'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlışum pırlanta set fiyatları 3 bin civarı mı gerçekten.. öyleyse çok iyiiiii..
siz alyanslarınızı altınbaştan almıştınız dimi canım

peloşuuum aynen canım sarı alyans beyaz takıyla nasıl duracak acaba
bide benimki diyoki beyaz altın alalım, benim saatlerimle takımlarımla uyumlu olsun
şu renk iyi gibi , ikisinin ortası

Son düzenleme:

Nurayım ben alyansta klasikten vazgecemıyorum. Kalın, sarı tipik anneanne yuzugu olsun istiyorum. Ama takılar burada işi bozacak gibi, hoş evlendikten sonra her gun takı takmayacağım ya. Sen daha önce demiştin tektaşım beyaz altın, alyansım sarı altın olur diye. Sanırım bu gerçekten mantıklı canım.

evet kuzum. çünkü beyaz altın takılarımla tektaşımı takarım sonuçta o da alyans..
takısız olduğumda da klasik alyansımıııı ama işte sevgiliciğim klasik alyansı da beyaz alalım, sana tektaş elmas alalım diyo. hani o da bronz renkli ya..yok dedim

bide altınbaşta 0.09 karat tektaş fiyatı 2 bin tl.. koçakgoldda 0.23 karat tektaş 1800 tl..

kuşikom marka olmak zorunda değil ki duyulmamış yerlerde daha uygun yada beyaz altın pırlantasısız olcak..
ama gönül pırlanta isterde ama asla altınbaş gülaylar atasay almayın kazık aşkım bi hesaplıyor yarıdan fazla kar koyuyorlar üstüne die yazık

canım netten sadece markaların ürünlerine bakabiliyoruz. kuyumcular çarşısının sitesi yok ki model fiyat incelemek için..
ben de o yüzden söyledim bunları. burda pahalı olmasının bir sebebide en iyi kalitedeki pırlantayı kullanıyo olmaları. sonuçta bunların da berraklığı var, ıvırı zıvırı var.
aman aman gerekli, almazsa bu iş olmaz demiyorum ben tektaş için. zaten evlilik teklifinde takılması çok anlamlı. ama benimkide söz yüzüğüm olsun diye düşünmüş.
öyle marka düşkünü falan değilim ama pırlanta olacak illa işte.

ahhh Bryan Adams aşık olunur sesineeee ya bayılıyorumm

setinle tektasını takarsın bence tektasın kesinlikle beyaz olsun sarı altın pırlantanın zerafetini söküp alıyo sakınn sarı altın alma tek tası bence kuzum

ince set bana da alıncak kesin ama o zaten cok bişey değil onu gelinligin üzerine takıcam balımmmm, bu set de biyere giderken falan işte ben zaten takı kullanan biri değilim özel günlerde ayda yılda

ben geldim kızlar yoğundum yaa
çağlam eniştenin o kadar borcu var seti bari ya aldırma yada pırlanta aldırma yazık ama ya beyaz altın olsun yada hiçolmasın ki eli düzelince alır ki:S

cnm o almıcak takı setini kayınbabam alıyo

kendileri demişler seti beğeninde alalım bu aralar diye... belli bi limit vermişlerdi 3000-4000 civarı olabilir diye ben de ona göre düşünüyorum

tamamen pırlanta gerdanlıklar pahalı benim dediklerim 3lü tas olan setler onlar 3000 lira civarı oluyo yüzüklerini almıcam zatn pırlanta yuzugum var kupe ve kolyesi olucak bileklik de istemiyorum

gerdanlık setim inci olucak 1000 lira civarı

pırlanta olarak da daha günlük bi set olcak onlar 3000 lira civarı şöle setler mesela ama gerdanlık gibi değil kolye gibi

bunun fiyatı zen de 1260

küpeleri de 2436

çağlışum pırlanta set fiyatları 3 bin civarı mı gerçekten.. öyleyse çok iyiiiii..
siz alyanslarınızı altınbaştan almıştınız dimi canım

kuzum gerdanlık fiyatları değil tabiki gerdanlıklar 20.000 den baslıyo

kolyeli 3 tane tası olan ya da minik kolye ucu olan setler resmini paylastım onun gibi mesela

evet kuzum altınbas bizim alyanslar

gerdanlık falan takmam ben zaten.. kolyeden bahsetmiştim.. iyiymiş fiyatlar.
az önce altınbaşta sizin alyansları gördüm de :) enişteninki ikili yapılmıştı sanırım..
bide ben bunu beğendim, buda altınbaş, fiyatı da 915 tl

hemen zen'e de bakıyım ben

yağmuruum en azından böyle cüzi fiyatlı bir set almaları gerek. ayıp yani oğlan evlendiriyolar. aldırmalı çağloşta
bide aklıma gelmişken, o zen kolyenin boyutu gerçekte tırnağımdan daha küçüktür eminim .. ama ben de minik şeyleri çok seviyoruum ki

Son düzenleme:
Karatları falan hiç anlamadım hele. Zamanla çözücem Nurayımm.

