cookie dough...bazen kendimi yalnız hissediyorum sanki o yokmuş gibi oysa aynı yerde oturuyoruz onun evıyle benım evımın mesafesı sadece 2 DAKIKA bu kadr olurmu dıyorum....emınım burda bı cok insanın sevdıceklerı yanlarında olsa belkı hergun gorusurler ama bizde yok..yook..
cookie dough...bazen kendimi yalnız hissediyorum sanki o yokmuş gibi oysa aynı yerde oturuyoruz onun evıyle benım evımın mesafesı sadece 2 DAKIKA bu kadr olurmu dıyorum....emınım burda bı cok insanın sevdıceklerı yanlarında olsa belkı hergun gorusurler ama bizde yok..yook..
valla gercekten ilginç bir durum
biz elimizde olsa sabah aksam gorusuruz heralde... nasıl durabiliyor sensiz?
insan sevdigiyle vakit gecirmeyince bi sure sonra atıyo sigortaları cunku
bencede ilginç...alışmıs öyle dıyor 3 sene sevgılılık donemımız oldu aynı yerde oldumuz ıcnde ayda 1 gorusurduk güyaa alışmıs bende istıyorrum kı askeere gtmeden benımle gecrsın zamanını 3 ay sonra gıdıcek..böyle soyledıkce daha cok kacıyo en ıyısı bişi söleme mek galıba..bu arda cookie dough çok teşekkür ederim ilgilendin için....daha ıyı hıssedıyorum şimdi
valla gercekten ilginç bir durum
biz elimizde olsa sabah aksam gorusuruz heralde... nasıl durabiliyor sensiz?
insan sevdigiyle vakit gecirmeyince bi sure sonra atıyo sigortaları cunku
bencede ilginç...alışmıs öyle dıyor 3 sene sevgılılık donemımız oldu aynı yerde oldumuz ıcnde ayda 1 gorusurduk güyaa alışmıs bende istıyorrum kı askeere gtmeden benımle gecrsın zamanını 3 ay sonra gıdıcek..böyle soyledıkce daha cok kacıyo en ıyısı bişi söleme mek galıba..bu arda cookie dough çok teşekkür ederim ilgilendin için....daha ıyı hıssedıyorum şimdi
rica ederim canım burda hepimiz birbirmize destek oluyoruz sonucta önümüzdeki uzun zamanı birlikte gecircez
üzerine gitme evet gittikçe kavga edersiniz cunkubırak bakalım kendi haline askerlik psikolojisine de girmiş olabilir :44:
bu arada benim adım çağlakullanıcı adımla hitap edilmesine alıskın değilim bu topikte tuhafıma gitti cookie dough diyince
rica ederim canım burda hepimiz birbirmize destek oluyoruz sonucta önümüzdeki uzun zamanı birlikte gecircez
üzerine gitme evet gittikçe kavga edersiniz cunkubırak bakalım kendi haline askerlik psikolojisine de girmiş olabilir :44:
bu arada benim adım çağlakullanıcı adımla hitap edilmesine alıskın değilim bu topikte tuhafıma gitti cookie dough diyince
öylemmmii pekiii çağlacım benim adım da gizem memnun oldum..gerçek adını bilmedim için böyle hitap ettım kusura bakma lütfen
Kareli battaniyem, canım önce şunu sorayım... Uzun zamandır mı birliktesiniz?
Benim bir arkadaşım lise 2den beri çıkıyor sevdiceğiyle ortalama en az bi 5 yıl olmustur yani. O da sevgilisinden cok yakınırdı, 2 haftada bir görüşüyoruz ama bi paylasımımız yok gittiğimiz cafeden 15 dakikada kalkmak ister, ben istemezsem surat yapar, gecenimn sonunda da kavga eder evlerimize gideriz diye anlatıyordu.
Halbuki arada özlem var, yok değil ama çocuk için bi süre sonra bu alışkanlık haline gelmişti. Malesef!
Ben arkadasımla bulusunca derdim o nerede simdi diye, bilmem derdi. Çağır gelsin yanımıza derdim, dışarı cıktıgımı bile bilmiyor derdi...
Yani uzun yıllar beraber olunca tadı kalmamıştı ilişkilerinin.
