kuzum 5-6 bini bulmadan o tarz salonlarda da yapabilirsin kokteyl tarzı olur yemekli olmaz ayrıca herkes o dugun salonunun sahiplerinin iyi insanlar oldugunu ve fiyatda orta yolu bulduklarını sölüyo hizmetinden de herkes memnun
vals cok meshur bir salon güya amaaaan bence hiç güzel bir yer değil klasik dugun salonu işte neyine bu kadar tantana anlamıyorum
kuzenime sordum ziganayı gecen o baya gezdi cunku mekan işi için... zigana dugun salonu gibi değil ki değişik bi yer orası vals var oraya bakın dedi heh dedim zaten salon gibi olmasın istiyorum al vals senin olsun hayatta orda yapmam dugunumu bi nikah yaparım daha ii dedim
laila yı da begeniyorum oranın fiyatı da uygun...
hiçbişey olmadı nikah arkası eglence yapıcam dostlarla klasik salon tutmaktansa... cok var yani secenek sırf bu sebepten tarihinden neden vazgeciosun ki kuzum hem anlamadım 4-5 ay kimi zengin edicekmiş çözemedim yani
Kızlaaar ben geldimmmm
Çağlaammmm kurabiştoşummm kayınannişinee anne demiş çok sevindimki, eminimm nişanlın üzülüyordu canım bu haber onu çok mutlu etmiş olmalı.. Benn annesine anne demekte zorluk yaşamam, sen diosunkii kendi kendinee bugunee kadar beni büyüten beni 9 ay karnında tanıyan kişiye anne derim.. Ama aslında öyle değil, o da sana sevgisini veren kişiyi 9 ay tasıdı karnında, onu buyuttu ona gozu gibi baktı.. İşte bu yuzden ben anne derim ona... Çünkü o benim aşık olduğum adamın annesi...
düğün sahipleri tarafından eksıklıkler yaşandımı bilemiyorum ama ben misafir olarak sevdim oarayı
2 tane salon var bitanesi daha büyük bitanesi daha küçüktü fiyat değişiklik gösterir tabi.
ikram pasta kuru pasta kola yedıgündü.slyat gösterisi yapıyorlar. müzikler güzeldi.
hoş biryer bence
bende nişan mekanı arıyorum
Kızlaaar ben geldimmmm
Akşam galatasaray şampiyon olduuu resmeeenn kudurdukkk, maçın son 5 dakikası ise işkence gibiydi deli gibi bagırıyoruz cafedee tabi bizimle beraber herkeshakeeem maçı bitir dieee Sonraaa bittii vee biz aşkımlaa çaakkk yaptıkk Sarıldık birbirmizeee Çok mutlanndıkk çokkk arabaylaaa konvoya cıktık heryer mahser yeri gibiydii millet kopuyordu tanıyan tanımayan herkess el sallıyorduuu kornaya basıyordu
Bugünde ailecek pikniğe gittikk yağmur yağdı ama yine de o da guzeldi tabi yorgunlukk baska bişe değil:/
Gelelimm sizeeee:)) Geçmişi okudum hızlıca ve geldimm
Çağlaammmm kurabiştoşummm kayınannişinee anne demiş çok sevindimki, eminimm nişanlın üzülüyordu canım bu haber onu çok mutlu etmiş olmalı.. Benn annesine anne demekte zorluk yaşamam, sen diosunkii kendi kendinee bugunee kadar beni büyüten beni 9 ay karnında tanıyan kişiye anne derim.. Ama aslında öyle değil, o da sana sevgisini veren kişiyi 9 ay tasıdı karnında, onu buyuttu ona gozu gibi baktı.. İşte bu yuzden ben anne derim ona... Çünkü o benim aşık olduğum adamın annesi...
Nurayımmm üzdü mü senin sevdiğinin babasııı( Ahh kuzumm nedir bu babalardan cektiğin senin, kıyamam yaa.. Kızlara katılıorummm ama salon varr salon var bebeğimmm inşallahh mayıss ayından gönlüne göre bir salonda yaparsın düğününü... Ben sanmıorum ki babası kaliteden odun versin cunku bu oğlunun düğünü... Hakkınızda hayırlısı canım benimm
Giiizoooomm ordaysan ses ver canısıııııııııAnneme can-canan aldım bu aradaa balımmm
çağlam tebrik ederim canım zoru başarmıssın sonunda...
