'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hahahahahahahaha yaaaaaaa Aşkımmm inankii bende cok fazlaa guldum bu aksaaaaaammmm SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOKKK SEVİYOORUMMMMM Kİİİ iyi geceler bebegımmmmm

maksaat beniimmm fobimii yenmeeeekkk dimiiii giziiiimmm çokkk güzeller kusum bakta göör ben cok begendımmm süsü falan pastamın begendıgı bişiciik kötü olabilemeez diiimii

yirim siziii yirimmm

aldınız cicileri gule gule kullanın pastoşummmm

gizoooş begenirsin inş kuzummmm sarkıyı ve süsü

allegria aranızın duzelmesine coooook sevindimmmmm....

çağlam şarkıyıda beğendim güzel bişi hiç duymamışımtım sen nerden buluyosun bunları

süs çok sade pasta gibi kek buketleri çıktı ya onlara benziyor yerim onu ben yine zevkliiisin canım

nazlım hepimiz zevkli kızlarızda yine maşallah bize yahu

çağlam bu senfonik bide sanki kınanda çalacağın şarkıda vardı onuda bir bulayım biraz daha geçmişlere gideyim

ay pastaaaammm benımmmmm sendemı burdaydın ben uyumusundur dıye dedıkodunu yapoodummm pastamııı yiriimmm beeen
Giziiiimm kendı kendımızı nazarlıcaz hee aman aman ya kurbaamın kuzenıı cıngıspembe converse getirdi bana okadar cok sevdımmmmkii rengınıı evde gıyıyoorum daha dısarda gıymeye kıyamadımmmm

Son düzenleme:

teşekkür edrim kuzuuum sen de ölesinnnn valla hepimize masallahhhh

gizoşum o şarkıyı bana aşkım söledi hatta ondan aldım... biz ikimizde senfonik metal seviyoruz ve dinliyoruz therion bildigim bi gruptu ama bu sarkılarını bilmiyodum onu da askım söledi

daha cok sarkı var ama özellikle bunun üzerinde durmamızın sebebi belli biyere kadar yavas olup sonra hareketlenmesi

yavas olan kısımda bizden önce kucuk nedimelerim girecek ellerinde gül yapraklarından bir sepetle ya da baska seler olur o gune kadar değiştirebilirim ama simdiki fikrim gececegimiz yola gül yaprakları dokmeleri

bizim yegenlere beyaz giydircez baslarına da papatya taclar kucuk kızlar olcak 2 side onumuzden onlar cıkıcaklar tam sarkı hareketlendigi yerde biz cıkıcaz

carla burana var bir de hatta evim dergisinde elektrikli süpürge var ya, yazar... o bu ay ki sayısında bu sarkıdan bahsetmiş ama klasik oldu artık herkes nerdeyse bu muzikle cıkıyor o yuzden carla buranayı istemiyorummm

aşkımı didikliyodum özledim de özledim diyeeee

böörtlen krizim tuttu uyuyamadım pastaaaaaam ama böörtlen uyudu

askım yüzerek gelcem bak deme şö....jdfhnsdjfhs

mesaj yazarken uyuyakalabilen tek insan benimki bence... mesajın yarısında böle japonca yazmıssa anlıyorumki uyuyakalmıs

raatsız etmiim dedim uyusun bari kuşlarıma bakım napıolar diye

pembişlerini yesinleeeeeeeeeeeeeeeer seninnnnnnnnnn

hahahha enişteeemmm yaa o alanında 1 numara bende coook uykusuzum 2 gundur ama nedense hala uyuyamıorum uykusuzluk dilime vurdu sureklı kurbaayı arayım bıdı bıdı yapıorum pastaamm şimdi arayıp pembiş kapilerim çok güzel cok rahatlar diye lafa girim diyorum isyeaaaanlarda cocuk yarınki derbi yuzunden cok yogunlar üstüne bide beeeennn

daha cok dinleniodur seni duyunca kuzuuuummm

yarınki derbi cok heyecanlı olacak yaaaaa

bende yavastan askıma katılıyım sonra rüyama niye girmedin diye fırca atıyo

hepinizi öptümcüüüüükk

Günaaydııınn kızlaaarrrr

Akşaaam ne güzel muhabbetler dönmüüüüş burdaa böylee

Gizoommmm sen bana komiserlikk yaap, sorguyaa çeekkk istiorummm bunu evett evetttt

Miniiiiiiiiiiiiimmmm aşkilopuuuummm bende SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUMMM Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Lokumummmmmmmm yiriiimmmmm

Kızlaaaaar derbi demişsinizzz bu akşaamm derbi vaar heyecaan doruktaa bizzdeee formişlerimizi giyip aşkitoşumla izlicezzz cafedeeeee dişi aslaaan oliciiiiimm Yenerseeeekkkk keyfimizzden geçilmezz, miiiisssss Sonraaa daaaaaaaaa ver eliniiiiiiii deniiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz

bir insan ilk görüşte vurulur mu bişeye yaaaaaaaaaaaaaaaa

hmmm du bakimmm sanırımm ben birtek aşkıma vurulmustum görür görmez bu ikinci oldu

kızlarrr set olayından vazgeçtim Arişin vintage koleksiyonunu görünce... Çağla dedim başlık sana göre acaba cicilerde sana göre mi?

ariş beni yanıltmadı şu pırlanta gerdanlığa vuruldummm ahh ariş pırlanta yaktı resmen benii yaa

ben küper ve bileklik takan biri değilim hiçte olmadım... düğün için inci set alıncak kızlar yanına da bu pırlanta vintage gerdanlık? yorumları bekliyorum pamuk eller klavyeye

Çağlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa çoooooooooooooooookkk begeenndiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

günaydınnnnnnnnnn
akşaamm ne güzel kaynatmışsınızz sizzz öleeee
çaalaaaaammm süpermişş kii yukardakiii
aynenn peloşşş heycan doruktaaa ben fenerliydimm amaa aşkımdan sonra gsli oldumm tabi daha babam bilmiyoo döndüğümü ama olsun evdee fenerliyim aşkımın yanındaa GS bugn akşammm yetişmeyeee çalışcakk bebekimmm gelebilirsee bizdee izliciiiizzzzzz

Sibeeliiiimm günaydınnn hoşgeldinnn bebegiimmmm

Eveeettt akşaammm muhabbetler süperdii vallaahh

İnşallaaaahh eniştem yetişirr kuzummm izlersiniizkiiiiiii

İyiyimmmm bebegiiimmmmmmm işlerimiii bitirippp yıl donumu içinn notcuklarımıı hazırlamamm gerekk, heyecanlıyımkiiiiiiii

sen nasılsınnn hayatımmm?

wuhuuuhuuu heycanınıdaa senidee yiriimmmmmm
nicee böylee heycanlı musmutlu yıllaraa canımcımm tekrardannn
iyimm bendee bebişimm :126: iş maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…