'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende tembelliğimden istiyorum böle bişey

biryerlerde görürsek birbirimize haber verelim kuzum bi bakmak lazım

aynen aynen çok tembelim kek kolay diede hep yapıcam bişi 10 çeşit kek denemem oldu her misafir geldiğinde yaparım yanii

bide lavaş ekmeğinden pizza kısır bunlar en kolayları bide makarna salatası oohhhh herbirşeyiii 2 saatte halettmenin sevincini yaşatabilir bu standlı mikser bana

haber vermezmiyim böle pembiş bişi bulursak şu westingde amblemi varya onu seviyorum öle bişi bulsam alırım

güldencim naıslsın canım özletiyorsun kendini

heeeeeeeeeey güldencim hoşgeldin yaa

Yağmurummm hoşbuldummm... nasılsın tatlımmm?

kuzuuuuuuuuuuuuu sen nerelerdesin yaaaaaaaa bugun de gelmesen sorusturma yapcaktım

Balım yaa çok kötü bi hafta geçirdim açamadım arada sırada açtım o zamanda yazamadım
moralim falan çok kötüydüü :26::26: biraz daha iyiyim şimdii..

sizlerde ne var ne yok canlarımmm?? keyifleriniz iyi dimi??

ben çok iyiyim çok şükür canım sen kötüymüşsün hayırdır ne oldu?

ohhh gizoş sende bendensinnnn valla

bizde dün annemle nete bakındık ama hiç güzel bişi yok ya:S

canım nette hiç güzel bişey yooook...

asaletten uzak tasarımlar... magazalara bak bence

güldencimmmm kıyamam sana yaa iş yerinde huzur cok onemliii ben de evlendikten sonra napcamı dusunuyorum....

hiç olmadı formasyon alır ogretmen olur memur olur askım nereye ben oraya giderim diodum evime yakın olurum diodum ama artık fen edebiyatlılara formasyon da yok

kpss ye girsem de bi faydası olmaz yani ... ozel sektore mahkumum ayrıca kariyerim bu alanda ilerlesin istiyorum ama iş yerim eve cok uzak simdi bile annecigimin kanatları altında cok yoruluyorum evlenince napıcam bakalım

sabret kuzum inşallah kpss de hayırlı biyere yerlesirsin yaa

öyle canım huzur kelimesini unuttum diyebilirim.. işyerindeki gerginliğim ev ortamıma falanda yansıyo ne kadar istemesemde
etrafımdaki insanlarıda huzursuz ettiğimi düşündükçe daha çok üzülüyorumm..
ah kuzum yaa bi ara geri çekicekler diye duymuştum ama kesinleştimi şimdi
inşallahh hepimizin hakkın hayırlısı ne ise o olsun kuzucuklarımm..

valla iş yerinde huzurlu olmak önemli benim de bazen kacasım gelio ama mecburuz işte iş bulmak kolay değil

maalesef sadece okuyanlar icin geri cekildi mezunlara bişe yok kuzum sana da dua edicem hakkımızda hayırlısı olsun

gizoş pek bi hamaratsın yine

çağlam pastavillam sende yapsana bunalr çok basit pastadan sevgilicğine yap gelince kendi ellerinle yedirsene

bakıcaz annem dedi kapalıçarşıdan daha ne modeller vardır dedi..bende bir makas ve tepsi için orayamı gidicez dedim ayy ne var kızım belki başka şeyler de bulur alırız dedi yahuuuu borçlarım çoooook yandık yine gidersek

Kuzeeeeeennnnnnnnnn Öpeeeğrimm seni bişiciğinnn kalmaz kiiiiiiiiiiii

Gizooommmmm o tarifleer var yaa o tarifleeerrr... Açıımmmmmm yaaaa aaaaaaaaaçç

Ayrıcaaa kızlaaarr o mikserden bende istiorumm!! Çalışan bayanlar için özellikle harika bir tasarım
Bkz: 2 ayağın 1 pabuca girmesi

canımm hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun..
ya ne saçma ama mezunlar napıcak peki??
hiç anlamıyorum bu sistemi bunca insan napıcak o zaman hiç böle bi şans vermeseydiniz!!

kuzenciiimmm öp ama çok kocaman olsuunnn :26::26:

Küçükk müü olcak sandııınnnn

çağlam pastavillam sende yapsana bunalr çok basit pastadan sevgilicğine yap gelince kendi ellerinle yedirsene

kuzum benim cevirim var malum hiç boş vaktim yok kiii bi kurtulayım alnımın akıyla Allahın izniyle dolma sarıcam ona zaten sozum var

haftasonu gelcek bize ama annem yapıo borekleri corekleri ben nerdeee

canım ben tepsimi magazadan aldım ama makasımı falan ben yaptım annişimle

normal bi makas aldık bildigin uzerini kurdela ile kapladık ve yine kurdeladan güller yapıstırdık cok tatlı olmustu kendiniz de uydurabilirsiniz

ben kurdelamı da kendim yaptım... kırmızı değildi pembeydi kurdelam onun uzerinde de güller vardı

canımm hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun..
ya ne saçma ama mezunlar napıcak peki??
hiç anlamıyorum bu sistemi bunca insan napıcak o zaman hiç böle bi şans vermeseydiniz!!

bi anlasam bi çözsem zaten kuzum su mantıklarınıııı

hayırlısı diip susuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…