'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kesinlikle daha güzel isimlerimizle hitab etmek,,,

hayat8990= hayat
angelanil= nil
giz08=gizem
devrim62=özge
Cookie_Dough=Çağla
nagish=nagehan
lajoie=pelin

çok güzel olduk yaaaaa

kızlar bende gizem ismimi söylemiştim ama yaşımı bilmiyorsunuzdur 23 yaşındayım istanbulluyum sigortacıyım herkese başarılar

Son düzenleme:
nagehancm memnun oldm cnm:)
dmek sen de ing öğretmenisin ne güzel, benmde ingilizceyle başım dertte
şöyle şakır şakır ing konusan insanları kıskandığım kdr hayatmda kimseyi kıskanmadm sanırmm

kızlar teşekkür ederimmm..
ya ben nicklere alışmıştım. şimdi isim ezberlemek zor olacak.. hem mesela benim hayallerimde cookieydin çağlacım

hayatcım sen 2011 gelinlerinin topiğindeydin sanki ama ben mi yanlış hatırlıyorum. arada bir okuyodum da ben orayı.

neyse ben de Nuray. memnun oldum

nagehancm memnun oldm cnm:)
dmek sen de ing öğretmenisin ne güzel, benmde ingilizceyle başım dertte
şöyle şakır şakır ing konusan insanları kıskandığım kdr hayatmda kimseyi kıskanmadm sanırmm

benimde bu hafta aöf sınavım var ingilize ama kapak kaldırmadan sınava gircem böööhhhh hiç sevmiyorum ingilizceyi,,

ya kızlar napsak da yensek şu ingilizceyi bilemedm, hayatmdaki bi çok şeyi bu dil yüzünden erteledm vazgeçtm
inanmassnız her gün yeniden başlıorm çalışıorm sonra da bi bakmıssın puff hepsi uçup gidio hiç bişide bu kdr zorlandımı hatırlamıorm

evet ordaki arkadaşlık hoşuma gidiyo du takılıyodum ara sıra ama 2011 gelini olmadığım için fransız kalıyorum oaraya,,, gerçi daha 2013 gelini olacağımda belli değil mi ama büyük ihtimal 2013 gibi olurum gelin,,,

hayat8990= hayat
angelanil= nil
giz08=gizem
devrim62=özge
Cookie_Dough=Çağla
nagish=nagehan
lajoie=pelin
telomer= nuray

aman cnm 2013 olmassa 2014 topiği açarız çok zor bişi mi sanki

2014 te ben açabilirim kalırsam o zamana ben açıcam bakın ona göre sevgilim okulu uzatırsa çok üzüleceğim için bu sene kritiğiz off offf ben böyle duygular hissediyorum etrafımdakilerin sevgilisi yokken buldular ve hızlıca gidiyolar bizim 4 sene oldu ama okul yolu bekliyorum kızlar, ama hala ilk günkü gibi gidiyo ağzımız kulaklarmızda dün gülüyorum durduk yere arkadaşlarım onlamıydın nasıl mutlusun böyle ilk günkü gibi hala diyorlar bakalım ya çok iyim ama zaman göstercek herşeyi off offf neler beklicek bizi acaba.

nazar değmesn cnm
bizim de 2 yıl+1 ay oldu:

dilimizi ısıralım maşalah diyin kızlarrrrr

ben hastanede çalışıyorum kızlar 21 yaşındayım bu arada,,, cumartesi doğum günüm yaşlanıyorummmm ama

biliorm cnm 2 kere yazılmıs aynı msj bende içeriği değiştiriym dedm:)
gizemcm kafana takma cnm sabırla bekliorz biz de işte, misal bizim ne okul ne askerlk bekleme gibi bi durumumuz var ikimiz de mezunuz ama sadece bunlarla da bitmiomus bunu anladm, olanaklarn daha iyi olması aceleye gelmemesi için bu süreç böyle geçio ama haklısn günlern geçmesi henüz elle tutulur bişiyn olmaması insanın içine dert oluo işte hep beklemekten başka çare yok neseki sevgimizden eminiz ayrı şehirlerde olsak da güvenimzn tam olması bunlarn hepsini yok edio, seni çok iyi anlıorm tatlm:97:

Son düzenleme:
evet kızlar maşallah diyelim allah bizi ve sevdiklerimizi korusun sevgimiz hergün kat kat artsın ama karşılığımızıda alallım

artk doğum günlermde çeyizlk istiorm bende kızlar herkesten:))
sen iyice aştn dio millet ama napim kendime bişiler alırom zaten beğenince, bari işe yarasın getirilenler
doğum günün kutlu olsn smdiden hayatcm, denk gelemezsk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…