Bi 15 gün öncede ayrıldılar. Hala barışmadılarsa tabii.
Umarım sizdeki durum bu kadar kötü değildir
canım şöyle anlatım uzun süreli ilişkilerde bi monotonluk oluyo ister istemez..ben şöyle düşünüyorum benim ki sevdıgıyle arkadasları nın entegre etmesını bılmıyo ...arkadaşın için üzüldüm....inşallah yoluna girer herşey ..hepimiz için...ama bazı ilişkiler goruyorum hala taptaze canlı, sanırım birazda karşılıklı bişey bu..
iyi haftasonları kızlar ben çıkıyorum
işten çıkıp sevdicekle buluşucam
biz de limoniyiz bu aralar bakalım düzeltelim aramızı
öpüyorum hepinizi
canım benim sevgilim senelerdir bundan yakınıyor benim için arkadaşlarım öncellikti oda senin gibi böle derdi ama sevdiğinide kötü bir niyeti yoktur azcık gamsız ve düşüncesiz olabilir her insan düzeliyor ben gamsızdım ve düşüncesizdim şimdi ise kendimden önce onu düşünüyorum büyüdüm yani öceden kötüydüm üzülüyordu karşımdaki hep 3. kişilerin düşüncelerine önem verirdim herhalde ben yaşasam sukunetle düzelmesini beklerim
ama sen ona öle davrnamadysan ona düzelmesini söle mantıklı şekilde konuşun ortak yön bulun sıkıntılarını güzelce anlat bak naısl düzelcek beni sevgilim öyle çekip çevirdi:)
Bazen tercih oluo tabi insan düşünüo neden benimle değilde onlarla die canım haklısın... ama işte erkekler! neyi bir arada yurutmeyi başarıyorlar ki zatencanım şöyle anlatım uzun süreli ilişkilerde bi monotonluk oluyo ister istemez..ben şöyle düşünüyorum benim ki sevdıgıyle arkadasları nın entegre etmesını bılmıyo ...arkadaşın için üzüldüm....inşallah yoluna girer herşey ..hepimiz için...ama bazı ilişkiler goruyorum hala taptaze canlı, sanırım birazda karşılıklı bişey bu..
cnm bende nihayet bunu 1. senemiz oldugunda anladım işte... hani mesela dun sana mailde bi konu anlatmıstım yaa arabayla ilgili:)) aynen oyle... bundan sonra sevdiğim önemli herkese cok değer verdimmm evet verilmesi gerekenlere yine vericem ama hiçbi şey eskisi gibi olmıcak. evren bana dioki şuan beni hiç önemsemedin hep arkadaslarınla olup bittin ama şimdi değilsin yaramazlık yapmıosun ne zamandır gizomm:))))karelibattineym uzun süreli ilişkilerde olur böyle birşey fazla sıkma davranışı hoş değil görmezden gel düzleicektir
pelom senin arkadaşının yaşadığı benim arkadaşlarımın hep başına geliyor hattaha herkes benimkine şaşıryor nasıl oda sende ilk günkü gibi kalıyorsunuz diolar ben hala o geldiğinde zıplayarak gidiyorum yanına yazları hep burda hergün göryorum ama yine değişen bişicik olmuyor mesafelerde aşkı öldürmedi ama bende heran bu girdaba girebilirim kader derim ama alttan alır sabrımla beklerim herhalde düzelmesini o benim çok düzelmemmi sağladı çünkü ben pervasızdım arkadaşlarımla çok vakit geçirr sevgilimi önemsemezdim eller daha değerliydi şimdi ise o benim için herşeyden önce
iyi haftasonları kızlar ben çıkıyorum
işten çıkıp sevdicekle buluşucam
biz de limoniyiz bu aralar bakalım düzeltelim aramızı
öpüyorum hepinizi
kızlar bende hayırlısı ile 2013 gelini olcam mayıs gibi düsünüyoruz dügünü..:) haftaya da sözümüz vardaha yolun basındayzzzzzzzzz
kızlar bende hayırlısı ile 2013 gelini olcam mayıs gibi düsünüyoruz dügünü..:) haftaya da sözümüz vardaha yolun basındayzzzzzzzzz
bebeklerım ben geldııımmmmm
Aşkiiiiiloooooooppppppppppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?