'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın canımmmm

İnşşş gelir sevgilicikinnnn

günaydın ballarıma..

günaydın canımcımm nasılsınn

pelincimmm nasılsın kuzummm

Çağlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa çoooooooooooooooookkk begeenndiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

Pelosuuummmm annisim de bayildiii yaaa hehe :) simdide annisle bernardoya gidioruz :)

sibosum nurayim hosgeldinizzz...

Nurayimmm onceki sayfaya pirlanta gerdanlik ekledim baksanaaaaa

pelincimmm nasılsın kuzummm
Tuğbaaammm iyiyim canım benim sen nasılsııınnnn?
Pelosuuummmm annisim de bayildiii yaaa hehe :) simdide annisle bernardoya gidioruz :)

sibosum nurayim hosgeldinizzz...

Nurayimmm onceki sayfaya pirlanta gerdanlik ekledim baksanaaaaa

İnci olmayan bi takı setinden bu kadar etkileneceğimi bilmezdim taaa ki bu pırlantadan önceee Bernardoo çıkarmasııı yapıcaksınızz hadi gidinn gezin felektenn bi günn kurabitoşummmmm öpüüldüüüüüüüüünnnnnnnn miniiimiiinnn pastasıııı, peloooonunn kurabitosuuuuu

çağlammm canım çok beğendim kiiiii bennn onu fiyatıda uygunmu çok güzel

kızlar size bir keman dinletisi belki zorlanırsa düğün giriş parçası bile olabilir gibi

[video=youtube;nQ798THmR5Y]http://www.youtube.com/watch?v=nQ798THmR5Y[/video]

kızlar bu paylaştığımda 42 saniyeden sonra canlanıyor muhakak dinleyin

[video=youtube;72UHlQ4TyHA]http://www.youtube.com/watch?v=72UHlQ4TyHA[/video]

Pelosummm seni hamlarim heeeee

yaptik ki bileeee cikartmamizi suan yoldayim babacik eve birakcak birazdan evde olurum paylasicam.cicilerimi bufun hayat bana guzelllll

gizoommmm fiyati uygundu o paraya altin setler de var ama ben kupe ve bileklik sevmiorum onun yerine set parasina bitane pirlanta gerdanlik istiorum.inci setimi de alirsiniz dedim askim da tmm begendiysen neden olmasin yuzuklerin var zaten isyersen pirlanta kupelerini de aliriz dedi :) yicem onun agzini yuzunu yaaaa

Gizooommmm parçaları eve gidince dinlicemm balımmm benim pc de hoparlör yokk://

günaydın bebeklerııımmmmmmmmm
Lokummmcaaaann aşkiloopp gunaydınkiiiiiiiiiii

Beeniiii hamlaaaa ve humlaaaaaa bebiiiiiiiiimmmm

çookkk merakk ettimkii aldıklarınıı yüffennn hemen paylass bizimleeee kurabiyeemmmmm

pırlantaa gerdanlıkk cok guzel cnm fiyatı nedirrr?

Son düzenleme:

günaydıııın aşkımmmmmmm napoosuuunnn geldimii eniştemin saatçiğii

Maviii, uçukkk pembişş, sarıı, kırmızııı veee turkuazz rengi kağıtlarımm var elimdee onları kesiorumm bebiilopum Patronaa yakalanmamak daa cabası
Bir kısmını da yarına bırakabilirim belkiiiimmm

Geldiii kuşiiiikkkk çok güzeeelkiiii herkesss çook begendiiiii Bendeeeee öyleeee

Seeennn napıoosunn akşamdann beriiiii annneeeeeemmmm?

tubacım iyiyim sen nasılsın?

çağlaam vintage gerdanlığın çook güzel gerçekten ve tam tarzın.. hemen arişin sitesine bakıyorum ben deee
bernardo cicilerinide merakla bekliyorum

senii özloorum akşamdan beriiiii aşkım ay ne ruyalar gordummm aksıyon fılmı gıbıydıı o kadar komiser derseniizzz banaa Giziimlee beraberrr öle rüyalar müstehakk banaaa

Nurayııımmmm lokumummm hoşgellldiiinnnn nasısınnnn

Pastaaaammmmm yerım senın gerdanlıgınıda aldıgın cıcılerıdeee

işte geldim burdayımmmmmmm

gizoooooooooşş neleri aradan çıkardığıma inanamıceksınn kuzuuuuum

pelimonataaaaaamm birazdan ekliciiiiim yemek takımı+çkb takımı+çay seti

hepiciğii cıktı aradannn bernardo sağolsunnn

kuzulaarımm nurayımmm sanırım 2249 lira fiyatı... taşları 11 karat, hiç fena değil yaniii altın fiyatları fırlamadan gidip bakmak istiyorum gecen yıl 5-6 milyardı bu gerdanlıkların fiyatları yüzük ararken buna benzer bişey sormustum cunku altın cıkmadan alırsak cok karlı olucaz

1500 liraya da inci set begendim... bir de onu alıcaz, gerdanlıgın küpelerini de alırız dedi askım ama ben dugunde incileri takıcam heralde... küpeleride 800 ya da 1000 lira falandır bu gerdanlıgın

iyiyim lokumum .. sende iyisin inşallah. yazlık çiçekleriniz evinizi sımsıcak yapacaak eminim. üst katın sizin olması fikrinide çok sevdim.

ay ne güzel haberler okuyoruum böyle. hadi güle güle kullanın bebeğim takımlarınızıı
gerdanlıkta dediğin gibi fiyat gördüm az önce. aşkıcığına enişteme katılıyorum istersen eğer küpesini de alsın, hem yüzüğün var zaten..
altın çıkmadan da almak çok mantıklı

benndeee senii özlüüoorummm aşkilopummmmm ayyy kıyamamm yaaa bizim yuzumuzdeeenn di miiii Ehh Allah beni taş etsinnnn Hayrollsunn canımm neler gordunnn?

Paralarıı paralarııı saaç deli gibi deli gibi saaçç saççç saçççç

Pelimonata aaayyyy cokkk sevdimm italyan ismi gibiii olduuu

Wuu bernardodaannnnn yemek takımlarrıııı çatal kaşıklaaarrr ve çaay setiii ciddenn meraklaa beklıorummm paylass hemen bzmleeeeeeeeeee kurabiiiyeeeeeeeemmmmmm

iyiyim lokumum .. sende iyisin inşallah. yazlık çiçekleriniz evinizi sımsıcak yapacaak eminim. üst katın sizin olması fikrinide çok sevdim.

iyiim bebiiimmm yorgunumm dünün yorgunlugunu atamadım üstümden evi falan toparladım birazdan gene cıkcaz annişkoylaa bi çarşı pazar yapalım didikk evlilik arifesindeykeen tadilatada girişiriz lokumum yazlıgın, evlendıkten sonra kışın haftasonlarıda kaçaarızz arada bir

ye biziii pastaam yeeeeeee senin tabirinle çok cicik seyler aldım kiii

evet çok mantıklı olucaaak küpelere de baktım 1130 liraya 20 karat küpeleri var sanırım onları alabiliriz...

benimki gelse de baksak yaa bu da cıksa aradan ohh böle birer ikişe kurtulsam ne güzel bişeeeeeeyy

teşekkür ederim kuzuuuuuuuuuuuummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…