kurban oluruumm sanaa , aşkına beenn aşkım beniiimmAllah en mutlu günlerini sunsun size ve bizlere.. Mutlu musssmuttluu hatta ultraa mutlu AŞK dolu seneler geçirin beraber
Canııııımmm günaydınn,günaydınnnnn
hemşom tebrik ederim siz de 1 yılı bitirdiniz desene
bizden tam 11 gün sonra siz tanışmışsınız
Allah uzun,upuzun çok güzel yıllar nasip etsin size sevdiceğinle
telomer dilerim herşey gönlünce olur..bu sıkıntılı zamanları en kısa sürede atlatın inşallah
böyle çok üzüyolar seni..ben de diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum iş sevgiline düşüyo
onun rest çekmesi gerekiyo bi şekilde
dilerim herşey istediğiniz gibi olur
Giiizoooommm fıstıklı baklavamnurayım umarım aşarsınız bunları iki babadan yanada mutlu olun en önce senin evdeki huzurunsağlam olsa eylüle kadar beklenirde ama evde azap çekiyorsun yaa bu çok kötü zaten babanının gönlü yokken ağzından zor izin ve tarih çıkarken bu kötü oldu ama herşeyin çaresi bulunur ağlayıp karşındakini üzme aranızda mesafeler var keşke yüz yüze görüşüp konuşssanız anlaşsanız ama inan kızılcak bişi yok
bu durumda kenetlenin birbinize hepimizin başına gelebilir bu durum gelmez demiyorum ama büyükler ılımsızken sız ılımlı olun insanlar eski kafalı düşüncesizler hep biz çekiyoruz
pelommmm ballı lokmam çok çok mutlu olun 1 yılınızda bugün güzel bir gün olsun herkescikler mutlu olsun çok güzel kutlayın canım arkadaşım seni çok seviyorum senin böyle önemsediğin gibi evrende güzel bir organizasyon yapcak içime doğuyorr kiii
bugün benim sevgilicğimin doğum günü inşallah seneye onlayken kutlarım bu güzel günü bugün çok mühim bir dersinden geçtiğini öğrendim hocası sabahın köründe not vermiş bu güzel haberle uyandırcam saat 11 de musmutluyum kiii
Herkese günaydın..
Pelincim nice nice 1 yıllara canım
Gizemcim sevgilinin doğum günüsü kutlu olsun nice senelere beraber girin inş.aşkla
benim adım da özge bana da ismimle hitap edebülürsünüz
hemşom ben senin fotonu gördüm pek benzemiyiz şuan çünkü benim kafa kızıl
ama orjinalim kumral yeşil göz..benzeyebiliriz sankim
Bunu söylemen iyi olduuNickle hitap etmeyi hiç sevmiyorum tatlımmm
Vuu renkli göze kızıl saaaç, yıkılır diyorum hemşom güzeldir eminim
Ben bi de huyumuz suyumuz aynı gibi demek istedimdiii:76:
heeee evet olabilir canım benim
ben tipik balık burcuyum valla..sulugöz,kırılgan,alıngan,duygusal
senin neşene hayranım kuzum hep böyle neşeli ol inşallah
pelimonataaaaaaaaaaaammmm siz 1 yaşına mı bastınııııııııııııııızzzyerimmmm seniiiiiiiii daha niceeee niceeee yıllara kuzuuumm huzurla aşklaaa dolu dizgin inşallah
gizoşuuummmm bu ayrı gecen sonnn dogum gunu olsun... nice yaslar diliyorum sevdiceğine hep senle beraber oldugu
herkeslerede günaydınnnnnnnn
Ayyyy bir hafta Tekirdağ da buluşsak yaaa:)) Çok yakınızz:)
Bende duygusalımdır.. Pek belli etmem, insanlar beni gaddar olarak nitelendiriyorHele annem beton kalpli kızım die sever
Sendee hep neşeli ol bitanemmm, hayat kısaa.. Hepimiz mutlu geçirelim kısacık ömrümüzü...
Kurabiyeeeeemmmmm pelimonatann seni var yaaaayer yeeer yeeeeeeeeeeeeeeeeer
Çok teşekkürlerrr Çağlaamm benimm, en sevdiğimm meyvemmmm
yihuuuuuuuuuuu yiiii beniiiii pelimonataaaaaaaammm mevsimim geçmeden yiyin beniiiiiiiiiii
o değilde aklıma ne geldi... ben hamileyken çağla aşerersem çooook komik olcaaaaaaaaaak yaa
Bende bu sıcakk yaz günlerinde iyi gelirim haniiipelimonata olaraktaannn
Ciddenn yaaaÇağlaaaa canım çağlaa cekiooo cabuk çağla bul banaaaa
gizoooşşş bak ne buldummm
nette gördüm ama bunu topiklerden birinde... magazalarda hiç görmedim ayrıyetten mikser alıcam sole kaplı bişey olsa daha mi iyi olur diyorum sende böle bişe dusunuyodun galiba
gerci tupperdan karıstırma kabı aldım ama olsun
çağlam zayıf noktamı buldun hayatım çok güzel bişi yahuuu ben çok tembelim istiyorum ki bir yandan kek çırpılırken bir yandada kısır için yeşilliklerimi robotttan geçireyim veee bir yandanda bisküvi tatlımı yapayım :))))))))bana bu çırpıcı şart kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?