pelomm historia de un amorun en sevdiğim şarkısı bu o kadar farklı kişiden dinledim ama bunu bir farklı seviyorum
[video=youtube;qHe-xm9HN5A]http://www.youtube.com/watch?v=qHe-xm9HN5A[/video]
bebeklerım ben geldıııımmmm
Aşkııııııııııııııııııımmmmm hoşgeeeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
aşkım siziii yeriiim cok tatlısınız tum fotolardaaanapoosunuuz ozledınız mı beniiiiiii
Oyhhhhhhhh bennnn siziiii yerimmm esasssssssTatlılıktannn ölceksinizzzzz Çookkk özledimmm miniiiimmmm valla da billa da coookkk özledimmkiiiiiii naptınızzz sevdiceekleeeeee? yanımaaa ne zamaaann gelıosuuuuuuuuuuuuuuunn biii deeeeeeeeeeeeeee :80:
bende çoookk özlediim kiiiiiiğğbugun önce sureklı gıttıgımız bı cafe var sogutlucesmede kahvesı super oraya gıttık tavla kahve nargıle olayına gırdık ve bana annanem yemın ettırdıgı ıcın artık nargıle içmiyoorum içim gide gidee bi hal olduuumm neysem sonraa babaneyee gittik makedonyadan onada çikölatalar püskevitler almıstım bide toka almıstım bana kolye hedıye etmıstı yaa altta kalmiim dediim tesekkur ettı ama genç işi dedi bozuldum azıcık sonra kurbaalara gittik çok uykusuzdu o yattı sonra kayınannım ve kuzenle dedıkodunun dibine vurduk hıhh babaneyee futuraf cek demıssın ama kuzuumm futuraf makınamı kayınannıme verdım bızım ufaklıgın yarın kep törenı var onu cekıcekler bızde mısafır olmasaydı bende gidiceekktiim yanınadaaa 20sinde geliiiciiiiiğiiimm %70 ihtimalleeee
Ayyyy bizdeee bu akşaammm aynısınıı yaptıkkkkk aşkııııııımmmmmm
Her zamann gittiğimizz cafeyee gidipp kahvee tavlaa ikilisi yaptıkkk Evren deee senin dediğinn gibi şimdi nargile olsa ne giderdiii dedii ciddenn benimdee içim gittiiiiBiizz daha dünee kadar nargile için Tekirdağ rıhtıma gidiyordukk cunku burada adam kılıkk bir yer yoktuuu ama uğrak mekanımızz olan 2. cafe sonunda nargile işinee girdiiiii henuz acemiler ama öğrenüüüceklerr
Babaanneee niee ölee demişkii yaaaaa regl döneminde mi accebaaaa miniiiiiiimmHuysuzz virjinlikk yapmışş ama olsuuunnnn, sen düşünüp almışsınn bundan kıymetlısı var mı bebiiiimmmm
20si miiiiiiiAnaaaaaaaağğmmmmmm nasıııı heycaaannlanndııımm nasııı nasııııı nasıııııııı ooowwwğğğğğ ayyy içimdee kelemmbeekklerr ucuşuyooorr şuann itibariyleeennnnnn
vaarr yaaa gelmeniiiii 7638362021836. göööözleeee beklıoooruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm nazıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm
ya garip biri bananee ama dedesii pamuk pamukk onu cok sevıyoruuummmbıde ben bıraz fazla kaynınannişçiyim aşkımmm sanırım zamanında ona cektırdıklerı yuzundende bıraz hırslıyım babaneye karsı :44: ay sen o heycanı birde banaaa sorrr aşkiloppuuum yaaa küt küt atıyor kalllbiiiiimmmmmmm
Bütünnn babaannelerr kayınannişleree cektiriyooorr yaa huuuuuuuuuBakıorumm zamanında bizimki dee çekmiişşş, Evreninkii de çekmişş e cevremdekilerdee cekmiş ya da cekiyoooorrr Anaaağm nedir bu cekileriiiii annişleriinnnnnn
Amaaa kayınnanninnlee arann iyi olsunn bebiiimmmm nazar değmesinnn zaten İncii anneylee aranızz çokk güzeelkiiii
Geeelll ayınn 20siiii geeeeeeeeeeeelll
aynen benımde annem cok cekmıs babanemdennya valla aşkım benim için en önemli kişi İnci anneeemm o dedi keske cikölata fln götürmeseydiiinn çok kötü hissettim kendimii erken kalktım dıye uyiiicaktım uyku tutmaadı gittim yanına cok kızdınmı darıldınmı dıye sordum haketse oda eyvallah der hayatta hak yemeez mesela onca seye raamen dedeyı oda cok sevıyoo aslında bosa benımde moralım bozuldu keske goturmeseydımm bian evel gelsiiinnn valla aşk dolu bi buluşma oliciiiiikk yerım senı kuşuum yaaa
Kaçak gelininizde geldiiiii :)
çok özledim sizi ya foruma epeydir giremiyorum.neler yaptınız bakalım degişiklik varmı:)söz nişan falan yapan?
pelom fotolarına bayıldım hayatım seviyorum senii
sarevde bambu havlular vardı gayet iyi fiyata kapıda ödemeyle aldım :))))))
Bendee seni seviorum gizooooommmmmmmmmmÇoookkk teşekkür ederimmm balımmm fotolar içinn deeee
Westwing de mi bambu havlular kuzummm? Gülee gülee kullann cnmn içisiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?