eylülde kıytırık bi salonda hayal ediyo oğlunun düğününü.. oğlu da eylülde olacak ama istediğin yerde yapıcam söz diyo..
babası eşya vs. için eylülü bekliyo anlaşılan. 12 bin liralık düğünü istemiyorum tamam onun yerine babasına yardım etsin. ama yok.
herkesin yükünü ben taşıyorum yeter artık ama ya. bir yerden gülseydi yüzüm bari
kınayı kendi şehrinizde, düğünü onunkinde yapsanız? mesafe de yakınmış. akrabaların geliş gidişi zor olmaz.
eylülde kıytırık bi salonda hayal ediyo oğlunun düğününü.. oğlu da eylülde olacak ama istediğin yerde yapıcam söz diyo..
babası eşya vs. için eylülü bekliyo anlaşılan. 12 bin liralık düğünü istemiyorum tamam onun yerine babasına yardım etsin. ama yok.
herkesin yükünü ben taşıyorum yeter artık ama ya. bir yerden gülseydi yüzüm bari
kınayı kendi şehrinizde, düğünü onunkinde yapsanız? mesafe de yakınmış. akrabaların geliş gidişi zor olmaz.
canım üzülme artık ya beterin beteri var bak bize bugün konuştuk para yokki bizde yapabilirsek eger o kıytırık salonda yapmaya calısıcaz anladın bak calısıcaz o bildigin 1500 2000lik salonda yapmak için can atıcaz mecbur yok yok yok ne yapalım bende isterdım yüzüm gülsün ama gönül ona kondu hiç sölenmeye hakkım yok kendi kendimi yiyorum belki ama çünkü hayalim hep havuzbası yada ır düğünüydü ama bak o kıytırık salonda yapıcak bıle para yok birde beni düşün bebeğim bak ağlama daha fazla anlatırım beraber ağlarız he biz aşklarımızla mutlu olalım varsın mahalle kenarındaki salonda olsun ne olcak hayalimiz belki bu değildi ama her hayalimiz gerçekleşsseydii ahh ahh bebeğim lütfen topla kendini
yağmur. yok diyorsun. olmadığı için yapamıyorsunuz.. ama bunlarda var. cimriliklerinden mi diyim artık neyden bilemiyorum.
ayrıca kıytırık o salonda yapma canım tarzına uymuyosa. nikah yap sadece.
adam eylülde lüks bi düğün yapıyo ama mayısta olmaz diyo. var mı böyle bi mantık.
yok sen kıytırık dedın dıe bende ole devam ettırdım
benim için farketmez ama sade nikah istemem sonrasında bişi olursa isterim tabi ama para olsaydı ya havuzbası yada kır düğünü isterdik ikimizde aynı seyı ıstıyorduk ama bizde para yok..
hmm..seninkilerde para varsa orda durmak lazım burda ıs enişteye düşüyor biz istiyoruz dicek alttna girip üsten cıkcak canım ya daha uygun yerler bulursunuz herkesin gönlü olsun daha ıyı sonradan burnunuzdan getirmelerinden iyyidir ama m etme ıstedgıın olcak canm bakma sen onlar aralarında konusmuslar ole size geldikerinde o ole olmaz görürsün iş size gelmelerin baban kabul etsın kayınbabayı ıkna enıste eder bıde kayınannısın
hiçbişey yapamaz. pısırık mıdır nedir. bi kere babasının karşısına çıkıpta seviyorum ben onu diyebilmiş mi acaba. ama ben diyorum.
git konuş babanla mayısta istiyoruz de diyorum.. sonra konuşurum diyo. çekiniyo işte.
eylüle kadar birikecek olan parasıyla yapacakmış düğünü.
ahh bayan değil miyiz...
herşeyi biz düşünücez... arayı biz bulucaz... evlenmeden öncesini de sonrsını da biz dusuncez... gerci hakkını yemeyeyim yine asklarımızda dusunuyor adamımın sacları beyazlıyo valla artık napıcam diye dusunmekten
üzme sen kendini hiç bak gecen de söledim benim iş yerindeki arkadasım ne dugun ne kına ne nişan yapmıs, bir nikahla evlenmiş ikiside ailelerin tek cocugu
soranlara ben balayı icin evlendim dio... aman cagla zerre kadar da kalmadı icimde ben sonrasına bakarım kocamla mutluyum işte formaliteler olsa ne olur olmasa ne olur.. dugun yapanın boyu mu uzuyo insanlar eglencek diye o kadar para veremezdim gittim kocamla kendim eglendim diyo
olmuyosa ben de sartları zorlamıcam... begendigim salonlar hayalimdeki gibi cıkmazsa
bi nikah yapıcam sonrasında en yakınlarla 20-30 kişilik bi yemek olmadı kokteyl bitti gitti işte
kendini de sevdicegini de uzme tatlım sen... sölesin bakalım mayısta olsun ama seni zora sokmıcaz baba makul bişe olur desin, illa eylül diyosa da istedigin dugunu yapmayı parasını da kendsi odemeyi kabul etsin
kuzum parayı kocişin odedikten sonra eylül de yapsanda mayısta yapsanda ne farkı olucak o borcu sen cekiceksin
canım ev alacak akdar da değil ama isteseler mayısa da benim istediğim şartlarda yapabilirler düğünümüzü. istediğim bi salon takımı bi beyaz eşya. 1 tek oğulları var. anne baba emekli. 4 tane dükkanları var kirada. ayıp yaya bu etrafımda cok var babada parası olan oğullar babaya gık dıyemıyor ıstısna kısıler dısında
bir tanıdık daha var ısyerınde aynı baba yapıcak dugunu ev pesinatını falan ama cocuk gık dıyemıyor dese ne olacak yap kendin diyecek ee hepsini cocuk yapamıyacagı ıcın huyuna gitmek zorunda kalıyorlar ıste ya oof off inş.istdiğin olur bebeğım ya çok mutlu ol inş.
