'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nuraycım canım benimm, girememiştim iki gündür, zor günler geçirmişsin. Ama şimdi mutlusundur inşallah. Üzme kendini hiçç sen. Hayırlısıyla istediğin gibi olur inşallah herşey ama herşeyyy
sağol canım benim..

evet canım aynen öyle birde yapsalar ayy
hadi bakalım hayırlısı inş.hangi ay zaman hayırlısıysa o olsun bitanem
yamuşkom yaparlar bence. kazen'e attıysan tamamdır

sağol canım benim..

yamuşkom yaparlar bence. kazen'e attıysan tamamdır

gamzelime de attım kazen beye de attım inş.geri dönüş yaparlar
ya BEN KIZLARA SÖYLEMEDİM DÜN GİREMEDİM PEK AMA SENDE BURDASIN OLMAYAN OKUR ZATEN PAZAR GÜNÜ BENİMKİ ANNEMİ ARADI ANNELER GÜNÜ İÇİN HEDİYEYİ BENLE GÖNDERMİŞTİ FALAN ANNEMLE KONUŞMUŞLAR VE ANNEM ONAAAAA SANIRIM MAYIS SONU KONUMAYA BEKLİYORUZ TEYZESİ MERAK EDİYOR SENİ KİMLE KONUŞUYOR KAC YIL OLDU FALAN DEMİŞ ANNEM ODA TANISIRIZ İNŞ.DEMİŞ ANNEMDE O ZAMAN BEN YAĞMURLA HABER GÖNDERCEM HAFTAYA YADA ÖBÜR HAFTA ANANESİNE BEKLERİZ SENİ ÇAYA DEMİŞ AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:18::18:

çaaalaaamm hoşbuldukkk :)
nuraycımm ne güzel haberr yaa hadi hayırlısı olsunn kuşuumm
topic nası birleşiomuş ya ben anlaamdm ? :26:
morallerimmm bozukkk benimm ne şanssızımm yaa biliodum bölee olcağını ben
1 haftaa geçti ankaradaki mülakatdan sonra sonuç belli olacaktı olmadı
mayısın sonundaa izmire gidip aşkımm ordadaa mülakatlaraa giricekmiş 1 ay izmirde kalıcakk ayrı kalcazz
sonradaa sonuçlar belli olana kadar şırnağaa gidicekmişş
sıkıntılı günlerr bekliyoo bizi maleseffff hatta ve hatta ekim kasım gibi ırağa gidicekmiş tam sınıramı ne
neymiş maaşı 5-6 bin artıcakmışş istemiorum dedim yaa parası kalsınn orda canın önemli benim için risk altında olucaksınnn ööff öff

ayy çok sevindimmmmmm ne güzel bi haber buuu
seni de istemeye gelirler yakında, söz tepsisi bakmakla iyi ediyosun çağlam seninkinin fotoğrafı varsa ekler misin? gerçi şimdi iştesin ama evde müsait olursan falan..

sibelim. umarım mülakat sonuçları ırak'a falan gitmeden açıklanır canım ve sözlün geçmiş olur

ay herkess ne güzel haberlerrr veriyoo yaa yağmurcumm süperr vallaa
nurycım inşllaah cnm diyorum ya hergün farklı bişi çıkıyooo bizdeee düzene bi girseemm vallaa rahatlıcammm

nerde bunlar tubiiiişşş ucu taslı dusunmuyodum amaaa cok guzel gorunuyolaaar

sibelcimmm uzulmeee hakkınızda hayırlısıııı ben de yurtdısına gitsin istiyorum... 6 aylık bi seyir cok minik ihtimal de olsa var ama liman yapmıcaklarmıs cok fazla

benimki ancak liman yaparsa maaşı katlanıyo

ırak falan olsa aslaaaa istemezdim gönderemezdimmmm kesinlikleee tabi ama bizimki afrika taraflarına gidicek ordan akdenizi italyayı turlayıp doncekmiş

6 ayda liman yapcagı bi seyir olsa hayalimdeki dugunu yapardı ama yok işte seyir cıksa bile istedimiz gibi olmuyo ole olcaksa gitmesin biz daha rahat yapalım dugunu die istiyoruz yoksa bos yere altı ay ayrı kalıcam ondan

inş gitmez ırağa... iptal olur canımmm

ay herkess ne güzel haberlerrr veriyoo yaa yağmurcumm süperr vallaa
Nurycım inşllaah cnm diyorum ya hergün farklı bişi çıkıyooo bizdeee düzene bi girseemm vallaa rahatlıcammm

canlarım çok sağolun ya..
Daha kesin birşey yok ama hakkımızda hayırlısı ben çok tırsıyorum askımda bi okadar heyecanlı yaaaa ne oalcak biilmiyorum:18::18:

olması lazımdıııı kelebeiiiimm

eve gidince bakarımmmm mutlaka

inşallahh kuşuummm iştee devlett parayıı basıyodaa ayrı kalmak diken üstünde olmak sürekli üzücü yanii
5 kilo verdimmm bu araa sinirdenn eridimmm resmennn yaa
bakalımm 1 ay daha beklicezz izmirden sonraa ne olcagı belli olcakk biri bitiyoo bişey çıkıyoo bida beklee anacımmm oyy oyy

çağlamıı bilemicemdeee benimm gözlerimm oldu yanii bune yaaaa
süperrrr bu vallaaa
nerden buldun tubiş ya?

canımm inşallah Irak'a gitmesine gerek kalmadan belli olur herşey

özgeeeee nişan alışverişine başlamışsınıııızz.. çok tatlı bi heyecan olmalı ki bana bile yansıdı bu

kızlar nişanlıklarınızı diktirdiniz mi yada hangi magazalardan aldınız bakıyorsunuz?????????????

benimki söz elbisesini ben alıcam dedi. gelince bakarız birlikte dedi.. o alcakmış bana ..
tanışmada da evimize ilk defa gelen misafiri nasıl bi kılıkla karşılıyosam öyle olucam .

benimkini de paşacıgım almıstı kuzuuummm

canım bunları bir yazıda gördüm. İkincisi Altınbaş yazıyor ama altınbaşın sitesinde bulamadım

altınbasa bakıcam haftasonu canımmmm mutlaka sorcam bunları bu haftasonu gidicez bakmaya set için

haziran ayıyla beraber mekan ve konuk listesini hazırlıyoruzzzz temmuzda da ramazan gelmeden mekanı kesinleştirip kaporamızı vericez inşallah seti de begenip alabilirsem iki sey aradan cıkmıs olcak

hazırlıklarım erkenden biter umarım yaaaa son zamanlarda stres olmayız

kıyamam sana canım benimmmmm cok da takma kafana stres yapma bu kadarr hersey olcagına varıyo hayırlısı de sen herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…