aksi biri sanırım. tanımıyorum ama hissediyorum..
eylülde yapsınlar başları göğe ersin
ıns ıstedıkten sonra falan babanın baskıları hafıfler ustunde huzurun yerıne gelır lokumum
canım bu arkadaşını sölemiştin en mantıklısını o yapmış ama ben artık düz nikah yaparım diyemiyorum benimki bana entel egzantirik şelerden hoşlanıyorsun dediğinden beri vazgeçtim kimselere karışmıcam düğün yaparlarsada yapsınlar ne yapayım hoş benimki salon demedi ama ne bileyimben düğünde yapcam nikahta nikalha kurtulamıcağım bu hengameden yeriydi şuydu buydu herşey sorun olcak bakalım neler olcak benim zamanımda
ben masraf olmasın nikahla evleneyim derken tutsunlar 2000 kişilik salon varsinler 8000 annemle babamda karışmıcam yapsınlar nişan onlar milyarları gözden çıkarmışlar para harcamaları gelmiş be çağlam ne mani olcam ne istiyolarsa yapsınlar görmen lazım şu sıra eve yaptıkları harcamlar koltuk takımımza uygun vitrinler masalar sandalyeleri aldılar ben tutmasam mutfak ve yatak odasına girişicekler ne yapcaklarsa yapsınlar çok sıkıldım herkesin işine karışmaktan mantıklı şekilde yönlendirmekten
galiba bu durumda erkek gibi oldu bittiye getirmeye çalışıyorum benimkide oynamayı sevmezken olurmu düğün olmadı derler amaç gençlerin düğününe geliyorlar eğlencekler diyor milleti eğlendirmeye para harcıycam nerede yapıyorlarsa yapsınlar
yalnız umarım ailler ortak birşey yapar yada birbilerinin işine karışmazlar çünkü bu yarışa dönüşürse çok para dökülcek ve ben sadece seyredicem hiçbirşeyede karışmıcam son kararrım bu ne halleri varsa görsünler daha şimdiden kafama takmıcam
çağlam.. anca alırmış eşyayı falan. arsa borçları varmış hala.. aylık 250 tl.. evet aylık 250 tl yanlış duymadın. milyarlar ödemiyo yani.
şunu bile söyledim: yapsın düğünümüzü ne kadar lazımsa babana düğünden takılan altından paradan verelim diye.
yine yok yine yok..
daha napıyım
yani gercekten dugun tarihine neden karısıyolar anlayamıyorum.... karısmamaları gerekmez mi evlenecek olan sizsiniz...
bizim iki tarafta karısmadı ne isteme nişan olaylarına ne düğüne... o kadar bir araya geldi aileler ciddi ciddi oturup da su zaman olur diye bizim dugunun konusu bile gecmiyo... biz gidip söledik su zaman istioruz diye iyi tamam moduna gectiler ...
olması gereken de bu... 4 ayda ne para birikicek ki servet mi? hani bikaç yıl dese anlıcam ama 4 ay sonrası icin ısrar etmek bana sacma geldi...
ayda 250 milyon da kimseyi ne zengin eder ne fakir...
babasının baska bir sorunu olabilir mi? cunku bu solenenler cok tutarsız ve mantıksız nurayım yaaa ya da benim kafam almadı :44:
canım tutarsız, saçma, bu kadar malca başka bişey duymamıştım.. bu söylediği sebepler bana. başka sanmıyorum zaten.
bin parça oldu kalbim. bundan sonra ne bir hayal ne bir evlilik lafı edicem onunla. babasıyla kursunlar hayallerini
ayy kuzuum deme öyleee...
