- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
olabilir aslında benm ismim zaten yazıo zorlanmazsınız, sirenay cokie giz devrim orchidea telomer isimlerinizi öğrenmek fena olmazdı:)
gizem benim ismim kızlar sakıncasıda yok
kardeşmn ismi de gizem hiç zorlanmıcam tahmin etmiştm zaten:)
kazandııııımmmmmmmmmmmmmm
tıp fakültesi histoloji embriyoloji anabilim dalında yüksek lisans öğrencisiyim artık
çok şükür
kazandııııımmmmmmmmmmmmmm
tıp fakültesi histoloji embriyoloji anabilim dalında yüksek lisans öğrencisiyim artık
çok şükür
cookie harikasıııınn balım ,inşallah silinirim
allah seni napmasn:))
ayakkabı numaranı binumara byük seç bari ancak sığarz malum liste uzunnn:90:
ya bnide yaaz:):):
cookie cim bayıldım bu fikreeeevet doğru biliyosn henüz sözlü bilem değilizzz ama sömestrdaaa olcak inş bi gelsn hele kuzum sağ salim...
evt canım sozlu degılım erkek arkadasım askere gdıp gelcek ondan sonrada ne olur bılınmez ama kendı aramızda yuzuk takalım dıyo bna bn kararsızım
cookie süper bir fikir valla bende seneye bu zamanalr hayata geçirrim ne güzel birşey sevdiğinle ilk adıma valla sevindim canım benim hayırlısı bize gelişmeleri yaz.
2013 yılının ilk gelinlerinden olucaksın herhalde.
kızlar selam nabersiniz ya birbirimize isimlerimizle hitab etsek daha iyi olmaz mı en azından ismini sölemek istemeynler takma bi isim oluştursun kendine yani nicklerle konuşmak hoş olmuyooo ne dersiniz daha 2013 e kadar birlikteyiz nasılsa,,, ondan sonra da inşalalah devam eder,,,,
benim ismini yaz ayakkabına olma mıııı
cookie hayırlı olsun cnm şimdiden söz heyecanı bambaşka nişan daha da başka nişan haberlerinide okuruz inşallah
kızlar hadi bakalım 2013 e doğru tatlı heyecanlarımızı paylaşalım benim için kış sıradan geçicek ama seneye yaz benim yazım olcak hareketlencek şimdi biraz cici almıycam ocak gibi başlıcam yine bişiler almaya
cookie bütün gelişmeleri istiyoruz her türlü ne nasıl yapılır ne uygundur valla heycanlandım bende söz ya ilk adım
aynen çağlacm bak seni önden gönderiorz arkadan takip edicezen ufak ayrıntısına kdr anlatıcaksn bize ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?