'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sen de başka şekilde arada kalıyosun kuzum ya kıyamam herkesin derdi ayrı işte...

sana zararı olmasın düğünden sonra bi zora falan sokmasınlar da naparlarsa yapsınlar hepimizin odağı biyerde dugunden sonrası zaten

ben de artık biran önce o gun gelsin de nası geliosa gelsin olsun bitsin modundayım tek cekincem bişey cıkması yani ben evleneyim kocamın olayım kapımı kapayayım da nası olursa olsun bi orta yol bulunuyo elbet diyorum

nurayımm bal küpüümmm sevdiceğine cok saskınımmm tamam belki aksi biri olabilir ama bi laf ağlamayan cocuga da meme vermiyorlar...

gerci benimki ailesiyle tartıstı da ne oldu? değşen bişey yok o kadar kavga etti ama boş yani babası neden eylüle takmıs ben hala onu anlamadım yazdın da kacırdım mı göremedim kuzum

4-5 ayda ne değişcekmiş anlayamadım hala... bence sevdiceginin annesi konussun hayırlı iş uzatmaya gelmez kız tarafı bekletilmez falan die

çağlam.. anca alırmış eşyayı falan. arsa borçları varmış hala.. aylık 250 tl.. evet aylık 250 tl yanlış duymadın. milyarlar ödemiyo yani.
şunu bile söyledim: yapsın düğünümüzü ne kadar lazımsa babana düğünden takılan altından paradan verelim diye.
yine yok yine yok..
daha napıyım

yani gercekten dugun tarihine neden karısıyolar anlayamıyorum.... karısmamaları gerekmez mi evlenecek olan sizsiniz...

bizim iki tarafta karısmadı ne isteme nişan olaylarına ne düğüne... o kadar bir araya geldi aileler ciddi ciddi oturup da su zaman olur diye bizim dugunun konusu bile gecmiyo... biz gidip söledik su zaman istioruz diye iyi tamam moduna gectiler ...

olması gereken de bu... 4 ayda ne para birikicek ki servet mi? hani bikaç yıl dese anlıcam ama 4 ay sonrası icin ısrar etmek bana sacma geldi...

ayda 250 milyon da kimseyi ne zengin eder ne fakir...

babasının baska bir sorunu olabilir mi? cunku bu solenenler cok tutarsız ve mantıksız nurayım yaaa ya da benim kafam almadı :44:

canım tutarsız, saçma, bu kadar malca başka bişey duymamıştım.. bu söylediği sebepler bana. başka sanmıyorum zaten.
bin parça oldu kalbim. bundan sonra ne bir hayal ne bir evlilik lafı edicem onunla. babasıyla kursunlar hayallerini

ayy kuzuum deme öyleee...

kızıp sinirlenince hep diyoruz hepimiz işte.. ama sorun bi sekilde cozuluyo merak etme sen.. orta yol bulunuyo

bak ben sana diyim bu buyukler daha cok fikirler değiştirir... siz de hemen gaza geldikleri bir dönem oldu bittiye getirip halledersiniz su isteme isini ondan sonrası bi sekilde gelir zaten

illaki çözülcektir... birileri girer araya konusulur

sen annesiyle falan tanıstın mı? konustun mu hiç? telefonla da olsa tanıs konus belki annesi seni tanıyınca daha cok girer araya babasını ikna eder falan

Nurayımm akşamdan beri okuyorum canım benim bu kadar üzülmeye hakkın yok Evet kesinliklee yokk yanii( Belliki kayınbaban otoriter biri. Dediğim dedik. Bizimkinin babası da öyle. Herkes konusur ama 1 kişi karar verir. Evren kaç ay once demişti ev konusunu babamla konuscam die ama bak hala tık yok.. susuyorum.. annem soruyor ne oldu ev mevzusu die cevap veremiyorum.. belliki adamın umrunda değiliz.
bu babalar kendi bildiğini okuyor.
benim babam melek gibidir ya, otur otur kalk kalk.. bir dediğimizi iki etmemiştir ama karşımıza da nedense hep tam aksi denk gelmiş.. Ne diyebilirim sadece hayırlısı diyorum...

