bütün gs lileri tebrik ediyorummm
sağol hayatım benim sen hangi takımdın_?
ALDIKLARINI GÜLE GÜLE KULLAAN ÇAĞLAM
bütün gs'lilere tebriklerrr
çağlacım bu arada aldıkların çoookk güzel güle güle kullan tatlımmm
bütün anneciklerimizin anneler günü kutlu olsun
kaynanamı aramam gerek :18: aşkım anneme en büyük hediye ona anne demen olucak dedi ama nası dicem diye dusunuyorum
sanırım ona anne demememi kafasına takıyo offff :26:
teyze mi diyosun canım.. ya da hiç hitap kullanmıyo musun
günaydın kızlar
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun bizi bizde fazla bencil duygular kıskançlıklar olmadan tek düşünen annelerimiz hem bize kızan hem bizi anlayan tek bizim yüzümüzün gülmesi için duran sadece anneler tüm aşkların en üstünde günleri kutlu olsun her zaman için ilk aşk belkide, annem olmadan işe gittiği zamanlarda ağladığım günleri hatırlıyorum onun şevkatine muhtaç olduğum günleri kim ne derse desin ilk gözyaşlarımı anne özleminden döktüm ben şimdi başka birine bu duyguları hissedip onu annem babamdan öte sevsemde bunlar gerçek herhalde annem hatırlattığında hatırlamıyorum diyorum umurumda olmayan şeyler yapıyorum ama galiba onun hep yanımda durcağna inancımdan ama hayat çok kısa o yüzden herkes annesine sarılsın değerlerini en çok bilceğmiz kişiler
çağlam hayatım kendimin fikri nişandan sonra anne diyecek olmam siz söz yaptınız ama nişan yerinde o söz o yüzden anne demeye başlamalıydın canım, bu zamanda öyle her erkek demez kızın annesine anne, şahsen ben benmkisinin annesine anne desem karşımdaki benim anneme demese felaket kırılırım benim annemde der senin sevdiğim dediğin adam annene anne demiyo sen onunkisine diyorsun der bence senin anne deme zamanın tam şu sıralar canım
bana evlencek arkadaşlarım siz de dedi teyze vb kelimler kullanma teyzeden anneye geçiş zor sizde ise çok kolay dedi bütün arkadaşlarım nişandan sonra anne dediler
çok haklısın gizoşummmmmmmm... o diyo haliyle benden de bekliyo ki o da cekingen biridir eminim anne-baba demek onun icin de zor oldu ama aştı kendini ve şimdi cok rahat annecim babacım seklinde
bizimkilerinde hosuna gidiyo eminim siz falan demeye devam etse bozulurlardı kaynanam da bozuluyodur... kaynanamı gectim kaynatamı cok severim o da beni cok sever ama ona bile baba diyemedim
bikere telefonda kaynanamla konusurken babam nasıl diyeceğime eşiniz nasıl dedim ve bu sözden de sonraydı... kime anlatsam cok ayıp etmişsin diyor o zaman bana ayıp etmişim gibi gelmemişti ama durup dusununce ole galiba :26::26:
bugun anneler gunu askım burda olmadıgı icin gitmicem ama haftaya gider hediyesini veririm bugun de telefonla arayıp anne demeyi dusunuyorummm artık bugun dedim dedim daha da diyemem heralde
gaza ihtiyacım var offf ne zormus yaaaa soguk terler dokuyorum elim telefona gitmiyooooooo :18::18::18::18:
kuzum sen empati uygulayan birisin nasıl bu zamana kadar bekledin ki bence bugün gidip yüz yüze bile görüşebilirsin sen burda olmasydın nişanlın giderdi bence kadın artık beklyor bunu ben yaşasaydm benm annem nişanlın bana demyo sen onlara diyorsun die derdi
kimsede çekinmiyorsan arayıp söliceksin o kadar büyütülcek bişi yok yapabilmen lazım canım nişanlında bkliyor demekki belkide dert olmuştur üzülmüştür oda, anne diceksin biticek gidicek sonrası güzellikler
yemek takımını felan aldığını sölersin bahsedersin işte bişeylerden sonrada annecim haftaya gelcem size felan dersin
o buyuk ihtimal gelirdi canım evet... cok dikkat eder bole seylere, ne bilim özel gunleri atlamaz kimsenin herkesi dusunmeye calısır falan
ben de yapmak isteyip yapamayanlardanım aslında nedense o da bu huyuma cok kızıyor hatta dun de konusu gecti aksam telefonla konusurken askım seni acıcaz bu konuda ben akrabaya aileye cok onem veriririm kimseyi atlamamaya calısırım beraber gidebilmemiz lazım ben tek mi gidicem dedi
benimde bu durumu asmam lazım gizosum herseyde tamam ama su akrabaları arama ve gitme gelme muhabbetlerinde eskigim var nedense kendi akrabalarımı da cok arayıp sormam annem o yuzden senin dugunune kimse gelmicek gelirlerse de babanla benim hatrıma diyo haklı da yani şimdi şimdi anlıyorum yaptıgımın yanlıs oldugunu
ben hep özgür ve asi kız modunda oldugum icin yıllardır evlilikmiş falan bana cok uzak geldigi için umursamazdım takmazdım dugunlere gitmezdim ne kadar yanlıs biseymiş
özel gunler onemli :26: annemler dısarı cıksın da arıcam artık acar acma anneler gununuz kutlu olsun annecim derimmm
diyebilirim yani inşallahallahım ne zormus yaaaa bir de anneme ihanet ediyo gibi hissediyorummm onun yanında hiç diyemem zaten :26:
canım akraba konusunda eksiği olan tek sen değilsin bak anacığım 2 gündür düğünlrde kızı ise ya geziyor ya evde dinleniyor bende gitmem sevmem kendi arakabalarıma yabancıyım annem tam tersi hatta babamda biraz benm gibi o yüzden babamın tarafı bile bişi oldğnda ilk annemi arar, annemle babam hep diyor senin düğününe gelecekler annen sayesinde annem herkesin düğüne koşar ama ben ne düğün ne normal gün sevmem kafam rahat olsun sesizlik ve huzur olsun derim çok yanlış bu aslında
canım anne dememe konunun annenle konştnmu o ne diyor o zaten nişanlının annesine tepkili ondan çekiniyormusun yoksa bence annende duymalı canım o tarafta nişanlın sana nasıl diyorsa sende dediğinde herkes duysun bunda ne kötü bişi var neden çekincek durum
bence gitmelisinde belkide hep senden beklyorlar kendilerini geri çekiyorlar bilemeyiz ki
arama fikrinde güzel yapabilirsin canım inan çok mutlu olcak büyütüp yetiştirdiği oğlunun nişanlısı ona anneciğim dicek ben olsam çok duygulanır çok mutlu olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?