nuraycım üzme kendini herşey tatlılığa bağlanır ya herkes şimdik kendınce kafasına göre konusur evinde ama aileler bir araya gelince öle kimse höt höt olmaz canını sıkma orta yol bulunur bitanem...
gizemcim nasılsın canım?
ah bitanem işte ben de bunu diyorum o 4 ay kimi zengin ediceek.
vals i begenmedim şimdi baktım da.. zigana çok farklı duruyo evet. eğlencesi nasıl acaba. saz çalan adamlar, halk müziği falansa bayılırım yemin ederim
yemekli olmasın o pek umrumda değil açıkçası..
ayrıca en son şunu dedim gündüz hani nikahımız kıyılır herkes oraya gelir.. akşamda yakınlarımızla eğlence..
off
Kızlaaar ben geldimmmm
Akşam galatasaray şampiyon olduuu resmeeenn kudurdukkk, maçın son 5 dakikası ise işkence gibiydi deli gibi bagırıyoruz cafedee tabi bizimle beraber herkeshakeeem maçı bitir dieee Sonraaa bittii vee biz aşkımlaa çaakkk yaptıkk Sarıldık birbirmizeee Çok mutlanndıkk çokkk arabaylaaa konvoya cıktık heryer mahser yeri gibiydii millet kopuyordu tanıyan tanımayan herkess el sallıyorduuu kornaya basıyordu
Bugünde ailecek pikniğe gittikk yağmur yağdı ama yine de o da guzeldi tabi yorgunlukk baska bişe değil:/
Gelelimm sizeeee:)) Geçmişi okudum hızlıca ve geldimm
Nurayımmm üzdü mü senin sevdiğinin babasııı( Ahh kuzumm nedir bu babalardan cektiğin senin, kıyamam yaa.. Kızlara katılıorummm ama salon varr salon var bebeğimmm inşallahh mayıss ayından gönlüne göre bir salonda yaparsın düğününü... Ben sanmıorum ki babası kaliteden odun versin cunku bu oğlunun düğünü... Hakkınızda hayırlısı canım benimm
Giiizoooomm ordaysan ses ver canısıııııııııAnneme can-canan aldım bu aradaa balımmm
teşekkürler canımmmmmm
kuzum onu konusursun adamları dj leri de var, halk muzigi grubu da pop grubu da...
ben dj istiorum dicem bir de pop olursa belki... halk muzigi istemiorum dicem
bir de kendi hazırladıgımız cd yi verip solicez su zamanda su calıncak diye... tam emin değilim ama nette biyerde provalara cagırdıklarını okudum ... ne icin cagırıolar bilmiorum ama
konusulup halledilir yani sen nası dersen ole olur organizasyon askım telefonda sordu size baglı o detaylar gelin konusuruz demişler
pelommm o son 5 dakkada kalbim küt küt attı kalp krizi geçircem sandım çok heycanlandım siz naptınız balım senide merak ettim 2. pikniğinizimi yaptınız kuzucum oyyy oyyyyy can cananı nereden aldın buldun demi mağaza valla ben netten alcam buralarda göremedim kuzum
nurayım zigana gerçekten çok güzel onun sultan salonu varmış bide maltepedede salonu varmış benim bu yakada olursa burda çok isterim ama erkek tarafı şişlide şahsen karışırlarda yerine seninkiler pendikteyse maltepe daha yakın sanki kuzum karışırlarmı bu salon işine
yağmur ne olsun dinlendm bol bol sen nasılsın
kızlar şarkı paylaştım devamı gelecek dinleyip dinleyip buraya ekliyorum ön sayfalara alllım sizleri
Zigana Düğün Salonu | Salonlarımız | Resim Galerisi
pelommm o son 5 dakkada kalbim küt küt attı kalp krizi geçircem sandım çok heycanlandım siz naptınız balım senide merak ettim 2. pikniğinizimi yaptınız kuzucum oyyy oyyyyy can cananı nereden aldın buldun demi mağaza valla ben netten alcam buralarda göremedim kuzum
nurayım zigana gerçekten çok güzel onun sultan salonu varmış bide maltepedede salonu varmış benim bu yakada olursa burda çok isterim ama erkek tarafı şişlide şahsen karışırlarda yerine seninkiler pendikteyse maltepe daha yakın sanki kuzum karışırlarmı bu salon işine
kızlar şarkı paylaştım devamı gelecek dinleyip dinleyip buraya ekliyorum ön sayfalara alllım sizleri
üstelik 1 tane oğlu var.. maddi durumları kötü de değil.
adamın keyfi nasıl ve ne zaman isterse o oluyo
babam geçtiğimiz ocakta gelsinler dedi.. babası yok nisanda gideriz dedi. babam da sinirlendi sonra işe girmeden karşıma çıkmasın dedi. zaten malum meseleden dolayı hep bi gerginlik..
