Ahhh gizooomm ahhh keşkee bütün komiserlerrr senn gibi olsaaaaa.. Ama sen gibi olsaa zaten komiserr olmazdıı dii miii
Ayyy ne güzeeeel, maşallahkii sizeee cnm bnmmm
Küsüşmeyinnn kuzumm amann nazar değmesinkiiiiii
herkess çok mutluu olsunn bundan guzeliii var mııııı
[video=youtube;IzDcyLlERcQ]http://www.youtube.com/watch?v=IzDcyLlERcQ&ob=av2e[/video]
yuzumuuu gozumuuu seeeevvv benimmmm ben sevgiyeee muhtacıııımmmmayhh cokk guldumm ama beeen yaaaaa
pelommmm ve nazlım öpüyorum ki sizi görüştüğümüzde sadece size özel komserlikler yapacağım ben:)
pelom şarkıda iyimiş vuhuuu bu arada şarkıyı görmüşken ufaktan geçmişe kaçayımda çağlamın dediği videoyu veeee araba süsünü gözetleyeyyimmm hemen
çağlam şarkıyıda beğendim güzel bişi hiç duymamışımtım sen nerden buluyosun bunları
süs çok sade pasta gibi kek buketleri çıktı ya onlara benziyor yerim onu ben yine zevkliiisin canım
nazlım hepimiz zevkli kızlarızda yine maşallah bize yahu
çağlam bu senfonik bide sanki kınanda çalacağın şarkıda vardı onuda bir bulayım biraz daha geçmişlere gideyim
ay pastaaaammm benımmmmm sendemı burdaydın ben uyumusundur dıye dedıkodunu yapoodummm pastamııı yiriimmm beeen
Giziiiimm kendı kendımızı nazarlıcaz hee aman amanya kurbaamın kuzenıı cıngıspembe converse getirdi bana okadar cok sevdımmmmkii rengınıı evde gıyıyoorum daha dısarda gıymeye kıyamadımmmm
aşkımı didikliyodum özledim de özledim diyeeee
böörtlen krizim tuttu uyuyamadım pastaaaaaam ama böörtlen uyudu
askım yüzerek gelcem bak deme şö....jdfhnsdjfhs
mesaj yazarken uyuyakalabilen tek insan benimki bence... mesajın yarısında böle japonca yazmıssa anlıyorumki uyuyakalmıs
raatsız etmiim dedim uyusun bari kuşlarıma bakım napıolar diye
pembişlerini yesinleeeeeeeeeeeeeeeer seninnnnnnnnnn
hahahha enişteeemmm yaa o alanında 1 numarabende coook uykusuzum 2 gundur ama nedense hala uyuyamıorum uykusuzluk dilime vurdu sureklı kurbaayı arayım bıdı bıdı yapıorum pastaamm şimdi arayıp pembiş kapilerim çok güzel cok rahatlar diye lafa girim diyorum isyeaaaanlarda cocuk yarınki derbi yuzunden cok yogunlar üstüne bide beeeennn
bir insan ilk görüşte vurulur mu bişeye yaaaaaaaaaaaaaaaa
hmmm du bakimmm sanırımm ben birtek aşkıma vurulmustum görür görmezbu ikinci oldu
kızlarrr set olayından vazgeçtim Arişin vintage koleksiyonunu görünce... Çağla dedim başlık sana göre acaba cicilerde sana göre mi?
ariş beni yanıltmadışu pırlanta gerdanlığa vuruldummm ahh ariş pırlanta yaktı resmen benii yaa
ben küper ve bileklik takan biri değilim hiçte olmadım... düğün için inci set alıncak kızlar yanına da bu pırlanta vintage gerdanlık? yorumları bekliyorum pamuk eller klavyeye
günaydınnnnnnnnnn
akşaamm ne güzel kaynatmışsınızz sizzz öleeee
çaalaaaaammm süpermişş kii yukardakiii
aynenn peloşşş heycan doruktaaa ben fenerliydimm amaa aşkımdan sonra gsli oldumm tabi daha babam bilmiyoo döndüğümü ama olsun evdee fenerliyim aşkımın yanındaa GS bugn akşammm yetişmeyeee çalışcakk bebekimmm gelebilirsee bizdee izliciiiizzzzzz
Sibeeliiiimm günaydınnn hoşgeldinnn bebegiimmmm
Eveeettt akşaammm muhabbetler süperdii vallaahh
İnşallaaaahh eniştem yetişirr kuzummm izlersiniizkiiiiiii
inşş bakalımm kuşuuummm sen nasılsınn bal köpüüümmmm
İyiyimmmm bebegiiimmmmmmm işlerimiii bitirippp yıl donumu içinn notcuklarımıı hazırlamamm gerekk, heyecanlıyımkiiiiiiii
sen nasılsınnn hayatımmm?
wuhuuuhuuu heycanınıdaa senidee yiriimmmmmm
nicee böylee heycanlı musmutlu yıllaraa canımcımm tekrardannn
iyimm bendee bebişimm :126: iş maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?