günaydınnnnnnnnnn
akşaamm ne güzel kaynatmışsınızz sizzz öleeee
çaalaaaaammm süpermişş kii yukardakiii
aynenn peloşşş heycan doruktaaa ben fenerliydimm amaa aşkımdan sonra gsli oldumm tabi daha babam bilmiyoo döndüğümü ama olsun evdee fenerliyim aşkımın yanındaa GS bugn akşammm yetişmeyeee çalışcakk bebekimmm gelebilirsee bizdee izliciiiizzzzzz
günaydın ballarıma..
Çağlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa çoooooooooooooooookkk begeenndiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Tuğbaaammm iyiyim canım benim sen nasılsııınnnn?pelincimmm nasılsın kuzummm
Pelosuuummmm annisim de bayildiii yaaa hehe :) simdide annisle bernardoya gidioruz :)
sibosum nurayim hosgeldinizzz...
Nurayimmm onceki sayfaya pirlanta gerdanlik ekledim baksanaaaaa
Lokummmcaaaann aşkiloopp gunaydınkiiiiiiiiiiigünaydın bebeklerııımmmmmmmmm
Pelosummm seni hamlarim heeeee
yaptik ki bileeee cikartmamizi suan yoldayim babacik eve birakcak birazdan evde olurum paylasicam.cicilerimi bufun hayat bana guzelllll
gizoommmm fiyati uygundu o paraya altin setler de var ama ben kupe ve bileklik sevmiorum onun yerine set parasina bitane pirlanta gerdanlik istiorum.inci setimi de alirsiniz dedim askim da tmm begendiysen neden olmasin yuzuklerin var zaten isyersen pirlanta kupelerini de aliriz dedi :) yicem onun agzini yuzunu yaaaa
Lokummmcaaaann aşkiloopp gunaydınkiiiiiiiiiii
günaydıııın aşkımmmmmmm napoosuuunnn geldimii eniştemin saatçiğii
Maviii, uçukkk pembişş, sarıı, kırmızııı veee turkuazz rengi kağıtlarımm var elimdee onları kesiorumm bebiilopumPatronaa yakalanmamak daa cabası
Bir kısmını da yarına bırakabilirim belkiiiimmm
Geldiii kuşiiiikkkk çok güzeeelkiiii herkesss çook begendiiiiiBendeeeee öyleeee
Seeennn napıoosunn akşamdann beriiiii annneeeeeemmmm?
senii özloorum akşamdan beriiiii aşkımay ne ruyalar gordummm aksıyon fılmı gıbıydıı o kadar komiser derseniizzz banaa Giziimlee beraberrr öle rüyalar müstehakk banaaa
Nurayııımmmm lokumummm hoşgellldiiinnnnnasısınnnn
Pastaaaammmmm yerım senın gerdanlıgınıda aldıgın cıcılerıdeee
işte geldim burdayımmmmmmm
gizoooooooooşş neleri aradan çıkardığıma inanamıceksınn kuzuuuuum
pelimonataaaaaammbirazdan ekliciiiiim yemek takımı+çkb takımı+çay seti
hepiciğii cıktı aradannn bernardo sağolsunnn
kuzulaarımm nurayımmm sanırım 2249 lira fiyatı... taşları 11 karat, hiç fena değil yaniii altın fiyatları fırlamadan gidip bakmak istiyorum gecen yıl 5-6 milyardı bu gerdanlıkların fiyatlarıyüzük ararken buna benzer bişey sormustum cunku altın cıkmadan alırsak cok karlı olucaz
1500 liraya da inci set begendim... bir de onu alıcaz, gerdanlıgın küpelerini de alırız dedi askım ama ben dugunde incileri takıcam heralde... küpeleride 800 ya da 1000 lira falandır bu gerdanlıgın
senii özloorum akşamdan beriiiii aşkımay ne ruyalar gordummm aksıyon fılmı gıbıydıı o kadar komiser derseniizzz banaa Giziimlee beraberrr öle rüyalar müstehakk banaaa
işte geldim burdayımmmmmmm
gizoooooooooşş neleri aradan çıkardığıma inanamıceksınn kuzuuuuum
pelimonataaaaaammbirazdan ekliciiiiim yemek takımı+çkb takımı+çay seti
hepiciğii cıktı aradannn bernardo sağolsunnn
kuzulaarımm nurayımmm sanırım 2249 lira fiyatı... taşları 11 karat, hiç fena değil yaniii altın fiyatları fırlamadan gidip bakmak istiyorum gecen yıl 5-6 milyardı bu gerdanlıkların fiyatlarıyüzük ararken buna benzer bişey sormustum cunku altın cıkmadan alırsak cok karlı olucaz
1500 liraya da inci set begendim... bir de onu alıcaz, gerdanlıgın küpelerini de alırız dedi askım ama ben dugunde incileri takıcam heralde... küpeleride 800 ya da 1000 lira falandır bu gerdanlıgın
Tuğbaaammm iyiyim canım benim sen nasılsııınnnn?
tubacım iyiyim sen nasılsın?
iyiyim lokumum .. sende iyisin inşallah. yazlık çiçekleriniz evinizi sımsıcak yapacaak eminim. üst katın sizin olması fikrinide çok sevdim.
ay ne güzel haberler okuyoruum böyle. hadi güle güle kullanın bebeğim takımlarınızıı
gerdanlıkta dediğin gibi fiyat gördüm az önce. aşkıcığına enişteme katılıyorum istersen eğer küpesini de alsın, hem yüzüğün var zaten..
altın çıkmadan da almak çok mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?