'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dediğin gibi hayırlısı canım..
evet düğün sezonu da başlıyo bu sene düğünlerde daha bi dikkatli herşeyi inceleyen bi halde olucam sanırım her ayrıntıya bakarım artık.

ben bişey daha sorcaaaaam sana kuzum, senin söz-nişan evdeydi ya.
nasıl olmuştu?
seni istediler. kahve ikram ettin.. yüzükler takıldı.. sonra?

benimde anneciğim gibi herşey ev borcuna gidicek kızlar bizim çok akraba var annemler hep bilezik takmıştır çok bileziğim olcak herhalde kuzenlerin sölediğine göre, kalabalık aileyiz annemler babamlar 5 er kardeşler ama ben herşeimi satıcam gibi gözüküyor ev alma hayalim var evlenirken 40000 tl biriktirebilmiş olursa annem 30000 onun ailesi 30000 verirse bizde 100000 bin kredi çekersek düğündende iyi şeyler gelirse kredinin borcunun yarısını nasipse kapatmayı üdşünüyoruz, karşı taraf ne eder ne takar bilinmez yani öyle bişide istemem herhalde hattaha almasınlar ev alsınlar bana takı alcaklarına evi ödesinler bize ödetmesinler:))))))))))

ama bazende çok büyük ev değilde minicik bir evim olsun çok güzel ve benm olsun diyorum az ve öz eşya alayım diyorum

çağlam paylaştıklarının hepsi güzel ki senden asla zevksiz birşey beklemem çok zevkine güvendiğim birisin nurayım sende asil ve sade şeler paylaşmışssınız tektaş çok güzel beğendim :)))))))) bende o model tek taş istiyorum en sadesi

alyans beyaz altın stiyorum pelom sarı bombeli denedm bana hiç yakışmadı hiç elime olamdı bana ince gidiyo parmaklarım minik o yüzden:))))))))))))))

çağlam canım iyikide ev almış varya ev taşımak zor olurdu iyikide beklyorsunuz ve eviniz var çok şanslısın bence sizin her iki ailede bilgili bak seni kirada oturtmamak için çabalamışlar, bizdede benim annem en başta ortak ev alma fikri sunucak annemle babamda aldıkları kiradan bir adetini bana vercekler borcu ödememe yardım olsun die inşallah alabilirim ev

Son düzenleme:
ben klasik alyans diyorum ama bombesiz diyorum çünkü benimde parmak ölçüm 10 , bombeliyi taktım, yuvarlak bi halkadan çubuk kraker geçirmiş gibi oldu

yüzükler takıldıktan sonra dua okundu kuzum dedeciğim tarafından sonra büyüklerin ellerini öptük tebrikleri kabul ettik sarıldık herkese

sonra pastamız geldi, pastamızı kestik yedirdik birbirimizeee paşacığımlaaa

sonra ben askımın getirdiği cikolataları dağıttım

ondan sonra da servis basladı işte, herkesin tabaklarını hazırladık içecekleri ikram ettik... beni pek işe güce karıstırmadılar ben kuzenlerimle oturdum içerde sohbet ettik heyecandan pek bişey de yiyemedim zaten

büyükler sohbet muhabbet ettiler baya bi sonra ugurladık herkesi kuzum

bu arada herkese kahvesiini verdikten sonra askımın en son tek ve ayrı olarak goturdum ben iceri girince herkes ooo damat kahvesi de geldi dedi, askım icip bitirince de alkıs kıyamet

ayy yerim seniiiiiiii

ben de senin zevkine cok güveniyorum ki kuzummm

plan cok guzel bence biz de ole dusunuyoduk ama neyse bolesi hayırlıymıs dioruz keske benimkilerde almasa set bilezik ama kredimi ödese

nuraycım yok benimki set almaz satmak için bilezik alıyor hem gösteriş dio takarız hemde satar ara ödemeye veririz napcan takmıcan dio
annemde takıcaklar set dio olurmu öle dio senin gibi bende <arada kaldım bayagıdır bu konular açılmıyor ama benim içim hep söndüki tektaştan başladı sete kadar..
mutlu olalım yeter tabiki ama işte insan bir kere gelin oluyor herşeyimiz tam olmıcak zaten bari bi setim tektaşım olaydı çok bişi değilki servet değilki herkes bayramda seyranda hemen tektaşını setini takıo ben bomboş elde yok boyunda yok bilekte yok yok oğlu yok mutluluk çok önemi ama banada bişey düşünülmeli die düşünüyorum annem kabul etmez zaten gelin olduğun anlaşılmaz dio

