'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy pastam gazaan mübarek olsuuuunnn darısı basımızaa hadı benım teyzeden geçiş biraz daha kolay olucak amaaa kurbaaa anneme 2 3 kere abla dedi yaaa o napıcaaaak

canım çook sevindiiimmm

bu güzel günde biraz canım sıkkın yine.. dün gece sevgilicikle konuşuyoduk.
babasıyla konuşmuş. ne zaman gidicez diye. babası da eylüle doğru gideriz demiş. peki baba ne düşünüyosun nasıl ilerlicek süreç demiş.
babası da demiş ki 'eylüle doğru gider tanışır isteriz. baharda nişan yaparız. eylüle doğru da düğün. ama tutupta düğüne 20 bin lira veremem kusura bakma.'
bizimki demiş baba 6-7 bine de güzel mekanlar var.
babasının cevabı: yok. güzel bi salon tutarız tamam.

ya adama bak nişanı nisan-mayısta düğünü eylülde yapıyo.. bize sormak yok.
düğün salonu diyo. aslaa ya. aslaa ! ben tutupta 20 binlik düğün istemedim. ama 10 bin tl lik bişey düşündük biz oğluyla hep.
eşyaya gelince bi salon takımıyla beyaz eşya alacaklar.
altın olarakta en fazla 5 bin tutuyo yüzüğümüz setimiz vs.
öyle sinir oldum ki gece boyu kavga ettik. mayısta olacak düğün diye. istediğim düğün mekanı olacak diye tutturdum.
annesi demiş ki konuşuruz yine babanla ikna olur. ben anlamam dedim. 6-7 bin tl lik bi düğünle evlenirim mayısta.. ama eylüle kalacaksa herşeyi dört dörtlük yapıcam umrumda değil, takmasam da herkes gibi 10 binlik set begenicem alıcam dedim.

oof
babamla uğraştığım yetmiyo bide bu çıktı

çağlammm balımm valla en son telefonunu alıp seni rahyatlatmayı düşünmüştüm kuzum inan çok çok sevindiğim bir haber valla çok mutlandım eminim ki onlarda mutlulardır artık annene söle lütfen güzelce konuş anne dedim de en azından onlardan duymasın senden duysun

senin annende benimki gibi ama anlamak zorundalar biz sevdiğimiz insanı mutlu etmek istiyoruz sevdiğimiz adamların bizim kırılmamıza gönlü razı değilse bizde ortada durcaz bundan böyle kendi ailene nasılsan lütfen onlarada davran bak sevgilinde çok mutludur günün kahramanısın balım

hoşbulduk telomercim teşekkürler.
kızlar yakında söz olucak internetten almayı düşünüyorum yoksa emınonunde daha guzelleri varmıdır sizce bu nasıl :)

Merhaba kızlar :) yeniyim aranızda

hoşgeldinn aramızaaa...

söz-nişan var mı canım? dugun tarihi belli mi :) anlatsana

ayy pastam gazaan mübarek olsuuuunnn darısı basımızaa hadı benım teyzeden geçiş biraz daha kolay olucak amaaa kurbaaa anneme 2 3 kere abla dedi yaaa o napıcaaaak

amin kuzuuuuuuummm inşallahhhh ohhh ben sıramı savdım

eniştem yine kopardı beni

abla mı? hahahaha senin kurbikk alttan işlemiş anneciginin içine bence pastoşummm abla yani o kadar gencsin diyo

kuzummm hemen üzülme... salona hayır diye de isyan bayrakları cekme... inan salona benzemeyen cok nezih yerler var adı salon sadece... ararsan buluunuyo bende takmıstım hayır olmaz diye ama simdi bir sürü secenek var uyguna neden zora sokayım kendimizi insanları diyorum hem gereksiz, 5-6 saatlik biseye o kdr para baglamak... bugun kk da okudum biri demiş onun yerine esyalarınızı iyi alsaydınız ya da eve yatırım yapardınız insanlara evinize defalarca gelcek ama dugune bir kere gelcek ve inan unutulup gidicek bir süre sonra abartmaya gerek yok bence o yuzden

gezer dolasır tasarımı hosuna giden bir yer bulursun hiç mi olmuyo bi nikah yaparsın üzerine 50-100 kişilik kafana gore bi yemek verirsin ya da pastam gibi kokteyl yaparsın olur biter... sıkma böle seylere canını bence inan halloluyor

dün benimki dedi askım birbirimizi tırmalıyoruz arada ama orta yolu da buluyoruz Allah yardım ediyo kafamıza gore bişeler cıkıo diye aynen öle bi bakmaya baslayın gerisi gelir

