'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oley oley oley aslanlarım şampiyon oldu havalara uçuyorum son dakikaya kadar durdum kimseye bulaşmadm kardeşim geldi abla kesin aldınız dedi yorumsuz kaldım veee o evden çıktı ben sevinç çıklıklarımı attım sevgiliciğimde kardeşimde üzgündürler ikisinide aramadm ama ama ben bu takıma gönül verdm çok mutluyum çokkkkkk

takımımdan vazgeçicektm fener alsın bırakcam gs yi diyordum ama ama olmadıııııı ben bırakamam benim kalbimi sınavlar bile attırmamıştı stresli ve hızlı böyle heycan yaşamamştım çok mutluyummmm yaaa

şimdi evde çıkıp kutlamalara inmeyi düşünüyorum

çıldırın çıldırın çıldırın çıldırın aslanlar sahadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tribünler ayaktaaaaaaaaaaaaa 90+ da olllllllllllllleyyyyyyyyyyyyyyyy cimbombom cimbombom cimbombom cimbombommmmmmmmmmmm
ŞAMPİYONLUK BİZE YAKIŞIR TÜM GS LİLERİ TEBRİK EDİYORUM VEEEEEEE

bütün anneciklerimizin anneler günü kutlu olsun

kaynanamı aramam gerek :18: aşkım anneme en büyük hediye ona anne demen olucak dedi ama nası dicem diye dusunuyorum

sanırım ona anne demememi kafasına takıyo offff :26:

teyze mi diyosun canım.. ya da hiç hitap kullanmıyo musun

teyze mi diyosun canım.. ya da hiç hitap kullanmıyo musun

hiç hitap kullanmıyorum nurayımmm

siz diye hitap ediyorum öle bişey dememe gerek kalmadı bugune dek zaten

diyemiyorum anne diye.. x anne seklinde hitap etmek zaten hepten tuhafıma gidiyo ne bilim şaştım kaldım

bizimki isteme olayından sonra baslamıstı anne baba demeye 8 aydır diyo yani ama bende tık yok :26:

günaydın kızlar

tüm annelerin anneler günü kutlu olsun bizi bizde fazla bencil duygular kıskançlıklar olmadan tek düşünen annelerimiz hem bize kızan hem bizi anlayan tek bizim yüzümüzün gülmesi için duran sadece anneler tüm aşkların en üstünde günleri kutlu olsun her zaman için ilk aşk belkide, annem olmadan işe gittiği zamanlarda ağladığım günleri hatırlıyorum onun şevkatine muhtaç olduğum günleri kim ne derse desin ilk gözyaşlarımı anne özleminden döktüm ben şimdi başka birine bu duyguları hissedip onu annem babamdan öte sevsemde bunlar gerçek herhalde annem hatırlattığında hatırlamıyorum diyorum umurumda olmayan şeyler yapıyorum ama galiba onun hep yanımda durcağna inancımdan ama hayat çok kısa o yüzden herkes annesine sarılsın değerlerini en çok bilceğmiz kişiler

çağlam hayatım kendimin fikri nişandan sonra anne diyecek olmam siz söz yaptınız ama nişan yerinde o söz o yüzden anne demeye başlamalıydın canım, bu zamanda öyle her erkek demez kızın annesine anne, şahsen ben benmkisinin annesine anne desem karşımdaki benim anneme demese felaket kırılırım benim annemde der senin sevdiğim dediğin adam annene anne demiyo sen onunkisine diyorsun der bence senin anne deme zamanın tam şu sıralar canım

bana evlencek arkadaşlarım siz de dedi teyze vb kelimler kullanma teyzeden anneye geçiş zor sizde ise çok kolay dedi bütün arkadaşlarım nişandan sonra anne dediler

çok haklısın gizoşummmmmmmm... o diyo haliyle benden de bekliyo ki o da cekingen biridir eminim anne-baba demek onun icin de zor oldu ama aştı kendini ve şimdi cok rahat annecim babacım seklinde

bizimkilerinde hosuna gidiyo eminim siz falan demeye devam etse bozulurlardı kaynanam da bozuluyodur... kaynanamı gectim kaynatamı cok severim o da beni cok sever ama ona bile baba diyemedim

bikere telefonda kaynanamla konusurken babam nasıl diyeceğime eşiniz nasıl dedim ve bu sözden de sonraydı... kime anlatsam cok ayıp etmişsin diyor o zaman bana ayıp etmişim gibi gelmemişti ama durup dusununce ole galiba :26::26:

bugun anneler gunu askım burda olmadıgı icin gitmicem ama haftaya gider hediyesini veririm bugun de telefonla arayıp anne demeyi dusunuyorummm artık bugun dedim dedim daha da diyemem heralde

gaza ihtiyacım var offf ne zormus yaaaa soguk terler dokuyorum elim telefona gitmiyooooooo :18::18::18::18:

