'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ah bitanem işte ben de bunu diyorum o 4 ay kimi zengin ediceek.
vals i begenmedim şimdi baktım da.. zigana çok farklı duruyo evet. eğlencesi nasıl acaba. saz çalan adamlar, halk müziği falansa bayılırım yemin ederim
yemekli olmasın o pek umrumda değil açıkçası..
ayrıca en son şunu dedim gündüz hani nikahımız kıyılır herkes oraya gelir.. akşamda yakınlarımızla eğlence..
off

Lokumummmm ya ıste ben bole sorunlardan cok korkuyorum evet sende enıstede en en guzelını hayal edıyosunuz ki bu sizin hakkınız hepımızın hakkı ama iş ciddiye binince büyüklerde işin içine girince nerden neyi şaşalı yapalımın değil nerden neyi uyguna yapalımı düşünüyolar aslında haklılarda cunku cıdden evlenmeek cok ama cooooook pahalııı!!! Eylülü bekledıgınde ısteklerın olucaksa bekleyın kuzum ama gene bi sorunlar olucaksa mayısta kokteyl yaparsınız kınayı dugun gıbı yaparsınız bızım gıbı cunku kınada yemek ıcmek beklentısı olmuyoo

Pastam ,giziimm sormayın yaa 2 kere abla dedıkten sonra teyzede cevıremedı kıyamam onaa annemınde hosuna gitmedi değil dediğiniz gibi gennc goruyorum ondan dıyorum diye kıvırdı benim eşek sıpası kurbaaam biliyo işini

Susu canım hosgeldınnn aramızaaa, ben bıkac gun evel emınonundeydıım ve ınanılmaz guzel seyler vardı çarısyı bı dolas derım bu tür seyleri netten alma bence

aynen öle kuzummmm zaten askımı arayıp haberi vermiş hemen demekki mutlu oldu askımda cok mutlu olmus ee bende mutlu oldum o mutlu olunca

onun annesi benim de annem madem bu adama herseyimsin dedim

tebrik ediyorum sizi de birkez daha peliminotammm

ben kokteyl ve yemekli fiyatlarını biliyorum 5000-6000 arası değişiyo dedigin rakam sadece kuru pasta içecek oldugu icin böle dusuk sanırım

böle bir secenekleri oldugunu bilmiodum

benim de konustuklarım eglendikleriini güzel bir yer oldugunu solediler... temmuz gibi gidip bakıcam begenirsem tutabilirim orayı ben dugun icin

dimi canım bır dolaşım begenmezsem bakarım nete artık,
kızlar söz bohçası flaan ne oluyor. hıc bılgım yok bu konularda
annesi demişki söz kıyafetlerini alırız söz bohçası yerıne

üstelik 1 tane oğlu var.. maddi durumları kötü de değil.
adamın keyfi nasıl ve ne zaman isterse o oluyo
babam geçtiğimiz ocakta gelsinler dedi.. babası yok nisanda gideriz dedi. babam da sinirlendi sonra işe girmeden karşıma çıkmasın dedi. zaten malum meseleden dolayı hep bi gerginlik..
şimdi de haziranda geleceklerdi eylülde gideriz demiş.. mayısta istiyoduk düğünü eylülde yaparız demiş. bi salon tutarız.. ya bilmiyorum

teşekkürler canımmmmmm

kuzum onu konusursun adamları dj leri de var, halk muzigi grubu da pop grubu da...

ben dj istiorum dicem bir de pop olursa belki... halk muzigi istemiorum dicem

bir de kendi hazırladıgımız cd yi verip solicez su zamanda su calıncak diye... tam emin değilim ama nette biyerde provalara cagırdıklarını okudum ... ne icin cagırıolar bilmiorum ama

konusulup halledilir yani sen nası dersen ole olur organizasyon askım telefonda sordu size baglı o detaylar gelin konusuruz demişler

pelommm o son 5 dakkada kalbim küt küt attı kalp krizi geçircem sandım çok heycanlandım siz naptınız balım senide merak ettim 2. pikniğinizimi yaptınız kuzucum oyyy oyyyyy can cananı nereden aldın buldun demi mağaza valla ben netten alcam buralarda göremedim kuzum

nurayım zigana gerçekten çok güzel onun sultan salonu varmış bide maltepedede salonu varmış benim bu yakada olursa burda çok isterim ama erkek tarafı şişlide şahsen karışırlarda yerine seninkiler pendikteyse maltepe daha yakın sanki kuzum karışırlarmı bu salon işine

yağmur ne olsun dinlendm bol bol sen nasılsın

kızlar şarkı paylaştım devamı gelecek dinleyip dinleyip buraya ekliyorum ön sayfalara alllım sizleri

Zigana Düğün Salonu | Salonlarımız | Resim Galerisi

SUSU aramıza hoşgeldin ve hayırlısı olsun canım..
Gizemcim iyiyim aşkla gezdik geldik annemi aradı bende k.anişi aradım hediyelerimizii verdik işte öyle geçti bugünmüz çok şükür bizde istemeyi falan konuştuk biraz bakalım...

ben de söyliyim bi gidip konuşsun canım ziganayla.. evet mekana içim ısınmıştı sen eklediğinde de söylemiştim zaten.
bi tamam eylül olsun napıyım diyorum.. sonra birden içime bişeyler oturuyo neden ya nedeeennn hayır mayıs olucak diyorum. hem herşeyi kısıcak bizden hem de istediği zaman yapacak.

