hadi hayırlısı kuzum inşallah biran önce belli olsun da sen de kurtul sıkıntılarındannn kıyamammm sanaa
bizimkide gidp bakalım askım su set işi cıksın aradan artık dio ama bakalımmm vakit yokhaftasonları dugunler baslıo gidilcek yerler offf
eger gecen yıl ev almasaydık biz de ole yapıcaktık canım... ama bizimkiler acele ettirdi... ettirmeseler simdi daha iyi durumda olcaktık hiçbişeyi dusunmeden rahat rahat yapcaktık dugunumuzu ve ben 1 ay sonra evleniyo olabilirdim o zaman
dediğin gibi hayırlısı canım..
evet düğün sezonu da başlıyo bu sene düğünlerde daha bi dikkatli herşeyi inceleyen bi halde olucam sanırımher ayrıntıya bakarım artık.
ben bişey daha sorcaaaaam sana kuzum, senin söz-nişan evdeydi ya.
nasıl olmuştu?
seni istediler. kahve ikram ettin.. yüzükler takıldı.. sonra?
benimde anneciğim gibi herşey ev borcuna gidicek kızlar bizim çok akraba var annemler hep bilezik takmıştır çok bileziğim olcak herhalde kuzenlerin sölediğine göre, kalabalık aileyiz annemler babamlar 5 er kardeşler ama ben herşeimi satıcam gibi gözüküyor ev alma hayalim var evlenirken 40000 tl biriktirebilmiş olursa annem 30000 onun ailesi 30000 verirse bizde 100000 bin kredi çekersek düğündende iyi şeyler gelirse kredinin borcunun yarısını nasipse kapatmayı üdşünüyoruz, karşı taraf ne eder ne takar bilinmez yani öyle bişide istemem herhalde hattaha almasınlar ev alsınlar bana takı alcaklarına evi ödesinler bize ödetmesinler:))))))))))
ama bazende çok büyük ev değilde minicik bir evim olsun çok güzel ve benm olsun diyorum az ve öz eşya alayım diyorum
çağlam paylaştıklarının hepsi güzel ki senden asla zevksiz birşey beklemem çok zevkine güvendiğim birisin nurayım sende asil ve sade şeler paylaşmışssınız tektaş çok güzel beğendim :)))))))) bende o model tek taş istiyorum en sadesi
alyans beyaz altın stiyorum pelom sarı bombeli denedm bana hiç yakışmadı hiç elime olamdı bana ince gidiyo parmaklarım minik o yüzden:))))))))))))))
yüzükler takıldıktan sonra dua okundu kuzum dedeciğim tarafından sonra büyüklerin ellerini öptük tebrikleri kabul ettik sarıldık herkese
sonra pastamız geldi, pastamızı kestik yedirdik birbirimizeee paşacığımlaaa
sonra ben askımın getirdiği cikolataları dağıttım
ondan sonra da servis basladı işte, herkesin tabaklarını hazırladık içecekleri ikram ettik... beni pek işe güce karıstırmadılar ben kuzenlerimle oturdum içerde sohbet ettik heyecandan pek bişey de yiyemedim zaten
büyükler sohbet muhabbet ettiler baya bi sonra ugurladık herkesi kuzum
bu arada herkese kahvesiini verdikten sonra askımın en son tek ve ayrı olarak goturdum ben iceri girince herkes ooo damat kahvesi de geldi dedi, askım icip bitirince de alkıs kıyamet
ayy yerim seniiiiiiii
ben de senin zevkine cok güveniyorum ki kuzummm
plan cok guzel bence biz de ole dusunuyoduk ama neyse bolesi hayırlıymıs dioruzkeske benimkilerde almasa set bilezik ama kredimi ödese
nuraycım yok benimki set almaz satmak için bilezik alıyor hem gösteriş dio takarız hemde satar ara ödemeye veririz napcan takmıcan dio
annemde takıcaklar set dio olurmu öle dio senin gibi bende <arada kaldım bayagıdır bu konular açılmıyor ama benim içim hep söndüki tektaştan başladı sete kadar..
mutlu olalım yeter tabiki ama işte insan bir kere gelin oluyor herşeyimiz tam olmıcak zaten bari bi setim tektaşım olaydı çok bişi değilki servet değilki herkes bayramda seyranda hemen tektaşını setini takıo ben bomboş elde yok boyunda yok bilekte yok yok oğlu yok mutluluk çok önemi ama banada bişey düşünülmeli die düşünüyorum annem kabul etmez zaten gelin olduğun anlaşılmaz dio
çağlam bende öle die kendimi avutuyorum ama ozamanda çoluk çocuk devreye gidicek yağmur herşeyi unutucak başta ne yaplırsa odur sonrası gelmez annem dio kızım beni gördün hiçbişi yapmadılar 2 bilezik takmıslar düğünde onuda sonradan almışlar şuan alyansı dışında bi çöpü yok mutluda değil babamla bana benzeme dio( 50:
karelibattaniyem günaydınnn
nasılsın?