çağlam bende öle die kendimi avutuyorum ama ozamanda çoluk çocuk devreye gidicek yağmur herşeyi unutucak başta ne yaplırsa odur sonrası gelmez annem dio kızım beni gördün hiçbişi yapmadılar 2 bilezik takmıslar düğünde onuda sonradan almışlar şuan alyansı dışında bi çöpü yok mutluda değil babamla bana benzeme dio(50:

çağlam programın akışını çok beğendim..

burda bir kaç sefer şöyle bişeye şahit oldum: nişan evde olunca müzik çalıyo oynuyolar falan. ama evde çok abes geliyo böyle bişey bana

hayatım valla seninkilerin nasıl o krediyi ödemediğine şaşırıyorum bence arkada 2 oğlan var die canım yoksa onlara hiç yük olmamış bir oğullarına neden yapmasınlar ama setti şuydu buydu zaten alacaklar ki siz beraber o krediyi ikiniz halledersiniz bence kaynanan kayınbaban yardım edicek onu gören sizinkiler onlardan daha çok eder, ki senin annende benim gibi canım neden sırf o yapsın ki karşı taraf yapsa valla 2 mislini yaparlar hayatım yoksa neden biz ince hesaplara planlara düşelim ki hoş kötü planlar değil ama neden kafamızı yoralım

bence sizin herşey iyi olcak iş başa düşünce öyle bir alınıyor öyle bir ediliyor ki bıçak kemiğe dayansında görsünler günlerini

yoksa millet neler yaşıyor canım senin kaynanan görgülü sadece biraz çekimserdi aşıcak onlarıda kıymetini biliyor bence bak ailecek onlara gidiyosunuz güzel ağırlıyorlar ahhh çağlam varya ne hoşuma gitmişti onlara gittiğinide ne görgüsüz insanlar var kavga çıkarıyorlar felan aman allah korusun iyi yaniii bu kadın zamanında düşüncesizliğinden etmiştir o yüzden bence kaynanan kayınbabanla konşcak balım iyi bir şekilde destek olcak

canım vallahi körüklemek istemem ama ne gösterişi ya. bu ne saçmalık. napcan diyo bide.
annen çok haklı. bin tl tutacak bi set en fazla istediğin.
ya bu kaynanalar kız evlendirirken herşeyin en iyisini ister, oğlan evlendirirken aman ne gerek varlar başlar.
sinirlendim

gösteriş derken babam falan bişi takılmadı demesin die yani yaparız bileziğimizi takarız ama ertesi gün satarız dedi mecbur o da haklı ama işte..
ailesi yapabilirse onları yapıcak benimki anca masrafları yapabilirse sonra eşyalarıda beraber taksidine gircez eve girmeden başlıcaz napıyım ben olabildiğince fedakarlık yapıcam zaten annem onu dio sen kendini ypratcan ama onlar bişey gelinlerine kalsın die takamıcaklarsa vay hallerine dedi
evin taksitlerini siz ödeyin eşyalarını siz ödeyin onlar ne yapcak hiç çocukta bişi yapamıo sen olmasan dedi oof off bizde durumlar karışcak ya hissediyorum belkide sonumuz olmıcak aileler birbirine gircek
benim annemde alttan alıo ben seviyorum istiyorum die sen zorluk çekesin die büyütmedik neler istedi bakmadın yüzlerine sırf sen için ses çıkarmıyorum ama bişeyler yapmak zorundalar dedi

benim annem de bastan ne olursa o sonra olmuyo bişey diyo öle düşünürsen olmaz diorum ben de... ne insanlar gördüm üstlerine giyeye ikinci kıyafetleri olmadan evlenen şimdi abat oldular