kızıp sinirlenince hep diyoruz hepimiz işte.. ama sorun bi sekilde cozuluyo merak etme sen.. orta yol bulunuyo
bak ben sana diyim bu buyukler daha cok fikirler değiştirir... siz de hemen gaza geldikleri bir dönem oldu bittiye getirip halledersiniz su isteme isini ondan sonrası bi sekilde gelir zaten
illaki çözülcektir... birileri girer araya konusulur
sen annesiyle falan tanıstın mı? konustun mu hiç? telefonla da olsa tanıs konus belki annesi seni tanıyınca daha cok girer araya babasını ikna eder falan
Nurayımm akşamdan beri okuyorum canım benim bu kadar üzülmeye hakkın yokEvet kesinliklee yokk yanii ( Belliki kayınbaban otoriter biri. Dediğim dedik. Bizimkinin babası da öyle. Herkes konusur ama 1 kişi karar verir. Evren kaç ay once demişti ev konusunu babamla konuscam die ama bak hala tık yok.. susuyorum.. annem soruyor ne oldu ev mevzusu die cevap veremiyorum.. belliki adamın umrunda değiliz.
bu babalar kendi bildiğini okuyor.
benim babam melek gibidir ya, otur otur kalk kalk.. bir dediğimizi iki etmemiştir ama karşımıza da nedense hep tam aksi denk gelmiş.. Ne diyebilirim sadece hayırlısı diyorum...
Benimde aklıma su geldi acaba babası bankaya uzun vadede para yatırdı da onun mu suresini dolmasını beklıyor? Aklıma baska da birşey gelmiyor cunku...
yok canım bankaya para yatırmıyolar. direk altın alıyolar. bu şekilde birikim yapıyolar.. öyle bişey olsa insan söyler, anlayışsız insanlar değiliz. ama yok öyle bişey.
babası hep 'ne gerek var' modunda biri anladıgım kadarıyla.. keyfi öyle istiyor adamın demek. aklına öyle gelmiş.
kendi kızı da var, birileri aylarca oyalarsa neler hisseder bir kız babası olarak anlaması lazım..
Anladım canım..
Tek çocuk değil miydi tatlım az once oyle demiştin erkek olarak tek demek istedin galiba:26: Bu tür durumlarda empati kurmayı bilmeli insan.. Biraz da kendine pay cıkarmalı.
Nereliydi onlar? Söylemiş miydin daha önce, kaçırmış olabilirim canım, kusura bakma..
Ben günlükte okudumkiii çok güzel geçmiş bugununuziyi geceler kızlar
yatmadan bi iyi geceler demek istedim
bugün yoğun bi gün geçirdim direkt gidip uyumak istiyorum..yarın da iş var
yarın görüşmek üzere öptüm hepinizi
anneler gününüz kutlu olsun bu arada geleceğin anneleri
Canım ne kusuru olur mu yatek erkek evlatları demiştim. yanlış yazdıysam kusura bakma nolur. bir de kız kardeşi var..
memleketleri de yerin dibine girsin. sevmiyorum nefret ediyorum hepsinden.. oof of.
boşverin kızlar artık. başınızı çok ağrıttım
canım bunca zaman hayalini kurduk 8 mayıs, 8 mayıs diye.. noldu? kahretti beni .. ne hayali kurayım ben artık bununla. babasının elinde gerçekler. babasına sorsun ona göre kendi başına kursun hayallerini.
annesiyle 1 sefer konuştum telefonda. annesi de konuşuruz babanı yumuşatırız modunda aylardır. hani ? elde var sıfır.. ocakta gelsinler demişti babam. gelmediler. o direk askerden buraya geldi, ailesi de buraya gelecekti.. annesi arayıp sen önce eve dön bir iki hafta sonra gideriz dediler.. bir ay geçti. babası nisanda gideriz demiş. babam sinirlendi. zaten gıcık oluyo onlara.. gelmesin çıkmasın karşıma dedi... şimdi de haziranda gelecekler sanıyodum. eylüle gideriz isteriz birdahaki bahara nişan yaparız eylüle de düğün demiş babası..
umrumda değiller. çok yoruldum..
bıktım.
usandım.
pelinim haklısın.
iyi geceler hepinize...
Çizelgemdeee 1 year ifadesini görmedenn uyumak istemedimmm canlarrr hepiniziii öpüyorummmmmmm, iyi geceleeeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?