kızlar simdiden kücük ev aletlerini alan var mı ? hangi marka hangi modelleri tavsiye edersiniz.. ben begenip alaym diyorum simdiden nisandan sonraya sıkıstırmayayım herseyi diye.. :2:
ay canım hiç bilmiyorum ki
koçoğlu diye bi kuyumcu var burda orda beğendik..ama almaya giderken markasına dikkat edeyim
zaten foto çekip koyarım sana da söylerim markasını
tamm tatlım cok sagolllllllll..
bosch-siemens diyorum ben
sevdicek orda çalışıyo da reklam yapayım azevet bosh ınox modelleri iyi gibiiiii..tefalden de kücük ev aletleri gelsinnnnnnnnnnnnn hobaaa
vuuhuuuwww romantiiik Giziiimm dur bu daha başlangıııçççAşk adamı nasıl kutsiyse Aşk kadınıda Giz olcaakk
Aşkııııııııımmmm napoosunnkii bakiiim seeeennnn
Pastaaamm pastaaammm dün gece bit tatlı krızınınee girdimmki dedim pastam olaydıı onu yerdimm
İyiyimmmm aşkııımmmmm iş güçç işteeee, seenn napıosunnn bebilopcaannnnnn??
ay kusum sımdı baktım maıllere doluymus msj kutuuumm görmemişiimmmBaapsııınn bebilopuuunn şafak sayıyooo şafak 6
olsunnn lokumcanımmmmİhihihiii çizege yapsa mıydık ki onun içiinnn deeee Minnak pufflaaaa Pelimonataaa buluşmasıııııı soonn 5 falann ben diorm kiiiiiiiiiiiiiiii ctesiiideeennn geellseeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn
vuuhuuuwww romantiiik Giziiimm dur bu daha başlangıııçççAşk adamı nasıl kutsiyse Aşk kadınıda Giz olcaakk
Aşkııııııııımmmm napoosunnkii bakiiim seeeennnn
Pastaaamm pastaaammm dün gece bit tatlı krızınınee girdimmki dedim pastam olaydıı onu yerdimm
Hem ayrı ayrı 2013 gelinleride olmaz tek başlık altında toplanmış oluruz, şimdi 2013e daha var diye aramıza katılmayan arkadaşlarda var farklı başlıklarda devam etmemiş oluruzzbi caarsandı hemen gelirdimmm 24 saat paket servis hizmetimiz vaaaaaaaar biliyosuuunnn
kızlar bu arada biz pastamla bir sey dusunduk... sizlere de sormaya karar verdik eğer sizde isterseniz böyle birşey yapabiliriz istemezseniz sorun değil tabiki
eski topiğimizi bircogumuz ozluyoruz, cok anımız var orada... ben ara ara donup bakıyorum bile neler konusmusuz zamanında diye
burayada yazdık 600 sayfa
iki topiğide ayırmayalım, yöneticilerden birine rica edelim bu topikleri birleştirsinler... diyoruz
herkes okey verirse birimiz rica ederiz yöneticilere
dedigim gibi sadece bir teklif
vuuuhuuww bu benzersiiizz tekliiifee aslaaa hayırr diyemiyoorummkuzucuuumm bi annişkoylaa konusmam lazııımm bana kalsa bu aksamdan çıkim gelim havaa kotu olcakmıs galbaa pelimimmm baya romantık olucak bulusmamız
diğer topik hangisi ki :26:
canım 2011 yılında acılmıs bir topiğimiz daha var ordan buraya gelmiştik
cogumuz ilk orda tanıstık aslında
eveeettt orda bağlandık bırbırımızeeeee, orda benım askerımı bekledıkk, orda nurayımın tosbaasınıı askere yolladık kavusmalarını bekledık, caglamı nişanladıııkk, Nilimiz sayesindeee çeyizlere başladıkk, orda ılk kez bulusma ayarladıkk birbirimize kavustuk, birbirimizin sıkıntılarına ortak olduuuk, çözüm aradıkk , birbirimize dualar ettikay biz neler yapmısızz beee sizi çooookkk seviyorum kızlaaarrr daha çok şeyler paylaşıcaaazzz
amiiiiiiiiinn inşallahhh pastoşummmm
biz de seni çok sevioruz kiiiiiiiiiiiçok bi kobacaaan hem deeeeeeee
bu olayı kime sölememiz gerek sanırım topiğin moderatörü gamzelimmiş ona sölememiz lazım dimi
amiiiiiiiiinn inşallahhh pastoşummmm
biz de seni çok sevioruz kiiiiiiiiiiiçok bi kobacaaan hem deeeeeeee
bu olayı kime sölememiz gerek sanırım topiğin moderatörü gamzelimmiş ona sölememiz lazım dimi
aslında speedy e sölesek halleder gibi ama:S
evet pastam sanırım ona demek lazıım :44: kobacaaan seven kalbinii yesinler seniiinnn
speedy artık moderatör değil sanırım :44:
mmmm pastalı bi kalp hem deeeeee
hmmm tamam sen mi atarsın,benmi atıyım mail gamzelime canım yada hepimizmi rica etsek tek tek yazsak
çok bişi istemicez anılarımızı birleştirsin yeter ufaccıcık bi rica sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?