sarevin kırmızılı kremli yapraklı bambu havlularının aynından 2 adet aldım bugünde englısh home gidicem
bide kargo yapcam pelommmm sevgiliciğe hediyelerini yollamanının vakti geldiiii :)))))
günaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım?
kuşlarıım günaydın herkeseeee
Aşkııımmmm en istediğim seylerden bırı bılıomusun kurbalarıdaa tanıstırmaaaakkkk yazın 1 haftalık ızın alabılırse pazar gunune denk getırııppp yapabılırız bu işiidekızlar yaa bu arada nıkah tarıhını nezaman almak gerekır acabaaa yazın almak cokmu erken olur nisan 24 içinn?
Fatoşum hoş geldın kuzucum cıdden kaçaklardasıınnyeni gelıncıklerımızde hos gelmıssss
Ben bı emınonune gıtcem annişkoylaa
Kuzuuuuuummmmm hoşgeldiiinnnnnngünaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım?
Aşkııımmmm en istediğim seylerden bırı bılıomusun kurbalarıdaa tanıstırmaaaakkkk yazın 1 haftalık ızın alabılırse pazar gunune denk getırııppp yapabılırız bu işiidekızlar yaa bu arada nıkah tarıhını nezaman almak gerekır acabaaa yazın almak cokmu erken olur nisan 24 içinn?
Fatoşum hoş geldın kuzucum cıdden kaçaklardasıınnyeni gelıncıklerımızde hos gelmıssss
hoşgeldin canımmmm
ii diyelim ii olsun sen nasılsın
Kuzuuuuuummmmm hoşgeldiiinnnnnn
İyiyiizzz sen nasılsınnn hemşocukummmmm?
Miniiiiiiiiimmmm hoşgeldiiiiiiiiiinnnnn
Eveeetttt bizzzz gelirizkiii yeniçiftliğğeeeee vur patlasın çaall oynasınnn aşkııımmmmmm
iyiyim kızlar sağolun
benim 6 temmuzda düğünü olcak bi arkadaşım var ve düğün akşamı nikah istiyo
hala nikah günü almadılar valla :18:
ben tezcanlıyım biraz ben de erkenden hallederim o işi
ay bende bıraz fazlamı tezcanlıyım dıye dusunuodum bu yaz alasım var tarıhı :44:
pastam yaa uskudar evlendırmede yer kalmaz dıye korkuyorum valla ama dun kurbayaaa soledım bana gülürdüyıldırım nıkahımı yapıcaksın yoksa dıyooo
Kuzuuuuuummmmm hoşgeldiiinnnnnn
İyiyiizzz sen nasılsınnn hemşocukummmmm?
Miniiiiiiiiimmmm hoşgeldiiiiiiiiiinnnnn
Eveeetttt bizzzz gelirizkiii yeniçiftliğğeeeee vur patlasın çaall oynasınnn aşkııımmmmmm
Gizoooooooom sanırım bunu aldınnn güzelkiiiiii
Benn bi de bunu begendimmm gizoommm
English home cicilerinii al gizom bnmkiler daha gelmedi( Sakaryadan geliomuş yaaa şaka gibi..
gizom dun kötü bi haber aldım 3 gundur hepsiburada.com da tedarik aşaması yazıyor. ben sırf hızlı die hepsiburada yı seçmiştm halbuki akşam ustu aradım müşteri hizmetleri 7 iş günü sürüyor dedi((
şuan tek dileğimmm en gec saatin pzt. gelmesiiiiii yoksa butun sürprizler mahvolcakkkkkkk gizooomm hepsiiii
evet öle yapıcam deseydinnn
siz işinizi garantiye alın pastacımmm ne olur ne olmaz... üsküdar evlendirme dairesi cok tutulan popüler bir yer
zaten ole olucak bu gıdısle atıcam onu omzumaaa kacırcaam
Gizomm bnmde 2 adet çekim vaarrr ve onları harcadığım takdirde kazanacğm 2 adet çek dahavuhuuuu onu aldım balımmm ve senin eklediğinide alıcaktım kapıda ödeme yapıcam çünkü ama dizginledim 21 mayısta biten 2 kuponum vardı harcadım hemen
offf ama bu olmamalıydı pelom yaaa saat inşallah pazartesiye elinde olur süpriz bozulcak die korkmanda da haklısın
Giziiimm ya baya kapalıların adası orası Tayyip'in eşi falanda orda oluyomuss :44: kayınannimde diyo geregi bile yok gıtmenın okadar sıkıntı yasıcaksınnn bende heveslı degılımm peekte kurbaa ıllaa ılla derse giderimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?