'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kazandııııımmmmmmmmmmmmmm
tıp fakültesi histoloji embriyoloji anabilim dalında yüksek lisans öğrencisiyim artık
çok şükür

kazandııııımmmmmmmmmmmmmm
tıp fakültesi histoloji embriyoloji anabilim dalında yüksek lisans öğrencisiyim artık
çok şükür

oooo süper canım tebrik ederim daha yükseklerine inşallah aöf bitsin bende direk yüksek yapmak istiyorum valla çok sevindim zamamnını böyle değerlendir süper.

telomerim şimdi hangi okuldasn sen bizi de bilgilendir yüksek lisansla ilgili biliosn bende düşünüorm, bi yıl ara vermiş oldm ama hep aklımda ales puanmnda heba olmasını istemiorm çünkü, dünkü mulakattı sanırm dil sınavı fln da olmusmuydun istiolar bildiğim kdyla?

hayat8990: hayat
angelanil: nil
giz08: gizem
devrim62: özge

isimlerini yazmak isteyen kopyalayıp yazıp düzenlesin arkadaşlar,,,

cookie harikasıııınn balım , inşallah silinirim

silinmezmisin balımmm :) zorla surte surte sildiririm valla

kazanmıssın hadi gozun aydın darısı da basıma inşallaaaahhh tez zamanda
daha nice mutlu haberlerini alalım kusum

allah seni napmasn:))
ayakkabı numaranı binumara byük seç bari ancak sığarz malum liste uzunnn:90:

ayakkabılarım 37 numaralar balımm sıgmazsa obur tekinede yazarız

ya bnide yaaz:):):

tamam canımm senide yazıyorummm

cookie cim bayıldım bu fikreee evet doğru biliyosn henüz sözlü bilem değilizzz ama sömestrdaaa olcak inş bi gelsn hele kuzum sağ salim...

allah kavustursun tatlımmm inşallah cok guzel haberlerini alırız senindee

evt canım sozlu degılım erkek arkadasım askere gdıp gelcek ondan sonrada ne olur bılınmez ama kendı aramızda yuzuk takalım dıyo bna bn kararsızım

hayırlısı olsun hakkınızda balımm, eninde sonunda olacak seyler zaten sevdiceginin içi daha rahat eder ole olursa belki

darısı daha guzelleri sizlere olsun balımm yazıcaam butun ayrıntıları da resimlicem zaten sizin icin
ben 2013 haziran gelini olucam gibi duruyo daha aceleci olan cıkmazsa evet ilk gelinlerden olabilirim

hayatcım isminde hayat sanırım :) yazarım tabi nedemeek

nilcim, gizemcim, özgecimm, hayatcım memnun oldum o zaman benimde ismim çağla :)

isimlerini soyleyenleri ismiyle yazıcam ayakkabıya arkadaslar

cookie hayırlı olsun cnm şimdiden söz heyecanı bambaşka nişan daha da başka nişan haberlerinide okuruz inşallah

inşallah tatlımmm :) senin bi dugun haberin kaldı onu da duyalım en kısa zamandaaa

buarada freckless vardı sanırım buara sevdicegiyle ugramıyo pek o geldi aklıma onuda ekliyorum listeye

kızlar hadi bakalım 2013 e doğru tatlı heyecanlarımızı paylaşalım benim için kış sıradan geçicek ama seneye yaz benim yazım olcak hareketlencek şimdi biraz cici almıycam ocak gibi başlıcam yine bişiler almaya

cookie bütün gelişmeleri istiyoruz her türlü ne nasıl yapılır ne uygundur valla heycanlandım bende söz ya ilk adım

ben nagehan kızlarr, 23 yaşındayım ingilizce öğretmenyimi yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:))) telomerciimm hayırlı olsunnnnn çook sevndm inan, darısı başımızaaa...

hayat8990: hayat
angelanil: nil
giz08: gizem
devrim62: özge
cookie_Dough= çağla

hadi bu kadar mıyız kızlar,,,,,

canım bunlar benimde aylardan beri takıldıgım seyler oldu.. herkes kendince birseyler yapıyor işte, nette bunları arastırırken bu siteye uye olma kararı almıstım daha once kuzenim uyeydi buraya bizde kalıyodu birara gelince kostur kostur bu siteyi acardı ne var surda yaa ne anlıyosun derdim...
insan kendi dilinden anlayan birilerini ortak paylasımlarda bulunabilcegi topicleri farkedince anlıyomus şimdide ben cıkamaz oldum burdan ve gercekten paylasılan hersey cok yardımcı oluyor bende sizlere bi fikir verebilmek isterim özelliklede topicimizde bu heycanını henuz yasamamıs gelincik adayları varken

aynen çağlacm bak seni önden gönderiorz arkadan takip edicezen ufak ayrıntısına kdr anlatıcaksn bize ona göre

merak etmeyin balımm herseyi paylasıcam

makasımı bile kendim susledim.. simdi kurdelamıza guzellikler dusunuyorum şimdi cumartesiden sonra bekleyin artık bomba gibi donuceeeem :87:

buarada memnun oldum nagehancımmm isimlerle hitap etmek de daha bi farklıymıs yaa cok daha samimi oldu boyle

evet evet herşeyi senden ve eceden öğrencez ecede nişanlıydı herhalde ben bilmem çok soru sorarım ayrıca bana heşeyi anlatın bende zamanı gelince zorlanmıyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…