ayyy yerim seni ben yaaaaaa her anne dedgimde aklıma sen gelceksin canım arkadasım benimmmm

aynen öle ben herseyden once sevgilimi mutlu etmek icin yaptımmm cok da mutluyum bu yuzdennnn annişe de sölicem kuzumm dedigin gibi duyarsa daha kötü

ben askımla konusup gelioreee

susu hoşgeldin hayırlı olsun şimdiden canım

nuray canım bunlar halollmucak mesele değil düğün tarihini öyle onlara karar veremez oturulur düşünülür karar verilir düğün yerini bilmem ama düğün tarihine öyle karışılmaz, düğünü iki kişinin karar verip tarihi belirlemesi lazım büyüklerle oturulur konuşulur babasının bu tavrı zaten senin ısınmayan babanı dahada kızdırır

kendimce fikrim ben bıraktım düğün yerini felan isteyen istediği yerde yapsın gerilmicem düğün istemiyorum zaten ne olursa evet dicem napalım

bu şarkıyı çok seviyorum sözlerinin anlamlarıda çok güzel buyrun güzel gelinler

[video=youtube;E9RFRhRWv4s]http://www.youtube.com/watch?v=E9RFRhRWv4s[/video]

teşekkürler kızlar ben çok heycanlandım şimdiden
söz için ne giyicem napıcam dıye:18:

aşklarım ben geldimmmm
TÜM ANNELERİMİZN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN,ALLAHIM ONLARA SAĞLIK VERSİN BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN
ANNEME ÖLÜRÜM Kİ YA BAMBAŞKA BİŞEY YA

çağlam haklısın. sonradan dedim tamam güzel bi salonda olsun. sen ziganayı göstermiştin o tarz mesela.. ama adam 6-7 bine de çok demiş
hep mayıstı hayalimiz. kendi başına eylül demiş
biz neyiz burda. kukla mı.. o diyecek biz yapacağız

çizelgemide sildim gitti

nazlım koptum abla mı dedi gülüyorum halllaaa demek o kadar genç annişin

nurayım valla ümraniyede valss düğün salonu var millet 6000 anlaşıyor yani düğün salonu var düğün salonu var bu zamanda ben bulamıyorum 5000 den aşağıya düğün salonu bunların haline çaresine bakılır bulunurda ayrıca zor değil yaniii oturusunuz konuşursunuz

valla çağlam çok mutlu oldum bunuda atlattın onların gözünde değerin yukarlarda olucak ki o insanlaında belki sana karşı çekinceleri vardı ama artık ortada durman gerekicek bu çok iyi oldu

annende güzel güzel anlatıcaksın diceksin annecim benim iyi olmamı istersin ben onla iyim onun ailesi benim ailem olsun güzelce yaşayalım, ben anneme dedim ben politik olcam ortada olcam ailler tanışınca herkese aynı olcak düşüncellerimi çok kötümü bilmiyorum ama tüm sevgililerin üstünde görüyorum ona olan sevgimi sadece onun dediklerine karşı isyan etmeden tamam diyorum oda bende ne olursa olsun birimizin dediklerini yapıp orta yolu buluyoruz

sevgiliceğe 14 mayısta gitmesi gereken hediyeler dün elinde olmuş çok çok mutlu oldu romantik 24 sözü yarın okumasını söledim hediyeleri çok güzel olmuş kargoyu şirketten yolladım bu kolaylığı sağlayan cancağzım sponsorum şirketimi öpüyore

bu arada kızlar hergün isyanlar uyanıyorum işe gitmek hiç istemyorm ayaklarım geri geri gidiyor soğuk insanlar dedikodular onlarca kat beton duvarlar hırslar öfkeler böle bir yer kurumsal şirketler ama olsun biraz işime sıkı sıkı sarılcam bu zamanda iş bulmak çok zor bilmiyorum umursamaz davranıyorum çok çalışıyorum ama o 5 saatlik yol beni bitiriyor herşeyi koşarak hallediyorum çok yoruluyorum ama işim benim gerçekten şansım alllahım affetsin hergün öfkeyle uyanıyordum elimden almasın mutlu olayım evlendiğimdede çalışmak istiyorum hattaha şirkette 20 yıl sonra yükselen insanalra tabir ettiğim gibi birileride bana dinazor yahu bu desin istiyorum

hepimiz çok mutlu olalım aşkta ve işte inşallah

çağlam tebrik ederim canım zoru başarmıssın sonunda...
nuraycım üzme kendini herşey tatlılığa bağlanır ya herkes şimdik kendınce kafasına göre konusur evinde ama aileler bir araya gelince öle kimse höt höt olmaz canını sıkma orta yol bulunur bitanem...
gizemcim nasılsın canım?

