'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benim için farketmez yani canım..
tamam dur bulur gamzelime mail atarım ben canım yazarım aynen senin yazdığını..
çünkü çizelge yapcaz ilk msja dimi tamamdır

acilllll...
eski topici bulamadım yardımcı olun kızlar kopyalayın lütfen buraaya bende alıyım ya beynim döndü bulamadım ki yaa:S

tamam yagmurcumm biran önce taşırlar umarım topiğimizi

ay fenalık basıyo artık bana oooff yangın vaaaaaaaaar diye bagırasım var :95::95:

güliiim mii agliiim mi şaştımmmm

nurayımdan da ses cıkmadı meraklardayım haber alan yok mu

aynenn pastaaamm bende merak ettım lokumuu bugun gelmedı hiiiçç

aynenn pastaaamm bende merak ettım lokumuu bugun gelmedı hiiiçç

iyidir inşallah pastammm

dünya gözüylen şu 2013 gelinlerini evlendirdigimizi bi görseydik off daha 2012 gelinleri bile yeni basladı sayılır gitmeye

alıp askımı kacasım var... ya da zamanın ekseniyle oynıyım bişey yapıyım da fırt diye gecsin

pastaaaam yaa yapsanaaa nolur cıdden fırt dıye gecsın zamaan kendımı farmvillee oynamaya adadım resmen gece gecee daraldım ıyıcee(((

pastaaaam yaa yapsanaaa nolur cıdden fırt dıye gecsın zamaan kendımı farmvillee oynamaya adadım resmen gece gecee daraldım ıyıcee(((

off al benden de o kadarrrrr pastammm şöle sesim kısılına kadar bi baarsam rahatlarım belki

yapılcak bir sürü iş var zamanım daraldı patrona ne dicem bilemiyorum hala yetiştircem diye bi umut sıkıp duruyorum kendimi

askım da yok... işyeri meselelerine geldi mi zaman nası geciyo bilmiyorum iş yetişcek ya!

ama dugun tarihi gelmiyo... nasıl bi tezat bu bi anlasammmmmm

ey yumurtaya can veren rabbim

vallaha benim aklım almıyor bu duzeni

al beni vur sanaaaa aklım almıooo hiçbişiyiii bu arada sahiii hala o eski küçük pasta mısın?

al beni vur sanaaaa aklım almıooo hiçbişiyiii bu arada sahiii hala o eski küçük pasta mısın?

ahahaha hayııııııırr büyüdüm benimm kucuk kelebiiim o eski küçük saf pasta yok artıkkk yok yok yook

büyüdüm veeee kirlendi dünyaaa hisli kırılgann pastacıgımmm benimmm

oooofff iyi oldu ama bu yataga gülerek gidiyorum en azından pastoşuuummmm

ii geceleeerrr öptüm bisssürü bissürüüü

çok içliyiiimm buguuunn pastaaammm bilioosuuunnn darbukatör baryaam iyi geceler diliyooorr bu arada kabakta bana patladıı yarın anlatırım iyi geceler pastaaaammmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…