'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

zaten başka seçenekmi kalıyoki kuzum :44:

Eki Görüntüle 415346 kızlar sözüme bunu giyecegim sizce sacımı nasıl yapayımmm sözüm bu persembe nasipse :)

öncelikle hayırlı olsuunn..
hmm elbisenin dekoltesi falan olmadığı için bence saçını toplatmalısınn... açık bırakırsan çok göz yorar.. yüzünede yakışıyosa eğer güzel bi fön çektirip at kuyruğu şeklinde toplatt.. elbisende sade ya abartı bi saç gitmez bence tabii :44:

kuzucumunn yorumuna katılıyorum donuk pudra

bence de elbisen cok naif cok sade aynı sadelikte olması lazım sac ve makyajın da

tesekkür ederim sagolasın. evde aile içinde olacagı için bu elbiseyi uygun gördüm bende evet haklısın tesekkür ederim :)) fikirlerin için

tesekkür ederim sagolasın. evde aile içinde olacagı için bu elbiseyi uygun gördüm bende evet haklısın tesekkür ederim :)) fikirlerin için

rica ederim..
aile arasında ve evde olucaksa zaten abartmaya bencede gerek yok..
elbisen çok uygun.. mutluluklarr canımm..
darısı sözlü nişanlı olmayanların başınaaa..
hemende kendime pay çıkardıımm

Eki Görüntüle 415346 kızlar sözüme bunu giyecegim sizce sacımı nasıl yapayımmm sözüm bu persembe nasipse :)

canım kızlara katılıyorum hatta şöyle hafif dfağınık bi topuz da yaptırabilirsin
Eki Görüntüle 415380

kızlar bendeki gelişmeleri yazayım
alyanslarımızı beğendik muhetemelen haftasonu alcaz
takı setini de su yolu almayı planlıyorum
bilezikleri de sade alcam öyle işlemeli falan sevmiyorum
ailemin aldıkları daha farklı olcak damatınkilerden onlar az daha işlemeli
nişan alışverişim çok güzel geçiyo çok mutluyum ben yahu
Allah tüm isteyenlere en güzellerini nasip etsin

Son düzenleme:
ahan da alyanslar böyle olacak yalnız o sarı beyaz çizgili çizgili olan yer düz sarı olcak
diğer taraf da beyaz zaten
ortada da küçük taşlar var
çok sade hoşumuza gitti çok

süperr canımmm yaa çok sevindimm RAbbim nazarlardan sakınsın sizii
darısı başımıza tez zamandaa inşallahh

günaydın bebeklerımmmm

pelimiminn kuzentoşuuu hoşgeldiiinnn bende merak içindeydim ama sıkıntılı oldugunu öğrendiim pelintoştan slmlarımı yolladım sen cımıstın netten iyi ol bebeğiim sendee kıyamamm sanaaaa

Giziimm eniştemiiiizz iyikii doğğğmuşşş iyiki varmışşş iyiki biziimmm english homedaki eşyalarımızla dalga geçip geçip bizi güldürmüşş

sonda yazanlara koptummm

rica ederim..
aile arasında ve evde olucaksa zaten abartmaya bencede gerek yok..
elbisen çok uygun.. mutluluklarr canımm..
darısı sözlü nişanlı olmayanların başınaaa..
hemende kendime pay çıkardıımm

tesekkürler herkessssssss cok mutlu olur ins :))))))))))) darısı tüm sevenlere.

çağlam ya daha dün annemle konuştuk ben kurdelayı pembe takalım dedım yuzuklere ama kırmızı olur kızım olmaz ole dedı yaa adete uy dedı peki dedim
makas evet demin mutfakta konustuk ark.belki ben kendimde bişiler yapabilirim tepsiyede..
çok şatafat sevmiyorum

evet evet daha bombalar geldiğinde söyleyeceğim hayatım şimdi beni kendi halime bıraktı sağolsun

bu arada romantik notları çok beğenmiş gizin romantikliği part 1 sponsorum olan sizlere sonsuz teşekkürler

nazlım sonunda romantik olmayı başardım yahuuu daha bir mutlu hissediyorm kendimi

kızlar simdiden kücük ev aletlerini alan var mı ? hangi marka hangi modelleri tavsiye edersiniz.. ben begenip alaym diyorum simdiden nisandan sonraya sıkıstırmayayım herseyi diye.. :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…