iyiyim diyemicem sözlümle fena halde kapıştık...nolucak bilmiyorum..bu erkeklerr ne ister yaa
canım vallahi körüklemek istemem ama ne gösterişi ya. bu ne saçmalık. napcan diyo bide.
annen çok haklı. bin tl tutacak bi set en fazla istediğin.
ya bu kaynanalar kız evlendirirken herşeyin en iyisini ister, oğlan evlendirirken aman ne gerek varlar başlar.
sinirlendim
nuraycım yok benimki set almaz satmak için bilezik alıyor hem gösteriş dio takarız hemde satar ara ödemeye veririz napcan takmıcan dio
annemde takıcaklar set dio olurmu öle dio senin gibi bende <arada kaldım bayagıdır bu konular açılmıyor ama benim içim hep söndüki tektaştan başladı sete kadar..
mutlu olalım yeter tabiki ama işte insan bir kere gelin oluyor herşeyimiz tam olmıcak zaten bari bi setim tektaşım olaydı çok bişi değilki servet değilki herkes bayramda seyranda hemen tektaşını setini takıo ben bomboş elde yok boyunda yok bilekte yok yok oğlu yok mutluluk çok önemi ama banada bişey düşünülmeli die düşünüyorum annem kabul etmez zaten gelin olduğun anlaşılmaz dio
çağlam bende öle die kendimi avutuyorum ama ozamanda çoluk çocuk devreye gidicek yağmur herşeyi unutucak başta ne yaplırsa odur sonrası gelmez annem dio kızım beni gördün hiçbişi yapmadılar 2 bilezik takmıslar düğünde onuda sonradan almışlar şuan alyansı dışında bi çöpü yok mutluda değil babamla bana benzeme dio( 50:
çağlam programın akışını çok beğendim..
burda bir kaç sefer şöyle bişeye şahit oldum: nişan evde olunca müzik çalıyo oynuyolar falan. ama evde çok abes geliyo böyle bişey bana
hayatım valla seninkilerin nasıl o krediyi ödemediğine şaşırıyorum bence arkada 2 oğlan var die canım yoksa onlara hiç yük olmamış bir oğullarına neden yapmasınlar ama setti şuydu buydu zaten alacaklar ki siz beraber o krediyi ikiniz halledersiniz bence kaynanan kayınbaban yardım edicek onu gören sizinkiler onlardan daha çok eder, ki senin annende benim gibi canım neden sırf o yapsın ki karşı taraf yapsa valla 2 mislini yaparlar hayatım yoksa neden biz ince hesaplara planlara düşelim ki hoş kötü planlar değil ama neden kafamızı yoralım
bence sizin herşey iyi olcak iş başa düşünce öyle bir alınıyor öyle bir ediliyor ki bıçak kemiğe dayansında görsünler günlerini
yoksa millet neler yaşıyor canım senin kaynanan görgülü sadece biraz çekimserdi aşıcak onlarıda kıymetini biliyor bence bak ailecek onlara gidiyosunuz güzel ağırlıyorlar ahhh çağlam varya ne hoşuma gitmişti onlara gittiğinide ne görgüsüz insanlar var kavga çıkarıyorlar felan aman allah korusun iyi yaniii bu kadın zamanında düşüncesizliğinden etmiştir o yüzden bence kaynanan kayınbabanla konşcak balım iyi bir şekilde destek olcak
ne oldu ki.. :26:
çağlam sen de kaynananın 4 binlik set bütçesi ayırdığını söylemeseydin keşke. anne ben bunları begendim bak istediğimi alıyolar deseydin
ailem şehir dışına gidicek 15 gün kadar..bende birlikte oluruz dimi gibisinden fikirlerimi söyledim..yok kafana göre plan yapma bla bla bisürü şey soyledı..herşeye bi kapris bi cvp deli etti beni...arkadaşlarıyla zaten yeterı kadar zaman gecırıyo biraz da benimle ilgilensin isitiyorum..her yere gıdıyo bişi demiyorum...sadece sevinsın o da benimle olmak ıstesın bu kadar...bende bu fıkırlerımı söyleyınce kavga ettık..ya bu fıkrım cok mu sacma hep arkadaslarıyla sureklı tabı kı onunla zaman gecrmek ıstıcem ondan bı beklentım olucak bu yönden..neden bu kadar fevrı anlamıyorum
ben demedimki kuzummm konusmaya gittiklerinde o sölemiş dan diye.. seti de bu kadarlık alabiliriz diye bak yine kızdım yaaa
ben demedimki kuzummm konusmaya gittiklerinde o sölemiş dan diye.. seti de bu kadarlık alabiliriz diye bak yine kızdım yaaa
karelibattaniyem,
elbette arkadaslarıyla gezip tozabilir herkes ama seni cok imal ediyorsa bence kızmakta haklısınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?