'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar ben cıkıyorum, hiç girmeyecektim aslında ama merak ediceğinizi bildiğim için geldim. Bugün yogunum yine uğramaya calısıcam ama bana akşama mesai yolları gorunuyor.
Hepinizi öptüm, aşkla kalın...

çok içliyiiimm buguuunn pastaaammm bilioosuuunnn darbukatör baryaam iyi geceler diliyooorr bu arada kabakta bana patladıı yarın anlatırım iyi geceler pastaaaammmmmm

pastoşuummmmm kıyamammm yaaa meraklardayımmmm konuşalım bugun kuzummm :26:

herkese günaydınlaaaaaaaarrr

limonataammm sanırım pek hayalindeki gibi gecmemiş yıldonumun... ballı coregimmm sakın uzme kendini ne oldu bilmiyorum anlatmask istediginde anlatacagını da biliyorum ama eger bi suprız hazırlamadı unuttu ya da hayalimdeki gibi gecmedi diye uzuluyosan bunun icin uzme kendini kusum

anladım canım benim
sen sıkma hiç canını..erkeklerin kimileri diğerlerine göre daha romantik görünse de yine de erkekler işte..var bi odunluk
kolay gelsin sana canım öptüm çok

bura bize bağımlılık yaptı yahu varya akşamları pek girmezdim ben biliyorsun dün habire girdim gamzelimden bir haber diye ama yok

ay sorma ben de aksam ceviriye yogunlasamıyorummm

bagımlı gibi oldumm

canım istersen Kazen'e de at... Site admini

Gamzelim her zaman girmiyor olabilir ama Kazen mutlaka görür

günaydın canlarıma..
çağlam, minnak lokumum beni dün merak etmişsiniz. gelemedim.. babiş hep evdeydi dedemler falan vardı
geçmişi okudum, gizoşum aşkına sağlıklı, uzun ve senli ömürler diliyorum..
pelinim.. canım benim.. şu aksilikler, hüzünler hiç bırakmıcak mı yakamızı kurban olurum ya. gönlüne ferahlık dolsun inşallah.. ben derdimi anlattığımda nasıl destek oldun, oldunuz bana.. içim bir nebze de olsa rahatladı.. dediklerinizi yaptım.. daha iyiyim.. sen de anlatırsan başımızın üstünde yeri var söyleyeceklerinin..

dün benim sevgili sevgilimin annesi babasıyla konuşmuş. kızmış hatta.. sen insanları oyalıyorsun, kız mahçup oluyo ailesine diye. ramazan bayramında gidicez demiş. gidip tanışıcaz ve isticez kızı hiç itiraz etme demiş.. babası da kabul etmiş..
ben karışmıyorum artık, keyifleri bilir..

topiciğin birleşme fikri süpeeer yalnız ilk mesaj selinindi, nasıl devredilicek o anlamadım.. yağmurun ilk mesajına kadar olan yazışmalar silinmiceek dimi :26:

NURAYIM,hoşgeldin..
Valla ilgililere mail attım bakalım nasıl olacak silinmesin tabi birleşme amacımız anılarımız orda diye..
Ohh hadi bakalm inş.gelirler canım yüzün güler inş.

ay canımmm cok sevindimmmmmmm bu habereee

inşallah gelirler artık bir aksilik cıkmaaaz baban da sorun cıkarmaz düğün tarhinde mayıs olur zaten bi gelseler gerisi kolay

ayarlıyolar onu kuzum... silinmicek merak etme 2011 Gelinlerinin topiğinin de sahibi kaydını sildirdi ya topiği speedye devretmişler şimdi

ilk mesajı speedy olarak değiştirmişler sadece ilk mesajdan itibaren hepsi duruyor mesajların da

bizimkine de öle yapmaları gerek ve 2014 gelinlerine yaptıkları gibi 2 ayrı topiği birleştircekler

tubiiişş siboooş hoşgeldinizzz

yağmuşuuuum hoşbulduk çağlam anlattı silinmicekmiş.. çok sevindim. çok güzel olacaakk

inşallah babası başka bişey uydurmaz. annesi el attı şimdilik olaya..
bekliyoruz

Nuraycım canım benimm, girememiştim iki gündür, zor günler geçirmişsin. Ama şimdi mutlusundur inşallah. Üzme kendini hiçç sen. Hayırlısıyla istediğin gibi olur inşallah herşey ama herşeyyy

tubiiişş siboooş hoşgeldinizzz

hoşbuldum canımm

yağmuşuuuum hoşbulduk çağlam anlattı silinmicekmiş.. çok sevindim. çok güzel olacaakk

inşallah babası başka bişey uydurmaz. annesi el attı şimdilik olaya..
bekliyoruz

evet canım aynen öyle birde yapsalar ayy
hadi bakalım hayırlısı inş.hangi ay zaman hayırlısıysa o olsun bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…