nazım gitme o zaman kayınannini dinle balım ne gerek var boşver vallla
pelom benimde çok çekim var ballım birşeyler dahamı alsam diyorum bambu bıçakalr felan ayy bilemedim kiii ne güzel çeklerin olması :)
pelom üzme sakın kendini herşe yolacağına varır inşallah çar çabuk gelir hediyesi
nurayımı görüyorum aşşaada
nurayımı görüyorum aşşaada
Bebişiiiiimmm napıosunnnnn?Sabahh moralın mı bozuktu seninnnn? :96:
nurayın seni yeeesiiin
plaka süsünü çok beğendimmm
çağlacım çok geçmiş olsun canım. allah birdaha göstermesin. sağlıklı bir şekilde senin düğününüde senin bebişini de görcek anneannecik
durumlar bildiğin gibi..
ben gelinliğimin altına şunları çok sevmiştim hatırlarsınız
Eki Görüntüle 413120
bi dergide gördüm bunları polarisinmiş ve floda da satılıyomuş.. fiyatıda 39 tl.cik
evet kuzum
büyükannem kalp krizi gecirmiş gece hastanedeydi iyi diolardı ama kesin bişe duyamamıstım... aklım ordaydı haber alamamıstık
annemle konustum sonradan tekrar aradımmm iyiyimiş tontonumm cok sukur eve bile getirmişler sesini de duydummm rahatladım ben de işten cıkar cıkmaz yanına gidicem
dogum gunumde onlardaydım en son... bana dugun ne zaman diye sordu ben de seneye haziran deyince ooo ben senin düğününü göremem demişti ben de kızmıstım hemen aklıma o geldi sabah işe geldim burdada agladım birsürüüü
Allah onları basımızdan eksik etmesin eninde sonunda yasıcaz ama gecinden versin... o benim tontonumm asıgım ben ananame elinde büyüdümmm dayanamamm ona
oyyyyyyyyyy ben de seni yerim balımmmm benimm
simdi yoldan gecerken hep cicekcilere bakıorum acaba benzer bişe gorurmuyum die ama daha goremedim kusummm
sizde durumlar nasıl :44:
Nurayımm canımmmm hoşgelldiiiiinnn nasılsınn, evde durumlarrrr??çağlacım çok geçmiş olsun canım. allah birdaha göstermesin. sağlıklı bir şekilde senin düğününüde senin bebişini de görcek anneannecik
durumlar bildiğin gibi..
ben gelinliğimin altına şunları çok sevmiştim hatırlarsınız
Eki Görüntüle 413120
bi dergide gördüm bunları polarisinmiş ve floda da satılıyomuş.. fiyatıda 39 tl.cik
cnm bnmm cook gecmiş olsun, Allah onları basımızdan eksikk etmesinn yaa gercektenn hayatımızda doğduğumuzdan bugunee dekk varolan insanların kaybı cok acı oluyooorİnşallah düğününü de toruncuklarını da görücekk ananişşşşşş:109:
Biii dahaa daa rahatsızlanmazz inşallahhhh
Nurayımm canımmmm hoşgelldiiiiinnn nasılsınn, evde durumlarrrr??
ne kadar uygunmus ustelık cok da şııık
evet kuzum
büyükannem kalp krizi gecirmiş gece hastanedeydi iyi diolardı ama kesin bişe duyamamıstım... aklım ordaydı haber alamamıstık
annemle konustum sonradan tekrar aradımmm iyiyimiş tontonumm cok sukur eve bile getirmişler sesini de duydummm rahatladım ben de işten cıkar cıkmaz yanına gidicem
dogum gunumde onlardaydım en son... bana dugun ne zaman diye sordu ben de seneye haziran deyince ooo ben senin düğününü göremem demişti ben de kızmıstım hemen aklıma o geldi sabah işe geldim burdada agladım birsürüüü
Allah onları basımızdan eksik etmesin eninde sonunda yasıcaz ama gecinden versin... o benim tontonumm asıgım ben ananame elinde büyüdümmm dayanamamm ona
oyyyyyyyyyy ben de seni yerim balımmmm benimm
simdi yoldan gecerken hep cicekcilere bakıorum acaba benzer bişe gorurmuyum die ama daha goremedim kusummm
sizde durumlar nasıl :44:
çağlam araba süsüne bakamadım oyyymüziğide dinleyemedm dün 24 tane not ve arkadaşıma düğün şakısı bulmakla uğraştım en son form thismomentin brayn adamslı versyonunu dinlettim ki kendi düğün parçam olcaktı ama onunda olabilir sorun yok , akşam bakcam canım
çağlam canım yaa çok geçmiş olsun alllah acil şifalar versin balım
nurayım arada gel herşey yolundamı bizi merakta koyma kuzum
öğlen englısh home çıkartması yaptım ykm yede uğradım :))))
englısh homede öyle güzel şeler vardı ki bu arada bebekler için cici kıyafetler vardı hepiciği çok şirindi birde kurabiyeli nevresimler aşık oldum onlara pikeler felan harikaydı bide kurabiyeli tarih defteri vardı kumaşlı çok güzeldi herşeye bayıldım askılar ferforje peçetelikler kalmamıştı tabi
belki akşama tek kişilik yatak örtüsü siparişi vereceğim odamda güzel olsun demi ama
çok geçmiş olsun bi an önce sağlığına kavuşsun inşallah annanecin canım
ben de babaanneme çok düşkünümdür ödüm kopar ona bişey olcak diye
zaten dedeciğimi 7 ay önce kaybettim ..babaanneöin kaybına dayanamam
Allah kimsenin sevdiklerini başından eksik etmesin
çağlacım geçmiş olsun çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?