tarih eylül olsun, istediğin gibi yapıcam diyo..
8.5.2013 e niye bu kadar çok bağlandım ben

2 hafta sonra olucak söz daha tam olarak girmedık işin içine ama çok zor bu işler stresli,aynı zamanda güzel..
daha geçen gün bir arkadaşımın düğünüe gittim zigana düğn salonunu 2500 tutmuşlar kızlar. şaşırdım bende:26:

yaaa canım anlatsana bize şu ziganayı:)
düğün nasıldı.. tahminen kaç kişiydi.. ikramlar nelerdi ve eğlencesi nasıldı

sözüne de az kalmış.. hayırlısı olsun.

kuzum 5-6 bini bulmadan o tarz salonlarda da yapabilirsin kokteyl tarzı olur yemekli olmaz ayrıca herkes o dugun salonunun sahiplerinin iyi insanlar oldugunu ve fiyatda orta yolu bulduklarını sölüyo hizmetinden de herkes memnun

vals cok meshur bir salon güya amaaaan bence hiç güzel bir yer değil klasik dugun salonu işte neyine bu kadar tantana anlamıyorum

kuzenime sordum ziganayı gecen o baya gezdi cunku mekan işi için... zigana dugun salonu gibi değil ki değişik bi yer orası vals var oraya bakın dedi heh dedim zaten salon gibi olmasın istiyorum al vals senin olsun hayatta orda yapmam dugunumu bi nikah yaparım daha ii dedim

laila yı da begeniyorum oranın fiyatı da uygun...

hiçbişey olmadı nikah arkası eglence yapıcam dostlarla klasik salon tutmaktansa... cok var yani secenek sırf bu sebepten tarihinden neden vazgeciosun ki kuzum hem anlamadım 4-5 ay kimi zengin edicekmiş çözemedim yani

Kızlaaar ben geldimmmm

Akşam galatasaray şampiyon olduuu resmeeenn kudurdukkk, maçın son 5 dakikası ise işkence gibiydi deli gibi bagırıyoruz cafedee tabi bizimle beraber herkes hakeeem maçı bitir dieee Sonraaa bittii vee biz aşkımlaa çaakkk yaptıkk Sarıldık birbirmizeee Çok mutlanndıkk çokkk arabaylaaa konvoya cıktık heryer mahser yeri gibiydii millet kopuyordu tanıyan tanımayan herkess el sallıyorduuu kornaya basıyordu

Bugünde ailecek pikniğe gittikk yağmur yağdı ama yine de o da guzeldi tabi yorgunlukk baska bişe değil:/

Gelelimm sizeeee:)) Geçmişi okudum hızlıca ve geldimm

Çağlaammmm kurabiştoşummm kayınannişinee anne demiş çok sevindimki, eminimm nişanlın üzülüyordu canım bu haber onu çok mutlu etmiş olmalı.. Benn annesine anne demekte zorluk yaşamam, sen diosunkii kendi kendinee bugunee kadar beni büyüten beni 9 ay karnında tanıyan kişiye anne derim.. Ama aslında öyle değil, o da sana sevgisini veren kişiyi 9 ay tasıdı karnında, onu buyuttu ona gozu gibi baktı.. İşte bu yuzden ben anne derim ona... Çünkü o benim aşık olduğum adamın annesi...

Nurayımmm üzdü mü senin sevdiğinin babasııı( Ahh kuzumm nedir bu babalardan cektiğin senin, kıyamam yaa.. Kızlara katılıorummm ama salon varr salon var bebeğimmm inşallahh mayıss ayından gönlüne göre bir salonda yaparsın düğününü... Ben sanmıorum ki babası kaliteden odun versin cunku bu oğlunun düğünü... Hakkınızda hayırlısı canım benimm

Giiizoooomm ordaysan ses ver canısııııııııı Anneme can-canan aldım bu aradaa balımmm

Son düzenleme:
düğün sahipleri tarafından eksıklıkler yaşandımı bilemiyorum ama ben misafir olarak sevdim oarayı
2 tane salon var bitanesi daha büyük bitanesi daha küçüktü fiyat değişiklik gösterir tabi.
ikram pasta kuru pasta kola yedıgündü.slyat gösterisi yapıyorlar. müzikler güzeldi.
hoş biryer bence
bende nişan mekanı arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…