Alan da veren de Allah yagmurcum ne zaman kime verir kimden alır O bilir ancak

çağlam programın akışını çok beğendim..

burda bir kaç sefer şöyle bişeye şahit oldum: nişan evde olunca müzik çalıyo oynuyolar falan. ama evde çok abes geliyo böyle bişey bana

kuzum ben dugunumu bile oynamalı istemiyorumm nişanda ve evde oynamak mı aslaaaaaaaaa

benim ailemdekiler de agır insanlardır zaten bi annem ve teyzelerim oynak biraz onlarda buyuklerin yanında yapamıo

inşallah kuzummm iyiligine iyi ama bzı kotu yonleri de var işte dusunduren beni

bi sekilde onların dedikleri oluyo ama bak herseyin makulune gitmek zorunda kalıyorum... tamam belki zaten gereksiz ama yine de bi sekilde kaynanamın dedigi oluyo farkındaysan

su kadarlık set dio öle oluyo su kadarlık dugun dio ole oluyo

annem de bunu hazmedemiyo... dün yine birsürü bıtladı bana... ellerin kızları kaynanalrını kocalarını agızlarına baktırıyolarmıs sen de onlar ne derse onu yap aferin ben saana onlar sana layık değil demedim mi diye basımın etini yiyo bazen ozellikle de baskalarını gorunce

nedense de hep böle tek tük istisna olan çook çok iii örnekleri görüyo

ne kaynanalar var kuzum o yuzden dilimi ısırıyorum en azından evine gittik mi ya da o bize geldi mi kızı gibi bagrına basar hizmet eder falan ne bilim göstermelikte olsa bunu da yapmayanlar var

kuzeniimin kaynanası askım die seviomus kuzenimi, benimki de kızımm der askım der bana benimkinin dedklerini hiç duymuyo

annem hep kötülere odaklı benim kaynanam hakkında... e anne bana da askım dio duymadın mı diorum aman ne duycam icinden gelerek solemiodur yapmacık kadın demesin öle dicekse dio

anneme yaranmak mumkun değilllll

Son düzenleme:
ne oldu ki.. :26:

ailem şehir dışına gidicek 15 gün kadar..bende birlikte oluruz dimi gibisinden fikirlerimi söyledim..yok kafana göre plan yapma bla bla bisürü şey soyledı..herşeye bi kapris bi cvp deli etti beni...arkadaşlarıyla zaten yeterı kadar zaman gecırıyo biraz da benimle ilgilensin isitiyorum..her yere gıdıyo bişi demiyorum...sadece sevinsın o da benimle olmak ıstesın bu kadar...bende bu fıkırlerımı söyleyınce kavga ettık..ya bu fıkrım cok mu sacma hep arkadaslarıyla sureklı tabı kı onunla zaman gecrmek ıstıcem ondan bı beklentım olucak bu yönden..neden bu kadar fevrı anlamıyorum

çağlam sen de kaynananın 4 binlik set bütçesi ayırdığını söylemeseydin keşke. anne ben bunları begendim bak istediğimi alıyolar deseydin

kaderdaşım çağlam senin annenle benim annem benziyor zaten ya
ayyy regl olucam bugün yarın şuan acayip gerginim ağlıcam sankiiiiiii afakanlar basıo yaa

çağlam sen de kaynananın 4 binlik set bütçesi ayırdığını söylemeseydin keşke. anne ben bunları begendim bak istediğimi alıyolar deseydin

ben demedimki kuzummm konusmaya gittiklerinde o sölemiş dan diye.. seti de bu kadarlık alabiliriz diye bak yine kızdım yaaa

karelibattaniyem,

elbette arkadaslarıyla gezip tozabilir herkes ama seni cok imal ediyorsa bence kızmakta haklısınnnn

haklısın canım. sen fikrini söylemişsin kafana göre plan yapmamışsın..

cookie dough...bazen kendimi yalnız hissediyorum sanki o yokmuş gibi oysa aynı yerde oturuyoruz onun evıyle benım evımın mesafesı sadece 2 DAKIKA bu kadr olurmu dıyorum....emınım burda bı cok insanın sevdıceklerı yanlarında olsa belkı hergun gorusurler ama bizde yok..yook..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…