sağol canım benim..Nuraycım canım benimm, girememiştim iki gündür, zor günler geçirmişsin. Ama şimdi mutlusundur inşallah. Üzme kendini hiçç sen. Hayırlısıyla istediğin gibi olur inşallah herşey ama herşeyyy
yamuşkom yaparlar bence. kazen'e attıysan tamamdırevet canım aynen öyle birde yapsalar ayy
hadi bakalım hayırlısı inş.hangi ay zaman hayırlısıysa o olsun bitanem
sağol canım benim..
yamuşkom yaparlar bence. kazen'e attıysan tamamdır
gamzelime de attım kazen beye de attım inş.geri dönüş yaparlar
ya BEN KIZLARA SÖYLEMEDİM DÜN GİREMEDİM PEK AMA SENDE BURDASIN OLMAYAN OKUR ZATEN PAZAR GÜNÜ BENİMKİ ANNEMİ ARADI ANNELER GÜNÜ İÇİN HEDİYEYİ BENLE GÖNDERMİŞTİ FALAN ANNEMLE KONUŞMUŞLAR VE ANNEM ONAAAAA SANIRIM MAYIS SONU KONUMAYA BEKLİYORUZ TEYZESİ MERAK EDİYOR SENİ KİMLE KONUŞUYOR KAC YIL OLDU FALAN DEMİŞ ANNEM ODA TANISIRIZ İNŞ.DEMİŞ ANNEMDE O ZAMAN BEN YAĞMURLA HABER GÖNDERCEM HAFTAYA YADA ÖBÜR HAFTA ANANESİNE BEKLERİZ SENİ ÇAYA DEMİŞ AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:18::18:
ayy çok sevindimmmmmm ne güzel bi haber buuu
seni de istemeye gelirler yakında, söz tepsisi bakmakla iyi ediyosunçağlam seninkinin fotoğrafı varsa ekler misin? gerçi şimdi iştesin ama evde müsait olursan falan..
sibelim. umarım mülakat sonuçları ırak'a falan gitmeden açıklanır canım ve sözlün geçmiş olur
ay herkess ne güzel haberlerrr veriyoo yaa yağmurcumm süperr vallaa
Nurycım inşllaah cnm diyorum ya hergün farklı bişi çıkıyooo bizdeee düzene bi girseemm vallaa rahatlıcammm
Seni de istemeye gelirler yakında, söz tepsisi bakmakla iyi ediyosunçağlam seninkinin fotoğrafı varsa ekler misin? Gerçi şimdi iştesin ama evde müsait olursan falan..
Sibelim. Umarım mülakat sonuçları ırak'a falan gitmeden açıklanır canım ve sözlün geçmiş olur
seni de istemeye gelirler yakında, söz tepsisi bakmakla iyi ediyosunçağlam seninkinin fotoğrafı varsa ekler misin? gerçi şimdi iştesin ama evde müsait olursan falan..
sibelim. umarım mülakat sonuçları ırak'a falan gitmeden açıklanır canım ve sözlün geçmiş olur
çağlamıı bilemicemdeee benimm gözlerimmoldu yanii bune yaaaa
süperrrr bu vallaaa
nerden buldun tubiş ya?
olması lazımdıııı kelebeiiiimm
eve gidince bakarımmmm mutlaka
nerde bunlar tubiiiişşş ucu taslı dusunmuyodum amaaa cok guzel gorunuyolaaar
sibelcimmm uzulmeee hakkınızda hayırlısıııı ben de yurtdısına gitsin istiyorum... 6 aylık bi seyir cok minik ihtimal de olsa var ama liman yapmıcaklarmıs cok fazla
benimki ancak liman yaparsa maaşı katlanıyo
ırak falan olsa aslaaaa istemezdim gönderemezdimmmm kesinlikleee tabi ama bizimki afrika taraflarına gidicek ordan akdenizi italyayı turlayıp doncekmiş
6 ayda liman yapcagı bi seyir olsa hayalimdeki dugunu yapardı ama yok işte seyir cıksa bile istedimiz gibi olmuyo ole olcaksa gitmesin biz daha rahat yapalım dugunu die istiyoruz yoksa bos yere altı ay ayrı kalıcam ondan
inş gitmez ırağa... iptal olur canımmm
çağlamıı bilemicemdeee benimm gözlerimmoldu yanii bune yaaaa
süperrrr bu vallaaa
nerden buldun tubiş ya?
inşallahh kuşuummm iştee devlett parayıı basıyodaa ayrı kalmak diken üstünde olmak sürekli üzücü yanii
5 kilo verdimmm bu araa sinirdenn eridimmm resmennn yaa
bakalımm 1 ay daha beklicezz izmirden sonraa ne olcagı belli olcakk biri bitiyoo bişey çıkıyoo bida beklee anacımmm oyy oyy
Siboşum inş.oracıklara gitmesine gerek kalmaz ne yapalım fazla parayı dimi ama
benimki söz elbisesini ben alıcam dedi. gelince bakarız birlikte dedi.. o alcakmış bana ..
tanışmada da evimize ilk defa gelen misafiri nasıl bi kılıkla karşılıyosam öyle olucam.
canım bunları bir yazıda gördüm. İkincisi Altınbaş yazıyor ama altınbaşın sitesinde bulamadım
inşallahh kuşuummm iştee devlett parayıı basıyodaa ayrı kalmak diken üstünde olmak sürekli üzücü yanii
5 kilo verdimmm bu araa sinirdenn eridimmm resmennn yaa
bakalımm 1 ay daha beklicezz izmirden sonraa ne olcagı belli olcakk biri bitiyoo bişey çıkıyoo bida beklee anacımmm oyy oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?