Benimde aklıma su geldi acaba babası bankaya uzun vadede para yatırdı da onun mu suresini dolmasını beklıyor? Aklıma baska da birşey gelmiyor cunku...

canım bunca zaman hayalini kurduk 8 mayıs, 8 mayıs diye.. noldu? kahretti beni .. ne hayali kurayım ben artık bununla. babasının elinde gerçekler. babasına sorsun ona göre kendi başına kursun hayallerini.
annesiyle 1 sefer konuştum telefonda. annesi de konuşuruz babanı yumuşatırız modunda aylardır. hani ? elde var sıfır.. ocakta gelsinler demişti babam. gelmediler. o direk askerden buraya geldi, ailesi de buraya gelecekti.. annesi arayıp sen önce eve dön bir iki hafta sonra gideriz dediler.. bir ay geçti. babası nisanda gideriz demiş. babam sinirlendi. zaten gıcık oluyo onlara.. gelmesin çıkmasın karşıma dedi... şimdi de haziranda gelecekler sanıyodum. eylüle gideriz isteriz birdahaki bahara nişan yaparız eylüle de düğün demiş babası..
umrumda değiller. çok yoruldum..
bıktım.
usandım.

yok canım bankaya para yatırmıyolar. direk altın alıyolar. bu şekilde birikim yapıyolar.. öyle bişey olsa insan söyler, anlayışsız insanlar değiliz. ama yok öyle bişey.
babası hep 'ne gerek var' modunda biri anladıgım kadarıyla.. keyfi öyle istiyor adamın demek. aklına öyle gelmiş.
kendi kızı da var, birileri aylarca oyalarsa neler hisseder bir kız babası olarak anlaması lazım..

iyi geceler kızlar
yatmadan bi iyi geceler demek istedim
bugün yoğun bi gün geçirdim direkt gidip uyumak istiyorum..yarın da iş var
yarın görüşmek üzere öptüm hepinizi
anneler gününüz kutlu olsun bu arada geleceğin anneleri

Anladım canım..

Tek çocuk değil miydi tatlım az once oyle demiştin erkek olarak tek demek istedin galiba:26: Bu tür durumlarda empati kurmayı bilmeli insan.. Biraz da kendine pay cıkarmalı.

Nereliydi onlar? Söylemiş miydin daha önce, kaçırmış olabilirim canım, kusura bakma..

tek erkek evlatları demiştim. yanlış yazdıysam kusura bakma nolur. bir de kız kardeşi var..
memleketleri de yerin dibine girsin. sevmiyorum nefret ediyorum hepsinden.. oof of.

boşverin kızlar artık. başınızı çok ağrıttım

Ben günlükte okudumkiii çok güzel geçmiş bugununuz

İyi gecelerrr tatlımm benimmmm git bir an önce dinleen hadiii

Canım ne kusuru olur mu ya
Sakin ol tatlım bi balkona çık hava al 10 dk. 15 dk. cidden iyi gelicek sana.. Biz dinleriz sorun değil ama sen iyi ol yeterki, psikolojin hiç iyi değil şuan

oyy kuzum ben sana kıyamammmm oyle iyi anlıyorum ki seni... bazen cok yoruyorlar insanı ask sevgi görmez oluyo gozun

bu adam böle giderse sizi durmadan oyalıcak gibi... yerinde olsam resti cekerdim... sevdicegin de gitsin böle böle kız tarafı bekliyo gittik gittik yoksa kızı vermicekler falan desin

zorlamadan iş yapmıcak anlasılan

iş sevdicegine dusuyo ya da onu ikna edebilecek bi amcası dedesi biseyi varsa giip derdini ona anlatsın erkek arkadasın

bu adamı durtuklıceksiiniz belli ona kalırsa eylüle bahane bulur ole biri gibi geldi bana sanki durmadan tarihi atmaya calısıo gibi niyeti yok gibi

basımızı da agrıtmadın öle dusunme sakınnn hep dinleriz biz seni

kendini uzme ama yeterki pelimimin dedigi gibi biraz hava al sakin olmaya calıs bitanemm

canım ne bas agrıtmasııı olur mu ole seyy sadece kendı sıkıntın gıbı gorme bırımıze bısı olsa hepımız kendı derdı gıbı takıyoruz dusunuyoruzz bılıyosun lokumum sen bıraz sakınles ve sınırınle ılıskınıde yıpratma olurmu iyi geceler

Çizelgemdeee 1 year ifadesini görmedenn uyumak istemedimmm canlarrr hepiniziii öpüyorummmmmmm, iyi geceleeeerrr

Çizelgemdeee 1 year ifadesini görmedenn uyumak istemedimmm canlarrr hepiniziii öpüyorummmmmmm, iyi geceleeeerrr

kurban oluruumm sanaa , aşkına beenn aşkım beniiimm Allah en mutlu günlerini sunsun size ve bizlere.. Mutlu musssmuttluu hatta ultraa mutlu AŞK dolu seneler geçirin beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…