'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Beeen geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmm

Tuğbacımmm bende iyiyim balım şükür. Bende Çağloşuma katılıyıorum boyle katlı gelinlikleri cok fazla sevmıyorum gerci farklı bi havası var bunun. Ama duvak cokkk, coookk hoş görünüyor.

Boyun kaç canımm? Boyu 1.74-1.77 civarı olan birine bu gelinlik fazlasıyla yakısır meselaaaa

hoşbulduk giz08 benimde adım gizem bu arada güzel bi tesadüf sözlüm sınava gircek temmuzda belli olucak bakalım beraber bekleriz artık senin sevdiceğinde mi o zaman gidicek

bence de nişanı boşver canım cok da gerekli değil bende söz diyerek yaptım ama sonra nişana cevirdim... birdaha nişana gerek yok diye... hepsi evde oldu bitii gitti

bosa masraf gerek yok bence

haklısın canm bakalım konuşucaz askerlikten sonra biz kadın milleti böyleyiz işte netleştirmek istiyoruz herşeyi..ya da ben öyleyim :)
bu arada tekrar hoşbulduk..bende burdayım artık

canım zaten bir anda geldi geçti öyle ama duvak hala güzellll

hemde malesef ki o kadar boyun yokk

patricia avendano nun gelinliklerine bakan varmı hiç bilmiyorum ama onlardan da bazıları güzel geliyo kimi zaman gözümee

Duvakk kesinliklee guzel canımcımmm

Ben şimdi bakarımm ki o modellereee:)) Pronoviastan sıra gelio mu diee bi sorsanaaa Tuğbaammm

Buu aradaaaaa arkidişlerimmmm artık benimmmdeeeee bi albümümm varrrr Dün akşam yükleyememiştimm dosyalar buyuk olduguçüünnn annemn facebookunaa yukledm fotoları gizli gizliiii ve sonraaa daa siteye kopyala yapıştıırrr İşleem tamamm

kocamannnn maşallah o zaman size bebeğimmm Allah nazarlardan saklasın sizi, gülen yüzünüz de hiç ama hiiçç solmasınnn

kocamannnn maşallah o zaman size bebeğimmm Allah nazarlardan saklasın sizi, gülen yüzünüz de hiç ama hiiçç solmasınnn

Oyyyy Tuğbaammm çok sağ ol canımınn içisiiiiiii:))) Hiç birimizinn solmasınn canım hiçbirimizinnnn... Çok zor sınavlar verdikk ama Allahıma şükürler olsun atlattık... Hani evlilikte ilk1 yıl zor geçermiş ya... Bizim de ilk yılımızz zor gecti ama gecti şükürrrr artık birbirimizi daha iyi tanıyoruuuuzzzz

Hiçbirimizeee nazar değmesinnnnnnnnn fıstığımmmm

pelommm fikrimi değiştirip d&r dan aldığım süslü mektuba yada kartpostal diyim ismnini bilmiyorum içine 24 tane kalp notlardan yapıştırıyorum 19 da tıkandım kardeşim sağolsun yardımda bulundu ne güzel şeler çıkardı

sadece fikir verdi görk ablacım nerde tanıştınız orayada vurgu yap birbirinizin ilk aşkısınız vurgu bunlara olsun dedi hay çok yaşasın aklıma hiç gelmemişti bunlar kiiii o şehri sevmememe istanbulu hereyere vesile oldu

görkten bir yorum daha böyle kızla 500 yıl evli kalırım sevgi kolay bulunmuyoo bu zamanda çok zor sen sevgini ne güzel gösteriyorun dedi bende ilk kez romantik bişi yapcam bu zamana kadar böle bişi yapmadım onada ilginç gelcek dedim, valla onun için güzel güzel hazırlnman ne özendim allah banada yaşatsın be abla böle kızları başımda kafamda taşırım ayaklarına güller sererrrim dedi kardeşime aklı selim kız arayışına başlıcam heee

sen nazımdan özdemircimdende bir şiir patlat kalperle kapla dedi

vuhuuuuu ben odun görküm romantik yaniii cancağzım bana akıl verdiği için teşekkür diyorum pelom sanad kaplerle fikir verdiğin için ve nazlım bu fikirlerin hepsi senin yaptıklarına heves yapmam sonucu gerçeğe dönüştü kuzum iyide paylaşmısın yahuu

karelibattaniyem ben okul yolu gözlüyorum okulu bitsin doğru askere yolcu edicem kısmetse ağustosta gider inşalla beraber yol gözleriz canım

pelomm historia de un amorun en sevdiğim şarkısı bu o kadar farklı kişiden dinledim ama bunu bir farklı seviyorum

[video=youtube;qHe-xm9HN5A]http://www.youtube.com/watch?v=qHe-xm9HN5A[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…