'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazım gitme o zaman kayınannini dinle balım ne gerek var boşver vallla

pelom benimde çok çekim var ballım birşeyler dahamı alsam diyorum bambu bıçakalr felan ayy bilemedim kiii ne güzel çeklerin olması :)

pelom üzme sakın kendini herşe yolacağına varır inşallah çar çabuk gelir hediyesi

Yeniden mı baslıyor alısveriş cılgınlığımızz heee gizooommmm

bendee inceliciiiimmm biraz daha gizoşummmmmm

Bebişiiiiimmm napıosunnnnn? Sabahh moralın mı bozuktu seninnnn? :96:

evet kuzum

büyükannem kalp krizi gecirmiş gece hastanedeydi iyi diolardı ama kesin bişe duyamamıstım... aklım ordaydı haber alamamıstık

annemle konustum sonradan tekrar aradımmm iyiyimiş tontonumm cok sukur eve bile getirmişler sesini de duydummm rahatladım ben de işten cıkar cıkmaz yanına gidicem

dogum gunumde onlardaydım en son... bana dugun ne zaman diye sordu ben de seneye haziran deyince ooo ben senin düğününü göremem demişti ben de kızmıstım hemen aklıma o geldi sabah işe geldim burdada agladım birsürüüü

Allah onları basımızdan eksik etmesin eninde sonunda yasıcaz ama gecinden versin... o benim tontonumm asıgım ben ananame elinde büyüdümmm dayanamamm ona

nurayın seni yeeesiiin
plaka süsünü çok beğendimmm

oyyyyyyyyyy ben de seni yerim balımmmm benimm

simdi yoldan gecerken hep cicekcilere bakıorum acaba benzer bişe gorurmuyum die ama daha goremedim kusummm

sizde durumlar nasıl :44:

çağlacım çok geçmiş olsun canım. allah birdaha göstermesin. sağlıklı bir şekilde senin düğününüde senin bebişini de görcek anneannecik
durumlar bildiğin gibi..
ben gelinliğimin altına şunları çok sevmiştim hatırlarsınız

bi dergide gördüm bunları polarisinmiş ve floda da satılıyomuş.. fiyatıda 39 tl.cik

teşekkür ederim aminnnnnn kuzummm erkenden mudahale edildigi icin cok sanslıyız ben de öle dedim zaten telefonda da yine kefeni yırttı tontonun dedi ben daha bebiklerimi goruceksin öle seler deme sakınnn sakınn didim

ayyy ne kadar güzeller yaaaa normalde babet giyemiyorum giyebilsem kesin kesinnn alırdımmmmmmmmmmm

düğünde zaten hiç giyemem cok komik olurum minicik kalırımmm yanında damadın babet sevdam uzaktan debam edecek hep böle sanırım

cnm bnmm cook gecmiş olsun, Allah onları basımızdan eksikk etmesinn yaa gercektenn hayatımızda doğduğumuzdan bugunee dekk varolan insanların kaybı cok acı oluyooor İnşallah düğününü de toruncuklarını da görücekk ananişşşşşş:109:
Biii dahaa daa rahatsızlanmazz inşallahhhh

Nurayımm canımmmm hoşgelldiiiiinnn nasılsınn, evde durumlarrrr??
ne kadar uygunmus ustelık cok da şııık

Son düzenleme:

aminnnnnn ballı turtaaaamm inşallahhhhh

düğünümde oynatıcam onu yok öleee

bebiklerimmmm napıosunuzzz kaç gündürr giremedimm yinee younluktaaann
napıosunuzzz bakimmmm
çaağlacımmmm geçmişş olsunn kuzummm

çağlam araba süsüne bakamadım oyyymüziğide dinleyemedm dün 24 tane not ve arkadaşıma düğün şakısı bulmakla uğraştım en son form thismomentin brayn adamslı versyonunu dinlettim ki kendi düğün parçam olcaktı ama onunda olabilir sorun yok , akşam bakcam canım

çağlam canım yaa çok geçmiş olsun alllah acil şifalar versin balım

nurayım arada gel herşey yolundamı bizi merakta koyma kuzum

öğlen englısh home çıkartması yaptım ykm yede uğradım :))))

englısh homede öyle güzel şeler vardı ki bu arada bebekler için cici kıyafetler vardı hepiciği çok şirindi birde kurabiyeli nevresimler aşık oldum onlara pikeler felan harikaydı bide kurabiyeli tarih defteri vardı kumaşlı çok güzeldi herşeye bayıldım askılar ferforje peçetelikler kalmamıştı tabi

belki akşama tek kişilik yatak örtüsü siparişi vereceğim odamda güzel olsun demi ama

çok geçmiş olsun bi an önce sağlığına kavuşsun inşallah annanecin canım
ben de babaanneme çok düşkünümdür ödüm kopar ona bişey olcak diye
zaten dedeciğimi 7 ay önce kaybettim ..babaanneöin kaybına dayanamam
Allah kimsenin sevdiklerini başından eksik etmesin

teşekkür ederim kuzummmm aminnnnn

ferforje gazeteliklerde cok guzel english home un gizoşummm... devamları gelir umarım sonra alırım die almadım peceteligi falan cunku ben, örtün de hayırlı olsun şimdidenn

bryan adams dan cok parca var benim arsivimde kesinlikle düğünde calacak

have you ever really loved a woman

please forgive me

everything I do

ilk 3

bu arada ben set begenemiyorum yaaaa... hepsi agır ve yaşlı işi gelyo banaaa :44: gidip gezmedim ama netten baktıklarım oleydi

bir tek su yolları biraz zarif

sadece 3 taşı olan pırtlanta setlerden mi aldırsam onların fiyatu 3000 civarı, extra bir de inci seti aldırırım 1000 civarı da o

tek setim olcagına 2 setim olur... su yolu da söle bişey gerdnlıgı

Son düzenleme:

amin balımmm teşekkür ederimmm senin de başın sağ olsunnn

Allah gecinden versinnn cok kıymetliler cooook

çağlacım geçmiş olsun çokk

teşekkür ederim kuzummm

Canlarımmmm

Kurabiyeemm su yolu çok zarifmiş resimdekiiiiii Diğer takılar bana da cok ağır geliyor ve fazlasıyla tarzımızın dışında! düşünsenizeee dantele bezenmiş bir gelinliğin üstünde taşlı tuşluu takılarr:100: Bu görüntüyeee HAYIIIIIIR diyorummmmm
İnciii çoook seviyorum ve gelinliğimdee inci set istiorummm, o halde bende senin gibi düşünebilirim.. 2 set olayı kulağa hoş geliyor, hem gidip altına o kadar para dokmektensee gönlümee göre alırım içime sinerek takarım değil miiiiii:)
Biiirr deeee ben alyansımı biliosunuz klasik bombeli istiorum ama takılarım beyaz olucak tuhaf mı olur ki:26:

Biii deee biii deeeeeee Gizoomm vee kurabitoşuuuummmmm Bryan Adams'a hayranım benmde kendisine ait epey bir arşivim vaaar bir ara uyurken kalkarken sureklı dinliyordum Benimde düğünümdeee çalınacakk yegane sanatçılardan olacakkk

ben geldim kızlar yoğundum yaa
çağlam eniştenin o kadar borcu var seti bari ya aldırma yada pırlanta aldırma yazık ama ya beyaz altın olsun yada hiçolmasın ki eli düzelince alır ki:S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…