ayy bugünün tarihini yazıyım bi kenara kaynanama anne dedim sonundaaaa kaynatama da baba
telefonda daha kolay oluyomus yüzyüzeyken de söleyebilirsem tamamdır
gizoşummm sağol vallaaa iyi destekledin beni annecimm dedim kadına
ayy bugünün tarihini yazıyım bi kenara kaynanama anne dedim sonundaaaa kaynatama da baba
hoşgeldinn..Merhaba kızlar :) yeniyim aranızda
ayy pastam gazaan mübarek olsuuuunnndarısı basımızaa hadı benım teyzeden geçiş biraz daha kolay olucak amaaa kurbaaa anneme 2 3 kere abla dedi yaaa o napıcaaaak
Merhaba kızlar :) yeniyim aranızda
ayy pastam gazaan mübarek olsuuuunnndarısı basımızaa hadı benım teyzeden geçiş biraz daha kolay olucak amaaa kurbaaa anneme 2 3 kere abla dedi yaaa o napıcaaaak
canım çook sevindiiimmm
bu güzel günde biraz canım sıkkın yine.. dün gece sevgilicikle konuşuyoduk.
babasıyla konuşmuş. ne zaman gidicez diye. babası da eylüle doğru gideriz demiş. peki baba ne düşünüyosun nasıl ilerlicek süreç demiş.
babası da demiş ki 'eylüle doğru gider tanışır isteriz. baharda nişan yaparız. eylüle doğru da düğün. ama tutupta düğüne 20 bin lira veremem kusura bakma.'
bizimki demiş baba 6-7 bine de güzel mekanlar var.
babasının cevabı: yok. güzel bi salon tutarız tamam.
ya adama bak nişanı nisan-mayısta düğünü eylülde yapıyo.. bize sormak yok.
düğün salonu diyo. aslaa ya. aslaa ! ben tutupta 20 binlik düğün istemedim. ama 10 bin tl lik bişey düşündük biz oğluyla hep.
eşyaya gelince bi salon takımıyla beyaz eşya alacaklar.
altın olarakta en fazla 5 bin tutuyo yüzüğümüz setimiz vs.
öyle sinir oldum ki gece boyu kavga ettik. mayısta olacak düğün diye. istediğim düğün mekanı olacak diye tutturdum.
annesi demiş ki konuşuruz yine babanla ikna olur. ben anlamam dedim. 6-7 bin tl lik bi düğünle evlenirim mayısta.. ama eylüle kalacaksa herşeyi dört dörtlük yapıcam umrumda değil, takmasam da herkes gibi 10 binlik set begenicem alıcam dedim.
oof
babamla uğraştığım yetmiyo bide bu çıktı
çağlammm balımm valla en son telefonunu alıp seni rahyatlatmayı düşünmüştüm kuzum inan çok çok sevindiğim bir haber valla çok mutlandım eminim ki onlarda mutlulardır artık annene söle lütfen güzelce konuş anne dedim de en azından onlardan duymasın senden duysun
senin annende benimki gibi ama anlamak zorundalar biz sevdiğimiz insanı mutlu etmek istiyoruz sevdiğimiz adamların bizim kırılmamıza gönlü razı değilse bizde ortada durcaz bundan böyle kendi ailene nasılsan lütfen onlarada davran bak sevgilinde çok mutludur günün kahramanısın balım
hoşgeldinn aramızaaa...
söz-nişan var mı canım? dugun tarihi belli mi :) anlatsana
amin kuzuuuuuuummm inşallahhhh ohhh ben sıramı savdım
eniştem yine kopardı beni
abla mı? hahahahasenin kurbikk alttan işlemiş anneciginin içine bence pastoşummm abla yani o kadar gencsin diyo
kuzummm hemen üzülme... salona hayır diye de isyan bayrakları cekme... inan salona benzemeyen cok nezih yerler var adı salon sadece... ararsan buluunuyo bende takmıstım hayır olmaz diye ama simdi bir sürü secenek var uyguna neden zora sokayım kendimizi insanları diyorum hem gereksiz, 5-6 saatlik biseye o kdr para baglamak... bugun kk da okudum biri demiş onun yerine esyalarınızı iyi alsaydınız ya da eve yatırım yapardınız insanlara evinize defalarca gelcek ama dugune bir kere gelcek ve inan unutulup gidicek bir süre sonra abartmaya gerek yok bence o yuzden
gezer dolasır tasarımı hosuna giden bir yer bulursun hiç mi olmuyo bi nikah yaparsın üzerine 50-100 kişilik kafana gore bi yemek verirsin ya da pastam gibi kokteyl yaparsın olur biter... sıkma böle seylere canını bence inan halloluyor
dün benimki dedi askım birbirimizi tırmalıyoruz arada ama orta yolu da buluyoruz Allah yardım ediyo kafamıza gore bişeler cıkıo diye aynen öle bi bakmaya baslayın gerisi gelir
ayyy yerim seni ben yaaaaaa her anne dedgimde aklıma sen gelceksin canım arkadasım benimmmm
aynen öle ben herseyden once sevgilimi mutlu etmek icin yaptımmm cok da mutluyum bu yuzdennnn annişe de sölicem kuzumm dedigin gibi duyarsa daha kötü
ben askımla konusup gelioreee
2 hafta sonra olucak söz daha tam olarak girmedık işin içine ama çok zor bu işler stresli,aynı zamanda güzel..
daha geçen gün bir arkadaşımın düğünüe gittim zigana düğn salonunu 2500 tutmuşlar kızlar. şaşırdım bende:26:
çağlam haklısın. sonradan dedim tamam güzel bi salonda olsun. sen ziganayı göstermiştin o tarz mesela.. ama adam 6-7 bine de çok demiş
hep mayıstı hayalimiz. kendi başına eylül demiş
biz neyiz burda. kukla mı.. o diyecek biz yapacağız
çizelgemide sildim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?