büyük olan salonun daha güzel oldugunu sölüyolar kuzum sanırım resimlerdeki büyük olan salon....

masa ve gelin yolu süslemeleri ahsap dizaynı falan cok guzelll... çiçekli çiçekli kır dugunu edasında...

bakcagımız yerlere gidip baksak da bi karar versek yaaaa

susucum

ben bohça işlerine girmedim... dedigin gibi kıyafetlerimi aldılar gecti gitti düğündede yapmıcam bohca gidip alırız eksikleri zaten ne gerek var bosa masraf

maltepedekini beğenmedim.. başlarım onların pendikte oturmasına ya. benimde karşıdan gelecek bir ton akrabam var madem karşıda olacak o zaman diyeyim
daha hiç tanımadan sevmiyorum onları

1 tane mi
O candan kıymetlidir ya hu. İnsan biricik oğluna krallar gibi düğün yapmaz mı hiç.. Şaşırdım. Baban sinirlenmekte çok da haksız değilmiş canım tabiiki sana bunca cefa da cektirmemeli o ayrı! Hayır yani kız tarafı naza cekip daha sonra dese ona tamam. Nazdır deriz. Ama erkek tarafının boyle birşey yapması gülünç doğrusu Nurayım.
İnşallah babası bir an önce en doğrusunu görür ve yapar ne diyim...

kızlar benim sevgilimde üniyi yeni bitirecek bu sene güzel bir iş bulunca bizde nişanlanırız inşallah

hoşgeldin canım aramıza inşallah

maltepedekini beğenmedim.. başlarım onların pendikte oturmasına ya. benimde karşıdan gelecek bir ton akrabam var madem karşıda olacak o zaman diyeyim
daha hiç tanımadan sevmiyorum onları

nurayımmmmmmmm

lütfen amaaaaaaaa yeter üzme kendini... allah askına bırakın aileleri bir kenara siz mutlulugunuza bakın, dugun bitip kapınızı kapatınca herkes ve hersey geride kalacak

sevme... sevmeyebilirsin ama saygı duyarsın gecer gider kac kişi seviyo zaten kayın ailesini

gelip gecici seler icin üzme kendini kuzum hasta olacaksın Allah korusun akısına bırak.. gercekten böle bi adamsa eylülde de dediginizi yapmaz zaten

ne alabilirseniz almaya bir an önce mutlu olmaya bakın derim... uzadıkca ve araya aileler girdikçe cılkı cıkıyor malesef keşke anlayıslı olsa su insanlar azıcık

Ayy gizooommmm hiç sorma bitirmio hakem cıldırdık yaaa bildiğin Evren bağırmaya basladı iyice gerildi Ama var yaa cafede hemen hemen herkess cimbomluydu zaten formalar falan o biçim Fenerliler forma bile giymemişti gizooommm

Kuzumm dün işten cıktıktan sonra 2 züccaciyeye gittim kendi çeyizlerimi aldığım züccaciyeci de buldum umudumu yitirmiştim ki buldum çok mutlandım annemde beğendi daha neee

Kuzummmm senenin 2. pikniğii evettt aşkımm evde yattıı ailemleydik anneannemler buyukbabamlar yengemler dayılarım kuzenler bayagı kalabalıktık. Curcuna gibiydi biraz kafam şişti tabiri caizse. Piknik dediğin kafanı dinliceğin yer olcak yaa:/

insan beni de düşünür dimi..
nerdee

çağlam diyoki eylülde olsun istediğin düğünü yapıcam..
ya diyorum ki tamam mayısta olsun ama uygun bi yerde olsun pahalı yeri istemiyorum.
anlamıyo. babası eylül demişmiş.. bakalım benimki ne dicek..
hasta oldum zaten. ruh hastası da olucam yakında..

hoşbulduk canımmm

ne zaman konuscak canım sevdicegin?

offf bu buyukler neden böyle yaaa anlamak mumkun değil yani... derdi neymiş ki bu adamın takmıs eylüle

o zamanda böle vazgeçmese sözünden dönmese bari....

insan bir an önce işin adı konsun ister evladının mutlulugunu ne kadar erken görse o kadar iyi diye dusunur amaa nerdeeee

kızlar bizde sevgilimle farklı şehirlerdeniz ama kültürlerimiz birbirinie çok yakın aramızda sadece 2 saatlik mesafe var kısmet olurda evlenirsek kına + düğün nasıl yapsam bana fikir verseniz?

Son düzenleme:
eylülde kıytırık bi salonda hayal ediyo oğlunun düğününü.. oğlu da eylülde olacak ama istediğin yerde yapıcam söz diyo..
babası eşya vs. için eylülü bekliyo anlaşılan. 12 bin liralık düğünü istemiyorum tamam onun yerine babasına yardım etsin. ama yok.
herkesin yükünü ben taşıyorum yeter artık ama ya. bir yerden gülseydi yüzüm bari

kızlar bizde sevgilimle farklı şehirlerdeniz ama kültürlerimiz birbirinie çok yakın aramızda sadece 2 saatlik mesafe var kısmet olurda evlenirsek kına + düğün nasıl yapsam bana fikir verseniz?
kınayı kendi şehrinizde, düğünü onunkinde yapsanız? mesafe de yakınmış. akrabaların geliş gidişi zor olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…