çağlam sen söz tepsini nereden almıştın?
tatlışlarııımmmmmmmm
bende tembelliğimden istiyorum böle bişey
biryerlerde görürsek birbirimize haber verelim kuzum bi bakmak lazım
heeeeeeeeeey güldencim hoşgeldin yaa
kuzuuuuuuuuuuuuu sen nerelerdesin yaaaaaaaa bugun de gelmesen sorusturma yapcaktım
[canım ben onu antika eşyalar ve böle oymalı kakmalı seyler satan bir dükkandan aldım ümraniyeden
Yağmurummm hoşbuldummm... nasılsın tatlımmm?
Balım yaa çok kötü bi hafta geçirdim açamadım arada sırada açtım o zamanda yazamadım
moralim falan çok kötüydüü :26::26: biraz daha iyiyim şimdii..
sizlerde ne var ne yok canlarımmm?? keyifleriniz iyi dimi??
heeeeeeeeeey güldencim hoşgeldin yaa
ben çok iyiyim çok şükür canım sen kötüymüşsün hayırdır ne oldu?
işyeri ile ilgili sıkıntılarım var canımm..
bazen dayanamıyorum böyle vurup kapıyı çıkmak istiyorum ama kpss ye kadar dişimi sıkmak zorundayım
aynen aynen çok tembelim kek kolay diede hep yapıcam bişi 10 çeşit kek denemem oldu her misafir geldiğinde yaparım yanii
bide lavaş ekmeğinden pizza kısır bunlar en kolayları bide makarna salatası oohhhh herbirşeyiii 2 saatte halettmenin sevincini yaşatabilir bu standlı mikser bana
haber vermezmiyim böle pembiş bişi bulursak şu westingde amblemi varya onu seviyorum öle bişi bulsam alırım
güldencim naıslsın canım özletiyorsun kendini
bizde dün annemle nete bakındık ama hiç güzel bişi yok ya:S
offf yaa benimde bazen oluyor aynen canım ya Allah sabır versin bizlere şu işverenlere akıl fikir
ohhh gizoş sende bendensinnnn valla
canım nette hiç güzel bişey yooook...
asaletten uzak tasarımlar... magazalara bak bence
güldencimmmm kıyamam sana yaa iş yerinde huzur cok onemliii ben de evlendikten sonra napcamı dusunuyorum....
hiç olmadı formasyon alır ogretmen olur memur olur askım nereye ben oraya giderim diodum evime yakın olurum diodum ama artık fen edebiyatlılara formasyon da yok
kpss ye girsem de bi faydası olmaz yani ... ozel sektore mahkumum ayrıca kariyerim bu alanda ilerlesin istiyorum ama iş yerim eve cok uzak simdi bile annecigimin kanatları altında cok yoruluyorum evlenince napıcam bakalım
sabret kuzum inşallah kpss de hayırlı biyere yerlesirsin yaa
öyle canım huzur kelimesini unuttum diyebilirim.. işyerindeki gerginliğim ev ortamıma falanda yansıyo ne kadar istemesemde
etrafımdaki insanlarıda huzursuz ettiğimi düşündükçe daha çok üzülüyorumm..
ah kuzum yaa bi ara geri çekicekler diye duymuştum ama kesinleştimi şimdi
inşallahh hepimizin hakkın hayırlısı ne ise o olsun kuzucuklarımm..
valla iş yerinde huzurlu olmak önemli benim de bazen kacasım gelio ama mecburuz işte iş bulmak kolay değil
maalesef sadece okuyanlar icin geri cekildi mezunlara bişe yok kuzumsana da dua edicem hakkımızda hayırlısı olsun
gizoş pek bi hamaratsın yine
ohhh gizoş sende bendensinnnn valla
canım nette hiç güzel bişey yooook...
asaletten uzak tasarımlar... magazalara bak bence
güldencimmmm kıyamam sana yaa iş yerinde huzur cok onemliii ben de evlendikten sonra napcamı dusunuyorum....
hiç olmadı formasyon alır ogretmen olur memur olur askım nereye ben oraya giderim diodum evime yakın olurum diodum ama artık fen edebiyatlılara formasyon da yok
kpss ye girsem de bi faydası olmaz yani ... ozel sektore mahkumum ayrıca kariyerim bu alanda ilerlesin istiyorum ama iş yerim eve cok uzak simdi bile annecigimin kanatları altında cok yoruluyorum evlenince napıcam bakalım
sabret kuzum inşallah kpss de hayırlı biyere yerlesirsin yaa
valla iş yerinde huzurlu olmak önemli benim de bazen kacasım gelio ama mecburuz işte iş bulmak kolay değil
maalesef sadece okuyanlar icin geri cekildi mezunlara bişe yok kuzumsana da dua edicem hakkımızda hayırlısı olsun
gizoş pek bi hamaratsın yine
KuzeeeeeennnnnnnnnnÖpeeeğrimm seni bişiciğinnn kalmaz kiiiiiiiiiiii
Gizooommmmm o tarifleer var yaa o tarifleeerrr... Açıımmmmmm yaaaa aaaaaaaaaçç
Ayrıcaaa kızlaaarr o mikserden bende istiorumm!! Çalışan bayanlar için özellikle harika bir tasarım
Bkz: 2 ayağın 1 pabuca girmesi
canımm hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun..
ya ne saçma ama mezunlar napıcak peki??
hiç anlamıyorum bu sistemi bunca insan napıcak o zaman hiç böle bi şans vermeseydiniz!!
kuzenciiimmm öp ama çok kocaman olsuunnn :26::26:
çağlam pastavillam sende yapsana bunalr çok basit pastadan sevgilicğine yap gelince kendi ellerinle yedirsene
bakıcaz annem dedi kapalıçarşıdan daha ne modeller vardır dedi..bende bir makas ve tepsi için orayamı gidicez dedim ayy ne var kızım belki başka şeyler de bulur alırız dedi yahuuuu borçlarım çoooook yandık yine gidersek
canımm hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun..
ya ne saçma ama mezunlar napıcak peki??
hiç anlamıyorum bu sistemi bunca insan napıcak o zaman hiç böle bi şans vermeseydiniz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?