eylüle kadar birikecek olan parasıyla yapacakmış düğünü.
ben düğününde değilim çağlam. mayısta kavuşacaktık. diyorum düğünü çok daha makul bişey yapalım diye, dediği şu: babam da zaten makuluna eylülde olur diyo .
konuşucaz annemle birlikte tekrar diyo.
ee konuşun diyorum.
sonra konuşucaz yeter çok gitmeyelim üstüne diyo.
ya çağlam yemin ediyorum babamdan tokat yedim ben onun için ya. yine de dimdik durdum olacaksa onunla olacak dedim ya.
nasıl üzmem kendimi ..
bitmicek mi hiç gözyaşım
canım ev alacak akdar da değil ama isteseler mayısa da benim istediğim şartlarda yapabilirler düğünümüzü. istediğim bi salon takımı bi beyaz eşya. 1 tek oğulları var. anne baba emekli. 4 tane dükkanları var kirada. ayıp ya
ahh bayan değil miyiz...
herşeyi biz düşünücez... arayı biz bulucaz... evlenmeden öncesini de sonrsını da biz dusuncez... gerci hakkını yemeyeyim yine asklarımızda dusunuyor adamımın sacları beyazlıyo valla artık napıcam diye dusunmekten
üzme sen kendini hiç bak gecen de söledim benim iş yerindeki arkadasım ne dugun ne kına ne nişan yapmıs, bir nikahla evlenmiş ikiside ailelerin tek cocugu
soranlara ben balayı icin evlendim dio... aman cagla zerre kadar da kalmadı icimde ben sonrasına bakarım kocamla mutluyum işte formaliteler olsa ne olur olmasa ne olur.. dugun yapanın boyu mu uzuyo insanlar eglencek diye o kadar para veremezdim gittim kocamla kendim eglendim diyo
olmuyosa ben de sartları zorlamıcam... begendigim salonlar hayalimdeki gibi cıkmazsa
bi nikah yapıcam sonrasında en yakınlarla 20-30 kişilik bi yemek olmadı kokteyl bitti gitti işte
kendini de sevdicegini de uzme tatlım sen... sölesin bakalım mayısta olsun ama seni zora sokmıcaz baba makul bişe olur desin, illa eylül diyosa da istedigin dugunu yapmayı parasını da kendsi odemeyi kabul etsin
kuzum parayı kocişin odedikten sonra eylül de yapsanda mayısta yapsanda ne farkı olucak o borcu sen cekiceksin
evet haklısın ıste ya insan istemezmi tek evlat oğlan bırde ılk evlendireceklerse özenmez mi insan şatafatlı yapmaya gelin alıyoruz dıye madem para var mezara mı götürcekler ooof off şöyle ınsanları anlamıyorum ama saygı duymak zorundayız bebeğim nedıyelım kı yola gelsin tez zamanda oda senın babanda...
hiç bişey istemiyorum. diyorum ki gezer bakarız eşyaları nasıl uyguna geliyosa öyle alırız. evimiz kira olacak nasılsa..
düğün yapmayalım gerekirse bile diyorum
ama yok.
lokumum yaaa makulunee eylul dıyolarsaa beklemenın anlamı yokkı zaten sen suanda stres ve sıkıntıdasın ne kadar önce olursa sızın ıcın okadar ıyııı
bunu anlatamıyorum işte. baban zaten en uygununu eylülde yapacağına mayısta yapsın diyorum.. yok yok yokk..
hiçmi sormamıs lokumum sız nezman dusunuosunuz falan dıyee :44:
bey efendi söylemiş canım. mayısta istiyoruz diye. mayısta değil eylülde yaparız demiş pek kıymetli babası da.
napıyım eylül olsun. beni en iyi bilen o. içi buna elveriyosa ne diyim. dünyaları serse önüme, umrumda değil.
ins annesıyle falan konusup hallederler canım suanda hersey zaten senın ıcın yeterıncee zorr
konuşacak insan konuşur konu sıcağı sıcağınayken zaten ..
babası aksi biriyse dahada kötüye döner olay diye belki konusmamıstır canım tanıomusun babasınıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?