kuzum sen empati uygulayan birisin nasıl bu zamana kadar bekledin ki bence bugün gidip yüz yüze bile görüşebilirsin sen burda olmasydın nişanlın giderdi bence kadın artık beklyor bunu ben yaşasaydm benm annem nişanlın bana demyo sen onlara diyorsun die derdi

kimsede çekinmiyorsan arayıp söliceksin o kadar büyütülcek bişi yok yapabilmen lazım canım nişanlında bkliyor demekki belkide dert olmuştur üzülmüştür oda, anne diceksin biticek gidicek sonrası güzellikler

yemek takımını felan aldığını sölersin bahsedersin işte bişeylerden sonrada annecim haftaya gelcem size felan dersin

o buyuk ihtimal gelirdi canım evet... cok dikkat eder bole seylere, ne bilim özel gunleri atlamaz kimsenin herkesi dusunmeye calısır falan

ben de yapmak isteyip yapamayanlardanım aslında nedense o da bu huyuma cok kızıyor hatta dun de konusu gecti aksam telefonla konusurken askım seni acıcaz bu konuda ben akrabaya aileye cok onem veriririm kimseyi atlamamaya calısırım beraber gidebilmemiz lazım ben tek mi gidicem dedi

benimde bu durumu asmam lazım gizosum herseyde tamam ama su akrabaları arama ve gitme gelme muhabbetlerinde eskigim var nedense kendi akrabalarımı da cok arayıp sormam annem o yuzden senin dugunune kimse gelmicek gelirlerse de babanla benim hatrıma diyo haklı da yani şimdi şimdi anlıyorum yaptıgımın yanlıs oldugunu

ben hep özgür ve asi kız modunda oldugum icin yıllardır evlilikmiş falan bana cok uzak geldigi için umursamazdım takmazdım dugunlere gitmezdim ne kadar yanlıs biseymiş

özel gunler onemli :26: annemler dısarı cıksın da arıcam artık acar acma anneler gununuz kutlu olsun annecim derimmm

diyebilirim yani inşallah allahım ne zormus yaaaa bir de anneme ihanet ediyo gibi hissediyorummm onun yanında hiç diyemem zaten :26:

canım akraba konusunda eksiği olan tek sen değilsin bak anacığım 2 gündür düğünlrde kızı ise ya geziyor ya evde dinleniyor bende gitmem sevmem kendi arakabalarıma yabancıyım annem tam tersi hatta babamda biraz benm gibi o yüzden babamın tarafı bile bişi oldğnda ilk annemi arar, annemle babam hep diyor senin düğününe gelecekler annen sayesinde annem herkesin düğüne koşar ama ben ne düğün ne normal gün sevmem kafam rahat olsun sesizlik ve huzur olsun derim çok yanlış bu aslında

canım anne dememe konunun annenle konştnmu o ne diyor o zaten nişanlının annesine tepkili ondan çekiniyormusun yoksa bence annende duymalı canım o tarafta nişanlın sana nasıl diyorsa sende dediğinde herkes duysun bunda ne kötü bişi var neden çekincek durum

bence gitmelisinde belkide hep senden beklyorlar kendilerini geri çekiyorlar bilemeyiz ki

arama fikrinde güzel yapabilirsin canım inan çok mutlu olcak büyütüp yetiştirdiği oğlunun nişanlısı ona anneciğim dicek ben olsam çok duygulanır çok mutlu olurdum

bizde babam da cok akrabacıdırr ikisi olmasa benim dugunumde kız tarafından kimse olmazdı

kuzum annemin yanında anne dersem annem hemen kıskanır... aman deme nolcak bende kendi kaynanama anne demiyorum toplasan 25 yılda ancak 3-4 kere demişimdir diyo biliyosun kayınvalideme yakın olmamı istemiyo hiçbi türlü

bir araya geldilermi de alttan alttan dıdısıp duruyolar annem hemen sole alttan alttan bakıyo kadına annemle tarzları cok farklı aslında işte ben annemin yerinde olsam hiç takmam ama annem de kıskanclık cok fazla beni paylasamıyo o yuzden kıl birazcık da kadına

inşallah dedigin gibi olur ya dengesiz tarafına denk gelmez bakalım arıcam ve bi sekilde solicem buraya gelip bi ohhhh be yazarım heralde

kızcelerımmmm ev cok kalabalık arada baktım ama yazamadımm dayımlar fln geldıler Annelerimizin günü kutlu olsunnn başımızdan eksik olmasınlar hiiç

ayy bugünün tarihini yazıyım bi kenara kaynanama anne dedim sonundaaaa kaynatama da baba

telefonda daha kolay oluyomus yüzyüzeyken de söleyebilirsem tamamdır

gizoşummm sağol vallaaa iyi destekledin beni annecimm dedim kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…