şimdi de haziranda geleceklerdi eylülde gideriz demiş.. mayısta istiyoduk düğünü eylülde yaparız demiş. bi salon tutarız.. ya bilmiyorum
kızlar benim sevgilimde üniyi yeni bitirecek bu sene güzel bir iş bulunca bizde nişanlanırız inşallah
maltepedekini beğenmedim.. başlarım onların pendikte oturmasına ya. benimde karşıdan gelecek bir ton akrabam var madem karşıda olacak o zaman diyeyim
daha hiç tanımadan sevmiyorum onları
insan beni de düşünür dimi..1 tane mi
O candan kıymetlidir ya hu. İnsan biricik oğluna krallar gibi düğün yapmaz mı hiç.. Şaşırdım. Baban sinirlenmekte çok da haksız değilmiş canım tabiiki sana bunca cefa da cektirmemeli o ayrı! Hayır yani kız tarafı naza cekip daha sonra dese ona tamam. Nazdır deriz. Ama erkek tarafının boyle birşey yapması gülünç doğrusu Nurayım.
İnşallah babası bir an önce en doğrusunu görür ve yapar ne diyim...
nurayımmmmmmmm
lütfen amaaaaaaaa yeter üzme kendini... allah askına bırakın aileleri bir kenara siz mutlulugunuza bakın, dugun bitip kapınızı kapatınca herkes ve hersey geride kalacak
sevme... sevmeyebilirsin ama saygı duyarsın gecer gider kac kişi seviyo zaten kayın ailesini
gelip gecici seler icin üzme kendini kuzum hasta olacaksın Allah korusun akısına bırak.. gercekten böle bi adamsa eylülde de dediginizi yapmaz zaten
ne alabilirseniz almaya bir an önce mutlu olmaya bakın derim... uzadıkca ve araya aileler girdikçe cılkı cıkıyor malesef keşke anlayıslı olsa su insanlar azıcık
hoşgeldin canım aramıza inşallah
nurayımmmmmmmm
lütfen amaaaaaaaa yeter üzme kendini... allah askına bırakın aileleri bir kenara siz mutlulugunuza bakın, dugun bitip kapınızı kapatınca herkes ve hersey geride kalacak
sevme... sevmeyebilirsin ama saygı duyarsın gecer gider kac kişi seviyo zaten kayın ailesini
gelip gecici seler icin üzme kendini kuzum hasta olacaksın Allah korusun akısına bırak.. gercekten böle bi adamsa eylülde de dediginizi yapmaz zaten
ne alabilirseniz almaya bir an önce mutlu olmaya bakın derim... uzadıkca ve araya aileler girdikçe cılkı cıkıyor malesef keşke anlayıslı olsa su insanlar azıcık
insan beni de düşünür dimi..
nerdee
çağlam diyoki eylülde olsun istediğin düğünü yapıcam..
ya diyorum ki tamam mayısta olsun ama uygun bi yerde olsun pahalı yeri istemiyorum.
anlamıyo. babası eylül demişmiş.. bakalım benimki ne dicek..
hasta oldum zaten. ruh hastası da olucam yakında..
eylülde kıytırık bi salonda hayal ediyo oğlunun düğününü.. oğlu da eylülde olacak ama istediğin yerde yapıcam söz diyo..ne zaman konuscak canım sevdicegin?
offf bu buyukler neden böyle yaaa anlamak mumkun değil yani... derdi neymiş ki bu adamın takmıs eylüle
o zamanda böle vazgeçmese sözünden dönmese bari....
insan bir an önce işin adı konsun ister evladının mutlulugunu ne kadar erken görse o kadar iyi diye dusunur amaa nerdeeee
kınayı kendi şehrinizde, düğünü onunkinde yapsanız? mesafe de yakınmış. akrabaların geliş gidişi zor olmaz.kızlar bizde sevgilimle farklı şehirlerdeniz ama kültürlerimiz birbirinie çok yakın aramızda sadece 2 saatlik mesafe var kısmet olurda evlenirsek kına + düğün nasıl yapsam bana fikir verseniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?