'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

vuuhuuuwww romantiiik Giziiimm dur bu daha başlangıııççç Aşk adamı nasıl kutsiyse Aşk kadınıda Giz olcaakk

Aşkııııııııımmmm napoosunnkii bakiiim seeeennnn

Pastaaamm pastaaammm dün gece bit tatlı krızınınee girdimmki dedim pastam olaydıı onu yerdimm

kızlar simdiden kücük ev aletlerini alan var mı ? hangi marka hangi modelleri tavsiye edersiniz.. ben begenip alaym diyorum simdiden nisandan sonraya sıkıstırmayayım herseyi diye.. :2:

henüz almadım ama alacağım markaları hemen ekliyim şimdilik bunlarda karar kıldım en son alcam canım

ütü ve katı meyve sıkacağı phılıps
el blendırı ve robot braun
tost makinesi tefal
elektirkli süpürge pfılıps olcak gibi

İyiyimmmm aşkııımmmmm iş güçç işteeee, seenn napıosunnn bebilopcaannnnnn??

ay kusum sımdı baktım maıllere doluymus msj kutuuumm görmemişiimmm Baapsııınn bebilopuuunn şafak sayıyooo şafak 6

olsunnn lokumcanımmmm İhihihiii çizege yapsa mıydık ki onun içiinnn deeee Minnak pufflaaaa Pelimonataaa buluşmasıııııı soonn 5 falann ben diorm kiiiiiiiiiiiiiiii ctesiiideeennn geellseeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn

olsunnn lokumcanımmmm İhihihiii çizege yapsa mıydık ki onun içiinnn deeee Minnak pufflaaaa Pelimonataaa buluşmasıııııı soonn 5 falann ben diorm kiiiiiiiiiiiiiiii ctesiiideeennn geellseeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn

vuuuhuuww bu benzersiiizz tekliiifee aslaaa hayırr diyemiyoorumm kuzucuuumm bi annişkoylaa konusmam lazııımm bana kalsa bu aksamdan çıkim gelim havaa kotu olcakmıs galbaa pelimimmm baya romantık olucak bulusmamız

bi caarsandı hemen gelirdimmm 24 saat paket servis hizmetimiz vaaaaaaaar biliyosuuunnn

kızlar bu arada biz pastamla bir sey dusunduk... sizlere de sormaya karar verdik eğer sizde isterseniz böyle birşey yapabiliriz istemezseniz sorun değil tabiki

eski topiğimizi bircogumuz ozluyoruz, cok anımız var orada... ben ara ara donup bakıyorum bile neler konusmusuz zamanında diye

burayada yazdık 600 sayfa

iki topiğide ayırmayalım, yöneticilerden birine rica edelim bu topikleri birleştirsinler... diyoruz

herkes okey verirse birimiz rica ederiz yöneticilere

dedigim gibi sadece bir teklif

Hem ayrı ayrı 2013 gelinleride olmaz tek başlık altında toplanmış oluruz, şimdi 2013e daha var diye aramıza katılmayan arkadaşlarda var farklı başlıklarda devam etmemiş oluruzz

vuuuhuuww bu benzersiiizz tekliiifee aslaaa hayırr diyemiyoorumm kuzucuuumm bi annişkoylaa konusmam lazııımm bana kalsa bu aksamdan çıkim gelim havaa kotu olcakmıs galbaa pelimimmm baya romantık olucak bulusmamız

Ayyyyy konuss bebimimkoommmm yuffenn bende goruseyımm gerekirsee annişimde gorussunnnn samanlık seyran olsuunnn
bizz iki romantikk deliiiii

çağlaaamm katılıorumm canımın içiiiiiiiiii bence de iki topic birleşmeliiiiiiiiiii

canım 2011 yılında acılmıs bir topiğimiz daha var ordan buraya gelmiştik

cogumuz ilk orda tanıstık aslında

eveeettt orda bağlandık bırbırımızeeeee, orda benım askerımı bekledıkk, orda nurayımın tosbaasınıı askere yolladık kavusmalarını bekledık, caglamı nişanladıııkk, Nilimiz sayesindeee çeyizlere başladıkk, orda ılk kez bulusma ayarladıkk birbirimize kavustuk, birbirimizin sıkıntılarına ortak olduuuk, çözüm aradıkk , birbirimize dualar ettik ay biz neler yapmısızz beee sizi çooookkk seviyorum kızlaaarrr daha çok şeyler paylaşıcaaazzz

amiiiiiiiiinn inşallahhh pastoşummmm

biz de seni çok sevioruz kiiiiiiiiiii çok bi kobacaaan hem deeeeeeee

bu olayı kime sölememiz gerek sanırım topiğin moderatörü gamzelimmiş ona sölememiz lazım dimi

evet pastam sanırım ona demek lazıım :44: kobacaaan seven kalbinii yesinler seniiinnn

hmmm tamam sen mi atarsın,benmi atıyım mail gamzelime canım yada hepimizmi rica etsek tek tek yazsak
çok bişi istemicez anılarımızı birleştirsin yeter ufaccıcık bi rica sonuçta

sen yaz istersen bu topiği acan kişi olaraktan

eski topikte kalsak zaten birine devredilmesi gerekecekti konu sahibesi olmadıgı icin ilk sayfaya yazamıcaktık baska turlu

sen solersin iki topik birleşsin topikte ilk mesaj bende kalcak sekilde olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…