'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kzuucuklar hoşbuldum :) iyiyim ben herşey aynı işe gitmedim bgn ögleden sonra gidicem keşfe çıkıcam birazdan :) topiklerinizi gezicem

sarevin kırmızılı kremli yapraklı bambu havlularının aynından 2 adet aldım bugünde englısh home gidicem

bide kargo yapcam pelommmm sevgiliciğe hediyelerini yollamanının vakti geldiiii :)))))

Gizoooooooom sanırım bunu aldınnn güzelkiiiiii

Benn bi de bunu begendimmm gizoommm

English home cicilerinii al gizom bnmkiler daha gelmedi( Sakaryadan geliomuş yaaa şaka gibi..

gizom dun kötü bi haber aldım 3 gundur hepsiburada.com da tedarik aşaması yazıyor. ben sırf hızlı die hepsiburada yı seçmiştm halbuki akşam ustu aradım müşteri hizmetleri 7 iş günü sürüyor dedi((

şuan tek dileğimmm en gec saatin pzt. gelmesiiiiii yoksa butun sürprizler mahvolcakkkkkkk gizooomm hepsiiii

kuşlarıım günaydın herkeseeee

Aşkııımmmm en istediğim seylerden bırı bılıomusun kurbalarıdaa tanıstırmaaaakkkk yazın 1 haftalık ızın alabılırse pazar gunune denk getırııppp yapabılırız bu işiide kızlar yaa bu arada nıkah tarıhını nezaman almak gerekır acabaaa yazın almak cokmu erken olur nisan 24 içinn?

Fatoşum hoş geldın kuzucum cıdden kaçaklardasıınn yeni gelıncıklerımızde hos gelmıssss

Ben bı emınonune gıtcem annişkoylaa

günaydınnnnn

burda temmuzda evlenen abla var ona sordum ben 5 ay önceden falan gidin dedi canım... ocak sonu ya da subat gibi gidicez biz ama yine de sorun bazı yerler cok erkenden gün vermiyo mesela

suanki plana göre bizim nikah memuru mekana gelcegi icin de erken davranmamız gerekiyomus

günaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım?
Kuzuuuuuummmmm hoşgeldiiinnnnnn
İyiyiizzz sen nasılsınnn hemşocukummmmm?

Miniiiiiiiiimmmm hoşgeldiiiiiiiiiinnnnn

Eveeetttt bizzzz gelirizkiii yeniçiftliğğeeeee vur patlasın çaall oynasınnn aşkııımmmmmm

hoşgeldin canımmmm

ii diyelim ii olsun sen nasılsın

iyiyim kızlar sağolun
benim 6 temmuzda düğünü olcak bi arkadaşım var ve düğün akşamı nikah istiyo
hala nikah günü almadılar valla :18:
ben tezcanlıyım biraz ben de erkenden hallederim o işi

biraz geç kalmışlar sanki :44::44: bence de erkenden halletmekte fayda var...

pelincimmm resimleriniz çok tatlı maşallah size bir ömür ayrılmasın elleriniz hep yanyana olun ve hep gülünn tatlım

ay bende bıraz fazlamı tezcanlıyım dıye dusunuodum bu yaz alasım var tarıhı :44:

pastam yaa uskudar evlendırmede yer kalmaz dıye korkuyorum valla ama dun kurbayaaa soledım bana gülürdü yıldırım nıkahımı yapıcaksın yoksa dıyooo

evet öle yapıcam deseydinnn

siz işinizi garantiye alın pastacımmm ne olur ne olmaz... üsküdar evlendirme dairesi cok tutulan popüler bir yer

ay ay ay sabahlar olmayaaaaaaaa ya kuzumm benım kurbanın babane tarafı hacı yazlıklarıda ekinlikte haftaya gıdıolar yazlıga dedesı dedı nazlıyıda al gel ama kurbaa dıokı sen orda bıkını gıyersen olmaz hahahaha ozaman denıze gırmem dıyorum olede olmaz dıyoo nabcam ben yaaaaa

vuhuuuu onu aldım balımmm ve senin eklediğinide alıcaktım kapıda ödeme yapıcam çünkü ama dizginledim 21 mayısta biten 2 kuponum vardı harcadım hemen

offf ama bu olmamalıydı pelom yaaa saat inşallah pazartesiye elinde olur süpriz bozulcak die korkmanda da haklısın

Giziiimm ya baya kapalıların adası orası Tayyip'in eşi falanda orda oluyomuss :44: kayınannimde diyo geregi bile yok gıtmenın okadar sıkıntı yasıcaksınnn bende heveslı degılımm peekte kurbaa ıllaa ılla derse giderimm

Gizomm bnmde 2 adet çekim vaarrr ve onları harcadığım takdirde kazanacğm 2 adet çek daha ama ne karmasık işler toplam westwingten 100 tl lik çekim var yani bende banyo havlusu mu alsam diorumm:26: renkler cok içime sinmedi ama ekru ve nar ciceği alabülürümmm kapıda ödeme seçeneği ileee
kendime kızıorum gizom son dakkaya bıraktım hediye işini... olmamalıydı buu((

aşkiiloppuummm kayınannişi dinlee ve gitmeeeee, zaten tokanı da begenmediiiiiiii:105::105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…