısı senin ve isteyen herkesin basına
keşke nişan dugun olsaydı da o streslerde bitmiş olsaydı canımm nerdeee 2013 te onlar ancak
cumartesi gunu beni istemeye geliyolar ve söz takılcak işte aynı gun
sözde ayakkabıya yazan ilk ben olcam galibaaaa topicde sozlenmedigini istenmedigini bildigim herkesin nickini yazıcam kızlar angela super bi fikir oldu bu
ben bildiklerimi sayayımm
minnakım
telomerim
angelacım
almorcum
sineraycım
morgannacım
orchideacım
(karbeyazım ve ececim nişanlılar)
gizcim
devrimcim ( sende henuz sozlu degilsin sanırım :) )
nagishcim ( asker yolu bekledigini biliyorum tatlım sözlu de degildin diye hatırlıyorum )
kızlar genelde muhabbete surekli dahil olan arkdaslar aklımda yeni gelen arkadaslardan ozellikle, nicklerini henuz ogrenemedigim hatırlamadıgım arkadaslar isterse soylesinler onlarıda yazayım :)
kursun kalemle yazıyım diorum söz evde olucak halılarda geze geze silinir hepsi
keşke nişan dugun olsaydı da o streslerde bitmiş olsaydı canımm nerdeee 2013 te onlar ancak
sözde ayakkabıya yazan ilk ben olcam galibaaaa topicde sozlenmedigini istenmedigini bildigim herkesin nickini yazıcam kızlar angela super bi fikir oldu bu
minnakım
telomerim
angelacım
almorcum
sineraycım
morgannacım
orchideacım
gizcim
nagishcim ( asker yolu bekledigini biliyorum tatlım sözlu de degildin diye hatırlıyorum )
kızlar genelde muhabbete surekli dahil olan arkdaslar aklımda yeni gelen arkadaslardan ozellikle, nicklerini henuz ogrenemedigim hatırlamadıgım arkadaslar isterse soylesinler onlarıda yazayım :)
minnakım
telomerim
angelacım
almorcum
sineraycım
morgannacım
orchideacım
gizcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?