'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

beniimm aşk aşk aşkitooooomm napoomuş acabaaaaa

Seniiii beklıodummm bebiloooppcaaann Miniiimm iyiyimmm guzel biirr iş günüydüüüüü Saatimmmm kargoyaa verildii, gelmeyecek diee cok korkktumm blio musunnn:96::96: Amaa yarınn elimde oliiiciiikk inşşallahhhh, kutucuklarımm ve albumumm bugunn geldiii çok güzellerkiiiiiii
Paşaammm nöbetteeee onunla beraber nöbet tutuoreee bendeee
Sennn naptınn bakalımmmm aşkıııııımmmmm nerelereee gittinizz bugunnn annişşleeee?

oyyy sukur sorun kalmamıs askımmmm hediyelere bogulsun enişteciiiiikkk bende cok cok yorgunum askım yaa cok gezındık herseyı mıncıkladık yazlıgı cıceklemek ıstıyo annem bussuru saksı aldık duvara asmalı cıcekler aldık yerımm ya cok cıcık olcak bıde dıyo ust kat evlenınce ıkınızın olcak banyoyu falan tadılat yaptırmak lazım bıde demır parmaklıklı bişi yapalım kat arasına kedılerde gırmez sız yokken mısafır falanda yukarı cıkmaz dıyoo bugun benım kurbaamda 10da giriş yapıcaktı ben yokum dıye canı sıkıldı ya kıyamam 8de gıttı işe

Boğulsunnkiii paşaamuuuuuu

Ayyy nasıı guzell olurkiiii o yazlıkk simdiiiii çiçeklerr renklı saksılarrr minik minikk aayyyyyy özendimmkiii miniiiiiiiiimmmm aşkmmmmm
2 kurbaaada calısıooooorrr lokuuumummmmm

Son düzenleme:

Boğulsunnkiii paşaamuuuuuu

Ayyy nasıı guzell olurkiiii o yazlıkk simdiiiii çiçeklerr renklı saksılarrr minik minikk aayyyyyy özendimmkiii miniiiiiiiiimmmm aşkmmmmm
2 kurbaaada calısıooooorrr lokuuumummmmm

çalışkan bizim bebelerimiizin babaları aşkımmm evlenıncede bolemı olucaaak kuzum sızınn işş

çalışkan bizim bebelerimiizin babaları aşkımmm evlenıncede bolemı olucaaak kuzum sızınn işş

Eveett kuşummm ayda 1 haftaa gündüzcüü yaaniii sabah 8 akşam 5, diğer zamanlarrdaaa şöylee açıklıyımmm meselaa bu akşam 6 da gittiii yarın sabahh 8de cıkıcakkk sonra bi dahaaaa pazar akşamı 6da gidicek kendinee zamanıı cokk amaa ben işten gelicem o işe gidecek, o işten gelicek ben işee gidicem böylee bi tuhaf yaniii
evlilikteee biz şimdikindenn daha çok özleriz sanırım birbrmizi aşkııııımm

Son düzenleme:
kurbaam ıns duzeltır saatlerı kuzuumm yaa yoksa bızde ole olucaz ama ole vardıyalı degıl sureklı gecee

dizilerim bittti geldim hemencecik

nazım çiçeklermi aldınız oyy oyyyy annen ne düşünceilimiş kuzum bak işte ana ayırımmı kuzusunu tatilde bilem düşünür oyy oyy hepimiz ne şanslı kuzuları kiiii

pelommm vallla aslında burdan bakılınca evrenin çalışma saatleri iyi gibi hani senin cumrtesi tatil olsa çokta iyi olurdu, haftasonu özellikle pazar hiç izin yapıyorumu bide ayda 3 haftamı gececi oluyor ayyy aman ne çok soru sordum bu sorulara cevap komiser giz oldum kiii ne meraklıyım yaaaa

vee evlilik ve iş olsun gece gündüz farketmez sonuçta evimize gelcekler ya pahabiçilemez duyguuu oyyy oyyyy özlüyorummmm dayanamıycağım kaçacağımmmmm

iyi geceler kızlar
Ayyy hemşooomm gelmiş hoşgelmişşş, nasıldııı buluşmanızz şekeriiiiimmm?

