Geçti işte yağmurr, boşverrr...
Bundan sonra benim için ay dönümü yıl dönümü gün dönümü bilmem ne dönümü kapanmıştır kısaca canımm..
kızlar sizler nasııısınızz?
ben iyiyim de sen değilsin ama sıkıntını paylaş istersen cnm
Yookk çok iyiyim Yağmur:) Paylaşılcakk bişi yoookkk:)
çok içliyiiimm buguuunn pastaaammm bilioosuuunnn darbukatör baryaam iyi geceler diliyooorr bu arada kabakta bana patladıı yarın anlatırımiyi geceler pastaaaammmmmm
Kızlar ben cıkıyorum, hiç girmeyecektim aslında ama merak ediceğinizi bildiğim için geldim. Bugün yogunum yine uğramaya calısıcam ama bana akşama mesai yolları gorunuyor.
Hepinizi öptüm, aşkla kalın...
Geçti işte yağmurr, boşverrr...
Bundan sonra benim için ay dönümü yıl dönümü gün dönümü bilmem ne dönümü kapanmıştır kısaca canımm..
kızlar sizler nasııısınızz?
Kızlar ben cıkıyorum, hiç girmeyecektim aslında ama merak ediceğinizi bildiğim için geldim. Bugün yogunum yine uğramaya calısıcam ama bana akşama mesai yolları gorunuyor.
Hepinizi öptüm, aşkla kalın...
hoşbulduk canımm
iyiyim ama yogunum burdan da kopamıyorum
bura bize bağımlılık yaptı yahu varya akşamları pek girmezdim ben biliyorsun dün habire girdim gamzelimden bir haber diye ama yok
ay sorma ben de aksam ceviriye yogunlasamıyorummm
bagımlı gibi oldumm
canım istersen Kazen'e de at... Site admini
Gamzelim her zaman girmiyor olabilir ama Kazen mutlaka görür
günaydın canlarıma..
çağlam, minnak lokumum beni dün merak etmişsiniz. gelemedim.. babiş hep evdeydidedemler falan vardı
geçmişi okudum, gizoşum aşkına sağlıklı, uzun ve senli ömürler diliyorum..
pelinim.. canım benim.. şu aksilikler, hüzünler hiç bırakmıcak mı yakamızıkurban olurum ya. gönlüne ferahlık dolsun inşallah.. ben derdimi anlattığımda nasıl destek oldun, oldunuz bana.. içim bir nebze de olsa rahatladı.. dediklerinizi yaptım.. daha iyiyim.. sen de anlatırsan başımızın üstünde yeri var söyleyeceklerinin..
dün benim sevgili sevgilimin annesi babasıyla konuşmuş. kızmış hatta.. sen insanları oyalıyorsun, kız mahçup oluyo ailesine diye. ramazan bayramında gidicez demiş. gidip tanışıcaz ve isticez kızı hiç itiraz etme demiş.. babası da kabul etmiş..
ben karışmıyorum artık, keyifleri bilir..
topiciğin birleşme fikri süpeeeryalnız ilk mesaj selinindi, nasıl devredilicek o anlamadım.. yağmurun ilk mesajına kadar olan yazışmalar silinmiceek dimi :26:
günaydın canlarıma..
çağlam, minnak lokumum beni dün merak etmişsiniz. gelemedim.. babiş hep evdeydidedemler falan vardı
pelinim.. canım benim.. şu aksilikler, hüzünler hiç bırakmıcak mı yakamızıkurban olurum ya. gönlüne ferahlık dolsun inşallah.. ben derdimi anlattığımda nasıl destek oldun, oldunuz bana.. içim bir nebze de olsa rahatladı.. dediklerinizi yaptım.. daha iyiyim.. sen de anlatırsan başımızın üstünde yeri var söyleyeceklerinin..
dün benim sevgili sevgilimin annesi babasıyla konuşmuş. kızmış hatta.. sen insanları oyalıyorsun, kız mahçup oluyo ailesine diye. ramazan bayramında gidicez demiş. gidip tanışıcaz ve isticez kızı hiç itiraz etme demiş.. babası da kabul etmiş..
topiciğin birleşme fikri süpeeeryalnız ilk mesaj selinindi, nasıl devredilicek o anlamadım.. yağmurun ilk mesajına kadar olan yazışmalar silinmiceek dimi :26:
günaydın canlarıma..
tubiiişş siboooş hoşgeldinizzz
yağmuşuuuum hoşbuldukçağlam anlattı silinmicekmiş.. çok sevindim. çok güzel olacaakk
inşallah babası başka bişey uydurmaz. annesi el attı şimdilik olaya..
bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?