'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gizoss bunlar da cok güzelmişşşşş arşive attım

benim 2 tane giriş sarkısına ihtiyacım var zaten... bir de evden cıktıgım zaman kapının onunde calması icin lazım... kuzenimde davul zurna falan filan istemedigi için amfisi olan bir arabadan şarkı çaldırdı evden çıkarken ben de öle yapıcam ya da salon girşinde karsılama için tutcagımız kemancılar evin onune de gelmeyi kabul ederse ordada kemanla cıkıcam bakalım ama evden cıkıs ıcın sarkı daha cok tercihim sadece keman olmasın daha güçlü bisey olsun diye

ben de cok sevdimmmm pelimonatammmmm

valla bu ay ne para sactım madame cocolar, tupperlar derken bir de bu

dedimmm dedimmm kendimi tutmıcam sonra acısı fena cıkıyo dedimmmmmmmmmmmmmm

ben ekleyene kaaa topikte kimsecikler kalmamıs amaa yaa

ekliiiyorum hemen o zamaaaannnn

Yemek Takımım

Çkb Takımım

Aşık olduğum Çay Setim

çay setimi de kahvaltı seti olrak da kullanacağım

çkb takımım 50 yıl garantili... aslında elizabeth modelini düşünerek gitmiştim ama annem duruma el koydu... elizabeth modelinin çelikleri çok hafifti... çeliği çok daha ağır olan ve daha ince ve zarif olan bu modeli seçtik takımıma da daha çok uydu

davet sofram icin su bardaklarım, suplalarım şamdanlarım falan gibi ıvır zıvırlar kaldı onları da yavastan alırım

çağlammm sen cicilermi aldın sabah sabah alışverişlere gidilmiş vuhu balım güle güle kullan hepiciğini

miniğim ne gördün rüyanda komser komser dedik bak bol aksiyonlu rüyalara vesile olduk benimde rüyam bir garipti yahu :)

Pelimonataaannn seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ayyyy çok da güzel olduu benceee vallaaaaa Çok da güzel işe yarayan seylerr aldın Çağloşkaaammmm

Bütünnn yeni cicişşlerineee bayıldıııımmmm güzel günlerdee kullaaannnnn sarayy sarmaaammmmmm çok güzellerr çooook

canım hepsi çok çok güzel ahhh o kelebekli hepimizin hayali pembişi çıksın die beklyorm ama su yeşilide çok çok harika benimki sen bu kelebeğin kanatlarını kıararsın köşeleri mahfolur demişti yemek takımına zaten bayılıyorum süper olmuş canım harikaa hepsi çok çok güzeller

çağlaaamm çok güzeller yahuuuuu

hepiniziiiiiiiiiiiiii hamlarıııııııııııımmmmmmmmmmmm teşekkür ederimmmmmmm güzel kalpli güzel yüzlü bebeklerimmm

hepiniz benim bebeklerimsiniz

benim de cok ama cok icime sindi herseyim bole olur inşallah hepimizin öyle olsun

çağloşkaaa rus adı gibi pelimonatammm hihihi uluslararası gibi oldukkk wuhuuuu

inş cıkar kuzum ben indirimi kacırmak istemedimmmm

güllü tabaklar suan magazalarda yok haziran temmuz giibi gelcek ve fiyatı böle olmıcak buyuk ihtimal dediler 1600 olcakmıs tekrar

pembesi gelir mi cay setinin dedim sanmıoruz dediler... aldıgım ckb de anneler gunu icin %50 indirimdeydi 200 tl cek olayı da var hepsini bir arada bianda bulamam bidaha diye alıverdim

1585 lira odedim hepsine benim icin karlı oldu

Çağlaaammm canımsınnnn ciddenn uluslararası gibi olduuukkk

Turtaaaamm inanmıorummm 1585 miiiiii ciddennn cok iyi kapamıssınn bebegmmmm coook cokk iyiiii hemdeeeee:13: İçinee sinenn seyler olduu cok da guzel oldu kurabiyeeemmmmmm

çok karlı bi alışveriş olmuş gerçekten.. dediğin fiyata sadece yemek takımını anca alırdın kuşum.. çok iyiiiii

çok uyguna almışssın canım hepsi bencede bir yemek takımı parasına gelmiş çok çok uygun hattaha :))))))))))))

çatal kaşık %50 miii vuuuu süper yahuuuuu yemek takımı aşık olduğum bir model yaaaa çok çok güzel güle güle kullan balım

evet kuzummm aynen oleee 1585

darısı butun alışverişlerimize inşallah

çok karlı bi alışveriş olmuş gerçekten.. dediğin fiyata sadece yemek takımını anca alırdın kuşum.. çok iyiiiii

valla öle oldu bebişkommm

çek+çkb takımındaki %50 indirim ve hepsini nakit aldıgım için extra%8 indirim olunca böle oldu

bi yemek takımı parasına hepsini cıkardım

teşekkür ederimmmmm bitaneeeeeeeemmmmm

valla dört ayak üstüne düştüm çok mutluyumm

canım 200 tl çeki nasıl veriyorlar bu yemek takımı ve çkb seti alanlara 800 tl veriyorlardı o kampanya devam ediyormudur yada bunlardamı geçerli değildi

bernardoya koşasım geldi ne karlı bir alışveriş olmuşş kii

800 değil 400 ve 200 vardı kuzum

400 tl cek alabilmen icin indirimden yararlanmaman gerekiyor çkb takımında

indirimde olmayan modeli alsaydım extra 200 lira daha cekim olcaktı ama suan icin alcak bişeyim yoktu o yuzden ckb den indirimden faydalanıp 200 liralık cek kullandım

hoşgeldin aramıza mayıs geliniii

sözün şimdiden hayırlı olsunnn

1 yıl dedigin nedir ki gelir gecerrr

ne zamandır berabersiniz kac yasındasınız ne iş yaparsınız anlatsana

hosbulduk arkadaslarrrrrr. :)
tsk ederim ben hala kendimi söz nisan dügün moduna sokamadım ama ben 25 yasındayım erkek arkadasım 27 :)) biz aslında 3 aydr beraberiz ama inanın sanki yıllardır tanıyormusum da simdi tekrar karsılasmıs gibiyim onunla etrafmdaki herkes cok erken evlilik kararı iin dediler ama bizde ne soru isareti ne endise oldu öyle.. dügün tarihi belli degil henüz

3 ay mı

bence de cok erken olmus ama hayırlısı olsun canım

nerede tanıstınız nerede yasıyorsunuz...

evet erken oldugu iin dügünü seneye mayısa istedim ben :)) izmirde yasıyoruz. benim arkadasımın kuzeni . beni görmüs tanısmak istemiş öyle tanıstık ve iyi ki tanısmısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. cokk mutluyum.. ceyiz için ne alcam ne etcem onların derdndeym simdiden yaawww.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…