Tektaşım beyaz olucak kurabiyem. Sarı istemiyorum kesinlikle, ama alyansta kararlıyım aykırı bir görüş sunmazsa bizim paşa klasik sarı altın kalın-bombeli istiyorum. Sanki o yüzüğe bakınca huzur doluyorum.
Gelinlikte inci mukemmel duruyor, normalde bende takı takmıyorum canım 2. set o yuzden olur zaten yemeğe, düğüne vs. giderken. Hani gecenin özel olmasına gore değişir

benim kuzen aldı kuzum evlenirken dayımın kızı...

incili gerdanlıgı böle tek değildi gerdanlıktı... üzerine üçlü kolye pırlanta taktı asagı dogru uzun duruyo ole tırnak ucu gibi değil

dugunde gelinligin uzerine hem pırlantasını hem incisini taktı... gayet sık duruyodu gelinligide sırf danteldi

evet benimkinin elleri kobacan oldugu icin ınce durdu orjinali

ya bu pırlantalar ya da su yolu olucak galiba bi cıkıp bakmam gerek :44:

kuzum bi önceki sayfa da kendi oluşturduğum setime bakar mısın
ben de sıra sıra dizilmiş inci kolye, bileklik ve küpe istiyorum bide

sana da en güzelleri olur yağmurcum inşallah..
canım hiç mi bişey takmıcak ailesi, bilezikti, böyle bi setti falan.. çok mu kötü maddi durumları.

yani normal işte ama olanıda heralde anca belki oda yapabilirse toplamda 4 bilezik belki yapıcaklar benimkinin deyişine göre 2nişan 2 düğün için :S onlarıda hemen satcakmışız eve ara peşinat:S takıcağın bişi kalmıcak yani dedi... yani çok isterdim bi bileklik gibi yada bir setim olsun özel günlerde ama bilmiyorum neyse ya benim canımı sıkıyor bu konular kuzum nediyim kader anama çekmiş kaderim
sonum benzemez inş.

yağmurum. üzüldüm canım bilmiyodum böyle olduğunu
4 bilezik yerine 2 bilezik 1 set aldır canım, 2 bilezik fiyatı edecek bir set.. 2 bileziği veririm ama setim durur yeni gelinim ben, bi akrabaya bi arkadaşa gittiğimizde kolum boynum boş mu gidicem de bence. çünkü bu senin hakkın. düğünde birsürü altın, para takılacak hepsine el koyacaklar anlaşılan bari setine karışmasınlar.

ayy kendime set yaptıım bileee

Eki Görüntüle 413348 882 tl
Eki Görüntüle 413349 1575 tl

bu da tektaşım
Eki Görüntüle 413351 1551 tl

çok güzel bunlar kuzuuuummmm

alıcaksın galiba bunları bian güle güle kullan dicektim cunku biliyomusun Allah söletti heralde dedim sonra da

yağmurcumm şimdi olmayabilir belki...ama evlendikten bikaç yıl sonra toparlarsanız alır bi özel günde hediye olarak takarsın sen de hersey hep böle kalcak değil ya

benim de bir tek takı setim kalacak suanki durumda kendime... geri kalan neyim varsa evin borcuna gidicek... feda olsun kocama napayım... zaten bilezik su bu seven biri değilim

calısır bana daha guzellerini de alır..

yüzüğümü verirken demişti, bigün sana değil pırlanta elmaslarla süslü gerdanlıklar takarım inşallah diye... ben de sensin benim elmasım dünyanın en güzel hazinesi benle demiştim

öyle de... eşlerimiz pırlanta gibi olmadıktan sonra heryanımızı pırlanta doldurup agırlımızca altın alsalar ne olur??
çok şükür bugunumuze

çağlamm, paşacık bak beğen sonra alalım demiştii bunları çok sevdim. ona da yolladım, kurstan gelsin bakıcak..
bide dün mesajlaşıyoduk onunla, annesi demişki eğitim biter bitmez gidelim oğlum ramazan gelmeden. yani haziran 15 inden sonra gelmek istiyolar.
bakalım hayırlısı..

çok güzel demişsin kuzucum, eşlerimizin huyu suyu bize bakışı herşeyin üzerinde.
şükür ki sizlerin bi evi olacak, vereceğiniz para kendi evinize..
biz kirada oturucaz. inşallah bir gün bizimde evimiz olur. düğün takılarımızı falan da bu sebeple birikim amaçlı bankaya yatırıcaz.

hadi hayırlısı kuzum inşallah biran önce belli olsun da sen de kurtul sıkıntılarındannn kıyamammm sanaa

bizimkide gidp bakalım askım su set işi cıksın aradan artık dio ama bakalımmm vakit yok haftasonları dugunler baslıo gidilcek yerler offf

eger gecen yıl ev almasaydık biz de ole yapıcaktık canım... ama bizimkiler acele ettirdi... ettirmeseler simdi daha iyi durumda olcaktık hiçbişeyi dusunmeden rahat rahat yapcaktık dugunumuzu ve ben 1 ay sonra evleniyo olabilirdim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…