sanırım bende burda olucam gerçi daha konuşamadık ama sözleneli 6 ay olduu :44: neyse bütün 2013 de gelin olucak arkdaşlara mutluluklar diliyorumm
nazlı eniştenin yanına gitti ya çağlişkom sabah süslendi gitti
ilk gelinliğin alt kısmı pek bnm tarzım değil kuzu ama ikinci resimdeki üst ve duvak cok guzel
eneee hiç görmedim ben kacırmısım onuu
oyy kıyamam ona beeennn ne güzelkendim görüşmüş gibi mutlu oldummm aşk böcükleriii kavusmuss
sabah 8,30 civarı gelmiş gitmiş bende öle denk geldiğimde gitmişti
bende bu sabah inadımı kırdım ve gördüm biliyormusun canm o meşhur davayı
:44: hangi dava sevdiceginle mi bulustunanlamadım hee toplantıdan cıktım kafam duman valla
nurayım canım yaşadıkların zor ama allah dayanma gücünü vercek babanın davranışları hiç yakışmıyor ama olsun sen üzme kendini er yada geç oda bulcak doğrusunu canım senin yaşadığın bu durum hepimizin başına gelebilir ama aşkın önünde dağlar denizler durmaz sen bin kilometrelik mesafedeki ilişkini yürütüyorsan babanında bunun önünde durmaya gücü yetmez baban böyle yaptıkça babandaki bir metrelik mesefen binlerce kilometrelere uzuycak allah ona doğru yolu tez vakit göstersin
yeni gelinimiz gelmiş hoş gelmiş karelibattaniyem benle aynı ara asker yolu gösterme olaslığın var inşallah kısa dönem düşer payımıza
bence de nişanı boşver canım cok da gerekli değil bende söz diyerek yaptım ama sonra nişana cevirdim... birdaha nişana gerek yok diye... hepsi evde oldu bitii gitti
bosa masraf gerek yok bence
Beeen geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmm
Tuğbacımmm bende iyiyim balım şükür. Bende Çağloşuma katılıyıorum boyle katlı gelinlikleri cok fazla sevmıyorum gerci farklı bi havası var bunun. Ama duvak cokkk, coookk hoş görünüyor.
Boyun kaç canımm? Boyu 1.74-1.77 civarı olan birine bu gelinlik fazlasıyla yakısır meselaaaa
canım zaten bir anda geldi geçti öyle ama duvak hala güzellll
hemde malesef ki o kadar boyun yokk
patricia avendano nun gelinliklerine bakan varmı hiç bilmiyorum ama onlardan da bazıları güzel geliyo kimi zaman gözümee
Duvakk kesinliklee guzel canımcımmm
Ben şimdi bakarımm ki o modellereee:)) Pronoviastan sıra gelio mu diee bi sorsanaaa Tuğbaammm
Buu aradaaaaa arkidişlerimmmm artık benimmmdeeeee bi albümümm varrrrDün akşam yükleyememiştimm dosyalar buyuk olduguçüünnn annemn facebookunaa yukledm fotoları gizli gizliiii ve sonraaa daa siteye kopyala yapıştıırrr İşleem tamamm
kocamannnn maşallah o zaman size bebeğimmmAllah nazarlardan saklasın sizi, gülen yüzünüz de hiç ama hiiçç solmasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?