kurbaam ıns duzeltır saatlerı kuzuumm yaa yoksa bızde ole olucaz ama ole vardıyalı degıl sureklı gecee
Kuzummm düzeltmeliii sen nasııı yannızz kalcaksın ordaaa korkarsın kiiiiiiiii
gizom hoşgeldinn balııımmmmmm
cnm o bi hafta ctesi calısmıosa otekı hafta ctesi calısıooo, izinleri falan var o memur statüsünde zaten tek sorun vardiye... biiirr deee hafta içi sabah 8 akşam 5 calıstıgı zaman hsonu ful tatil oluyordu ama onların nöbetleriyle oynadılar bi tuhaf yaptılar, umarım daha da karmasıklastırmazlar. çalışma saatleri güzel ve rahat ama keşkee her akşam evine gelebilsee(
komiiseerrr deynceee bişey aklımaa geldikiiiiii miniiiiiimmmmm anladın
gizoooomm özledinnn eniştemiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaaa eveeettt ben korkarımm kiiiii hahahaha komiserdende korkarımkii yoksa ben korkak bi minik miyim giziiiimm yaaa vallahi çok şansslıyıızz biyerlerımızıı kasıyalımmda nazarlara gelmeyelımm

yaaa eveeettt ben korkarımm kiiiii hahahaha komiserdende korkarımkii yoksa ben korkak bi minik miyim giziiiimm yaaa vallahi çok şansslıyıızz biyerlerımızıı kasıyalımmda nazarlara gelmeyelımm

Seeeennn beniimm miniiimsin kıyamamm korkuomustaaaaaaa Yerimki seniiiii lokummcanımmmm Komiserdeennn korkmaaa annem zararsızz olanları da var onlarınnn Kimisiii sadecee sorguya ceker vee susarrr sorular sorularr sorulaaarrr

Son düzenleme:
nazlım şanslıyız tabee bizi bizden daha çok düşünen aile üyeleri ve sevgülülere sahibiz kocaman maşallah

komiser olcam ben pelom o kadar en zarasızından sorguya çekcem cevabını alınca rahatlıcam nazım korkma karşına benim gibi komserler çıksın çıkaccaksada balım

vuhuuuu anladım kiiii ben şimdi bazen süpriz yemek yapar o zaman sevgülücüğün sana kii :)))))))))) pelommm kalpliii kutularımı merak ediyorum mağazada kalmamıştı çeyizime kaldıracağım onları :)

pelommm özledim özledim vallahada özledim kaçsammı kaçmasammı kaçacağım haaa

yemek yaptım sevdiceğe canım
iştahla yedi aç şey
tutuk tutuktuk başlarda çünkü bi kaç gündür aramız biraz limoni
ama sonra konuştuk ve tatlıya bağladık..bi daha küsüşmeyelim inşallah
çok zor oluyo çünküm

Seeeennn beniimm miniiimsin kıyamamm korkuomustaaaaaaa Yerimki seniiiii lokummcanımmmm Komiserdeennn korkmaaa annem zararsızz olanları da var onlarınnn Kimisiii sadecee sorguya ceker vee susarrr sorular sorularr sorulaaarrr

yaaaaaa aşkıımmm çoook güldüüüm dağıldıgım an suandırr senı cok fenaa yeriim yaaa hatırlaatt bana bunu kavustugumuzda daha bı sevıcem senı yuzunu gozunu kurban oldugum

sen gibiiiii komiseree can fedaaa Giziiimmm en basta benı sorgullaaaa hem fobimide yenerım

Ahhh gizooomm ahhh keşkee bütün komiserlerrr senn gibi olsaaaaa.. Ama sen gibi olsaa zaten komiserr olmazdıı dii miii
Ayyy ne güzeeeel, maşallahkii sizeee cnm bnmmm
Küsüşmeyinnn kuzumm amann nazar değmesinkiiiiii
herkess çok mutluu olsunn bundan guzeliii var mııııı

yaaaaaa aşkıımmm çoook güldüüüm dağıldıgım an suandırr senı cok fenaa yeriim yaaa hatırlaatt bana bunu kavustugumuzda daha bı sevıcem senı yuzunu gozunu kurban oldugum

[video=youtube;IzDcyLlERcQ]http://www.youtube.com/watch?v=IzDcyLlERcQ&ob=av2e[/video]

yuzumuuu gozumuuu seeeevvv benimmmm ben sevgiyeee muhtacıııımmmm ayhh cokk guldumm ama beeen yaaaaa

pelommmm ve nazlım öpüyorum ki sizi görüştüğümüzde sadece size özel komserlikler yapacağım ben:)

pelom şarkıda iyimiş vuhuuu bu arada şarkıyı görmüşken ufaktan geçmişe kaçayımda çağlamın dediği videoyu veeee araba süsünü gözetleyeyyimmm hemen

Bebiiklerr bende yatıorummm Evren Beyiii bii arayalım uyumadannnn 2 gündürr uyuyakalıorummm zatenn( uykumu alıyımm birazzzz Kocamaaaann öpüldünüzkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…